Hvordan bli kvitt halsbrann?
 Ubehagelig brennende følelse i øvre del av magen og brystet er de vanligste symptomene på halsbrann. De er resultatet av unaturlig støpt inn i spiserøret (spiserør og noen ganger - i munnen) mageinnholdet. Magesaft, som i dette tilfelle sammen med innholdet i magesekken beveger spiserøret, og forårsake en brennende følelse og smerte. Etter slimhinnene i munnhulen og spiserøret har ingen beskyttelse mot den, i motsetning til den gastriske slimhinne.
Det er tid-testet metoder for å bli kvitt halsbrann. Hvor de er ineffektive, er det lurt å oppsøke lege.
 Årsaker til halsbrann.
De fleste voksne og mange unge mennesker ikke vet førstehånds hva halsbrann. Selv friske mennesker kan oppleve det hvis overspising, drikker store mengder fet, stekt, røkt eller krydret mat; store mengder alkohol eller sure frukter. Halsbrann er ofte ledsaget av økt intra-abdominale trykket forårsaket av kroppens tendens til forstoppelse og oppblåsthet. Det kan provosere ukontrollerbare og løfte vekter som kroppen ikke er vant til.
Hvis en ubehagelig brennende følelse plager du har ofte alvorlig grunn til å tro at alt var i orden med helse. Ofte halsbrann "signaler" alvorlige forstyrrelser i kroppen, som kan forårsake magesår, gastritt, pankreotit, kolecystitt og andre like forferdelig sykdom. Videre, i noen tilfeller, er halsbrann et symptom og konsekvenser av sykdommen, og i andre tilfeller er det neglisjering av mageinnhold i spiserøret utløsere av sykdommen.
 Hvordan bli kvitt halsbrann for alltid.
I tilbakevendende halsbrann er det fornuftig å slå til en terapeut og en gastroenterolog å utelukke tilstedeværelse av noen alvorlig sykdom. Dersom undersøkelsen ikke oppdager helseproblemer med halsbrann kan lykkes kjempe lenge testet og utprøvd metoder. Først må du tenke på forebygging. Og for at se det faktum at mat og drikke føre til halsbrann. Matche alle nødvendige produkter uten unntak, fordi ulike organismer reagerer forskjellig på de samme matvarene. Og likevel, viser erfaring at halsbrann angrep er mer mottakelige personer som misbruker alkohol og søte drikker, sitrus og tomater, løk og hvitløk. Uventet, kan du se at den forårsake utilpasshet ble regelmessig inntak av sjokolade eller sjokolade, helmelk og melkeprodukter: de, samt krydder, mint og elsket av mange i te eller desserter, kan føre til utbrudd av halsbrann.
Innser at produktet reagerer på kroppen, bør dens anvendelse være om ikke eliminere, i det minste ohranyty. Svært ofte slike hendelser er nok til å bli kvitt halsbrann.
Hvis du utelukke bestemte produkter ubehagelig brennende følelse i munnen og bitter fortsette å bry deg og du ikke vet hvordan du skal bli kvitt halsbrann, vurdere mengden mat konsumert. Husk at begrepet "sunn mat" omfatter ikke bare sunn mat, men også rett til opptak. Først må du begrense inntaket av mat på en gang. Ideelt sett bør det være 300 til 500 gram av gangen. For det andre bør disse metodene bli 5-6 per dag.
Riktig kosthold vil sikkert bringe positive resultater. Halsbrann bare unntaksvis vil forstyrre deg i tilfelle hvis du tillater deg selv å spise eller drikke noe ekstra. Men slike "en-gang" situasjoner det kan lykkes kjempe for hånden.
Bli kvitt halsbrann hjelp kamille te. To spiseskjeer vann å helle en halv liter kokende vann og la stå i 40-50 minutter. Deretter press infusjonen skulle vise seg å en halv liter væske og drikke i like avdrag over tre timer i løpet av dagen.
Det er veldig effektivt i bekjempelse av halsbrann mandler. Nøtter bør helle over kokende vann, skrelle og spise 6-10 stykker. Dette hyggelige prosedyre må gjentas 2-3 ganger om dagen.
