Går til bassenget - en favoritt tidsfordriv av mange barn og voksne. Noen går dit for å slappe av, og noen - for å gå ned i vekt og bli sunnere.

 Før du går til bassenget skal plukke opp noen papirer - nemlig å hjelpe med en allmennlege (eller barnelege for barn) som person er helt frisk. Til en slik uttalelse har testet. Når et dokument på helse vil være til stede, kan du trygt pakke vesken. Som det skal settes?
 Hva å bade?
Hvordan å dra nytte av svømmebassenget


 Hjelp - ikke for ingenting at det gjorde. Uten det, vil ingen anstendig pool ikke være tillatt.

 Badedrakt eller smelting. Smelte skal være komfortabel og en god passform på lårene, bedre kjøpsopsjon med snøring. Badedrakt bedre å velge lukket - det er mer slank og komfortabel. Lime eller noen dekorasjoner på en badedrakt upassende. Som en del av stoffet må være en Lycra - minst ti prosent.

 Hood. Uten dette produktet ikke også være tillatt i bassenget kan gjøre et unntak bare for svært små barn eller menn, fordi de har kort hår. Caps er laget av latex, silikon og stoff. Den mest komfortable og praktiske anses stoff.

 Briller. De tar helt nødvendig. Men de er mye enklere navigering og beskytte øynene mot sprut og fra klorvann. Det er bedre å kjøpe en dyrere og høy kvalitet kopi som ikke vil forlate sirkler under øynene.

 Håndkle, sjampo eller dusj gel, tøfler, vaskeklut. Disse midlene er også nødvendig. Før vi går i vannet, er det nødvendig å ta en dusj, og etter bading bør vaskes grundig med såpe og en vaskeklut, fordi bassenget fortsatt falle mikrober, selv om det rent vann. Slates bør ikke være glatt - det er svært traumatisk.

 Fordelene med svømming

 Musklene blir varmet opp;

 Øker immunitet er herding av legemet;

 Hjelper gå ned i vekt og bli kvitt cellulitter;

 Det styrker det kardiovaskulære systemet (kardiovaskulære systemet);

 Gjør en flott holdning;

 Styrker ryggen;

 Forbedrer blodsirkulasjonen;

 Trener musklene;

 Hjelper slappe av.

Hvordan å dra nytte av svømmebassenget

 Svømming - det er ikke verre enn fitness, kan man også si at det er bedre. For å oppnå effekten er nok til å besøke bassenget to ganger i uken. Hvis det er mulig, kan du først gå til badstuen og deretter svømme i bassenget.
Hvordan å dra nytte av svømmebassenget

 For å få de beste resultatene fra svømming, er det nødvendig å måle vannet litt varm - er det best å bruke øvelser for å strekke, bøye og varme opp nakkemusklene.
 Hvordan å miste vekt ved å besøke bassenget
 For å gå ned i vekt og bli kvitt cellulitter er svært viktig å gjøre øvelsene riktig og ordentlig svømme. Dette kan gjøres på tre måter: crawl, bryst og butterfly.
Hvordan å dra nytte av svømmebassenget

 Kroll og butterfly er mer effektive sport. De bør være på vakt ved sjøen. Ikke glem om resten, så hvis du føler deg sliten, kan du slappe av og bare suge i vann. Eksperter anbefaler de første fem minuttene av warm-up, som svømmer i fri stil, og deretter de neste fem minuttene å svømme må gjennomgå, deretter fem minutter sommerfugl eller vice versa.
Hvordan å dra nytte av svømmebassenget

 Deretter hvile i fem minutter. Alle første trening vil ta tjue minutter. Nybegynnere bør være en treningsøkt, og noen ganger - fire i en tur til bassenget.
 Hvis du skriver inn et basseng på minst to ganger per uke og svømme på en måte som i minst førti minutter, tap av overvekt gitt (en måned til fem kg).
 Du kan kjøre barna til bassenget?
 Ikke bare mulig, men nødvendig! Og ikke vær redd for å kjøre spedbarn. Baby du kan ta med deg fra en måned gammel, vil dette barnet bare være til nytte. Spesielt fordi vitenskapelig bevist at de første seks månedene av et barn er minner fra en tid da han var i magen, henholdsvis ungen er ikke redd for vann, men tvert imot - for det er en forening med min mor. Det er bare én begrensning - navlen skal leges helt, så det ikke er fikk ingen infeksjon.
 Noen byer instruktører underviser klasser på undervisning barn bading og dykking. Hvis du bor der det ikke er det, kan du lære et barn selv.
Hvordan å dra nytte av svømmebassenget

