Så klart fra sild bein?
 Sild er god i enhver form, saltet med krydder eller marinert i sitron juice, er det også brukes som en ingrediens for salater og erfarne dampet eller bakt grønnsaker, perfekt fungerer som hovedretter. Spesielt gode kaker og paier fra fisk; skillfully forberedt, de har god smak og perfekt som med poteter og andre siden retter. For å få en kvalitet filet salat, hakket fisk eller pasta, er det nødvendig først og fremst å være i stand til skikkelig skille kjøttet fra bein av sild. Så hvis du planlegger å overraske nye hjem deilig sild og du trenger for å raskt skille fiskefileter, forberede følgende "tilbehør":
 tynn og lang kjøkkenkniv med en skarp kniv;
 utvalgsbehandling av fisk (mest plast fordi det er lettere å rengjøre og ikke absorberer lukt);
 brev grov mat papir for enkel rengjøring Herring (noen husmødre som brukes til dette papiret, men det er bedre å ikke, siden blekk som inneholder skadelige stoffer til kroppen);
 Skål for filet;
 pakke avfall;
 tørkepapir for tørking fisk og hånd gni
 Nå trenger du bare må nøye siden du har å gjøre med en skarp kniv, og konsekvent utføre følgende trinn:
  1.  Plasser på et skjærebrett papir. Legg fisken på det slik at hodet var fra arbeidshender.
     Litt vidbyyte sild langs ryggraden tre kjevle, slik at kjøttet vil lett holde tritt med bein.
     Separer hodet med en kniv på gjellespalter, ta vare å unngå skade på galleblæren, kan galle som rastekshayasya gi fisken en bitter smak.
     Kontroller nøye snitt langs buken. Fjern de fiskeslo. Hvis sild rogn og melke er, og du har tenkt å bruke dem i matlaging, nøye skille dem fra tarmen, skyll og legg i en bolle klar til å filetere.
     Kutte og fjerne avfallet i halen. Trekke knivbladet langs linjen av ryggraden, slik at huden ble snittet langs hele lengden.
     Skille tuppen av huden med en hånd på den øverste linjen på kadaveret, trekk den, gradvis slippe fisk fra huden. Gjenta de samme trinnene på den andre siden av kadaveret.
     Skyll under rennende vann sild, fjerner den svarte film på innsiden. Promaknyte kadaveret serviett og sette på papiret.
     Planterester finnene og den nedre del av buken.
     Gjennom topp lyd skille fileten fra ryggen på begge sider. Sette to strimler av filet indre side opp og fjern med en kniv stor bein for enkel tørke hånd wipes.
     Hvis du skulle skjære filet synlige tips av små steiner, fjerne dem med fingrene eller knoker presset til styret baksiden av en kniv og dra stripen loin i motsatt retning.
     Etter rengjøring av fileter fra skjelettet kan terninger salat eller bort i en kjøttkvern, avhengig av hva parabolen du har tenkt å forberede seg. Kanskje hvis du noen gang prøvd å skille fiskefileter fra skjelettet, første gang det vil ta ca 20 minutter. Med oppkjøpet av ferdigheter vil du bruke mye mindre tid sysselsetting, overrask hans dyktighet og hushold kokkekunnskaper!  
Hvordan komme seg bort fra dårlige tanker?
 Livet er fullt av hendelser, og de er ikke alltid hyggelig. Nesten umulig å finne noen som ville være glad for alle, problemer på jobben, personlige liv, vanskeligheter i forhold til familie og venner, og dagligdagse husholdnings problemer forstyrre nyter livet fullt ut. På grunn av konstant stress en følelse av depresjon og tanker er tåpelig trofast følgesvenn av moderne mann. De er interne vampyrer herje og frata krefter. Og ofte er det ikke så skummelt som det trekker fantasi, og å føle seg lykkelig igjen, du bare endre holdninger og stoppe hendelser "jukse" seg selv. Men bortsett fra dårlige tanker når i frykt eller harme og verden krymper til størrelsen av en bestemt situasjon? Faktisk, faktisk, en vei ut av denne situasjonen, du trenger bare å legge litt innsats. Ikke gi opp fraser som "lett å si," og fast bestemme selv å bli kvitt tvangstanker og begynne å bevege seg i en gitt retning. Hvis du ønsker å bli kvitt intern ubehag, gjør deg klar for det som sannsynligvis er en dårlig ide å ikke svikte umiddelbart, og vil ta litt tid å se på verden annerledes. Vær tålmodig og begynne å lage nye blottet for negativitet tenkning. 
