Vinterferie i Egypt - hvor du skal dra og hva du skal gjøre?
 Hele året en av de mest populære og fasjonable turistmål er Egypt. Befolkningen i dette landet er ca 805 millioner. Personer bosatt på 4% av landet. De resterende 96% - ørkenen. Egypt bebodd meste egypterne og nomadiske stammer som beduiner, Nubians, berbere, tsjerkessenes og andre.
 Hovedtyngden av befolkningen bekjenner islam, men det er kristne som er mindre enn 10%. Det offisielle språket i landet er arabisk, men egypterne å gjøre forretninger, meget god beherskelse av engelsk, og mange vokabular fortynnet med en liten mengde ord. Derfor er mangel på engelsk språk ikke grunn til ikke å feriere i Egypt.
 Klimaet i dette landet er mild. Ikke altfor kalde netter endre svært varme dager. Mens vi i rasende vintervær i Egypt turister glad lufttemperatur 23-25 ​​grader og vannet - 20-22 grader.
 Hvis du ønsker å se det nye året i Paradise, gå til Egypt. Det var flott vær vinter der, noe som er perfekt for folk som liker aktiv hvile og moro. I morgen kan du sole deg og bade godt, og om kvelden når vinden tar seg opp, kan du fordype deg i den fargerike nattelivet av feriestedet.
 I Sharm el-Sheikh, er de mest kjente nattklubber ligger utenfor Naama Bay. En av de største klubbene kalles «Pacha», og den inneholder ca 3 tusen. People. Den populære turistmål "gyldne ungdom" er en klubb «Little Buddha», der hovedattraksjonen er det stor statue av Buddha og luksuriøse møbler, trukket i rike tekstiler. For de som liker en mer avslappende ferie er det billig utendørs kafeer med myke behagelige puter og vannpipe.

 Hurghada natteliv også i full gang. De mest populære klubbene er "Calypso", "Hed Kandi Beach Bar", "Ministry of Sounds". Den mest populære klubben blant russiske turister - "Calypso". Hurghada samt Sharm el-Sheikh er en klubb «Little Buddha».

Vinterferie i Egypt - hvor du skal dra og hva du skal gjøre?


 Også Egypt - er et flott sted for nybegynnere og erfarne dykkere. Erfarne dykkere foretrekker skianlegg som Safaga, Marsa Alam, Dahab, Nuweiba og Taba. De søker også å erobre den undersjøiske lagunen, kalt "Blue hole", en av de farligste stedene å dykke i verden.
 Vasket egyptiske rødehavskysten, en av de reneste hav som vann kan ikke forurense verken natur eller mann. Også i dette sjøen er nesten umulig å synke på grunn av den meget høye saltinnhold.
 I Egypt, en godt utbygd infrastruktur. Her er det presenteres hoteller med ulikt antall stjerner og tjenester som tilbys av disse hotellene.
 Også kjent for sine fortidsminner i Egypt, hvor mange skjulte hemmeligheter. En av de mest berømte monumentene er de egyptiske pyramidene. De er i Giza. Omfanget av disse strukturene påvirker hverandre og hver turist som drømmer hendene til å berøre en av "Seven Wonders of the World" overlevd til denne dag. Den største og mest kjente er Pyramid of Khufu, bygget rundt 2550 f.Kr.. Ovenfor henne hemmelig i århundrer kjempet arkeologer og forskere.
 Sørg for å besøke den tidligere hovedstaden i den egyptiske stat Luxor. For å komme til museet av arkitektoniske monumenter mye billigere fra Hurghada, Sharm el-Sheikh. Luxor er delt i to deler. I en av dem, byliv, bygget hoteller og butikker. I den andre delen av det samme, mye mer interessant for turister, en by av de døde, er utrolig avenue av sfinkser forbinder de mest kjente templene i Egypt: Luxor og Karnak.
 Åpne noen hemmeligheter i Egypt kan være i oase av El Kharga, hvis viktigste attraksjonene er et tempel for Hibis, oppdaget i 1910, og Bahavat nekropolis, som huser hundrevis av graver malte bilder av bibelske scener.
 For en avgift, kan du gi opp komfort av sivilisasjon og besøke Bedouin landsbyer. Lieutenant folk som bor i disse oppgjørene, mange år er kameler ri hvor du også kan trygt nyte. Beduinene er veldig vennlige og imøtekommende. På grunn av raffinement av reiselivsnæringen, har de lært å få en fordel med utrolig mange turister som besøker Egypt. Minneverdig, særegne og unike middag vil være, noe som vil tilby deg den egyptiske Bedouin. I nærheten av brannen i friluft du kan smake deres tradisjonelle retter: ris med biff eller kjøtt værer, ferskt brød og myntete. Kommunikasjon med beduinene basert på språk goodwill og vennskap, men kjennskap til flere arabiske fraser for hilsen og farvel ikke være overflødig. Til minne om de fantastiske øyeblikkene kan du kjøpe suvenirer i de samme beduiner.
 De mest kjente feriestedene Egypt - en Sharm el-Sheikh og Hurghada.
 Luksushotell, bygget i interessante og unike arkitektoniske stiler og møte de mest krevende turister skille Sharm El Sheikh fra andre feriesteder. Fans av både aktiv og passiv underholdning vil finne noe å gjøre. Komfortabel og gamle delen av Sharm el-Sheikh - Naama Bay Bay - er hans perle og det eneste stedet hvor motorisert moro på vannet ikke er forbudt.