 En annen unektelig pluss svømmebasseng kan kalles stress lettelse. Etter hvert barn ble født, vil stress, og vann hjelpe ham
 slappe av. Også, turer til bassenget - en stor herding i fremtiden, slik at barnet vil bli syk sjeldnere og raskt tilpasse seg klimaendringene.
 Men det bør være oppmerksom på at vanntemperaturen i plaskebassenget må være minst 28 grader. Til et barn forskjellen, bør når man bader huset daglig vanntemperaturen reduseres med én grad. Så, etter hvert blir brukt babyen svømmetur i det varme vannet og bassenget vil ikke fryse.  
Hvordan å kode alkohol?
 Alkohol avhengighet har lenge vært en av de mest fryktede sykdommer. Det alkoholisme gradvis ødelegger umerkelig menneskelige personlighet, i stor grad påvirker psyken, dramatisk undergraver helse. Dessverre, kan pasienter ikke umiddelbart uavhengig bestemme stadium av alkoholisme. Selv nære venner som daglig observere menneskelig atferd, kan ikke nøyaktig fastslå graden av avhengighet. Noen ganger medisinen er maktesløs. Pasienten dør, til tross for forsøk med behandling. I tillegg er alkohol ofte en årsak til kriminalitet, alvorlige konflikter. Deretter snakke om antysotsialnist alkozavisimyh de faller ut av samfunnet, mister jobbene sine, er sorgen alene.
Selvfølgelig, for å unngå alle de forferdelige konsekvensene av alkoholavhengighet bør behandles. Vi vet at mange av koding metoder basert på ulike metoder for innflytelse. Hypnose, spesielle blokkere, psykoterapi, innovative legemidler i tabletter og injeksjoner - alt designet for å spare pasienter fra alkoholisme. Spesialistene sier at personen må innse nødvendigheten av et komplett forsakelse av alkohol, eller noen metode for behandling kan være ineffektiv. Hvordan å kode alkohol, hvordan du skal velge? Vurdere de grunnleggende teknikkene som er allment ubevisst føler aversjon mot alkohol, men også begynner å føle seg dårlig, tar det minimum av alkohol. Noen ganger er det nok å drikke 50 gram vodka å provosere betydelig forverring, når legen.
Du kan gjennomgå behandling, spesielt vshyvaty effektive blokkere kodet terapeut eller bli kvitt avhengighet under påvirkning av hypnose.
Isolere de viktigste metoder for koding av alkohol.
 Koding teknikker av hypnose. De viktigste typer av hypnoterapi ble hemmelighetsfull og normative. Det er verdt å merke seg at de fleste opphavsrett holdt hemmelige teknikker brukes utelukkende oppfinnere og elevene blir testet i spesialiserte klinikker.
 Psykoterapi. Ved bruk av psykoterapi mye brukt ulike måter å påvirke mental menneskelig persepsjon. Behandlingen er ofte gjort på et sykehus. Vanligvis tar det mye tid, og rett før han begynte på kurset bør ikke ta alkohol for ca to uker. Den mest kjente teknikken Roznov, Malkin, kodesystem Dovzhenko.
 Fysioterapi. Den utbredte nå og maskinvarekryptering. Moderne design tillate effektive prosedyrer for å eliminere alkoholavhengighet. Egnet puls terapi, laser koding på alkohol.
 Medikamentell behandling. Behandling med legemidler basert på effekten av fjerning av alkohol kan føre intoleranse av eventuelle alkoholholdige drikkevarer. Brukte tabletter, injeksjoner. Sydde spesielle blokkere som gir en kontinuerlig strøm av blod medikament.
Alle fremgangsmåter har sine fordeler og ulemper. Det er viktig å ta hensyn til de individuelle egenskapene til pasienten å velge det beste alternativet. Selvfølgelig, til en viss grad hvordan koding alkohol kan være farlig for pasienten, siden de fleste metoder basert på å provosere en kraftig forverring etter å ha tatt alkoholholdige drikkevarer. Det er viktig å huske på at spesielle metode for behandling som er nødvendig for personer med kroniske sykdommer i blodkar i hjertet.
Oppmerksom på de viktigste egenskapene til flere vanlige metoder for koding av alkohol.
 Laser koding for alkoholisme