 Hva kan jeg gjøre for å bli kvitt dårlige tanker?
  1.  For å begynne, analysere situasjonen. Meina, eller til og med høyt hva som plager deg. Spør deg selv følgende spørsmål og prøve å svare på dem ærlig (Du gjør det for deg selv, vil ingen se eller høre, så vær så ærlig):
     "Hva førte til det faktum at alt er enten allerede skjedd så og ikke noe annet? ";
     "Hvilke feil ble gjort av meg? Hva jeg ikke liker min oppførsel? ";
     "Hvordan det påvirker livet mitt? ";
     "Hva kan jeg gjøre nå for å gjøre en forskjell? ";
     "Det vil være viktig i et år eller to eller ti år? ".
     Svare på disse spørsmålene, vil du være i stand til å forstå ikke bare føre til at du kommer fra ubehagelige hendelser, men også se på situasjonen som fra utsiden. Kanskje du vil forstå hvorfor feil ble gjort og vil være i stand til å finne løsninger på problemer. Eller plutselig innser at spenningen er ikke verdt oppmerksomhet du betaler til dem. Vil være i stand til å akseptere det som ikke hadde, som ønsket. Kanskje du vil finne at problemet lenge borte, og bare i tankene dine trenger du ikke rozluchayetesya det, får seg dvele ved. Som om ikke det var, analysere hva som skjer og åpen samtale med deg selv vil hjelpe deg å gi slipp på situasjonen og bli kvitt den tunge byrden av opplevelser, selv delvis. Hvis du føler lyst til å gråte, ikke motstå ham. Tillate negative følelser kommer ut. Tenk på dine tårer som innvendig rengjøring av bekymringer og stress.
     Koble med optimisme. Forskere har lenge visst at den interne stemningen er avhengig av evnen til å takle nye utfordringer. Mannen som kan smile til tross for sine problemer, aldri overbelastes ned i avgrunnen av negative tanker og selvmedlidenhet og alltid klarer å finne en vei ut av situasjonen. Selv om du ikke kan skryte av evnen til å le av vanskeligheter, ingen tvil, i selskap med muntre mennesker du bare ikke kan nyte dine erfaringer! En oppriktig smil er smittsomt, og tidsbruk i samfunnet homofile bringe mye mer god enn tøff snakk om livet med følgesvenner i ulykke.
    Hvordan komme seg bort fra dårlige tanker?

     Arrangere en maraton hendelser. Delta på messer, konserter, gå på kino. Prøv så mye tid å bruke på folk, lære nytt og dele sine erfaringer med sine kjære. Besøke skjønnhetssalongen og kjøpe hva du vil. Unn deg selv. Ikke nødvendigvis er helt endre bildet eller globalt oppdatere garderoben, det viktigste - få positive følelser fra små gleder, arrangert for seg selv. Kvelder hjemme ikke la deg være trist og tenke på de fattige. Forberede din favorittrett, lese en interessant bok eller slappe av med en kopp varm te å se en god film bra. Gjør ditt beste for å føle så mye glede.
     Gi en fysisk aktivitet. Sport - er ikke bare en fin måte å holde kroppen i form, men også en flott mulighet til å kaste ut negative. Hvis du ikke er en fan av å kjøre og ikke føler behagelig anlegget for gym, prøve fitness eller yoga. Har du heie og bidra til å bringe sine tanker i orden.
