Hvordan du raskt bli kvitt kviser?
 Akne er en svært ubehagelig hud tilstand når den først påvirket utseendet ditt, og interne helse og humør. Du mister tillit, begynner å føle ubehag, fra komplekser om utseende, føle ubehag. Akne oftest oppstår hos ungdom i overgangen når kroppen prosesser forekommende hormon gjenoppbygge. Men etter å ha nådd voksen alder, kan noen mennesker lider av dem. Når på ansiktet ditt vil bli sett ål, når det er et logisk spørsmål er hvordan du raskt bli kvitt kviser.
Først må du huske at du ikke bør umiddelbart begynne å presse kviser, så dette stedet kan senere bli arr. Dette kan gjøres bare fullt moden akne. Dernest må du umiddelbart melodi som akne behandling prosessen er ganske lang, noe som krever utholdenhet og tålmodighet.
For å forstå hvordan man skal bli kvitt kviser på ansiktet ditt trenger for å bli kjent med mekanismen av forekomsten. Det er at akne er dannet i områder stengt porene på huden, som forseglet avfall fra talgkjertlene. Dette fører til kviser som vises på bryst, rygg, skuldre, nakke, ansikt, dvs. i områder med størst aktivitet i talgkjertlene. Hvis akne å danne er vanskelig, så du er fri til å treffe tiltak for å bli kvitt akne hjemme. Her er noen anbefalinger for dette.
For å starte, velger forårsaker akne. Dette er først og fremst hormonelle endringer, dårlig kosthold, dårlig arbeidsmiljø og dårlig kvalitet kosmetikk for kvinner.
 Hvordan du raskt bli kvitt akne. Hint og tips.
 1.  Sørg for god personlig hygiene. Ikke berør den personen uvaskede hender. Før du berører alltid grundig vask hendene mot smuss, bakterier og bakterier som kan overføres til huden din. Først vaske hendene, og deretter vasker ansiktet med flytende såpe og tørk. Ikke gni hardt håndkle ansikt, da dette vil irritere huden og promakyvat forsiktig et håndkle.
  Drikk rikelig med væske. Vannet er svært nyttig for kroppen vår. Det spyler ut giftstoffer, overflødig natrium og renser kroppen. I tillegg, ble det vist at vann kan bidra til å fjerne akne. Drikk minst 15 liter vann per dag. Også svært nyttige fruktjuicer, men ikke handle, og fra naturlige produkter. Prøv å gå for et balansert kosthold med mye frukt og grønnsaker. Unngå sukker, hvitt brød og andre matvarer med høy glykemisk indeks.
  Hvordan du raskt bli kvitt kviser?
   Å kvitte seg med akne i ansiktet ditt gjør for en agurk maske på i 15-20 minutter, noe som er svært effektiv i akne. Agurk juice kjøler og lindrer huden, reduserer betennelse og helbreder akne arr. Etter bruk av maske vask ansiktet med kaldt vann. Det er også et effektivt middel for aloe juice.
  Hvis du trenger å raskt bli kvitt kviser på ansiktet enhet, kan du prøve følgende råd. Plasser stykker av is til kviser å redusere rødhet og redusere hevelse. Om natten, gjelder problemområder liten mengde tannkrem. I morgen vil du finne at akne har blitt mye mindre merkbar. Kvinner bør brukes med forsiktighet gitt råd som påføres over behandlede områdene sminke kan tette porene igjen og føre til ytterligere betennelse.
  Vaske ansiktet minst fire ganger om dagen. Hold alle vev, håndklær og sengetøy, all kontakt med huden var ren og ikke postdated bakterier og skitt på huden din. Prøv ikke å sove ansiktet i puten.
  Bli kvitt akne i ansiktet og kroppen kan hjelpe deg som sitronsaft. Hvis frisk sitronsaft var veldig opptatt med sitronsyre, så spe den med litt vann. Tørk ansiktet med en bomullsdott dyppet i sitronsaft og skyll godt etter 15-20 minutter.
  Også bli kvitt kviser raskt og enkelt du kan hjelpe mat brus. Tilsett litt soda vann for å få en semi konsistens. Påfør blandingen på ansiktet ditt i en sirkulær bevegelse i 1-2 minutter. Vask deretter med mild såpe og vann, tørk av.
  Vitamin E hjelper akselerere hud regenerering på grunn av økt blodtilførsel til cellene. Å berike kroppen av dette vitaminet kan linfrøolje og forbedre utseendet på koden din og utseendet hennes sunn glød.
  En annen god naturlig måte å løse problemet så raskt bli kvitt akne kan være hvitløk har en uttalt antibakteriell effekt. Ta et par fedd hvitløk en dag for forebygging. Tilgjengelig akne kan gni hvitløk.
  Holde kontroll over dine stressbetingelser. Stress kan bidra til akne, så er det viktig å begrense forekomsten av stress. Dersom dette ikke er mulig på grunn av din erfaring, eller av andre grunner, bør du gjøre alt mulig for å akselerere fjerning av stress. Yoga pylatess, løping, er vekttrening alt veldig bra i å håndtere stress. Lavere tall er brukt i dag koffein kan utløse stress. Alltid god nok søvn. Vanligvis tar det 7-8 timer med full søvn.
  Denne anbefalingen var råd om hvordan å bli kvitt akne raskt hjemme. Hvis du ikke klarer å endre dynamikken i akne selv, bør du oppsøke en hudlege. De vil hjelpe deg med å identifisere årsakene til akne og veien til en sunn, ren og vakker hud.  
Hvordan bli kvitt dårlige føtter?
