Hvorfor huden blir svart på gull
 Gull smykker liker å bære både menn og kvinner, selv om kvinner liker produkter med denne dyrebare materialet i større grad enn menn. Rent gull har en lysegul farge, og de er laget av gull i et bredt utvalg av fargenyanser, som strekker seg fra fargeløs eller svakt gul til grønn eller rødlig gull. Ved å kjøpe så glad øye produkt av gull, leverer alltid ergrelse hvorfor huden blir svart på gull og på forskjellige deler av kroppen i kontakt med gull striper mørk rød-blå eller grønn-grå. Vurdere alle mulige årsaker mørkere i huden og hva de innebærer.
 Støpt metall i gull eller substandard produkter
 Sammensetningen av smykker kan tilskrives den aller første, og i de fleste tilfeller, den viktigste grunnen som forårsaker mørkere i huden fra seg gull. I kroppen, har hver person sine egne egenskaper, slik at reaksjonen på edle metaller alle er forskjellige, spesielt fordi rent gull smykker er ikke. Den kjemiske sammensetningen av gullkjeder, som blåses opp mengden av sølv, kobber eller palladium tilsettes til gull, kan føre til mørkning av huden. Jo høyere renheten av gull, spesielt i produktet av gullet, jo mer sannsynlig ikke å få huden mørke bånd. I tillegg til noen produsenter redusere kostnadene for produktet kan tilsettes til gull og andre legeringer og metaller oksydasjon gjør jobben, og danner en mørk spor.
 Når du velger smykker, ikke jage den billig og kjøpe dem en høyere prøve årsaken du stoler butikker hvor tilby kvalitet sertifikat. Men hvis plutselig dekorasjon som du har kjøpt i en respektabel butikk sertifikatet, virker det som ikke er i samsvar med sertifikatet, du kan alltid gå til retten og få en tilbakebetaling for produktet for ikke-økonomisk skade.
 Pete og stress som en av grunnene til at reaksjonen av legemet
 Man i stressende situasjoner i forskjellige sykdommer, utstråler svette, som kommer i en kjemisk reaksjon med eventuelle forurensninger, som er sammensatt av gullkjeder, som fører til oksydasjon av metaller. Det er folk som lider av overdreven svetting mottatt en arv av lidelser, overvekt på at iført smykker utstillingen på mørkere hud.
 Helsetilstand
 Dersom en person er syke eller har den noen kronisk sykdom, ikke bare svette, men også kroppen kan forandre sin struktur, og dette kan føre til dannelse av mørkfarging av huden under smykker. Først av alt, er det et brudd på det endokrine systemet, lever, hjerte.
 Mennesket er av natur allergier
 Nylig, et økende antall mennesker som lider av ulike allergier. For eksempel, i produksjon av gull som brukes nikkel som gjør at enkelte mennesker har negative reaksjoner og huden mørkner. Kobber kan også føre til en person spesielt utsatt for allergier, mørke, ofte med en touch av grønne merker på huden.
 Selv håndkrem ved elektrolyse kan forverre hudreaksjon til metall, og hvis sammensetningen av kosmetiske hånd er kvikksølv, så vil det være for folk med allergi årsaken til irritasjon og blemmer på huden.
 Spor av behandlingen smykker
 En enkel og lett løsbar problemet med mørke merker på huden av gull kan skyldes utilstrekkelig fjernpoleringspasta, som brukes i behandlingen av gullkjeder. Etter en stund, når pastaen vaske av, dekorasjoner lenger la huden mørkere og problemet forsvinner av seg selv.
 Folk som spiser mye kjøtt mat
 Det antas at den "kjøttetere" kan for hans lidenskap for å bruke en stor mengde kjøtt og kjøttprodukter mister mørke striper på huden under smykker. Forskning dette faktum ikke er påvist, men det antas at nitrogen utskillelse av svette og huden i kontakt med kobber og nikkel kan føre til mørke merker på huden.  
Om stereotypier, Dracula og Roma. Romania.
