Hvordan bli kvitt fregner?
 Selv om noen mener at våren er svært attraktive, spesielt for de rødhårede mennesker, men for mange, de forårsake betydelig ubehag. Fra at barn kan lide fordi barns sosiale miljøet er ofte konfigurert til å latterliggjøre noen lyse at grelle forskjeller. Kan lide unge jenter som tror at økt pigmentering i perioder med økt solaktivitet gjør dem lite attraktive. Disse menneskene lider av våren og sommeren en å bli kvitt fregner?
Som du vet, våren - en multippel spredning, brune, runde flekker liten. Det er folk veldig ofte helt ufarlig. Oftest sett hos personer med lys hud og rødt eller blondt hår. Vanlig i deler av kroppen kan åpnes for sollys. Dette er spesielt i ansiktet og på hendene.
 Årsaker til fregner.
Det er forskjellige grunner til utseendet av fregner. Den vanligste er:
genetisk predisposisjon;
økt følsomhet i huden for ultrafiolett stråling;
Overnatting i regioner med høy solaktivitet.
Hvordan hindre utseendet av fregner.
Hvis du lider på grunn av fremveksten av mange fregner du trenger for å unngå langvarig soleksponering. Før du går ut for å sette på utsatte områder av kroppen solkrem med solfaktor 30 eller høyere. Bruk klær med lange ermer, lange bukser og hodet slitasje hatter med bred brem.
 Hvordan fjerne fregner hjemme.
I kampen med bruk av fregner du kan hjelpe ikke bare spesielle kremer og masker med butikker av kosmetikk, men også konvensjonelle produkter og verktøy som vi blir konfrontert daglig, eller bruker i hverdagen. Her er en liste over hva som gir en blekende effekt på fregner og fremmer hel eller delvis avhendelse av fregner.

 Sitronsaft. Mye brukt i kampen mot fregner agent. Rens huden med fregner med sitronsaft. Hvis denne metoden for søknad fører til uttørring av huden kan legge sitronsaft i en dagkrem eller maskere før man søker til ansiktet. Løk. Hvis ikke skremme lukt, kan huden rengjøres med skiver løk. Onion har gode bleking egenskaper.

 Melkesyre. Melkesyre gir mild peeling effekt uten å irritere huden og ikke besitter tørking. Tørk ansiktet hennes for å redusere antall synlige fregner.

 Agurk juice og agurk maske. Agurker gir en flott plass å forholde seg til fregner. Du kan tørke av ansiktet agurk juice og kok basert på et utvalg av masker og kremer. Hold agurk maske på ansiktet i 15-20 minutter.

 Saften av persille. Kan anvendes som en blanding av like deler av sitron og appelsin.

