Hvordan bli kvitt vorter?
 Vorter ofte føre til ubehagelige opplevelser. Spesielt irriterende er eier av vakre jenter og kvinner penner, som plutselig dukker opp dårlig utdanning. Ganske smertefull opplevelse vorter og tenåringer, mange av dem under modning allerede vier oppmerksomhet til sitt utseende. I dag er det mange måter å bli kvitt en alvorlig estetisk feil - vorter. Det gjenstår bare å velge hvilken du foretrekker.
Dessverre er dette en godartet formasjon er en alvorlig kosmetiske og estetiske defekter, og kan ødelegge inntrykk av meget rent og fløyel huden.
I vår tid, en tid med stor mulighet medisin og generell tilgjengelighet av de beste folk rettsmidler, har vorter i ansiktet, hender og andre deler av kroppen anses som dårlig. Derfor er det betimelig å tenke på forebygging og hvordan bli kvitt dette problemer hvis det skjedde.
 Årsaker til vorter.
Vorter anses å være de øvre lag av epitelproliferasjon og dannelse av små avrundet sublime hud. Ofte er de hender og føtter, i eldre alder - i ansiktet, bryst og rygg. Som en spesiell type medisin vorter, identifiserer vorter som, hvis ikke god personlig hygiene er utsatt kjønnsorganer, mizhsidnychna og lyske.
Vorter virus provoserer menneskelig papillomatosis. Det smitter fra person til person gjennom artikler for personlig bruk og i nær kontakt med hverandre. Derfor bruker bærer av viruset med et håndkle, sengetøy, klær, du kjører risikoen for å bli smittet av den. Fra det øyeblikk av infeksjon til utseendet av vorte viruset vanligvis går til 8 måneder. Infeksjon Plantar warts ofte skje i nærvær av usynlige microtraumas på føttene. Dette skjer på offentlige steder - bad, bassenger og avviks med hygiene - for eksempel, bruker andres tøfler. Vorter ofte seksuelt overført.
Som du kan se frosker blir ofte beskyldt for vorter på huden til en person er helt uskyldig.
 Hvordan bli kvitt vorter?
Før du begynner å bli kvitt vorter, sørg for at det er en godartet enhet. Bare da kan bruke folk rettsmidler. Noen ganger forkledd som harmløse vorter kan skjule andre hudsykdommer og selv ondartet svulst. I dette tilfellet, selv uakseptabelt - det kan alvorlig komplisere situasjonen og fare for helse og liv.
Legevakt spesialist er nødvendig i tilfeller hvor det vorte plutselig endret farge og form; blødning; vondt når konvensjonelle mekaniske effekter, som ikke er observert før.
Å kvitte seg med vorter folk rettsmidler, kan du prøve en av de kjente metoder basert på forskjellige antivirale egenskaper av planter som brukes.
Innen 15-20 dager vorte smurt velling med fersk aske. For denne friske bær av fjellet aske 3-5 slipe inn grøt. Tungt pelsen hennes vorte, prøver å i det minste røre huden rundt det. Som legger til frisk slurry tørking, fjerning av størk. Tørk tørt sted prosedyrer. I løpet av dagen, bør det gjøres 2-3 ganger.
Under veksten av celandine trenger det klink smurt vorter juice. Prosedyren bør gjentas 2-3 ganger om dagen i 10-15 dager.
Ta 3-4 fedd hvitløk, knust dem i grøt, tilsett en halv teskje honning, bland og denne massen smøre godartet formasjon i 15 dager to ganger om dagen.
Hvis det ikke er tid til å engasjere seg i behandling i løpet av dagen, kan du gjøre over natten pakker. 5 fedd hvitløk knust, blandet med 1 ts eddik og 1 ts av svinekjøtt fett, pre vыtopyv det i en gryte med smult og kjølig. Påfør over natten pakke tett fikse det til sårstedet. Gjenta i 15 dager.
Bli kvitt vorter på hendene kan være den enkleste måten magisk. Tidlig sommermorgen, når solen hadde nettopp steget, og dens bjelke falt ut av vinduet på veggen i ditt hjem, bruke på denne strålen hånd, i plasseringen av vorter (dvs. den mest vorte på bjelken). Gå å sove på. Glem det. På de fleste, vil to uker for vorter være over. Denne metoden er benyttet kun i tilfelle av en vorte. Når flere vorter trenger andre måter.
Alle disse fremgangsmåter, bortsett fra den siste, som krever regularitet og ikke gir resultater første gang, særlig hvis vortene er utdatert. I dette tilfellet, må du gjøre en pause i 15-20 dager, og gjenta prosedyren på samme måte. Resultatet er et must!
