Ferier i Alpene i sommer og vinter. Hoteller i Alpene
 Dette er det beste stedet for rekreasjon, fjelluft, sanatorium behandling og flotte spa-behandlinger.

 Beau-Rivage Palace


 Hvorfor gå til hotellet for å slappe av i sommer og vinter
 Lausanne i Alpene Beau-Rivage Palace i år markerer 150 år. Ved slutten av det nittende århundre luksushotell, opprinnelig utviklet for engelsk og russisk aristokratiet, var en sveitsisk turistattraksjon. Når kom hit Coco Chanel og Marlene Dietrich, Vladimir Nabokov og Somerset Maugham.
 Ferier i Alpene i sommer og vinter - hoteller i Alpene
 Siden mars ment på Hotel konsulterer berømt ernæringsfysiolog Patrick Leconte, som spesialiserer seg på Chrono-ernæring.
 Bad og følget ligne privat spa-område.
 Gjestene Beau-Rivage Palace - badstue, dampbad, dusj med simulert tropisk regn, boblebad, innendørs og utendørs svømmebasseng og treningssenter - senter (topp fitness modeller).
 Bo et spa bruker eksklusive midler Cinq Mondes, er basert på naturlige ingredienser.
 Bygningen ligger ved bredden av Genfersjøen ørene på sjøen, med fantastisk utsikt over vannet og fjellene. Stillhet og frisk luft av disse stedene skape en atmosfære av ro og avslapning. Hotellet har 168 rom, inkludert 34 suite - og de er alle i motsetning til hverandre. Rommet Sandoz med en stor farget kuppel og rotunde prymykayemoyi ham (i hennes behandling etter restaurering tok 3 kg av bladgull) var bryllupet til Diana Ross og Phil Collins.
 Spa og behandling
 Spa Cinq Mondes, åpnet i 2005, og holder til 1500 m2. Grunnlegger merkevare Cinq Mondes Jean-Louis Poro mange år reiser, studerer i ulike land har utviklet tradisjoner for healing og bryr seg om skjønnhet. Resultatet ble programmet for ansikt og kropp, som absorberes opplevelsen av fem gamle kulturer: Kina, India, Japan, Thailand og Midtøsten, samt sin egen linje av kosmetikk. Spa er et program utviklet for en helg eller en uke og en fem-dagers kurs "ritualer fra hele verden" (1310 CHF). Kombinasjonen av medisinske undersøkelser, konsultasjoner ernæringsfysiolog og spa-behandlinger for å bidra til å oppnå raskere resultater. Hotellet kan også registrere deg for rådgivning berømte plastisk kirurg Ulrich Kysselrynha.

 Le Richemond


 Ferier i Alpene i sommer og vinter - hoteller i Alpene
 Eies av Rocco Forte Hotel Le Richemond, reist i sentrum av Genève, ble åpnet i 1875. Det er besøkt av mange kjendiser vegger (fra Charlie Chaplin til Penny Kravitz). Storslått utsikt over innsjøen og Alpene, nærhet av handlegater, privat spa, Le Spa og trendy italiensk restaurant Le Jardin Le Richemond gjøre et ideelt sted for forretningsreiser og fritid.

 Sharon Stone elsker å bo på Le Richemond.
 Shiseido prosedyrer i den lokale spa utformet i samsvar med prinsippene aromakolohyy - vitenskapen om innflytelse dufter for kropp og sinn.
 Design stue i første etasje (naturlige tapet i interiøret) - den mest avsidesliggende sted vekk. Gjester ofte samles ved peisen her for å dele sine erfaringer.
 Selskapet Mascot Hotel - Felicity ku, som er utformet for å gi lykke og hell
 Spa og behandling
 Le Spa består av flere soner: en kosmetisk (her gjør manikyr, pedikyr, hårfjerning), er de to andre prosedyrer utført, er det også en sone designet for kroppspleie (dette bør gå for wraps og skrubber) og sone vannmassasje. På massasje anbefalte å betale spesiell oppmerksomhet: gode spesialister Le Spa har en rekke teknikker og metoder. Å redusere stress, unn deg aroma - og fargeterapi, samt ansikts- og Shiseido Decleor (fra 390 franc).