 Hvis sjelen krever ekstrem lys, hvis du ønsker å kile nervene og også nyte vakker utsikt over fjell og gamle slott, besøke Romania. Som for Romania hadde nok stereotypier i våre sinn. Og, ærlig, ikke alle av dem imaginære.
 For de som aldri har vært i Romania, er landet i forbindelse med det berømte slottet til grev Dracula, Ceausescu, og, dessverre, sannsynligvis bare sigøynere. Ifølge statistikk av befolkningen består av Romania, faktisk, rumenere (90%), ungarere (6%), resten - sigøynere, Moldavians, ukrainske borgere av Vest-Europa, russere og andre. Men faktisk virker det som sigøynere til Romania 50% prosent. Selvfølgelig, dette er min mening, men det er virkelig mye. Og i alle fall bør ikke forveksles med Roma rumenere. Dette er ikke det samme. Mange sigøynere ikke arbeide, bo en dag, stjele, tigge. Jeg husker en gang sitter i enhver institusjon i Alba Julia (Alba Iulia), spiste pizza på verandaen. En og en halv time eller kontaktet av en mann fem tiggere.


Om stereotypier, Dracula og Roma. Romania.

 Overrasket en ramponert sigøyner jente som hørte at vi kommuniserer på engelsk, flyttet fra Romania til zhalostnoho samme rueful, men veldig grei britisk engelsk. Noen av våre spurte om hun sier i andre språk. Hun svarte at hun kjenner noen få setninger i fransk, tysk, russisk, etc., med henvisning til uttrykk som «forgylte håndtak" eller "send babymat for Kristi skyld." Pengene hun fortsatt gjorde ikke. Kanskje det er derfor vi betalte noen dager senere to bærbare datamaskiner og telefoner som ble stjålet i vårt fravær fra leid hus. Rumensk politi voldsomt og entusiastisk tok opp jakten på tapt eiendom. Det tok fire måneder, fortsatt på jakt.
 Men ikke så trist. På morgenen før jul kan våkne opp den mektige brøl som er hørt fra gaten. Sigøynere kle seg i filler og lyse utenkelig, som forventet, med bjørner (kledd dem barn) gå ut i gatene for å samle veldedighet, er det ikke mulig å høyt banging trommer og likhet tidvis noe tiltalende. Vellykkede kampanjer er fundraising jeg vet ikke, fordi pengene vi ga igjen: o)
 Reiser til Romania, trakk oppmerksomhet til det store antallet fargerike hus, rosa, lys gul, lilla, oransje. Som jeg fortalte lokalbefolkningen, fans av design hus er bare sigøynere.
Om stereotypier, Dracula og Roma. Romania.
 Sigøynere - en av de mest musikalske nasjoner. Uten vinterhager og musikkskoler er mange fanger luft og mesterlige spill en sang som vil være til stede.
 Selvfølgelig, bemerkelsesverdige sigøynerbarn. Off-års virksomhet og militær kommando vil hjemsøke deg i den hensikt tigge mynt. For å nå målet ved hjelp av ulike psykologiske tilnærminger, alt fra "schenyachyh øye", og endte nesten truende. Interessant, i hans chumazannosty, posharpanosti, nedohlyanutosti og fraråder utseende øyne var ganske fornøyd, som om de trakk sin sorg mordashkah.  
Slapp av på stranden - hva gjør jeg?
 Sommer - stranden sesongen. Og for de fleste av oss, ferie-sea-strand assosiert med lang liggende på sand og mellom periodisk nedsenking. Og selv diskutert alle nyhetene med venner og slo på en mobiltelefon i alle spill snart, begynner denne "interessant" strandferie til likklede. Her truende spørsmål: hva du kan gjøre på stranden til organisert en favoritt ferie var veldig interessant og med nyttige.
 1. Delta i idrett. Mos musklene stramme pressen, og bare plukke deg opp, du kan ivrig sportsspill som sandvolleyball eller badminton. Liker ikke å spille? Deretter kjøre gjennom, sakte, i vestkysten sand dag, puste inn lukten av havet og lytte til lyden av bølgene. Noen ganger kan du finne noen private strender hvor en gruppe mennesker gjør yoga, ser beroligende sprut av bølgene. Og deretter resten-sea-strand legge til hans omsorg.
