Bli kvitt dårlig ånde?
 Dårlig ånde (halitosis) bringe en masse problemer for folk som lider av det. I beste fall kan det komme til uttrykk i en enkel uvilje til å kommunisere. Mannen selv er ikke veldig mottakelig for endringer i personlige lukt. Det faktum at pusten har opphørt å være frisk, ofte han finner bare når du er i samtale med ham, prøver folk å gå litt tilbake, eller noen nær ham angir problemet.
 Årsaker til dårlig ånde.
Årsaker til lukt kan være betinget kombinert i to grupper. Den første gruppen på grunn av sykdom, forårsaker halitosis. I et friskt organ aerob (utviklende kun tilgang på oksygen) oral mikroflora hindrer anaerob (multiplisere uten oksygen) bakterier som er brukt som et næringsmedium innhold av plakk på tennene, den indre overflate av kinnet og tungen. I anaerob mikrofloraen i munnhulen dannes flyktige stoffer som forårsaker dårlig. En sunn oral mikroflora kan undertrykkes på grunn av sykdommer som for eksempel sykdommer i tenner og tannkjøtt, faryngitt og tonsillitt, gastrointestinale og lungesykdom, nyresvikt, hlystyana invasjon, Oncology. Avhengig av tilstedeværelsen av en sykdom, puste person har forskjellige lukter - av dårlig lys smaken litt skjemt melk til vond lukt av råtnende kjøtt og avføring.
Men halystoz kan utvikle seg på bakgrunn av absolutte helse, noe som ofte forekommer hos unge mennesker. Derfor - den andre gruppen av årsakene til dårlig ånde. Mest - en svikt i oral hygiene, alkohol og røyking. Dette er også kjærligheten til mat, og etterlater en lukt etter å ha spist - hvitløk og krydder på sin basis, løk, krydder, noen grønnsaker - reddiker, reddik etc.
 Bli kvitt dårlig ånde?
Hvis du er sikker på at alle de indre organer for å bli kvitt dårlig ånde er enkelt. Det eneste unntaket er noen muntlige sykdommer - for eksempel betennelse i mandlene og halsbetennelse som trenger langsiktig omsorg. Du må også sørge for at alle tennene friske. Dette gjøres best ved en mottakelse hos tannlegen.
Bli kvitt dårlig ånde?
 Du må strengt overholde reglene for hygiene. Tennene bør rengjøres minst to ganger om dagen, morgen og bare være sikker på å sove i 2-4 minutter. Ved rengjøring skal være helt fritatt fra matrester samlet seg for dagen, gapene mellom tennene. Ofte, kan du gjøre det bare tanntråd, så må det nødvendigvis være i arsenal av munnhygiene. Tannbørster bør skiftes minst en gang annenhver måned, tanntråd - minst en gang i uken, men det er bedre å bruke tegn etter hvert måltid. Vær oppmerksom på ditt språk. Hvitt belegg tungen belegg eller del i roten indikerer at munnen inneholder et stort antall bakterier. Når du pusser tennene og ta hensyn til dem nøye prochystyvshy språk. Og i løpet av dagen, bruke munnvann for å skylle munnen etter å ha spist.
Bli kvitt dårlig ånde hjelp smart og sunt kosthold, og han er et sett av produkter. Selv en frisk person, hvis han ikke var vant til frokost, kan noon puste bli bedervet. Dette er fordi maten som ble spist i går, halv-fordøyd og "ekko" lukter det på en tom spiserør stige opp og følte under respirasjon. For å unngå dette, er det nok i morgen for å drikke minst et glass melk, kompott eller te med en liten bun, kjeks eller kaker. (Det er bedre, selvfølgelig, full frokost, som ble vedtatt i mellom 8-8.30 am.) For samme formål er det nødvendig å spise noe under middagen. Det vil si, den riktig overholdelse av 4-6 måltider om dagen forebygger dårlig ånde hos friske mennesker. Selvfølgelig, må du holde styr på hva du spiser og ikke spiser for mange matvarer som provoserer ubehagelig lukt.
Dårlig ånde kan være forårsaket ved å ta visse medisiner. Langvarig bruk av visse diuretika, antidepressiva og beroligende midler kan forårsake tørr munn, noe som i stor grad redusere mengden av nyttige - aerobe bakterier. Munntørrhet bør spørre legen din om erstatning legemidler på den andre, ikke har denne bivirkningen.
Ved første tegn halystoza bør aktivt bruker velkjent populære verktøy for å bli kvitt dårlig ånde. Her er noen av dem.
Avkok av kamille. To spiseskjeer med kamille helle en halvliter kokende vann. La stå en time, avløp. Skyll munn og svelg tre ganger om dagen. Kamille har antibakterielle egenskaper, en beroligende effekt på slimete og frisker pusten. Kjøttkraft kamille kan ikke lagres mer enn en dag, selv i kjøleskap. Fremgangsmåten er utformet i to uker.
En spiseskje med peppermynte helle to kopper kokende vann. La stå i en time, sil og skyll munnen tre ganger om dagen. Dette kan gjøres i løpet av 2-3 uker, hvoretter lukten ikke bør være et spor.
Det er nyttig å tygge en kvist fersk urt oregano, hypericum, revet i skogen utenfor byen eller mynte på sin egen hytte.