Raskt bli kvitt halsbrann hjelp alle slags frukt og bær gelé eller melk, sur fruktdrikker. Særpreget forebygging og rask lindring fra følelser er brenning og frokostblanding - havregryn, bokhvete, ris. Men ikke skarp, og "saft" som omslutter mageslimhinnen og gunstig effekt på mage-tarmkanalen. Perfekt med en hvilken som helst alkalisk mineralvann er bedre, selvfølgelig, ingen gass. Det er likeledes anvendelig som et middel for å kvitte seg med halsbrann, og som et mål for forebygging.
Men bruken av vanlig natron skal bli forlatt. Med opptak produsere store mengder karbondioksyd, noe som dramatisk øker trykket i magen, og etter en kort tid, som forårsaker en ny angrep av halsbrann.
 Hvordan bli kvitt halsbrann i svangerskapet.
Hvordan bli kvitt halsbrann?
 Spesielt ubehagelig og yzmatыvayuscha halsbrann oppleves av kvinner under svangerskapet. Men forsikrer at i dette tilfellet er ikke halsbrann en patologi, eller normal. Årsaken ubehag blir aktiv produksjonen av progesteron i kroppen, stoffer for å holde graviditet. Den har en avslappende effekt av progesteron på alle glatte musklene i kroppen, inkludert mage-tarmkanalen.
Under fostervekst øker intra-abdominale trykket, som også er en av årsakene til halsbrann.
Hvordan bli kvitt halsbrann under svangerskapet? Tydelig, spesielt for å motvirke dette uvesenet vil ikke fungere - du kan ikke senke tonen i glatt muskulatur, og enda mer umulig å begrense plassen som kreves for den voksende fosteret.
Men noen tiltak for å redusere hyppigheten og intensiteten av uttrykk halsbrann, fortsatt står. Spis 5-7 ganger om dagen i små porsjoner. Grundig tygge det og prøve å spise sakte. Belly ta mye kortere tid hvis han blir tygget godt og forberedt for behandling av mat. Dette redusere faren for halsbrann.
Forsikre deg om at det du spiser eller bruke mat og drikke som utløser halsbrann. Drikk kamille te og alkalisk mineralvann. Nøye tenke på de medisinene du tar. Smazmolyty på dette tidspunkt er helt kontra - de er mer rozslablyat muskulatur i indre organer.
Løstsittende klær bare for å eliminere den minste press på midjen og magen. I andre halvdel av svangerskapet unngå å lute, og hvis du ønsker å gå ned, gjør det, huk, bøye knærne.  
Hvordan bli kvitt dobbel hake?
 Utdanning hake, samt eventuelle andre uønskede endringer i utseende, er det lettere å forebygge enn å kvitte seg med konsekvensene av uaktsomhet har oppstått og fjollete holdning. For full eller hengende hake fører ofte følelser. Det ødelegger ikke bare det estetiske inntrykket av vakre kvinnelige ansikter, men også gjør sin besitter noen år eldre enn faktiske alder. Det er derfor spørsmålet om hvordan å bli kvitt dobbel hake for mange blir svært smertefull og presserende.
Effektiv kvitt denne kosmetiske feil fremmer forståelse av årsakene til dobbel hake. Disse inkluderer:
dårlig kontrollert overvekt;
skarp og hurtig vekttap, når månen mann kaster rundt 10 kg og hud med subkutane vev er ikke naturlig gjøre det tilbake til sin opprinnelige perfekt stand;
uunngåelige aldersrelaterte endringer og problemer med holdning.
Felles for alle disse grunnene er at platizma - den viktigste muskelen i halsen - er svak. Så for å bli kvitt dobbel hake som var på grunn av noen av de ovennevnte grunner, er det nødvendig å gripe fatt platizmy styrke musklene som starter dypt i huden under kragebeinet, og strekker seg opp til de aller munnvikene. Den mest intensiv trening viser folk med aldersrelaterte endringer: i disse tilfellene, nakkemusklene er mest avslappet.
 Forebygging av dobbel hake.