Vinterferie i Egypt - hvor du skal dra og hva du skal gjøre?

 Hvile i Sharm El Sheikh, besøke en av de vakreste stedene i hele Rødehavet - Reserve Ras Mohammed. Her kan besøkende se et stort antall forskjellige arter av fisk og koraller, samt representanter fra land fauna (reptiler, gaseller, rev, fugler). Ikke obdilit oppmerksomhet og unike salte fjærer Magisk Bay - en annen mirakel Ras Mohammed. Elskere av antikviteter og mysterier vil ikke forlate likegyldig tur i Sinai-ørkenen.
 Hurghada - et paradis for brettseilere, dykkere og ungdom, som tiltrekker inflammatoriske fester og diskoteker. Vinteren er det perfekte stedet for en billig ferie. Vi anbefaler ikke å besøke dette feriestedet i slutten av januar - begynnelsen av februar, som i Hurghada er mye kaldere og vetrenee i denne perioden.
 Litt nord for Hurghada luksuriøse ferieanlegget ligger omtrent som det er umulig ikke å fortelle. Dette El Gouna - Red Sea perle, bedre kjent som "Venezia i sanden." Hoteller er for det meste 4-5 stjerners hotell bygget i de østlige og Middelhavet arkitektoniske stiler og innredet i dempede toner. De er plassert på små øyer, som er forbundet med broer. Underholdning er svært mangfoldig. De som liker å nyte det marine livet venter en uforglemmelig tur på en liten ubåt. Det er noe å gjøre her og safari elskere.
 Så hvis du ønsker midt i en kald vinter sol, sjø og spektakulære utflukter, Egypt - er det perfekte valget for en billig ferie på denne tiden av året.  
 Golf - en stor og svært vanskelig spill å lære, men kan spille det enhver person.

 Golf gir gode manerer, ryddig utseende, tilbakeholdenhet og høflighet. Ikke rart de sier at dette er et spill for gentlemen som kan applaudere en motstander selv om han vinner. I mange golf fans og mange som ønsker å lære å spille det. Essensen i spillet er å treffe ballen i lommen. En golfbane regnes som fødestedet til Skottland.
 Typer klubber
 Nybegynnere trenger ikke å straks løpe til butikken og kjøpe seg stick - på grunn av denne ferdigheten spillet ble ikke bedre.
Hvordan spille golf

 Det er bedre å starte med en enkel klubber å inkludere slike produkter firmaet Wilson, for eksempel. Hockey inndelt etter rase realiserings streik. Her er klassifisering, siden putter for close streik ender stick designet for langt.

