7 tips for reisende til Thailand
 Du er i Thailand for første gang, og du trenger ikke ha en leder? Du ønsker å reise alene? Og vær forsiktig, fordi selv en liten feil uvitende kultur, kan sine forskjeller fra European ødelegge ferien din.
 Les disse tipsene nyttige og vil hjelpe deg å lære de grunnleggende reglene for oppførsel på denne fantastiske øya.
 1. Din oppførsel i Thailand:
 - For innbyggerne på øya er svært viktig riktig kall. Så hvis du ønsker å være normale og tilfredsstillende svar på dine spørsmål eller å få hjelp som svar på forespørsler, ta kontakt med dem høflig og med respekt;


7 tips for reisende til Thailand

 - Når du kommuniserer med thailandske folk ikke la deg vinke, i alle fall ikke dytte en finger i deres retning. De liker ikke dem eller snakke arrogant avvisende. Smile og være stille - og alle dine problemer er løst raskt og enkelt;
 - Ta aldri på hodet av Thai, selv om det er et barn. Fordi du ikke er kjent med den og ta på den for å bli betraktet som en manifestasjon av respektløshet. Vær forsiktig med lovene i landet mottar du.
 2. Kongen av Thailand:
 - Landet har sin egen King - Bhumibol Adulyadej (Ram IX). Folket elsket ham veldig mye. Derfor bør man ikke vise forakt for ham og hans familie. Hvis du får en offentlig feiring, som vil presentere noe av den kongelige familie, ta en titt, noe som gjør de opprinnelige innbyggere og gjenta dem;

7 tips for reisende til Thailand

 - Urørt som bildet av kongen. Ikke vis det til fots, ikke gjør det med tegneserier og prøve dette ikke tale;
 - Hans Majestet er veldig bra, og ikke bare i forhold til det thailandske folk. Sommeren 2009 måtte utføre en borger av Ukraina, fordi hun holdt narkotika. Så - Kongen av nåde.
 3. Religion.
 - Befolkning i Thailand følger hovedsakelig buddhismen. Bare 5 prosent av vår tro. Landet vedtatt en lov for å beskytte statuer, malerier, skulptur som viser Buddha - de er hellig og ukrenkelig. Det er bedre for dem å ikke røre. Templer av Buddha må ta av sko og brukte klær som dekker skuldre og knær. Du kan ikke bo i kirken i skjorte eller shorts.
 4. Buddha Monks i Thailand:
 - De er veldig lett å lære på føttene uten sko, skallet hode og oransje kapper. Til munken ikke kan røre kvinner. Selv om han ønsker noe å passere, må vi sette faget eller betale med mannen. Utlendinger kan heller ikke håndhilse med en buddhistisk munk;

7 tips for reisende til Thailand

 - For munkene er egen plass i transport og bygninger til offentlig bruk. Vanligvis er disse stedene er på døren, de mønster.
 5. Stille samtale:
 - I Thailand ikke er akseptert i hverdagen snakke høyt - at du viser hvordan du frekk. Det samme gjelder for høy latter. Anta bråkete oppførsel bare når du er i en bar, restaurant eller klubb eller under enhver feiring.
 -Hvis Du har noen problemer, ikke løse dem gråte. Thais anser det uakseptabelt og stoppe en mann respektert. Dette gjelder for menn.
 6. Gratulerer Thai: Wai.
 - For en utenforstående kan denne tradisjonen virke litt kjedelig og ensformig. Men i virkeligheten er denne hilsenen annen betydning - det kommer an på hvilket nivå er velkomne. Wai på folk anses som høy - det brukes i forhold til en person som har høy moralsk eller sosial status. For eksempel kan det være en munk eller noen høyere rang. Holidaymakers Thais gjøre velkommen på brystet nivå - er den gjennomsnittlige Wai etc.

7 tips for reisende til Thailand

 - Ikke bruk en hilsen i alle tilfeller ikke tidligere å ha studert alle detaljer, eller du kan gjøre noe galt og fornærme Thai. Bedre å bare heve hånden eller kyvnyte.
 Gjennomsnittlig skjelvende hender med fremmede er ikke velkomne.
 7. Mat i Thai.
 - Av tradisjon på øya Thailand foretrekker svært krydret mat probyrayuschuyu til tårer. Mesteparten av maten er sett hviler vanskelig - de kan ikke bære det. Når du bestiller et måltid servitøren fortelle ham på engelsk (hvis forstått) "vet krydret" - som betyr ikke skarp. Eller prøv å uttale følgende: "pet kallenavn Noah" - en litt krydret eller "Kan klappe" - ikke krydret.
 - Noen ord om maten som selges på gata.