     Finn din nye hobby eller delta i det lenge siden du var interessert, men nådde ikke hendene (ikke nok penger eller tid). Sett mål å mestre visse ferdigheter, lære ting som du tidligere bare drømte om. Tillat ny virksomhet fange tankene dine, ta deg slik at du bare igjen tid for kjedsomhet.
     Erstatter negative tanker til positive og livsbejaende hver gang du tar deg selv som begynte å tenke på de fattige. Gjenta for deg selv at du er en sterk person som er i stand til å takle alle de vanskeligheter som du ingenting er umulig. Tving deg selv til å tro at du fortjener kun det aller beste, og ingenting kan stoppe deg å være lykkelig. I begynnelsen kan du finne det vanskelig å fortelle deg ting som det, men etter hvert vil det komme til nytte og hyggelig vane. Tro på hånden din, vil du være i stand til å takle angst og la dem bak.
     Som du kan se, for å komme bort fra dårlige tanker, trenger ikke å gjøre noen utrolige ting. Det viktigste - å gjøre hver dag et skritt mot målet. Veldig snart vil du forstå at bekymringer og erfaringer er ikke i stand til å ødelegge livet ditt, fordi du er en fast bestemt på å være lykkelig.  
Hvordan bli kvitt data Books avhengighet?
 Avhengighet av datamaskinen - et relativt nytt fenomen som har kommet inn i våre liv med allestedsnærværende personlig maskinvare. Før det, mens datamaskiner var tungvint og ikke veldig behagelig å bruke kjøretøy som er tildelt i hovedsak å utføre arbeidsoppgaver, avhengigheter mellom dem er spørsmålet. Vel, ville som noen gang tror å sitte i timevis i fronten av enheten, i stand bare for å tallfeil og gir ut tørr faktainformasjon? Men det endret seg med utviklingen av den personlige datamaskinen (PC), noe som gjør dem kompakte, intuitive og rimelige enheter. Men fremveksten av World Wide Web helt og avgjorde skjebnen til de fleste datamaskiner og deres brukere. Det er tilgang til Internett-relaterte overspennings bekymringer om den såkalte datamaskin avhengighet og ønske om å bli kvitt den. Mens folk flest virkelig vie mesteparten av sitt liv elektroniske hjernen "ikke anser seg selv avhengige og ikke ser behovet for å kvitte seg med noe. Panikk dekker sine slektninger og nære venner, som tror at å miste sin mann. Snarere enn å fylle fritiden sosialt samvær med dem, gå utendørs og andre samfunnsnyttige yrker, "Avhengig av datamaskinen," folk ikke la grensene for rommet, som er satt stasjonær datamaskin og, om nødvendig, å forlate huset - tar en laptop. Avhengighet er det? Enten bevisst ønske om å skille seg av med de vanlige tingene? Her prøver vi å forstå, samtidig svare på spørsmålet om hvordan man skal bli kvitt datamaskinen avhengighet og trenger eller gjøre. 
 Natur og årsaker til datamaskin avhengighet
 Hold for å overvåke lang skrå representanter for alle aldersgrupper: tenåringer, studenter og unge, samt innehavere av solid erfaring. I kjønns vilkår datamaskin avhengighet er ikke så forskjellig. Og alt som i en virtuell informasjon plass bokstavelig talt alle kan finne noe som vil være interessant og spennende for ham. Jeg vil også legge til "nyttige", men dette alternativet er ikke alltid etterkomme. Selv om læring og tjene et levebrød inkluderer også en rekke funksjoner av datamaskinen. Og selv er ganske populær posisjon. Generelt, grunner til å bo på datamaskinen, er det flere, og her er hvordan de fem beste:
  1.  Kommunikasjon. Datamaskinen gir et vell av muligheter for kommunikasjon, erstatte og tilbyr et alternativ til andre former for kommunikasjon. Dette er spesielt nyttig for personer som er i en avstand fra hverandre. Spesielle programmer lar deg se og høre samtalepartner, uansett hvor i verden i hver og en av dere er sikkert i høy etterspørsel. Dessuten er det så mange flere enkle og lette systemer for tekstlig korrespondanse, dele bilder og filer av noe annet innhold og format.