Først av alt, ta hensyn til din holdning. Rett rygg, hodet høyt og lys raskt tempo er et utmerket middel for forebygging av dobbel hake, som om han allerede hadde dukket opp og middel for å bli kvitt det. Perfekt holdning, hold ryggen rett vane og kongelig bære hodet lette konstant belastning på platyzmu. Dette gjør nakkemusklene sterk og solid, hindrer utseendet på dobbel hake selv ved lav vekt. Ikke glem å se holdning når du sitter i en kinosal, se på TV, ved middagsbordet eller datamaskin. Du trenger ikke å bøye seg lavt og lener seg over bordet. I stedet prøver å holde kroppen og hodet mest direkte.
Ikke sove på høy puter. Det er bedre å erstatte dem praktiske ruller som pidkladayutsya under halsen. En vane å lese i seng før søvn hjelper også å styrke nakkemuskulaturen.
 Øvelser for å bli kvitt dobbel hake.
Hvordan bli kvitt dobbel hake?
 Platizma - ikke bare nakkemusklene. Så for å kvitte seg med haken, må du ta vare på et komplett integrert fysisk aktivitet i dette området av kroppen, prøver å bruke alle musklene i skulderen belte, hals og nedre ansikt.
Utvalget av daglig mosjon er tilstrekkelig til å inkludere den mest effektive 6-7.
Stå rett opp. Rett rygg og nakke mest trekke opp samtidig prøve å senke skuldrene så lavt som mulig. Hold denne posisjonen i 10-15 sekunder, slappe av. Gjenta 5-7 ganger.
Ligg på gulvet, bena sammen. Holde ryggen og skuldrene fra gulvet, løfte hodet, prøver å se så mye som mulig føttene. Legger hodet på gulvet. Strekk armene over hodet på gulvet og sakte drar tungt belastende uten unntak muskler. Gjenta 5-7 ganger.
Stå eller sitte rett opp, stramme nakkemuskler, å trekke den opp. Ingen løsner spenninger, forlenge underkjeven fremover, føler en sterk spenning i nakken. Sjekk følelse hånd berøre halsen - det skal være fast å ta av alvorlig muskelspenninger. Gjenta 5-7 ganger.
Et lite hvile. Ta kilo bok og satte den på hans hode, 3-5 minutters gange rundt i rommet, prøver ikke å la boken. Hvis boken fortsatt falle, vil dette bety at din gange og holdning er langt fra perfekt, og du har noe å jobbe.
Sitte foran et speil. Hold hodet opp, baksiden av fingrene på begge hender klapp på haken. Bevegelsen skal gjøres på to måter. Første skuddene i nakken fremover, så treffer midt på haken til side inntil øreflippene. Gjenta i 5-7 minutter.
Sakte og forsiktig lage roterende bevegelser av hodet - 5 runder hver vei, fem runder - til en annen. Prøv ikke å løfte skuldrene, men røre hodet sitt under trening.
Fullfør komplekset kan være sprek klapp vått håndkle fuktet vekselvis i varmt og kaldt vann. Demping og forsiktig vred lite håndkle, bør det tas på slutten, brakt under haken og kraftig rase fra hverandre. Så smøre halsen nærende krem.
Nå dette målet vil bruke spesielle gels, kosmetisk treningsapparater krem ​​lyftynhov som er designet for å aktivere de naturlige prosesser i huden og returnere hennes skjønnhet og ungdom.
Når problemer med hjerte- og karsystemet og skjoldbruskkjertelen er best å oppsøke lege og en øvelse for å bli kvitt dobbel hake få en profesjonell kosmetolog med råd fra utøvere.
 Balansere kostholdet.
Hvis problemet haken har dukket opp eller er i ferd med å dukke opp, prøv ikke å forverre situasjonen. Gjøre små justeringer i kjent mat. Begrense inntaket av fet, salt og krydret mat. Kontrollere mengden spist per dag søtsaker og sukkervarer. Velge mer grønnsaker, frukt, magert kjøtt og fisk, magre meieriprodukter, nøtter og tørket frukt.
Være vakker og sunn!  
Яндекс.Метрика