7 tips for reisende til Thailand

 Selv om det ikke kan virke som en god idé, er mest street mat tilberedt i rene forhold og svært velsmakende.
 All mat som ikke er solgt, ikke la den neste dag - hennes hånd ut til de fattige. Vi bruker bare ferske råvarer.
 Det beste rådet når du kjøper slik mat: kjøpe hva du har forberedt før. Dette vil gjøre det garanti for at produktene som du har forberedt mat, spiselig og stekt. Også mange skoler i Thailand med europeisk mat - så bedre start med det.  
Alt om Halloween eller fra druidene til i dag
 Menneskelig interesse til hva som ligger utenfor vår virkelighet som bor i landet ånder som fortsetter å eksistere i den materielle verden av de døde var alltid akutt, smertefull aktuell påtrengende. Med god grunn, har hver etnisk gruppe sine egne kulturelle tradisjoner knyttet til tilbedelsen av ånder. Elva glemselens Summer carrier Charon, Hades underverdenen de gamle grekerne, i hinduismen - en verden av de døde forfedre Pytryloka, Kurnuhy - et land som det er ingen vei tilbake, og du trodde på det gamle Mesopotamia, buddhist rattet i samsara, Duat i gammel egyptisk mytologi, underverdenen slavisk 'yang - Navi, juridisk og Glory - alle uten unntak nasjonaliteter er et sted hvor sjelene til de døde farten. Og festen for Allehelgensdag, kjent som Halloween er noe mer enn et forsøk på å være en liten mann på prochynyty slør av hemmelighold over fremtiden som venter hver og forsøker å få kontakt med åndene. Kanskje, med sine røtter denne ferien hadde på seg en noe mer alvorlig farge, men i den form som Halloween bevart, migrerte fra engelsktalende land har det blitt et symbol på moro, skremmende og morsomme vitser på samme tid, muligheten for straffrihet skremme venner, spise godteri Gjør hendene forferdelige "gresskar" tegn hellig. Vel, selvfølgelig, en morsom kjøretur, samlet i en "hyggelig" omgitt av hekser, trollmenn, buktaler, tryllekunstnere, djevler, vampyrer, trollmenn og andre onde ånder, som ved nærmere undersøkelse avslører en gruppe av dine beste venner. Så hva betyr det hele begynte?
 Som All Saints Day kom til Russland eller hvordan det hele startet
 Etter sammenbruddet av Sovjetunionen ferie med rent vestlig maleri "lekket" i tidligere sovjetrepublikker. Og Halloween er fortsatt betraktet som ganske eksotiske fritidseiendommer, ekstraordinære og kontroversielle. Forresten, statistikk, som vet alt om alle sier at Allehelgensdag feirer hver tyvende innbygger i landet vårt, selv klar over det fire av fem respondenter. Og likevel, er Halloween blir mer populært, er interessen i det voksende og utviklende bransje ferie.