 Papaya Juice. Også hjelper deg å bli kvitt huden blemishes og lette fregner.
I tillegg bør folk med fregner øke inntaket av vitamin C, som er rik mat som appelsiner, epler, druer, jordbær, sitron og andre. Å se resultatene av lette fregner kan du ta to uker til en måned. Først må du bruke disse verktøyene hver dag, og etter å skaffe tilfredsstillende resultater du redusere frekvensen til to ganger i uken. Hvis du velger ett av midlene ikke virker, prøv en annen må, som vi har alle forskjellige typer hud og passende en, er helt ubrukelig for andre. Dette er naturlige produkter, og du ikke gjør dem bruke huden din skade.
Å kvitte seg med fregner radikal kan brukes etter kosmetiske prosedyrer.
 Whitening kremer.
Inneholder: hydrokinon, et kjemisk lightening huden. Tilgjengelige kremer med varierende grad av handling. Data kremer påføres direkte på våren. Påfør kremer data nøye, som feil bruk av blekemidler kan forårsake hudirritasjon.
 Laserbehandling.
Det er en meget effektiv fremgangsmåte til å håndtere fregner. Utføres av profesjonelle hudleger og er å fjerne det øverste laget av huden med en laser. Utvinning fra denne prosedyren varer 1-2 uker.
 Kjemisk peeling.
Det må utføres trent hudleger. Representerer fjerning av øvre hud korrosive kjemikalier, noe som resulterer i et redusert antall og intensiteten av fargingen ble fregner. Vanligvis huden leges dagen etter inngrepet, men vosttanovlenye sensitiv hud kan ta lengre tid.
 Flytende nitrogen (kryoterapi).
Brukes til å fryse fregner, slik som i behandlingen av vorter. Etter tegning på vesnyanka flytende nitrogen fjernes fra områder av huden, som var nitrogen. Kryoterapi kan være smertefull prosedyre. Derfor er det ikke anbefalt for de samme områdene en gang i uken.
På de følgende metoder for intensiv kosmetisk effekt på fregner ingen statistikk på langsiktig effekt på helsen til huden. Derfor bør de holder kun i ekstreme tilfeller.  
Hvordan bli kvitt sorte øyne?
 Mørke ringer under øynene gjør kvinner føler seg usikker. De gjør sin identitet eldre utgave tretthet, stress og depresjon. Damene er desperate etter å finne måter å bli kvitt blåmerker under øynene. Kvinner prøve forskjellige kosmetikk og folk rettsmidler som lover mirakuløse deprivasjon. Ikke får den ønskede effekten, mange av dem er skuffet. Men den gode nyheten er at uavhengig av årsaken til deres utseende, kan du redusere forekomsten av mørke ringer under øynene, og i noen sluchayas kan bli kvitt dem helt. Å lære å bli kvitt blåmerker under øynene, ønsker vi å fortelle deg nedenfor.
 Årsaker til mørke ringer under øynene.
Den vanligste feilen er at for den underliggende årsaken til tretthet er ofte feil. Dette er ikke alltid tilfelle. Her er de viktigste grunnene i rekkefølgen av deres viktighet.
 1.  Den viktigste grunnen - arvelighet.
  Naturlige årsaker aldring.
  Mangel på søvn.
  Mangel på vitaminer.
  Ganske vanlig årsak er tett nese. Når nesen er tett, blir de tilstøtende årer inkludert mørkere under øynene. Siden huden under øynene til de fleste tynn, er det visuelt manifestert bare der.
  Hevelse av øyelokkene under søvn er en annen populær grunn. Fluid akkumuleres på dette tidspunktet i nedre øyelokk, og skaper en visning av blåmerker under øynene.
  Kroniske hudsykdommer slik som atopisk eksem.
  Faktorer som fører til hudskader som for eksempel høye nivåer av ultrafiolett stråling, eller røyking.
  Allergiske reaksjoner føre til vasodilatasjon.
  Graviditet og menstruasjon.
   Hvordan bli kvitt sorte øyne?
  Behandling av mørke ringer under øynene bør være rettet mot å adressere den viktigste grunnen, og uten mulighet for dette til fjerning og kosmetisk kamuflasje, som kan inkludere bleking behandlinger og laserterapi.
  Men den beste måten å bli kvitt mørke ringer under øynene - et riktig kosthold, bruk av tilstrekkelig kvalitet og zhydskosty søvn. Redusere mengden stress og perioder med depresjon.
  Ulike kosmetikk lover å kvitte seg med blåmerker under øynene. Av disse, bør du foretrekker kremer som inneholder vitamin C og K, kinetyn og alpha hydroxy syre.
  Du kan med hell maskere sirkler under øynene med en concealer som er på grunn av en spesiell effekt skjermer vil nappe feil på ansiktet ditt. For sirkler under øynene bør velge en concealer som er litt lysere nyanse av huden din. Dersom sirklene er veldig mørkt, må du velge en concealer to nyanser lysere.
  Kosmetisk kirurgi for å fjerne mørke ringer under øynene ved hjelp av laser behandling for å stimulere dype lag av kollagen i huden, og dermed foryngende effekt.
  Nylig Utbredt prosedyre øyelokk kalles blepharoplasty. Det fjerner fettvevet århundre, eliminerer obvyslost hud i området på grunn av påvirkning av laser på huden. Prosedyren er ikke billig, og bærer med seg visse risikoer som mulige komplikasjoner.
  Hvordan bli kvitt sorte øyne?

   Hvordan bli kvitt svart øyne massasje århundre.
  Som med alle massasje, øker massasje blodsirkulasjonen gang i området, noe som har en innvirkning. Lette perkusjon fingertuppene Flytt fra de ytre øyekrok i indre nedre øyelokk og fra indre til ytre øvre. Foreløpig holder vanlig morgen massasje i 2-3 minutter.
   Hvordan bli kvitt sorte øyne folk rettsmidler.
  1.  Skiver agurk og potet kan brukes til å redusere yntesyvnosty sirkler rundt øynene. Lukk øynene og sette øye skiver av 20 minutter. Dette vil skape en beroligende effekt og bedre blodsirkulasjon i huden rundt øynene.
   Du kan også presse agurk juice og tørk dem noensinne myk bomullspinne. Poteter kan rive på rivjern, pakk i cheesecloth og gjelder for øyelokk også. Etter inngrepet skylle huden og påfør en liten mengde fuktighetskrem.
   I noen tilfeller hjelper avgiftning av kroppen i form av korte meldinger med ubegrenset forbruk av væske. Fjerne fra kostholdet alle skadelige produkter som inngår i kostholdet ditt. Unngå alkohol, koffein, sukkerholdige drikker, fet mat, røyking, etc.
   Sett en liten mengde sitronsaft eller tomatjuice på mørk hud. Vær nøye med å unngå å få juice i øyet.
   Suge et par teposer i vann ved romtemperatur. Vri ut overflødig vann og plassere poser på øynene i 10-15 minutter.
   Kjøpe vitamin E i kapselform. Åpne kapselen, sette innholdet på fingeren og gni forsiktig øyet.
   Klem saften av agurk og kjøle den i kjøleskapet i en time. Tilsett litt sitronsaft og lanolin krem. Gjelder for huden rundt øynene og hold i 20 minutter, og skyll.
   Sug i kjølig melk og kjøtt Myakushko sted på problemområder i 20 minutter.
   Gjelde for øyelokkene bomull baller dynket i melk i 10 minutter.
   Nå vet du hvordan du skal bli kvitt blåmerker under øynene. Dersom alle tiltakene ikke klarer å fjerne mørke ringer under øynene, så du trenger å se en lege som vil foreta de nødvendige undersøkelser for å fastslå årsakene blåmerker.  
Яндекс.Метрика