Raskt bli kvitt vorter er bare mulig når du søker på medisinstudiet. Raskt, sikkert og jevnt, blir de fjernet med laser. Prosedyren har ingen bivirkninger og etterlater ingen kosmetiske feil i form av arr og arr.
Høy effektivitet og annerledes fremgangsmåte for fjerning av vorter med flytende nitrogen. Det finnes flere metoder for flytende nitrogen. Vanligvis, eksperter anbefaler at hver pasient å være mest produktive i hans situasjon. I kompliserte saker, ikke prosedyren ikke resultere etter den første avtalen, og det må gjentas 1-2 ganger. Gapene mellom legen i dette tilfellet er ca 7-10 dager.
Til rask metode gjelder electrocoagulation - cutting utdanning ved hjelp av kirurgisk coagulator. Etter handlingen av elektrisk strøm på stedet er en liten flate vorter skorpe som etter slitasje. Det tørker opp og forsvinner på 5-7 dager etter inngrepet, og etterlater ingen spor.
Men etter kirurgisk fjerning, som er vist i store, overgrodde formasjoner, er det et lite lys arret. Operasjonen er utført under lokalbedøvelse. Etter operasjonen for interferens pålagt kosmetiske stingene fjernes på den sjuende dagen.
Bli kvitt plantar vorter er komplisert: de er mer tett og ganske ofte enkle og flere. Ofte er dette på grunn av det faktum at etter reglene for hygiene, folk stadig infiserer viruset selv papillomatosis. Den mest intelligente vil appellere til sykehuset. Hvis det ikke er mulig å overvåke renheten av sko daglig skifte av sokker (strømper), ikke bruk andres sko.
Når flere vorter huske hvor mange og hvor de befinner seg. Det faktum at plantar vorter kan forsvinne selv, som følge av personers bruk av medikamenter eller medisinsk intervensjon klart å kvitte seg med i det minste en av dem.
Prøv å kvitte seg med enheter på følgende måter. Under modning nøtter ringe en halv bøtte med hest kastanje frukt og bladene på treet. Daglig make kjøttkraft. For dette formål er 15 liter vann, plasserer et glass nøtter og blader og kok i 20 minutter. La det stå i 2 timer. Ha i buljong påvirket fotsålene i 20 minutter før sengetid. Prosedyren blir gjentatt i 15 dager.
Nøye, uten å påvirke huden rundt vorten, drypper det eddiksyre. Ikke mer enn en dråpe per dag. Vorte vil begynne å mørkne og tørr.
Ta vare på deg selv!
Siden vorter er smittsom, kan de oppstå etter fjerning. For å unngå dette, er det nødvendig å styrke immunsystemet i kroppen. Og dette er - en sunn livsstil, ernæring, stor motorbelastning veksling av arbeid og god hvile, godt humør, positiv holdning og ubetinget aksept av seg selv og andre!  
Avbestilling søte og stivelsesholdige matvarer?
 Mindre søt og stivelsesrik mat, mer grønnsaker, frukt og korn - hvordan det er enkelt! Det ville virke, ingenting komplisert på en sunn og riktig ernæring. Med stekt skorpe indignert avvise og dampet spiser dobbelt appetitt. Vi sier en fast "Nei! "Ostekake skiver av gulrot og gnage, men i stedet når boble drikke grønn te uten sukker eller våren Flow (vel, i hvert fall - på flasker). Paier, kaker, godteri, kjeks, paier, gelé, krem ​​og flavored bakverk. Sikkert dette kan fravikes? Hva kan jeg si - du kan!
Men hvis så enkelt, hvorfor ikke gå noen steder disse uutholdelige ekstra pounds? Et stykke sjokoladekake i vinduet insisterer: "Spis meg! "Og nå er du Through the Looking Glass - det absorberer store mengder fett og karbohydrater, og vokse, vokse, vokse Dessverre, i motsetning til heltinne av boken, som også hørt Boards mat, trenger du ikke vыsыlaesh sko var langt unna beina ( bare på lange ben du ikke har gitt opp) og kjøpe en kjole til å være større enn for deres evne til å "vokst opp" midje.
At alt ser enkle, men dessverre bare i teorien. Her er hvordan man skal gi opp søtsaker og stivelsesholdige matvarer faktisk - på dette problemet. La oss prøve å forstå - hvorfor vi vil ha det så søtt?
 Den største løgn.
