Hvordan du kan beskytte deg mot ord som sårer oss?
 Noen ganger moralske sår ser ut til å ha dårligere fysiske sår. Tenk at sterke smerter kan bringe enkle ord. Hvor mye de berører en akkord, pidkradayuchys de mest sårbare områdene. Vi kan høre fra sine kjære, eller - ikke fremmede. Psykologer "tydet" noen setninger for å hjelpe oss å forstå deres sanne mening og faktisk lære psykologisk selvforsvar.
 Setning partner
 "Du tenker bare på seg selv, men det jeg"
 Forklaring: svært spørsmålet foruts hån, som appellerer til vår samvittighet. Men bare én samvittighet bebreidelse er ikke begrenset. Dens viktigste mål - å gjøre oss tvile oss selv og husker vår frykt. Dette i sin tur våkner med et smell våre anlegg og møte ønsket, ønsket ikke å la. Men faktisk, kan dette uttrykket betyr bare én ting: partneren din vil at du skal tenke bare av det ble bare dem oppfylle alle sine ønsker til sin egen skade.

 Psykologisk selv: Ikke snakk om din kjærlighet partner, og dermed viser likegyldighet til den personen. Du må forstå seg selv og forklare ham at forholdet bør holdes i selvfølelse, så spør partneren din til å artikulere misnøye han føler. For dette passer følgende spørsmål: "Hva savner du i forholdet? "Eller" Hva vil du jeg skal gjøre (a)? ". Man må spørre en partner med et klart svar. Someone kjærlige mennesker må først bli bygget på åpenhet og tillit, slik at disse problemene kan og bør stille når du skal unngå ubehagelige situasjoner.
 Uttrykket ett
 "Jeg vet at du ikke har tid, men jeg trenger din hjelp"
 Forklaring: Manipulering av denne setningen er klar på et øyeblikk. Prinsippet om gjensidighet, som slår ord behøver du å gi hjelp og drevet frykt for skyld bryte vennskap. Ordet "forstå" legger ytterligere bensin på bålet, med vekt på det faktum at man har tatt hensyn til våre omstendigheter. I slike tilfeller blir det vanskeligere å svare til en ven nektet.
 Psykologisk selvforsvar: Vent på svar, ta deg tid til å tanke. Alle manipulasjoner er spesielt god i en hast, og det er derfor du trenger for å begynne å tenke. Svaret bør være tenkt ut og så han forhastet vil komme.
 Setning far
 "Jeg vet du er opptatt (a). Du trenger ikke for meg, fordi det finnes bedre ting å gjøre "
 Forklaring: Foreldre ofte en setning sette oss i posisjon utakknemlig barnet. Situasjonen blir enda mer frustrerende når de begynner fargerikt beskrive alle sine offer og prestasjoner, som gikk frivillig å gi oss lykkelige bekymringsløse tilværelse. Makten ligger og manipulasjon som tilbyr en positiv start og slutt snur ordensforstyrrelser. Bruken av slike fraser aldri kan bedre forholdet heller ødelegge dem mer.
 Psykologisk selvforsvar ikke vypravdovuytesya til foreldre, men ikke klandre dem, og ikke la løfter inntil anklagene ikke er klart definert. Still spørsmål far som ikke passer ham som han ønsker å bo med deg. Dette er hans ro og gjøre mer forsiktig og tenke spesifisert.
 Setning barn
 "Jeg har en dårlig poengsum på grunn av det faktum at du ikke hjelpe meg å bære leksjoner"
 Forklaring: Barnas irettesettelse er ment å belaste foreldrene at han forsømmer sine plikter. Barn manipulere sine foreldre ved fødselen, vite hvor du skal "strike" neste gang. Foreldre, spesielt mødre er vanskelig å unngå skyldfølelse før sin røyk, bebreide dem for lite oppmerksomhet.