     Once upon a kommunisere med en PC var begrenset til e-post, så er det chatterom, fora og programmer, lynmeldingstjenester, raskere og praktisk. Den mest populære typen verden utveksle informasjon om seg selv i dag er sosiale nettverk. De regnes for å være ledere i absorpsjon gangsbrukere. Den mest tallrike og avanserte av dem kombinerer funksjonene til alle tidligere former for kommunikasjon, inkludert tekst post, stemme samtaler og meldinger, overføre bilder, videoer og musikkfiler.
     Spill. Fanget oppmerksomheten og noen ganger også spre seg til brukerne av globale datanettverk, men med raffinement i internett slik at gi dem virkelig hardt. Selv de aller første design som inkluderte den frittstående spill mot den programmerte scenario, avhengig av kompleksiteten av grafisk design, og inspirere barn og voksne. Men med bruk av muligheter multi-tilkoblings brutt alle rekorder i popularitet. Spillet var for personen som sitter foran skjermen, ikke bare som en måte å slappe av og ta fritid, men også til å konkurrere med andre, for å bevise for seg selv og sine ferdigheter til å matche seg selv og til og med tjene penger.
     Selv om flere dataspill er ubrukelig og ta midler. Å kunne utføre virtuelle oppgaver de krever kjøp av visse elementer, våpen og ferdigheter trukket karakter. Salg innen spillverdenen er gjennom fiktive konvensjonelle pengeenheter. Formelt kan de tjene hvis håndtere godt med i kampen, men i praksis er det så vanskelig at de fleste spillerne utveksle ekte penger for absolutt virtuelle. På grunnlag av systemet dannet selskapet har som mål å motta betydelige inntekter av folk avhengige av dataspill.
     Internett-surfing. Datamaskin databaser inneholder nesten ubegrenset mengde informasjon om et emne, og dette er deres karakteristiske forskjeller. På den ene siden kan en datamaskin som er koblet til World Wide Web svare på nesten alle spørsmål som kan komme til sinn. På den annen side, er denne muligheten svært vanedannende, spesielt folk nysgjerrig og interessert i ulike data. Informasjon relatert til nettverk og et omfattende system av gjensidig kryssreferanser. Følge dem, kan du uendelige gå fra side til side, fra sted til sted.
     Selv en tilsynelatende konstruktiv prosess er tidkrevende og til slutt til liten nytte. Husk lese den menneskelige hjerne kan ikke, men stopper på oppnådd svært vanskelig. Spesielt en gang på en side av virtuelt leksikon, peker mot hverandre, og lover å avsløre nye hemmeligheter av verden. På dette avhenger bygget mange intellektuelle oppdrag. Passerer dem, folk virkelig bruker tiden sin mer produktivt enn i ringspill, men samtidig i en tilstand av illusorisk nytten av denne prosessen.
    Hvordan bli kvitt data Books avhengighet?

     Arbeide med en datamaskin - Svar kravene i moderne tid og bruk av moderne teknologi til nytte. Maskinen lagrer og sender enorme mengder informasjon lett beregner hvor mye data som er tilgjengelige for menneskelig intelligens, og gjør det veldig raskt. Dessuten er det et lukket system som tjener seg selv og skaper nye måter og metoder for datamaskiner til datamaskiner. Med dette i tankene, er det vanskelig å arbeide i henhold til den negative responsen.
     Det er imidlertid mulig. Arbeider ved en datamaskin skrivebord og er skadelig for helsen. Og fordi maskinen ikke blir lei, da mann, fascinert, kan sitte døgnet rundt for å løse presserende problem. Svært ofte det gjelder kreative individer som arbeider med narynuv inspirasjon eller snarere mangel på det. Utførelse av å bruke datamaskinen, slapper av, slik at du vente for fremtiden. Og da kreftene gjøre opp for tapt tid, ikke skåner kroppen din. I tillegg datamaskinen ofte distraherer fra jobb, ikke tillater å konsentrere seg.