Når laserstråler som koder spesiell type påvirker områder i hjernen som er ansvarlig for utvikling av avhengighet. Fremgangsmåten kan sammenlignes med sletting av data i forbindelse med avhengighet til alkohol. Laser Exposed områder av hjernen er helt fri for informasjon som er kodet alkoholavhengighet. Eksperter sier at suksess kan oppnås hundre prosent, hvis ikke ennå blitt avhengig fysiologisk. Vurdere hovedtrekkene i laser koding.
Operasjonene som utføres i store sentre. Mens metoden ikke er tilgjengelig i alle byer, slik at pasienter pleier å gå til storbyområder.
Hvis sykdommen har nådd den tredje fasen, vil denne metoden ikke føre til den ønskede effekt.
For kroppen er ikke funnet negative effekter.
Terapi utføres sats stadig bruke en teknikk som er nødvendig.
Selv om kliniske studier bekrefter effektiviteten av den første, den andre fasen av sykdommen.
Bivirkninger er fraværende.
For laserterapi trenger kostbart utstyr. Dette er på grunn av visse kostnader, så nå er tjenesten kun tilgjengelig i store medisinske sentre.
 Drug koding av alkoholavhengighet
Bli kvitt alkoholavhengighet gjennom narkotika mest brukte teknikker. Det var innføringen av spesielle forberedelser vshyvanye effektiv alkoblokatorov kan oppnå maksimale resultater på kortest mulig tid, fjerne avhengigheten selv på et sent stadium av sykdommen når annen behandling ikke hjelper. Det er viktig å huske på at slike fremgangsmåter seg er fare for liv og helse av pasienten. Det er grunnen til at mange sa at en mann må konfigureres til å nekte alkohol psykologisk. Siden alkoholforbruk etter kurset koding kan føre til hjerneslag, hjerteinfarkt, forverring av kroniske sykdommer, bør nøye overvåke pasienten.
Legg merke til de viktigste egenskapene til medisinsk koding fra alkohol.
 Tilgjengelighet. Forberedelsene er i apotek, ikke selve behandlingen krever store økonomiske investeringer.
 En rekke medikamenter. Presenteres et bredt utvalg av verktøy for koding, påmeldingsskjemaer, doser av narkotika. Du kan velge det beste alternativet, tar hensyn til alle de individuelle egenskapene til pasienten.
 Forebygging. Metoden gir utmerket effekt i å forebygge tilbakefall, drive terapi.
 Noen former av sykdommen. Med hjelp av medikamenter kan kvitte seg med alkohol avhengighet på ethvert stadium av sykdommen. Teknikken er best egnet for behandling av alle former og stadier av alkoholisme.
 Behandling av forgiftning. Bare medisinsk terapi for behandling av alkohol delirium, overdose og forgiftning substitutter.
Legg merke til at det er avgjørende at pasienten hadde blitt satt opp for å bekjempe alkoholisme. Ellers medikamentell behandling kan føre til alvorlige konsekvenser. Vil bli assistert fagfolk må gjennomgå behandling i det aktuelle sykehuset.
 Koding ved hjelp av hypnose
Denne teknikken er basert på effekten av nedsenking person inn i en hypnotisk tilstand. Pasienten er mellom våkenhet og søvn, noe som gir ham en adekvat oppfatning av virkeligheten. Det var på dette tidspunktet effektivt kan påvirke underbevisstheten. Hjernen mottar informasjon fra utsiden også, men at pasienten ikke føler følelser og ikke resonnement. Profesjonell lege er i stand til å investere i bevissthet nødvendig innstillinger for å nekte alkohol. Etter at han forlot hypnose pasienten vil merke en dramatisk nedgang i ønske om alkoholholdige drikkevarer.
Det er verdt å merke seg koding nyanser av alkoholavhengighet ved hjelp av hypnose.
Terapi er gjennomført uten bruk av narkotika.
Bivirkninger er praktisk talt fraværende.
Før bruke teknikkene du vanligvis avstår fra alkohol i to uker.
Noen ganger er det nok av en økt for å bli kvitt avhengigheten.
Hypnose bra for forslag folk, men disse er ikke alle pasienter. Mye avhenger av den enkelte person. Ved behandling av noen alkozavisimyh hypnose har ingen virkning.
Det er viktig å velge det beste alternativet for koding, tar hensyn til alle nyansene av sykdommen, de menneskelige personlighetstrekk. En erfaren spesialist vil kunne velge den mest effektiv og sikker metode. Enorm rolle personlig interesse av pasienten i håndteringen av alkoholavhengighet.  
Яндекс.Метрика