 Grand Hotel Park


 Hvorfor gå
 I den kjente feriebyen Hshtadi kan leve et avslappet liv på europeiske aristokrati eller stjernene i show business. Kjent semyэtazhnomu hotellet der bodde Grace Kelly og Peter Ustinov, hundre år. I 2010 åpnet han etter omfattende renovering, men designer Federica Palacios ikke dramatisk endre utformingen: Grand Hotel Park er et klassisk hytte med elementer av minimalisme - ikke harde, men ganske behagelig.
 Rupert Grønn penthouse hotellet arrangert en fest for sine venner.
 I lys av den komplekse futuristiske Tamina Therme kan svømme i bassenger med termisk vann av forskjellige temperaturer. Ferier i Alpene i sommer og vinter - hoteller i Alpene
 Spa og behandling
 Spaområdet 1000 m2 Området omfatter et svømmebasseng med oppvarmet sjøvann, bad, badstue, tyrkisk bad, spa ti romslige rom. Den lokale funksjon - den utbredte bruken av aromaterapi. Av de mange forskjellige oljer, velger hver klient egnet. Lokal kunnskap av sveitsisk sjokolade Seduction, «sveitsisk sjokolade Temptation" - en sjokolade ansiktsmaske og kropp. De to-timers prosedyre koster 400 franc - og det er verdt det.

 Kempinski Grand Hotel des Bains


 Hvorfor gå
 St. Moritz har to ganger vært hovedstad i vinter-OL - men i sommer på dette feriestedet vil ikke bli lei. Gjestene er glad for å spille golf, ri sykler og gjøre lange turer (400 km er brolagt velotrassy varierende kompleksitet, og Engadin-dalen er turstier med en total lengde på 580 km), engasjert i fiske eller bare puste inn frisk fjelluft. Bor på Kempinski Grand Hotel des Bains, all moroa du kan bestille på stedet.
 i St. Moritz årene som bor stilikon Coco før Chanel.
 Hver av de 184 rom som er gjort alt for at du føler deg komfortabel -
 enda en pute mozhnj velge i henhold til dine preferanser.
 Spa og behandling
 Spa St. Moritz høyfjell areal på 2800 m2 tilbyr mange muligheter for hvile og avslapning: spesielt, har det et eget område for kvinner - Lady Spa. Etter sauna - klassisk, urte eller finsk - synes spesielt god peeling med Alpine honning (80 franc), oppvarmede massasje alpine steiner (285 franc) eller massasje aromamas Lama (165 franc).
 Spa er et rekreasjonsområde hvor du kan drikke myk musikk i urtete ved peisen.
 De fire restaurantene på hotellet - Les Saisons, vin, eller Ca D'oro Chesa Chantarella - i stand til å glede enhver smak gourmet.

 Hotel Royal


 Hvorfor gå
 Beliggende på bredden av Genfersjøen i Alpene Evian-les-Bains, hjemby Lumiere brødrene, kjent som en av de mest respekterte alpinanlegg i Frankrike - ikke minst takket være bygget i tidlig XX århundre Hotel Royal. Dette hotellet, bygget på en åsside, og er omgitt av grøntområder, og tilbyr rom med utsikt over sjøen eller parken. Her føler du at en europeisk aristokrat moderne tid, karakter "Magic Mountain" av Thomas Mann.
 Spa og behandling
 Hotel Royal Romantisk atmosfære kombinert med de nyeste teknikkene som brukes i sitt spa - Spa Evian Source. De lokale helseprogrammer som mål å fullføre stressavlastning og kompleks ansikts og kropp (rent ansikt). Prøv refleksolohycheskyy fotmassasje (€ 105), Zen Shiatsu massasje (€ 110) - eller velge en fem-dagers kurs gjenopprette vitale energi for € 1900.

 La Reserve


 Hvorfor gå
 Geneve med sin lille størrelse - et viktig sentrum for europeisk liv. Hotel La Reserve ligger fem kilometer fra byen, men det betyr ikke at det lei - bare motsatt. I kveld, mange mennesker kommer hit, for eksempel for å spise middag på den legendariske kinesiske restauranten Le Tse-Fung, tabeller hvor bestiller en måned i forveien. En av de beste destinasjonene i Alpene i sommer eller vinter.
 Spa og behandling
 Spa Hotel La Reserve i første omgang bli tatt for klubben design - det er enda en restaurant med diettkost og chill out. Alt dette, men det finnes for at gjestene skal være komfortable. Spesiell oppmerksomhet er betalt til programmet foryngelse La Reserve Bedre Aging (Med 200 franc for 4 dager, 9500 franc for 14 dager, inkludert overnatting). Kvalifiserte leger tilpasse det i hver gjest, noe som åpner for en kort tid for å rense kroppen for giftstoffer, gå ned i vekt, redusere stress og bedre søvnkvalitet og generell helse.
 Nå vet du mye om resten av Alpene i sommer og vinter - hoteller i Alpene.  
Strandleker. Stranden moro
 Hva du vil med strandaktiviteter - jevn brunfarge eller munter ferie. Etter våre råd, og du får begge deler, fange et utvalg av varme ideer hva å gjøre på stranden med din kjære, venner eller i strålende isolasjon.