 2. Gå tilbake til den tiden av barndommen og nyte bygge sandslott med venner! Denne aktiviteten er sikkert muntre deg. I tillegg har mange leger og skjønnhetseksperter anbefaler vie så mye tid å gå barbent på sand, så denne aktiviteten er ikke bare gode massasje føtter, men ved å korrigere feil trekk, skaper god holdning. Det viser seg at selv i det gamle Egypt ble observert gunstige effektene av massasje sand, som fører til vasodilatasjon og aktivering av biokjemiske prosesser i kroppen.


 3. Få adrenalinet av dykking! Stupte inn i den dype, vil du sikkert komme i glede og vil nyte kontemplasjon av den unike, fantastiske og utrolige dyrelivet i verden.
 4. Hvis du ønsker, kan du leie en scooter. Kjører på bølgene og roztynayuchy glatt overflate sjøvann, føler du ingen makeløs følelse som kombinerer frihet, fart og følelse av oppdraget. Hvis du er ny til sporten og tvile på deg selv, ta kontakt med treneren din.
 5. Hvis ferien på stranden ved havet, bør du definitivt prøve seg på surfing. I dag, enda mer populær underholdning som keytserfynh som glir en stor kite på vann.
 Så, hva ville du spilt sport, lese interessante bøker, strikking eller til uformell prat med en tilfeldig person, ønsker å nyte hvert øyeblikk av å være på stranden, fordi de kalde vinterkvelder så fint å nevne ekstremt lyse og fargerike øyeblikk på den årlige sommermoro stranden.  
Bli kvitt kakerlakker?
 Ifølge profesjonell Dezynsektora (behandleren plass):
 "Jeg studerte virkningen av mange medisiner, mange av dem var dårlig effektiv, mer generelt ineffektiv, og bare min praksis i profesjonell behandling og personlig erfaring gjennom årene har hjulpet meg å finne en virkelig perfekt middel for kakerlakker."
 Så hvordan bli kvitt kakerlakker i leiligheten?
 1. Hvis du er i stand og alltid stole bare fagfolk, inviterer vi folk med spesiell selskap kalt Dezynsektoramy.
 Du kan alltid se sine annonser på innholdssider i media, vil de komme til deg, vil behandle lokalene vil garantere et minimum 1 år av vil du betale for det arbeidet som er gjort og gå - slik at du virkelig lykkelig, gi deg livet uten insekter .
 2. Hvis du ikke ønsker å bruke de ekstra pengene, kan du manuelt behandle sine hjem - dette er elementært, og like morsomt, jeg ville ha sagt) Gå til nærmeste veterinær apotek og kjøpe 200-400 gram av stoffet "Nurel" (eller lignende), det solgt av glass, fortynne den med kokt avkjølt vann i et forhold på 200 g / 5 liter vann, blir løsningen ligner flytende krem. Det er nødvendig å behandle sparsom alle steder der kakerlakker på rommet (før behandling bære ditt kjøkken skap med alt utstyr), ett ord for å fylle i alle rom (kan gjøre det til en normal blomst sprøyta, og best av alt pumpe - hagesprøyte) og 2-3 timer lufte sine hjem. Utarbeidelse av middels giftig for kroppen, men det er best å ha et gasbind bandasje (dual layer) på nesen og munn (luftveiene, men kjemi - Gud vet det). Når behandlingen er ferdig, to timer ventilere.
 3.Mozhete bruker også høy ytelse pulver fuktet luktfri - "Ikon", som omfatter den aktive ingrediens lambda tsihalotrin, vanligvis 10%. Dette stoffet er veldig kjent blant profesjonelle dezynsektorov.
 P / S. Denne håndboken er ment for leiligheter som er bare fulle av kakerlakker (fra 100 til 2000 kakkerlakker på rommet) - Denne artikkelen beskriver teknikken for umiddelbar ødeleggelse!
 Hvis du har en liten cockroaches kjører 2-3 ganger, deretter bare spray litt plass av sine klynger, fylle rommet er nødvendig.
 Skål! Lykke til!  
Яндекс.Метрика