 Psykologisk selvforsvar, må du forstå at selv om du tilbringer med barnet ditt alle 24 timer, vil du ikke være i stand til å utføre alt arbeidet for ham. Dårlige anslag viser hans uforsiktig holdning, ikke foreldrene dine penger. Det er viktig å forklare dette til barnet, men nekter bistand er nødvendig. Stille ham spørsmål som: "Du blir enige om en felles sjekke leksene dine? "Og" hva er, og hvilken hjelp du trenger? ". Etter denne samtalen barnet må forstå at det må utføre oppgaver bare han, men også regne med din hjelp han kan.
 Uttrykket tenåring
 "Du vil aldri tro meg! »
 Forklaring: Ungdommelig maximalism typisk bruk av ord med en eksplisitt negativ. Ordet "aldri" i denne sammenheng, på spørsmål forholdet som helhet. Under slike beskyldninger foreldre har en følelse av smerte og urettferdighet. Forverre situasjonen kan sammenlignes med foreldre til venner.
 Psykologisk selvforsvar: Tenåringer som bruker slike manipulasjoner ikke er trygg. På grunn av usikkerheten i anslaget av sitt voksne han prøver å tjene troverdighet. I denne situasjonen, prøve å huske de gangene du tror barnet ditt, og deretter stille ham spørsmål om hvordan du ser for sin tro og tillit. Også snakke om hans engasjement i oppkjøpet av tillit.
 Setning lege
 "Og hva du vil med din livsstil"
 Forklaring: Denne setningen - en spesiell mottakelse lege, noe som reduserer sin profesjonelle ansvar på grunn av din alder, diagnose, eller livsstil. Ved å manipulere deg, prøver legen å antyde at du ønsker for mye. I tillegg er slike uttalelser fra faglig gjøre oss til å føle skyld og selv skam, noe som ytterligere øker virkningen av en lege.
 Psykologisk selvforsvar, bør forstå at du - en voksen som er i behandling. Hans posisjon kan beskrives med uttrykket: "Jeg er ikke i det hele tatt hyggelig tone av tale" eller "jeg kom hit at jeg har gitt medisinsk behandling, ikke moral." Stå på kravene, hvis du ønsker å vite nøyaktig diagnose eller få veibeskrivelse til test.
 Setning Leder
 "Ikke over"
 Forklaring: Disse uttalelsene du prøver å pålegge at på deg at noe er galt og forårsake følelser av skyld og frustrasjon selv. Men ikke forårsaker at å endre. Snarere ønsker sjefen til å føle sin makt til å foreta eller svare på et underordnet at han er ute av stand til å finne.
 Psykologisk selv: Spør Chief formulere sin kritikk mer tydelig. Du kan kjenne at arbeidet ikke har ført de forventede resultater i øyeblikket, mens legger til at du trenger veiledning for fremtidig utvikling. I en slik situasjon er det viktig å vise sjefen at du er villig til å ta tilstrekkelig kritikk.  
Hvordan du rengjør plakk fra tungen?
 Den menneskelige språk - er en indikator av alle sykdommer. Ikke rart nesten alle leger i diagnostisering av sykdommen pasienten bedt om å vise tungen. Så hvis du finner deg selv tungen belegg, ikke rush å rengjøre. Først må du finne ut hva som ikke er relatert til utseendet på en typisk plakett på tungen. Hvis plakk er ikke for noen få dager, er det en anledning til å ta kontakt med en spesialist. Hvordan povynnen være tungen?
 Tungen sunn person bør ha en blek rosa farge. På overflaten språk må tydelig spore små papiller. Tillot fremveksten av en liten plakett på tungen etter søvn, men etter rengjøring det bør opprettholde et sunt utseende hele dagen.
 Tungen min - min venn!
 Stadig er det en form for berørings signaler som tyder på at kroppen er ikke all right. Videre, noen uker eller dager før de ubehagelige endringer skjer i kroppen, for eksempel en sår kropp, begynner det klingende tegn - det er på tide å søke profesjonell!
 Fargespråk kan snakke om mange sykdommer:
 1.  Orange tungen og dårlig ånde indikere går inn i munnen magen juice. Kanskje dette var på grunn av forverring av gastritt. Du må gjøre en avtale med en gastroenterolog.