En utmerket måte å mekanisk rene og friske munnen er forbruket av friske epler og gulrøtter. Men hvis du kan spise epler hver dag (2-3 stykker nok), jo bedre å spise gulrøtter rå i 2-3 uker, etterfulgt av en pause i 2-3 måneder (eller du risikere kjøp hudfarge med en oransje farge).
I et forsøk på å bli kvitt dårlig ånde, bør du følge den visdom og måtehold. Ikke glem at oral mikroflora kan uavhengig håndtere mindre problemer. Derfor, din viktigste oppgave - å identifisere årsakene til dårlig ånde og sin innsats for å bekjempe dem, ikke konsekvensene. Ved hjelp av ulike skylling, pusse tenner og munnhule bør ikke bli misbrukt disse prosedyrene for å fullstendig ødelegge muligheten av aerobe mikroorganismer til selvregulering.  
Hvordan bli kvitt solbrenthet?
 Solbrenthet - det er vakkert, og det er usannsynlig at han snart vil gå ut av stilen. Uansett sa og bronse glans gir huden et sunt utseende, skjuler figur feil: slip full, fulle - slanke og strekkmerker og cellulitter merkbart miste sine posisjoner som huden får en sjokolade farge. Men det er også dens farer: Hvis du følger rådene på riktig soling og soling på drive det - i stedet for ønsket nyanse av mørk rød vises, vil huden brenne, men enhver bevegelse vil føre til ekstremt smertefullt. Dette er den såkalte solbrenthet - en svært ubehagelig faktum i stand til å ødelegge ferien. Smertefull og ikke veldig estetisk solbrenthet ofte innhente oss i sommer topp i solaktiviteten - når veien hver solskinnsdag. Så jeg ønsker å bli kvitt dem så snart som mulig.
Unødvendig å si, nevzhodu dette lettere å forebygge solbrenthet observere grunnleggende regler: kontrollere tiden tilbrakt i solen, må du bruke en krem ​​med UV-filtre - alt dette er åpenbar. Men hvis det var en plage, er mye viktigere spørsmål: hvordan bli kvitt solbrenthet, og så snart som mulig.
Førstehjelp, noe som bør gi den brente huden - er å redusere temperaturen. Det vil være en stor hjelper kaldt vann. En kul bad vil fjerne varme og smerte, kan du legge til et par dråper eteriske oljer med helbredende handling: rose, sandeltre, kamille.
Men forkullet smurt med olje eller vaselin områder i alle fall ikke være - det vil styrke feber og verre. Fet substans ville være passende bare noen få dager senere, på scenen for helbredelse.
Å redusere feber og smerter, bør ta aspirin eller dipyrone, drikke rikelig med vann. Og likevel - hvis du har brent i solen, prøve å drikke mer væske. Assistent i healing vitamin E og vil være krem ​​med panthenol. For en stund vil du ikke være i stand til å gå ut i solen, og som effekten ikke vil brenne helt, bør foretløstsittende med bomullsstoff.
Det er mange folk rettsmidler for å bli kvitt solbrenthet og den mest kjente av dem - meieriprodukter. For tørr hud krem ​​er ideelt, men bedre å bruke for fett yoghurt. Det er viktig å huske at noen antyozhohovuyu maske bør påføres veldig kul og fjern forsiktig med en bomullsdott dyppet i kaldt vann, før det begynner å tørke. Brent hud innstramming er kontraindisert. Du kan også påføres på huden kald ost, pre holde den i fryseren.
En annen effektiv maske - havregryn. For det er nødvendig å slipe havremel, dekk med kaldt vann (eller melk) og satt på den brente området av den resulterende oppslemming. Det er også viktig å ha tid til å oppdatere masken før den blir tørr.
Suppen med urter som kamille, ringblomst, celandine og hyllebær har utmerket helbredende effekt, er det mulig å lage isbiter og tørk den brente huden, effektivt å bruke en kald grønn te. Det anbefales å tørke området brenne aloe papirmasse, etter å holde bladene i kjøleskapet.
Hvordan bli kvitt solbrenthet?
 Vil hjelpe og vegetabilsk masker med potet eller agurk - du kan bruke bare kutte sirkler eller gni revet grønnsaker, satt på gasbind bandasje og deretter satt på pasientområdet. Potetmassen kan blandes med rømme - denne masken vil også være effektive. Som andre former for solbrenthet, må disse maskene bli avkjølt før du søker.
Komponentene kan beroligende masker og medisiner: har lagt til noen av dem banket aspirin eller dipyrone effektivt lindrer smerte, og øyedråper Vizyn (deres tiltenkte formål trange blodkar og kjempe rødhet i øynene) når påføres huden også i stand til å fjerne rødhet . Dette gjelder spesielt hvis brent ansikt.
Hvis du ikke lenger stole på resultatene av moderne medisin, folk rettsmidler, er å bli kvitt solbrenthet kan bruke en spesiell aerosol spray - panthenol, som kan kjøpes på apotek. Den aktive bestanddel - pantotensyre forårsaker rask hud cellefornyelse i feltet for skade. Du vil føle lettelse siden den første anvendelsen av spray på obhoreluyu hud.
Det bør også være klar over at brenne brenne forskjell hvis det manifesterer seg som rødhet og svie, bruker hjemme behandling er berettiget. Men hvis du plutselig var blemmer, oppstår hevelse armer eller ben, svimmelhet og kvalme - bør umiddelbart slutte selv og ringe en lege.  
Яндекс.Метрика