     Utdanning. Denne avhengighet er vist i stedet for fra den nye kunnskap og forførende muligheten for å forenkle prosessen. Datamaskinen erstatter den enorme biblioteker og museer for mengden av informasjon. Men det eliminerer behovet for å bruke tid og energi på å studere det. Tidligere lekser eller forbereder et essay måtte tilbringe noen timer på lesesalen, ser på sider og konspektuyuchy nødvendige data litt etter litt, men nå nok til å laste ned en fil som inneholder tekst og illustrasjoner og samlet i en komprimert form.
     I ferdig form fra internett lastet ned noe: kurs, kontroll av de oppgaver og tester, og selv diplomoppgave. Men faktisk er det en rip-off, som student og / eller student ikke trodde mestret disse jobbene, de gjorde det for noen andre. Og rent psykologisk informasjon innhentet lett, absorberes dårlig. Selv om maskinen og gir mulighet for læring, besøke virtuelle workshops og kurs eksternt - et pluss. Men bare hvis det student bevisst kommer til din kunnskap og virkelig komme inn i innholdet.
     Alle disse funksjonene og variasjoner avhengig av datamaskinen vi brakt til formålet, slik at du kan ikke bare identifisere deres egen sykdom, men for å realisere sin dybde. Fordi, ifølge hennes avhengighet truer menneske visse konsekvenser. I tilfelle av data avhengighet fare for at de samtidig kan være både en årsak og en konsekvens av usunn tilknytning til elektronisk tankene. Så, i en eller annen måte i mennesker tilbringer brorparten av fritid til skjermen vises:
     fysisk inaktivitet, tap av fysisk aktivitet, helseproblemer i muskel-skjelettsystemet, fordøyelsessystemet view;
     psykologisk isolasjon, tap av kommunikasjonsferdigheter utsiden av datamaskinen og behovet for dem;
     tap av sosial status, reell sosial sirkel, forverring relasjoner til slektninger og familiemedlemmer;
     økonomiske problemer, gjeld;
     infantilism, intellektuell umodenhet og / eller besettelse med en begrenset krets av temaer.
     Alle disse funksjonene kan ikke undervurderes, og forsømmelse. Og hvis du ser dem i en klar manifestasjon av deg selv eller en du er glad i, ikke kast bort tid og gjøre så snart som mulige tiltak for å spare / få kvitt datamaskinen avhengighet til det forårsaket for mye skade på helse og normalitet.
     Metoder for dataavhengighetsbehandling
     Når vi anerkjent avhengighet av datamaskinen er ikke helt frisk, så det bør bli kvitt avgjørende handling. Vi kan anta suksess når det kommer til deg personlig, og du er villig til å endre seg direkte selv og livet ditt til det bedre. Men overbevisende, enn si gjøre, endre den andre personen mer komplisert. Spesielt i tilfellet med en voksen mann eller ershystom tenåring. Da er du pålagt alle tålmodighet, toleranse og diplomatiske ferdigheter til å gradvis gjøre følgende:
    1.  Forstå problemet. Dette er den første nødvendige skritt for alle. Så lenge du innser at det er et problem og ønsker ikke å fjerne det fra livet ditt, vil periodiske uordnede innsats i denne retningen ikke gi de ønskede bærekraftige resultater. Og for å gjøre det lettere å akseptere ideen om avhengighet på datamaskinen, sammenligne livet ditt, og fylle det med hva andre mennesker har: venner, naboer og selv fremmede kjendis idol. Deres eksempel vil hjelpe deg å forstå hva du frata deg egne hender og hva som kan oppnås hvis det ikke ble drept så mye tid foran skjermen.
      Hvordan bli kvitt data Books avhengighet?