   Cyanose av tungen er et sikkert tegn på problemer med det kardiovaskulære systemet. Finne en gang i speilet "blå" språk, signere opp en avtale med en kardiolog.
   Brun og grå flekker indikerer utvikle magesår.
   Tar antibiotika kan føre til gjær glossitis eller såkalt betennelse i tungen. Rådføre seg med en spesialist om mulig behandling glossitt og intestinal dysbiosis.
   Hvite flekker på språk snakker om ulike sykdommer, avhengig av plasseringen av dannelsen. Hvis dannet plakk ved roten av tungen - se for problemer i tarmen. Hvite flekker på tuppen og på sidene av språket indikerer tilstedeværelse av nyresykdom og lunge. Belagt med hvit tykk indikerer det tilstedeværelsen av tarmproblemer og kronisk forstoppelse.
   Hvis du ikke finner deg selv noen av disse "spesifikke" raids - start hygiene tungen! Denne fremgangsmåten vil hjelpe deg å bli kvitt bakterier og dårlig ånde.
   Dette er viktig! Rengjør språket bør være 1 per dag, jo bedre - etter sove. Ved rengjøring irriterte brystvorter som stimulerer appetitten. Du ønsker ikke å se drømmer om koteletter og smørbrød?

   Rengjør den - den enkleste og raskeste måten!
  Hvordan du rengjør plakk fra tungen?
  1.  Tannbørste. Bli kvitt plakk på tungen vil hjelpe manuell tannbørste bust. Etter å pusse tennene ikke glem om språket. Rengjør overflaten språk tannkrem eller gel, og skyll med vann.
    I tillegg har nesten alle produsenter tannbørster har i sin linje av modeller som er utstyrt med pads å rengjøre tungen eller gummi (plast) preget striper. Spesiell pensel bør pusse tennene grundig og deretter språket. Børste tungen til innen 1-2 minutter etter børsting og munnvann. Påfør gel eller lim på børsten, rent språk, og skyll med vann. Da gjelder gel eller lim direkte på tungen, vent noen minutter, skyll munnen med vann.
    Forsiktig Endre tannbørste minst en gang per måned.

    Skrape. For dem som lider av akutt forverring av brekningsrefleksen, har tannbørste produsenter utviklet spesielle skraper å rengjøre språk. I dag, butikkene er to typer skraper. Den første typen - en skrape, utstyrt med bust. Den andre typen - en skraper, en spiss ende. Flytting fra rot til tupp, lysbilde på baksiden skraper språk med gel eller tannkrem. Deretter grundig skylle munnen med vann.
    Arbeidet med bier - vokteren av ren språk! Honning fjerner perfekt plakett fra tungen. Bare bruke honning på overflaten av tungen og gni med en børste. Skyll honning er nødvendig. Videre har arbeidet med bier utmerket antibakteriell aktivitet, fremmer helbredelse av tynn morgen som språket og i munnen som en helhet.
    Teskje. Hvis ikke børste eller skrape eller honning på fingertuppene var ikke - rent språk ved å bruke vanlige skjeer. Flytting fra rot til tupp, forsiktig og grundig fjerne plakk.
    Forsiktig Hvis du bestemmer deg for at denne metoden effektiv og vil bruke den på en jevnlig basis, i alle fall, ikke bruk en skje til å rense språket for å spise.

    Håndkle. Varighet av tungen kan fjernes ved konvensjonelle håndkle. Plassere et håndkle på indeksen og langfinger og deretter sakte beveger seg fra rot til tupp, fjerne plakk. Etter inngrepet, grundig rens munnen. Ikke bruk et håndkle til andre formål.
    Finne plakett språk - ikke hastverk med å bli kvitt det ved hjelp av metodene ovenfor. Observere språk, til kroppen din skynder fortelle deg om mulige problemer. Etter oral hygiene, ikke glem den daglige tannpuss ta hensyn til språket.  
Яндекс.Метрика