 Mote Photoshoot


 For to / venner
 Avslappet - når som helst på døgnet nybegynnere - ved daggry, drar nytte av de beste natur i verden i form av blå bølger, gyllen sand, glatte steiner, høye fjell og den klare himmelen, arrangere en profesjonell foto session, som du kan være stolt av. For denne hendelsen bare trenger alle antrekk som du forhastet tok på ferie og aldri hadde på seg - som om svimlende sandaler til hæler, kjoler i gjennomskinnelig gulvet eller bredbremmet hatt filmstjerne. Som fagfolk, vurdere alt på forhånd arena skyting storyboard bilder, sminke og kunngjøre sine assistenter plikter. Ikke vær sjenert til å kopiere ideen, ingen plagiat se gjennom, og du vil være i arsenal av en stor fotoseanse med deg som en toppmodell. Kjærester, noe som gjør standard bilde i kant bølger dø av misunnelse.

 Yoga


 For deg
 For å oppnå harmoni med støy av bølger og vind gråter av måker, kan hatha yoga begynne å jobbe rett på stranden. Fra tidlig om morgenen, mens stranden ikke er overfylt, kan du utføre hele spekteret. Og i varmen av dagen prøve noen enkle øvelser mens soling. For eksempel, lukke øynene og potyahnysya i Pashchymottanasane, pomedytyruy par minutter, sitter i Vyrasane og mos utvalg i Marychyasanah. Disse enkle, effektive og avspenningsøvelser gi deg tonet kropp og godt humør for dagen. Og ikke forvirre naboene på stranden - de er praktisk talt usynlig. Hvis du aldri har prøvd yoga, ikke fortvil: øvelser for nybegynnere er ikke komplisert, men enkle stillinger du finner på nettet og ta med deg.
 Strand lek og moro
 For Friends
 Egnet for et stort selskap - hvis du hadde gått til hvile med venner, arrangere et mesterskap i volleyball eller frisbee på sand vil være mye mer interessant enn å ligge uvirksom i den varme solen. Ikke rart disse spillene mesterskap avholdt på strender over hele verden! Plusser er åpenbare: du er på farten, så tan løgn jevnere, og huden din vil ha en sunn utseende. I varmen av spillet du ikke engang merke til når du trekker bena, bli kvitt overflødig og bringe hele kroppen muskel tone. I tillegg vil lagspill hjelpe deg å bli kjent med hverandre (hvis det nye selskapet) og å etablere et godt forhold. Men etter kampen, hvis det drar ut - rett på kyst- og forfriskende cocktail party! Regler nykommere forklare butikken sportsutstyr eller på banen, hvis stranden er gyldig leiekontrakt eller mesh baller.

 SPA-session


 For deg / for venner
 Ta en pause: når solen er på senit, ta en lokal spasalong på sjøen - aroma eller thaimassasje, tanginnpakning, mud maske eller lymfedrenasje. Sørg for å finne ut om fordelene med lokal utvei, for eksempel, kan det være forekomster av terapeutisk gjørme eller unike planter som brukes i de opprinnelige forhandlingene, tilgjengelig bare i denne regionen. Dette er ikke å gå glipp av! Eller Ordne SPA-session seg selv - for eksempel, du og din kjæreste. Som egnet natur vill strand, park eller bungalower. Du må aromatiske oljer som du kjøper i byen, og steinene er lett å bringe til stranden. Slik en siesta med massasje og cocktail som dere begge.

 Brettspill


 For to / venner
 Ombord som hjalp deg med vennene dine mens du er borte de lange vinterkvelder, ta til stranden - strandaktiviteter med dem vil være gøy! Og som en bonus i tillegg til å sole deg potrenuyeshsya også intelligens. Hvis du er en elsker av gåter, Scrabble ta med på ferie - spillet tar ikke mye plass i kofferten, og du kan spille det selv på egen hånd, og ikke minst et stort selskap. På slutten parter spille i Party Alias ​​- fargerik versjon av spillet "Fortell meg ellers", som betyr at i tolkningen av ord. Og å være alene med sin kjæreste på en vill stranden, prøve et gammelt afrikansk spillet "Calle", som vil tillate deg å avgjøre hvis logikk fortsatt bedre: mann eller kvinne!

 Snakes


 For deg / for venner
 Husker barndommen noen ganger så gøy! Hvis stormen hindrer du svømme, spiller det ingen rolle: å kjøre det meste av kite er bare et pluss. Du kan kjøpe på land eller ta med hjemmefra. Å sende zvistochku verden, Paint slange sine autografer og ønsker og gå til kaien for den storslåtte lanseringen. Nå kan du slå brunfarge! Et høydepunkt i programmet for en natt fest på stranden, forberede spesielle flygende lanterner glødende i mørket. De er i alle størrelser og farger - for eksempel hjerteformet eller som store papirprodukter, kan man holde en skikkelig parade av stjerner på en bakgrunn av nattehimmelen. Prøv det med venner eller elsket - en svært romantisk alternativ til de kjente fyrverkeri.  
Яндекс.Метрика