 Svette føtter som bor i hver person, og det er ikke noe unaturlig. Men hvis det er ledsaget av en skarp lukt, så de virkelige problemene begynner. Skal du bare ta av deg skoene i ethvert samfunn, som folk rundt her begynner å vri neser tendens til å komme bort fra deg på trygg avstand, vidvazhyvshy veien et par pinner. Heldigvis kan denne situasjonen bli korrigert og bare trenger du å vite noen måter du kan bli kvitt dårlige føtter.
Liket av den gjennomsnittlige person å være 2-5 millioner. Svettekjertlene. Av disse er 500 tusen., Det tiende, som ligger på såler av våre føtter. Hvis vi sammenligner overflatearealet til foten resten av kroppen, kan det konkluderes med at konsentrasjons kjertler i dette området er meget høy. Forskerne fortsatt ikke har nådd en konsensus for hva i utviklingen av naturen så sjenerøst gitt føttene svette kjertler, men det sies at en fot kan bevilge inntil 400 ml svette per dag.
Hos mennesker sameksistere to typer svettekjertler. Apokrine kjertler, som ligger hovedsakelig i armhulene, brystet og kjønnsorganene. De produserer en sterk lukt som hjalp gamle mennesker tiltrekke potensielle partnere. Stående kjertler av denne typen der, så vi vil ikke snakke om dem senere i denne artikkelen. Den andre typen er representert эkzokrynnыmy kjertler. De er ansvarlig for termoregulering av kroppen. Da gymnas fysikk, som sier at fordampning av væsken er å absorbere varme. Kjertlene utskiller en dråpe av svette på hudoverflaten, etterfulgt av en fremgangsmåte for fordampning, som tar bort vår kroppstemperatur, beskytte mot overoppheting. Kjertler av en gitt type og er på beina.
Når vi svetter, skaper vi et fuktig miljø for bakterier som finnes på huden vår, og begynner å formere massivt. Under normale forhold etter prosessen temperaturkontroll våte områder bør være tørr, og alle bakterier dør. Men, som oppfunnet av menneskehetens syntetiske sokker og strømpebukser, nesten lufttomme, da foten er i et fuktig miljø for en lang tid. Resultatet er en stor populasjon av bakterier som levebrød og ledsaget av en ubehagelig lukt.
 Hvordan bli kvitt dårlige føtter.
 1.  Hold føttene rene. Hvis du har mulighet, så Moita føtter mer enn en gang om dagen. Pass på å bruke såpe. Det er ønskelig at det antibakterielle. Sørg for at du er komfortabel tørkes foten før Sett på et nytt par sokker. Bruk sokker som absorberer fuktighet er laget av bomull eller ull. Du kan også bruke sokker for sport, spesielt designet for fuktighet absorpsjon under trening. Kjøpe sko laget av lær, ikke skinn.
  Holde føttene tørre. Bakterier trenger følgende for akselerert reproduksjon. Det sure miljø, mat, tid, temperatur, oksygen og fuktighet. Som du kan se av alt dette den enkleste måten å kontrollere fuktighet. Hvis du har en stillesittende jobb, og deretter fjerne sko eller støvler. Å sitte i sokker kan bære noen komfortable, lett og "puste" sko.
  Tørke skoene dine. Pass på at skoene tid til å tørke ut en ny arbeidsdag. Hvis ikke, alternative par sko. Å fremskynde tørkeprosessen kan du fylle natt sokker skoene tørke krøllete aviser som absorberer overflødig fuktighet i seg selv. Du kan også strø dem inne om natten soda for å fjerne lukt og fukt i morgen hell den i søpla, eller finn en støvsuger.
  Bruk antiperspiranter fots. Handling antiperspiranter basert på innsnevring eller blokkering av svettekanaler. En merkbar effekt er observert etter den første søknaden. De fleste av disse inneholder aluminiumsalter som langvarig bruk kan føre til irritasjon eller kontakteksem.
  Vidkorehuyte kostholdet ditt. Det er mange produkter som kan gjøre din svette lukter svært ubehagelig. Dette er først og fremst løk, hvitløk, hot pepper og alkohol. Prøv å eliminere en stund og se endringene.
   Naturlig rettsmidler for å hjelpe kvitte seg med lukten av svette føttene.
   Sitronsaft. Den har antibakterielle egenskaper. Oppløse sitronsaft med vann og hold foten i den resulterende løsning i løpet av minutter. Husk at hvis du har et sår på føttene, og deretter bruke denne metoden er ikke nødvendig, da det vil være en skarp brennende følelse i såret.
   Eddik. Desinfisere behandlet hud. Den brukes på samme måte som den sitronsaft som skuffer med eddik fortynnes med vann. Som i det foregående tilfelle, bør denne fremgangsmåten unngås i nærvær av sår og sår på benene.
   Alkohol. Også svært effektive i å ødelegge bakterier. Etter å ha vasket føttene tørke foten bomull pads dyppet i teknisk sprit, og det vil hjelpe deg å bli kvitt dårlige føtter.
  Du kan prøve folk rettsmidler. Dette er først og fremst et bad med et avkok av eik bark, bjørk, valnøtt blader, havre halm. Eik bark kan også være fint knust og fylle hennes sokker. Den har en sterk sammentrekkende effekt og vil delvis blokkere svettekjertlene. Det er etter vår mening bedre enn bruk av kjemiske antiperspiranter mulig risiko for deres helse.
  Dårlige føtter svært raskt i stand skompromentyrovat enhver person. Prøv deg råd og kanskje de vil hjelpe deg å bli kvitt dårlige føtter, gi dem rene, så kan du ta av deg skoene rolig i noe selskap, og for enhver anledning.  
Яндекс.Метрика