Hvordan du raskt bli kvitt en hoste?
 Lansert hoste kan møte komplikasjoner og blir kronisk, så ved første tegn på sykdommen bør ta skritt for å eliminere den. Metoder for behandling av hoste symptomer stole på. En hoste kan være tørr, irritert hals, eller våt, med utgivelsen av slim fra luftveiene. Men i alle fall vil han vitne starter luftveissykdommer.
Eventuelle forkjølelse hoste krever umiddelbar handling, ellers er sjansene for at det kan gå inn bronkitt eller lungebetennelse. En hyppig hoste, som har blitt neglisjert, kan bli til kronisk.
Raskt bli kvitt hoste kan bare være hvis du startet behandlingen ved første tegn på sykdommen, kløe i halsen, heshet, hoste lett. Årsaken til sykdommen er alltid infeksjonen, så du må handle i flere retninger: ta vare på å styrke immunforsvaret, gjelder prohrivalni prosedyrer ta penger til å bekjempe infeksjoner og betyr å forbedre separasjonen av oppspytt fra lungene og øvre luftveier.
 Hvordan du raskt bli kvitt en hoste?
Ved første tegn på tørr hoste, prøv å drikke rikelig med varm te med honning og sitron eller varm melk med honning. Disse drikker er godt varmet opp inne i kroppen og bidra til å redusere hoste. Ikke overse oppvarmingen prosedyrer er best gjøres om natten. Den enkleste måten - er sennep, pakker av revet svart reddik, olje og honning komprimerer. Ikke bare er de varme opp området luftrøret, bronkiene og lungene, men også øke blodsirkulasjonen, som er kroppens bra.
Hvis det er ingen varme, god hjelp russisk bad. Bruk ikke bare visper. Hell suppen i stein noen urter som hjelper med hoste, tusenfryd, mor og stemor, oregano, hypericum. Slik at du ikke bare varmer luftveiene, men få maksimalt utbytte av langvarig innånding. Etter noen varmende behandlinger og bad trenger å kle seg varmt, drikke varm te eller melk og gå til sengs varm. Den kraftigere prosedyre vil bli utført, jo mer effekt det vil gjøre.
Etter en alvorlig varmebad eller tørrhoste bør gå i vått, og må begynne å skille slim fra lungene. Hvis ikke, må du ikke utsette sykdommen å ta medisin som vil lette pasientens tilstand. Langvarig tørrhoste ikke bare tapper personen, men kroppen og forårsaker skade. Det kan føre til høyt blodtrykk, skade på de små blodkarene i stemmebåndene og forårsake heshet. Tørr langvarig hoste hos små barn kan påvirke helsen til hjernen. Derfor, så snart som mulig er viktig å forholde seg til det.
Når tørrhoste flyttet til den våte, noe som betyr at helbredelsesprosessen gikk. Våt hoste klarner luftveiene av overskytende sekret og bakterier. Men vi trenger å hjelpe kroppen å kvitte seg med så snart som mulig oppspytt, som ligger i luftveiene. I dette tilfellet, vel hjelpe avgifter slimløsende urter.
Ofte etter utvinning av menneskelige levninger rest hoste. Det skjer om natten eller om morgenen. Dette vanligvis våt, men ganske smertefull hoste når en person føler at lunge "noe der", men han kan ikke hoste opp. Årsaken er en rest hoste bakterier som angriper svekkede sykdomsorganisme. Lang rest hoste krever søker medisinsk hjelp for å etablere in vitro type mikrobe og motta nødvendig behandling.
 Tradisjonelle måter å bli kvitt hosten.
Når vi prøver å raskt bli kvitt hosten, vanligvis er det ca 4-6 dager. Mest overvinne utbruddet usannsynlig. Derfor bør følgende anbefalinger utføres i løpet av denne perioden. Parallelt med prosedyrene må nøye overvåke pasienten. Hvis ikke lette imot vil hans tilstand forverres, bør du konsultere en medisinsk anlegget.
Bli kvitt hoste raskt og samtidig konvertere våt tørr hoste hjelp løk og reddik. Ta en stor løk og reddik, skåret ut midt nok til å passe inn i en fordypning som er utformet i det minste en spiseskje honning, men ikke mer enn 1/3 av det totale volum av fosteret. Legg grønnsakene i en liten bolle. Et par timer løk og reddik juice vil bevilge å bli blandet med honning. Avhengig av saftighet av fruktjuice kan være for mye, og det vil begynne å strømme. Så før du kutte ut midt, ren tørr løk fra fjær og podrezhte Donets, og reddik vask svamp. I dette tilfelle all lekkasje i en bolle helbredelse brygge kan brukes til å slippe. Ta nødvendige midler 3-5 ganger om dagen på en spiseskje til en halv time etter å ha spist.
Ta tre spiseskjeer med bær hofter, vaske og sette den i en termos. Helle 15 liter kokende vann og la stå i 5-7 timer. Ta en halv kopp honning hver fjerde time.
Hvordan du raskt bli kvitt en hoste?
 En god slimløsende effekt har avkok mor og stemor. To spiseskjeer tørt gress helle en halvliter vann i 5-7 minutter holder i et vannbad. Ta en spiseskje med fem ganger om dagen i 15-20 minutter før måltider.