 Putter. Utfør denne putter streik bør bare veldig kort gress.

 Kile. Denne pinnen er perfekt for slag mot brønnene av vill gress eller sand, er den optimale avstanden fra ballen til lommen for bruk av dette putter ikke mer enn 110 meter og minst 50.

 Strykejern brukes på en maksimal avstand på 175 meter. Egnet for slag med høyt gress eller lav. Ikke-klubber ment for lek, 3-9.

 Hybrid. Maksimal avstand fra ballen til lommen 222 Yard. Egnet for slag med både høyt gress og lav.

 Wood. Maksimal avstand for amatørklubber bør ikke overstige 195 meter. Egnet for lav innsats bare gress.

 Driver. Dana bør holde tee med en trestender.

 Grunnleggende reglene for golf
 Per spill trenger å få ballen i de atten hull.
Hvordan spille golf

 For alle hull for et visst antall slag, noe som gjør at du ønsker å kjøre ballen i det. Minste antall slag på ballen er tre, og den maksimale - fem. Alle atten hull, har du syttito punch. Vinn en som vil ta dem minst lage beats.
Hvordan spille golf

 Resultatene kan være fjorten klubber - et maksimalt antall. Praksis slående og eventuelle forsinkelser i løpet av spillet er forbudt.
 Golf
 Dette feltet er ikke helt flat, det er alltid ulikhet.
Hvordan spille golf

 Jo mer kunnskap om dens funksjoner, jo lettere vil det være å velge et slag pinne. I tillegg gresset var alltid en annen høyde, så vel som sand, vann, trær, etc. For alle disse hindringene og barrierene har spesielle navn. Lav gress kalt Green, neste høyde - Fairway, høyt gress - Grov, vill og høyt gress - svingel.
 Situasjonen i spillet, og noen funksjoner
 "Putting-green." Du kan ikke ta på linjen, bortsett fra opptaksregler. Løfte ballen, rense den og etiketten, bør korrigere header i "putting green" er tillatt, men bør berøre av sko pigger - nei.
 Hvis ballen mens du flytter, stoppet eller endre retning. Når dette er feil av spilleren, hans partner eller "caddy" det hullet var tapt, og bør være i orden i to slag. Når denne situasjonen oppstår gjennom feil av noen andre, i dette tilfellet, vil ingen gebyr utnevnt, men må spille med ballen slik tilstand som det er. I noen spill er det noen unntak fra de generelle reglene.
Hvordan spille golf

 Situasjonen hvor ballen lå uten bevegelse ble flyttet. Når dette skjedde gjennom feil av spilleren, "caddy" eller partner, så vil det bli lagt frispark og ballen må gå tilbake til den opprinnelige plasseringen. Unntaket er tillatelse regler. Hvis denne situasjonen oppstår gjennom feil av noen andre, vil det være i orden, men ballen som i den forrige saken blir nødt til å gå tilbake til den opprinnelige plasseringen.
 Heve ballen akseptabelt, men hvis det har en positiv innvirkning på spillet av en annen person. I tillegg er det en ball kan også tas opp på anmodning fra spilleren hvis det forstyrrer hans spill eller forbedre den.
 I en situasjon med å skaffe baller beliggenheten er merket hvis det skal da tilbake til dette stedet. Søl kastet ballen til en partner, "caddy" eller spilleren, et hinder eller i utlandet feltet skal kaste den. Når støpingen skal stå rett, holde ballen i skulderhøyde og kaste ballen med bare arm. Hvis det ikke er noen løse hindringer, kan de bevege seg, men i dette tilfellet skudd, og en hindring for å være i veien.
 Golf trenger å lære for en lang tid, viser utholdenhet, tålmodighet og selvbeherskelse. Noen ganger er det bedre å slå til en profesjonell trener som kan lære alle nyansene i dette fantastiske spillet.  
Яндекс.Метрика