En kvinnes liv uten søt, trekke flere kort, er ikke søt. Dessuten trenger vi karbohydrater. Tross alt, de gir oss energi og ja, skjønnhet. Vi elsker søtsaker bare fordi naturen forteller oss: det er du virkelig ønsker. Bare natur, noe som gjør oss ingen anelse om hva som vil bli oppfunnet, raffinert sukker. Og vår lidenskap for "søt" - et hint hvor du finner alle de mest nyttige. Nå la oss tenke på hvilke matvarer (i ren form, uten noen blanding av sukker) virkelig søt? Kake? Kake? Iskrem? Tilbring eksperiment og forberede alt fra det, med unntak av reseptbelagte sukker. Du vil ønske å ha det?
Avbestilling søte og stivelsesholdige matvarer?
 Raffinert sukker - det er bare måten maten er ganske smakløst å late deilig. Det er ren bedrag. Hvis du kommer over en bok Alain Carrs "Easy måte å gå ned i vekt" - sørg for å lese og du vil forsvinne for alltid unyttig opphopning av fett og konserveringsmidler, spesielt utviklet for å lure våre budsjetter.
De eneste søtsaker som ikke har noe å tape i smak, hvis de ikke legger til sukker - dette er en delikatesse, frisk og saftig frukt. De er akkurat hva ser: deilig og næringsrik mat for mennesker. Forresten, hvis du har til å date noen veldig viktig for deg - sitte for et par dager på frukten "diett". Dette betyr ikke å ikke spise noe annet enn frukt, noe som betyr foretrekker frukt. Etter noen dager med denne dietten, vil du forbedre hudfarge, hår glans og naturlig kroppslukt (det er kjent for å ha alle, og det er ansvarlig for hvordan du attraktiv for det motsatte kjønn) - vil være en "søt" og fornøyelig.
 For timer.
Tilhengere av ernæring kjente "-60" mener at det kan være søt, men bare i morgen. Etter 24:00. Samtidig tillates og mel. Ettermiddag inneholde sukker produkter blir utestengt. Den eneste ulempen av denne catering - etter 1800 er ikke bra i det hele tatt. Men hvis du er villig til å godta dette for å få til et stort stykke kake til frokost - gå for det. Ja, selvfølgelig, ikke nekter fra søte og stivelsesholdige matvarer, men du kan i det minste redusere skadene fra dem. Men for å eliminere søtsaker ikke bare på grunn av kampen mot fedme, men også av helsemessige årsaker (f.eks forhøyede blodsukkernivå), er usannsynlig å passe dette rådet. Men det kan godt hjelpe neste.
 Sex eller kake?
Svært ofte "brutal" appetitt indikerer at det er en dårlig personlig liv. Sex nyttig på alle måter, men fremfor alt, takket være ham i kroppen lykke hormoner - endorfiner. Akkurat som å spise på din favoritt retter. Og ukontrollerbar trang for en bestemt mat er ofte en manifestasjon av undertrykt seksuell lyst. Så hvis du jager drømmen om brød og sjokolade - spiller det som en unnskyldning for å gjøre hans personlige liv mer intens eller gjøre det litt variasjon. Det er - mel kan utelukkes.
 Den vellykkede utveksling.
Det er ganske søte matvarer som er likevel helt naturlig og ikke forårsaker noen skade på kroppen. Så litt av sukker og te vil være svært nyttige tørket frukt i stedet for godteri. Og te (eller morgen havregryn), kan du legge en skje honning. Melde deg ut av hvitt brød og baguetter - den riktige løsningen, men det betyr ikke at nå "tilgi, smørbrød," bare erstatte kost brød med kli.
Og hvis det varme været du tørst, tror ikke at kroppen drømmer om kjemisk konsentrat, fortynnet i soda vann. Hvis du fryktelig tørst, så du trenger bare vann.
 Auditiv trening.
Forverring av lidelsen som uunngåelig gripe søt tann når alt plutselig blir deilig utestengt, kan slå ned, gjenta om og om igjen affirmasjoner (positive utsagn).
"Jeg er helt likegyldig til søt." "Alt er søt -. Klissete og ekkel" "Jeg elsker sunn mat." "Frukt og grønnsaker - mine venner." Lytt til kroppen din, vhlyadыvaysya i speilet. Et par uker uten sukker (i alle sine former) - og huden blir glattere og renere, mer selvsikre bevegelser begynner vital energi til å slå over kanten, og bevis vekter vil glede hver dag mer og mer. Hvis du legger merke til disse endringene - ønsket om å utvide godteri vil falle inn i bakgrunnen og glemt som en mindreårig.
Som du kan se, gi opp søtsaker og stivelsesholdige matvarer er ikke så vanskelig. Resultatet vil bli en god følelse, slank figur og god humor. Vel, vi begynner?  
Яндекс.Метрика