Hvordan du raskt bli kvitt en forkjølelse?
 Plutselig var det en rennende nese (rhinitt) er alltid ett enkelt ønske - så snart som mulig for å bli kvitt. Avhengig av hva som forårsaket den kalde og hvor raskt vedtatt de nødvendige tiltak, kan behandlingen vare fra 12 dager til flere uker. Derfor bør det begynne så snart som mulig. Hvis du ikke gir nok oppmerksomhet til vanlig kald og ikke behandle det, til slutt kan det finne kronisk.
Ved første tegn på rhinitt, årsaken som var kald eller viral infeksjon, fot-varmen godt. For å gjøre dette, løses i varmt vann eller sennep havsalt (1 ss per liter vann) og over 2030 minutter med varme føtter, slippe dem i varmt vann til anklene. At vannet er varmt, alltid helle varmt. Etter inngrepet, slitasje varme sokker og vaske nesen.
Skylle nesehulen regnes som en av de mest effektive måtene å bekjempe de vandøde. Den renser ikke bare nesen og bihulene av sero-slimete sekret, men også en gunstig effekt på slimhinner, redusere betennelse og hevelse av vev.
Raskt bli kvitt en kald nese vask hjelper avkok av eukalyptus. En spiseskje av eukalyptus helle to kopper vann. Kok opp, og når vannet koker, fjern fra varmen. La stå i 1520 minutter. Belastning. Ideelt sett bør temperaturen i buljongen være 2,224 grader. Ta en ny sprøyte, kast nålen, ringe 46 buljong kuber og bøyd over vasken, skriver løsning i ett nesebor mens sakte puste inn luft. Siden du er tilbøyelig, vil vann med langsom inhalasjon ikke gå inn i lungene, og du kan styre det "over". Du føler at det fyller bihulene. Dette er målet ditt. Fjern sprøyten vysyakayetesya. Gjør det samme med det andre neseboret. Prosedyren er ganske sterk, så den første rhinitt nok til å gjøre det to ganger om dagen - morgen og kveld. Hvis rhinitt behandling varer lenge og har ingen effekt, kan prosedyren utføres hver 34 timer.
Hvis buljong eucalyptus synes delikat nese for "hard", erstatte den med en løsning av vanlig salt eller sjø (en teskje per kopp) eller avkok av kamille.
Mest desperate situasjoner når de udøde blir uutholdelig, vanning løsning stadig i hånden og dyppe nesa, trekker væske inn i begge neseborene samtidig. Man kan gjøre det, men det er bedre å veksle nesebor for å være i stand til å overvåke den helbredende oppløsningen som strømmer inn i det nasale sinus. Tross alt, hvis de er vasket, helbredelsesprosessen vil bli forsinket.
I kronisk rhinitt og i situasjoner hvor mye tett nese, kan man øke temperaturen i løsningen på 27 grader. I tilfelle av sinus maxillaris slim propper ofte gå fra grønt til brunt, deretter normal pusting, rennende nese og raskt på tilbakegang.
Hvis du raskt vil kvitte seg med en kald en vask er ikke nok. Sørg for å bruke et middel for drypping inn i nesen. Det kan være så spesielle spray kjøpt på apotek og folk rettsmidler. Som for ferdige produkter, deretter bruke dem husker alltid spesifikk av eksponering. Det er den typen som har vasoconstrictor handling. Derfor, mennesker som lider av innsnevring av blodårene i hjernen trenger å bruke dem svært nøye. I tillegg er forlenget ukontrollert bruk av disse verktøyene fører til atrofi av neseslimhinnen. Den viktigste funksjonen av folk rettsmidler anbefalt i kulden er et desinfiserende og mykgjørende effekt på slimhinnen i nesen.
Daglig 23 enkelt instillasjon av aloe juice (34 dråper i hvert nesebor) betydelig berolige slimete og redusere antall valg. Dryppsaft trenger noen få minutter etter skylling nesen til effekten var maksimal.
Aloe kan erstattes Kalanchoe. Saften av denne planten er spesielt effektiv i kaldt rennende skjema når tykk utflod fra otsmarkyvayutsya arbeid og følte at de fyller de bihulene. Også på 34 dråper i hvert nesebor etter vask. Kalanchoe i noen tilfeller gir en markert side-effekt, som er aktiv nysing løpet av de første 23 minutter etter inngrepet.
I tillegg til vasking og drypping, ikke forsømme de enkleste og restorative prosedyrer. Drikk te med nype, avkok av lime, bringebær, oregano, hypericum. Disse plantene er utmerket sliter med en forkjølelse. Ikke glem honning og sitron. Og huske, catarrhal rhinitt sekundære, ser det ut som et av symptomene av sykdommen, slik at det er nødvendig å behandle den primære sykdommen. Spesielt alvorlig influensa som ofte gir alvorlige komplikasjoner. I dette tilfellet kan alle tipsene ovenfor brukes som et supplement til legens anbefalinger, som er nødvendig for å slå til.
Hvis du forstår hvordan du raskt bli kvitt en forkjølelse, treffe alle nødvendige tiltak, men det stopper ikke et presserende behov for å gjelde for medisinske institusjoner. Etter kaldt med akutte form kan gå inn i alvorlig kronisk kur som vil være mye vanskeligere. I tillegg kan det utløse fremveksten av nye sykdommer som mellomørebetennelse.
Fra kronisk rhinitt miste mye vanskeligere. Du bør regelmessig vaske nesehulen, kun ved hjelp urter. Etter nese på dette stadiet krever ikke så mye rengjøring som behandling. Bruke et avkok av eukalyptus, salvie, kamille. For å dempe torturert smøre slimete av tindved olje eller lin.  