Alt om Halloween eller fra druidene til i dag

 Røttene til fremveksten av ferien Halloween gå til antikken. Ærbødighet for brennevin i Norge på tidspunktet for druidene og kelterne var en tradisjon, og det ble antatt at denne dagen kan bli bedt om i vår jordiske verden av de som regel i etterlivet. Kanskje like før den kommende lang og hard vinter, for å unngå problemer, elementer, hungersnød, naturkatastrofer og lokale kriger gammel irsk prøvde å berolige åndene etablere kontakt med dem og søke deres støtte. Å komme "ut av mørket" tok dem for hans folk hadde på seg kostymer av dyreskinn bygget ofret, danset av brannene og fortelle hverandre "skrekkhistorier". Ferie er hedensk (det gamle navnet «Samhain»), og vår kirke erklært "karneval onde" fordi i lang tid, med bruk av kristendommen, Druids feiret Allehelgensdag, ble klassifisert som dyavolopoklonnyky. Men "zakleymenyem" supportere feirer interesse i Halloween har ikke gått ned, og tvert imot, det utvidet geografi, og som ønsker å bruke anledningen til nok en gang glede oss hjertelig - lagt. 
 Hvor og hvordan å feire?
 Allehelgensdag gamle ansett evnen til å "bygge broer" og kontakt med representanter for den andre verden, belyse hans vei inn i verden av jordiske lys, lys fakler, rituelle bål. Tradisjonen med å bruke ild forble, men litt tid i stedet offerfesten, var mange deltakere "lokke" åndene av de såkalte "Jack lanterner" - hul gresskar med et tent stearinlys inne. Dette attributtet Halloween kjent for alle (vel, nesten alle) de som bor på planeten, men få vet at de første i tåkete Albion i stedet for gresskar brukes neper, rødbeter. All Saints Day for innbyggerne i mange land en mulighet til å minnes de døde og minne levende som bare minnet om avdøde forfedre gjør dem i live i våre hjerter, men usynlig øye. For eksempel i Østerrike natten av Halloween i boliger forlate tente stearinlys, brød og et glass vann, inviterer åndene å se på lyset. Tradisjonen med erindring og dagen er i Kina og Belgia. Men i Tyskland natt til Halloween rydde bort alle skarpe gjenstander (kniver inkludert) til besøkende fra "den andre verden" som kom til å være uten skadde mot skarpe kanter. I Hong Kong offer frukt, brenne dem i ilden, og i Kina kjøre opp tradisjonelle kinesiske lykter for å minnes de dødes sjeler. I Tsjekkia, og bemerker ferie med venner, sitte i nærheten av en brennende peis og sette dobbel rad av stoler for gjestene fra verden av materielle og ånde. 
 Tradisjoner, ritualer og spill for Halloween
 Etter å ha mistet sin opprinnelige, hellig betydning, ble Halloween ferie vitser, masquerade, muligheter til å spøke og ha det gøy. Skumle masker og kostymer, sminke og forferdelige attributter som horn og hale, hover og andre symboler sammen med "skrekkhistorier" fortalt av en rolig, men truende hviske, passende musikk som er rask løping frysninger i kroppen - alt dette tiltrekker feiringen av som liker å få en ekstra dose av adrenalin. På Allehelgensdag tilgitt mest sofistikerte og grusomme skøyerstreker, vitser og triks. Noen bruker Halloween å overgi kortet spådom og spådomskunster, prøver å ringe åndene til å kommunisere med "aliens" og derfra til å avsløre sin fremtid. Gjetter ligne slaviske høytidelig, veldig vanlig i Skottland, på denne dagen ugifte jenter filmet skrelle eplene og kastet henne over skulderen, bestemme hvor fort de vil finne Mr Right. Ritualet dedikert Bloody Mary - en mer ungdommelig utseende formue på Halloween, men det er noen ganger brukt av dem som mangler levende inntrykk av hverdagen. 

Alt om Halloween eller fra druidene til i dag

 En annen tradisjon for Allehelgensdag er "autorisert" til å skremme besøkende som kommer til hjemsøkt hus. Noen ganger, som en labyrint der du kan gå seg vill ferie fest brukte en høystakk eller mais labyrinter. "Side of Fear" er svært populær i Amerika, men for dem det er spesielle krav til sikkerhet for deltakerne.
 Hva vi lytter?
Alt om Halloween eller fra druidene til i dag
 Musikk - spesielt, skremmende, anstreng hver nerve - er en viktig funksjon feire Halloween, og hun har en spesiell rolle i feiringen av Halloween. Hymn av ferien var sammensetningen Bobby Pykэtta «Monster Mash», og Danny Эlfman skrev sangen «This Is Halloween», viet til den årlige festivalen og ble soundtracket til filmen "The Nightmare Before Christmas". Sistnevnte komposisjon har gjennomgått mange forskjellige alternativer og arrangementet ble gjort ikke bare engelskspråklige artister, men også representanter for den stigende solen. Forresten, det er enda en rangering hellovinskoyi musikk og i de 10 beste sangene er kjente sanger av populære grupper, for eksempel Midnight Syndicate. Den musikalske akkompagnement til feiringen av All Saints Day sanger som brukes i omgivelses stil: hylende ulver, åpnet døren knirkende, uhygge howl skorsteiner og andre skremmende lyder.
 Hvorfor Jack-o'-lykt?
Alt om Halloween eller fra druidene til i dag
 Zhutenkaya smil gresskar med et stearinlys inni hodet - et symbol på Halloween. Men hvorfor er dette en anstendig, respektabelt vegetabilsk kalt Jack-o'-lykt? Slik at det er en legende om hvor flink rogue når Jack lures djevelen selv, som han fikk etter hans død, ikke engang i helvete og paradis, selvfølgelig, utspekulert og prinsippløst måte Jack ble beordret. Å plestysya i mørket av helvete, sorg - helten spurte Devil minst kull, og herre mørke utstedt ulmende stearinlys slutten. Siden Ugolek var magi, magisk, brente han hele tiden, og Jack hadde bare kutte ut for ham "lysestake", som har blitt et vanlig nepe. Vel, moderne Lanterner Jack er ekte kunstverk. Ved hjelp av spesielle instrumenter gresskar blir til et monster med skarpe tenner og forferdelig smil, med øyne av ulike former og magiske symboler, skåret på pannen. Det uthevede inne gresskar gjør skremmende opplevelse, men det samme for å skremme folk og gjøre det master carving. 
 Klær til Halloween
 Selvfølgelig, hvis en ferie dedikert til gjester fra hele verden, og "outfit" medlemmer av festlige begivenheter må opprettholdes i en passende stil. Slitt for å feire Halloween? Selvfølgelig, de mest populære er de bilder av vampyrer og vampyr, sminke og lysere postrashney, poostrey tenner, negler poopasney. Kostymer av hekser og trollmenn magi kost i varme luer, skjeletter og spøkelser, varulver og frankenshteynov - utvalget av roller for Halloween så stor at et medlem av ferien kan velge et tegn for å smake.