       Begrense tilgang til datamaskinen din - Vanskelig, men noen ganger den eneste riktige tiltak. Uten det kan ikke gjøre i tilfelle at innsatsen ikke vil redusere en person med avhengighet. Da han og hans indre sirkel må ta det på seg å kunstig begrense. For eksempel kan du sette en frist databruk, over som medfører en straff. Dette kan være en symbolsk deprivasjon dessert eller en fottur i filmen (i enkle tilfeller), push-ups på gulvet for hvert ekstra minutt før skjermen og strenge restriksjoner i finansiering barnet lommepenger eller truet med å selge utstyr eller gi yngre bror (i alvorlige tilfeller).
       Alternative aktiviteter kan og bør fylle et liv avhengig av menneskelig data autentiske, spennende og nyttig lærdom å distrahere ham fra hans avhengighet. Universelle oppskrifter her ikke kan være, fordi alle er forskjellige i karakter og preferanser. Men i de fleste tilfeller er disse alternativene er idrett (trening, streve for de beste resultatene), kreativitet (opprettelse av kunstverk, bedre besittelse musikkinstrument eller danseteknikk), interesser (enten fra herbarium samling i høst skogen for å sy våtservietter for gratis venner). Fremfor alt, de nye klassene var egentlig ikke mindre interessant enn datamaskinen. Nye skreddersydde raskt nok, om en måned for å trekke Computer nedgang under påvirkning av spennende hobbyer. Det er viktig at det konstruktivt og ikke skrudd inn i en ny avhengighet av en "syl og såpe."
       Self Improvement er selv i stand til å bli kvitt avhengighet, inkludert datamaskin. Internt moden og intellektuelt utviklet person er ikke gjenstand for dårlige vaner og trenger dem. Hans sinn er i stand til å ta og opprettholde seg selv uten ytre kunstige "krykker" i form av fargerike spill, oppfunnet tegn og fjerne relasjoner. Lesing, kunstgallerier og filmfestivaler helt erstatte datamaskinen, fullt mette kognitive behov og gjør det mulig å forstå hva de sanne kulturelle verdier. Og deretter følelsen bare ikke ønsker å komme tilbake i et tett rom til datamaskinen - det virker bare en boks som har liten tilknytning til det virkelige liv lyse.
       Incitament - En uunnværlig forutsetning oppriktig ønske, uten noe som det er vanskelig å gjøre overhodet, langt mindre gi opp avhengighet av noe slag. Det er fordi de fleste av tiltakene vi har en tendens til å tenke bevisst og begrunnet, er det faktisk påvirket av følelser. Dette skal hjelpe deg i å velge den insentiv til å kvitte seg med datamaskinen avhengighet: det må være tilstrekkelig sterk og spennende for deg. For eksempel, åpner kjærlighet uutforskede innenlandske ressurser og fortrenger tanken på et virtuelt klasserom. Er det viktig mål i livet: å lære et fremmed språk som snakkes, for å dra til utlandet for å lære å danse salsa. Noe som vil gjøre tåre rumpa på en stol, øynene på skjermen og følg ønskelig.
       I tillegg til disse praktiske anbefalinger for å kvitte seg med datamaskinen avhengighet kan hjelpe litt psykologisk hendelse. Merk: på leting etter resept kvitt datamaskinen du brukte til datamaskinen. På den ene siden er vi glade for å hjelpe deg med din støtte og nyttig forsøke. På den annen side, en situasjons selvmotsigelse veldig symbolsk: det bekrefter habilitet datamaskin. Virtuell virkelighet er ikke dårlig, men ikke bra - hun er, hvordan du ser det. Og gir deg akkurat det - informasjon, leksjoner, ideer - du leter etter. Så, kan ingenting stoppe deg fra å bruke det og dosert egen fordel. Som et verktøy, skapte menneskeheten med den kreative formål og prosessen med å bruke forvandlet. I din makt for å finne ut av det og gå tilbake alt til det normale.  
Яндекс.Метрика