Hvordan bli kvitt wen i ansiktet?
 Wen på ansiktet hans - er ikke bare ubehagelig kosmetisk feil, men indikator på problemer i kroppen. Dessuten er det umulig å forutsi om det vil dukke opp bare wen, eller følge ham på ulike deler av ansiktet vil være nye. Som mange dannelse på huden, som vises i ansiktet, forskjellige typer wen kan enten øke i størrelse, eller for å ta et nytt område av ansiktet. Så ikke kjøre dem.
Det er flere varianter wen som kan forekomme i forskjellige deler av kroppen. Wen vises på ansiktet hans - det miliumy og xanthelasma. Den første er mye mer vanlig. De er små stramme knuter hvitaktig gulaktig, litt som rager over huden av øyne, nese vingene, panne og kinn. Miliumy - en tett opphopning av talg og kåte hud partikler. Hver bunt er dekket med en meget tynn hud. Men disse wen, i motsetning til konvensjonelle akne har ingen excretory kanaler, og derfor de ikke kan presse.
Med alderen, noen mennesker i øvre og nedre øyelokk vises xanthelasma - myke plakk i ulike former, har en gulaktig farge. I motsetning mylyumov, xanthelasma i stand til å vokse i størrelse og "flette" med nabo plakk, som er hovedinnholdet i sebum.
Wen begge typer smertefri og ikke representerer en trussel mot helse. Dette er ofte årsaken til senere regress og beslutningen om å kvitte seg med wen å møte en person tar bare når de er mange. I slike tilfeller er en estetisk tap av deres tilstedeværelse ganske betydelig - en mann med mylyumamy xanthelasma og ubehagelig. De var spesielt bekymret for tilstedeværelsen av ungdom og unge voksne av begge kjønn.
 Årsaker wen i ansiktet.
Som i alle andre tilfeller, når det kommer til helse og visuell appell, først må du forstå årsakene til utseendet wen. Noen ganger kan dette gjøre ganske enkel organisme undersøkt for forekomst av visse sykdommer. Det er kjent at omtrent halvparten av wen provosert sykdommer som diabetes, høyt kolesterolnivå, lipidmetabolismen, feilfunksjon av mage-tarmkanalen, lever- og nyresykdommer, visse hudsykdommer.
Omtrent en fjerdedel av tilfellene, og årsaken til mylyumov xanthelasma er ikke tilstrekkelig nok hudpleie. I større grad dette gjelder for ungdom og voksne med problem hud som krever særlig nøye vedlikehold. Derfor, bruk av feil type for de valgte hudpleie og kosmetikk midler for fet eller tørr hud - risikofaktorer som kan føre til utseendet wen i ansiktet. Dette er fordi sebum finner ut og uschilnyuyuchys på steder hvor danner wen.
Dessverre, om lag en fjerdedel av alle mennesker i ansiktet som dukket miliumy xanthelasma og har ingen måte å vite at provosert sitt utseende. Leger anerkjenne deres helt frisk; de omsorg for huden skikkelig, men problemet eksisterer.
 Hvordan bli kvitt wen i ansiktet?
Hvis du fant ut at helse greit, å rette innsatsen rette ansiktsbehandling. I kampen mot mylyumamy bruke verktøy for å bidra til å gjøre laget som dekker deres hud er tynnere. For denne tilnærmingen kosmetisk leire; skreller som inneholder fruktsyrer; Scrubs fra druekjerne; lotions bodyaga. Når du vasker fet hud er bedre å bruke en svamp, og som et middel til rensing - spesial geler og skum. Hvis du har tørr hud bør bruke kun rensing skum, gel, men ikke brukt; samt fuktighetskremer brukes bare til de som ikke tetter porene.
Noen ganger, men sjelden, disse midlene nok til wen var på egenhånd. Hvis ikke, bør vi ikke tenke at din innsats var forgjeves. Først, som et resultat av riktig pleie forbedret hudens tilstand, og for det andre, du har forberedt det å gjøre bruk av noen få pålitelige måter å bli kvitt wen i ansiktet - electrocautery, laser eller mekanisk.
Disse prosedyrene må utføres av erfarne dermokosmetolohamy. Når mekanisk adressering huden grundig desinfisert og milium boret spesiell steril nål, da innholdet er utgitt. Når laser wen utsettes for laseren, så huden er litt tørr skorpe, som, avhengig av størrelsen, øker i 7-10 dager. Når de utsettes for elektro wen termostat gjeldende som gjør smertefritt "brenner" den berørte huden.
Uavhengig hjemme for å håndtere wen til ansikt ekstremt vanskelig. Mekanisk fjerning mylyumov prosedyre kan utføres hjemme bare hvis du har nok mot, ikke redd for å forplikte smerte og vet hvordan å desinfisere instrumenter og huden under og etter inngrepet. Kvitte seg selv som xanthelasma mislykkes. Ikke engang prøve. I tillegg er det teknisk vanskelig fremgangsmåte, det er komplisert ved det faktum at disse wen ligge i de dypere subkutane lag, noe som resulterer i økt risiko for smitte organisme.
Av populære oppskrifter som lover å bli kvitt wen bør behandles med forsiktighet. Først, de er helt ineffektivt - fordi Skopje under huden fett ingensteds å gå - huden på plass wen ikke eliminere fett kanaler. For det andre, hvis du har til å bruke noen midler og mirakel hud på wen plutselig bryter - en svært høy sannsynlighet for infeksjon i kroppen.
Derfor, til de mest effektive middel bekjempe wen er deres forebygging (balansert kosthold, avslag på altfor fet og søt mat), riktig hudpleie og betimelig å søke medisinsk hjelp.  
Яндекс.Метрика