Alt om Halloween eller fra druidene til i dag

 Hvis ikke så lenge siden alle props for Halloween og måtte gjenoppfinne seg på forhånd for å lage horn, haler, koster og andre attributter, er det like før butikkene du kan kjøpe klar urent dress noen rang og overtalelse.
 Tradisjonen med å tigge etter godteri
 Kanskje uttrykket "sødme eller forakt", "spøk eller behandle" hørt alle som så på amerikanske filmer, er det tomt på som assosiert med Halloween. Tradisjonen med å gå hjem, tigge for godbiter fra eierne, ble født for lenge siden og ble opprinnelig forbundet med All Souls. For underholdning pidnosylasya bønn for sjelen til den avdøde. Vel, oversatt til moderne tradisjoner, er begrepet Trick-or-treat brukes som verter forslag: behandle gjester eller få sin porsjon humor og fleip. Så, er den moderne tradisjon for å tigge etter godteri i Allehelgensdag søt, festlig, vittig riznovydomshantazhu. Du trenger ikke si "Trick or Treat" du tilby "Sweetness eller forakt." Valget er åpenbar.
 Hvordan å lage et hus for en ferie?
 Tenk deg at ditt hjem skal bli en heks eller trollmann boliger. Deretter planlegge design leilighet på Halloween i hodet der av seg selv. Nå kan du kjøpe en kunstig spindelvev og sitte i det nesten ekte edderkopper. I hjørnet kan du sette en kost og mørtel. Gjør anheng og lamper som flaggermus og slanger.

Alt om Halloween eller fra druidene til i dag

 Krans av mus, praktiske retter på ferie duk med en utskrift av hodeskaller - Med litt fantasi, dekorere du hjemme i samsvar med temaet for festen. Sammensetningen av gresskar og epler, flimrende stearinlys, fyr i peisen, gardiner zadernutыe skildrer skjeletter - din fantasi vil forvandle bygningen til bolig magikere og trollmenn.
 Delicatessen for Halloween
 På bordet natten av Halloween sikkert være gresskar retter og alle typer epler, bakte, stekte grønnsaker, gresskar grøt og stuinger. Paier laget av epler og gresskar kan være en hovedrett måltid. Hvis du velger for de aktuelle ferie retter, glass og tallerkener, ingen er overrasket over å se at du drikker blod "(tomatjuice) med et glass i form av en hodeskalle. Sett i midten av bordet Jack-o'-lantern, forberede små tema kanapeer - bittesmå smørbrød med symboler (kost, øgle, mus, slanger), pynte kake gelé ormer og andre "deilig" attributter.

Alt om Halloween eller fra druidene til i dag

 Av og store, restriksjoner på utvalg av retter på Allehelgensdag Nei, så lenge de var dekorert i henhold til temaet av ferien. Bruke uvanlige avgjørelser, forberede varm punsj eller iskrem med ild, la deg føle invitert til en fest i en ekte magiker. Hvis en ferie programmet vil omfatte magiske triks, så er du garantert suksess. Happy Halloween, vittige vitser, søtsaker og gledesfylt kommunikasjon med venner deg! La Allehelgensdag vil være for deg enda en grunn til å kommunisere med nærmeste venner!  
Яндекс.Метрика