God kamp infeksjon og begrensende effekt på luft innånding ved hjelp av kamille, salvie, eukalyptus, mynte, lime blomster. For å forsterke effekten av innånding, er det tilrådelig å holde dem sammen: inhalasjon, varmer føttene, sunn drikke. For innånding ta noen av plantene i forholdet 1 spiseskje urt per halvliter vann. Bring til en rask koke, fjern fra sjy retter, sette den på bordet slik at hun kunne skli på knærne. Helle over suppen, nese innånde damp healing. Til kjøttkraft så lenge som mulig holdes varm, la dine kjære du forsiktig legge håndkleet. Pust må inntil føler varmen fra vannet. Etter innånding tørke ansiktet og halsen. Nå er tiden inne for å varme føttene i en løsning av salt eller sennep. Dyppe føttene i varmt vann i rør. Samtidig kan du drikke varm melk med honning eller noen urte.
I den kalde årstid bør ikke gå ut med nedolechennыm hoste. Kald luft og generelt kjøle kan forverre sykdommen. Hvis du går utendørs og hoste øker, vil det være et sterkt tegn på at kroppen er en inflammatorisk prosess. I dette tilfellet er det bedre å ikke engasjere seg i selv og øyeblikkelig legehjelp. Det samme bør gjøres i tilfelle deg innen 2-4 dager prøver å takle en hoste folk rettsmidler, men tilstanden din ikke blir bedre. Det synes som om smitten har trengt inn i bronkiene eller lungene, noe som er svært alvorlig.
I en kald hoste, det er såkalte "røykhoste" og allergisk hoste. I det første tilfellet, reseptbelagte hoste spare ganske enkel og kategorisk: å gi opp røyking. Selv om du har styrke for det, rask gjenoppretting grundig bortskjemt av røyking lys du ingen kan garantere. I tilfelle av allergisk hoste, ting er litt mer optimistisk. Noen ganger er det nok til å identifisere allergenet som fører til at kroppens reaksjon og hoste kan vinne.  
Hvordan skille diamant fra fianites?
 Diamanter - jenter beste venner, og én er kjent for å være ekte. Hvordan å skille sant og hengiven venn av billig falske - fianites? Selvfølgelig, hvis smykke kjøpt fra butikken og har de nødvendige pass problemer vil oppstå. Men hvis det oppstår ut av hendene eller noen er til stede, og deretter bestemme om du har en ny venn skamløs prytvorschykom være litt vanskeligere.
Det er mange måter, samt kjennere og elskere av steiner, som hevder å være i stand til å skille det ene øyet til den andre.
Faktisk, billig skille en falsk fra de edle steinene er mer eller mindre sannsynlig å være. Og det gir en mye effektive måter, men ikke alt dette bør anvendes i praksis. La oss se på hver av dem.
 1.  Riper i glasset. Den solide diamant (og tilsvarende fasetterte diamanter - diamant) lett skjære glass. Og hva phianite? Dens hardhet er betydelig høyere enn hardheten av glass, selv om det er lavere enn diamant. Hvis en diamant kuttet glass, så det phianite scratch. For lekmann å forstå forskjellen ville være nesten umulig. I tillegg phianite - materiale snarere skjør, og når slike tester kan bli skadet. Du har ikke tenkt å kaste en ring eller øredobber, hvis du finner ut at de fyanytom?
  Stone ripete med sandpapir. For diamant vil det være enkelt test som han tar, med forbehold for sin egen skjønnhet og phianite scratch. Igjen - det er feil på produktet.
  Temperatur - naturstein alltid kule, så hvis du klarte å varme steinene i sine hender - det er mest sannsynlig falske. For å bruke denne metoden, bør hendene være svært følsom og stein - stor nok.
  En vanlig myte at diamanter ikke kan sees i rent vann (det er alltid et smuglere som brukte denne kvaliteten dyre steiner), dessverre, er egentlig ikke noe mer enn en myte. Brytningsindeksen for diamanter er forskjellig fra brytningsindeksen til vann, slik at de er synlige i vannet.
  Diamanter har en annen interessant egenskap. Hvis smøre stein, slik som vegetabilsk olje eller fett med noe, vil det feste seg til glasset. Men for å bestemme ektheten av stein hvis det er i produktet, vil selvfølgelig ikke virke.
  En annen måte - å se gjennom stein i svart og hvit overflate (egnet vanlig avis), hvis du kan vurdere overgangen fra lys til mørk - det er ikke en diamant. Men en diamant i rammen, men fortsatt dypt plantet så sjekk ikke vil fungere.
  Bidra til å forstå trydtsatykratnыm objektiv med forstørrelse. Med denne detaljert undersøkelse i naturstein er synlige naturlige slutninger. Syntetisk materiale det absolutt ikke.
  Utstråling. Det forutsettes at strålende glans med ingenting forvirret, denne steinen "brenner" lys og sjarmerende skjønnhet. Mange eiere og fans av disse dyre steiner på spørsmålet: "Hvordan fortelle en diamant fra fianites? "Trygt å si, deres nevezmozhno mix. Men besøk til gullsmeder punktlig sorg de som tror på deres evne til å skille mellom steiner i lyset. Eksperter sier: glitter stein avhenger utelukkende på sin cut, og her er det lett å gjøre en feil.
  Jeg må si, noen av disse anbefalingene vil bidra til å forstå hvor steinen og der - ikke i det hele tatt, bare hvis imitasjonsdiamanter av høyeste kvalitet. Virtuos gjort falske blotte øye kan ikke skille fra de opprinnelige selv opplevd gullsmeder. Så den eneste virkelig effektive måten å skille diamant fra fianites - slå til fagfolk.  
Яндекс.Метрика