Hvordan bli kvitt hudormer i ansiktet ditt?
 Det er usannsynlig at en som svarte prikker i ansiktet. De er selvfølgelig ikke forstyrre livet som akne, hud utseende, men likevel ødelegge. De vises i vanlig visning - den såkalte T-sonen: panne, nese og hake er i små svarte prikker. Cute fenomen kan ikke kalles, så kjempe ham bedre ikke å vente lenge. De fleste svarte prikker - skjebnen til herskere fet hudtype, og gitt at dette omfatter om lag 80 prosent av befolkningen, kan problemet bli vurdert vanlig og utbredt. Årsaken til hudormer enkle - ekstra porer og overflødig talg. Fett og støv tette porer som blir mørkt.
 Hvorfor svarte prikker i ansiktet ditt?
Vanligvis er dette problemer som følge av feilaktig hudpleie. Fet hud bør rengjøres regelmessig og grundig, eller utseendet på hudormer vil ikke ta lang tid. To ganger om dagen - morgen og kveld - det må vaske og tone opp, og minst en gang i uken, eller gjøre bruk skrubb rensing maske.
En annen faktor som påvirker dannelse av hudormer - maten. Fet og søt mat - en direkte vei til en ikke altfor vakker hud, spesielt stort bidrag til "tochkoobrazovanyya" lage kaffe og, selvfølgelig, alkohol. Så skjønnheten og renheten av huden alt bør om mulig eliminere fra menyen. En hud gjenopprette å berike den med vitaminer og mineraler som trengs hjelp yoghurt, spinat, brokkoli, fisk, sjømat og grønnsaker med frukt.
En annen mulig gjerningsmann av dette problemet later til å være din venn og beskytter, dette lav kvalitet kosmetikk. Tilstedeværelse av mørke flekker - en anledning til å plukke opp et nytt sett med verktøy for ansiktet.
 Rengjøring av ansiktet: hva du trenger å vite?
Hvordan bli kvitt hudormer i ansiktet ditt?
 Flukt fra motgang vil marsjere til profesjonell kosmetolog. Han vil fortelle deg riktig kosthold og holde en rekke prosedyrer. Det vil gå inn rensing ansiktsbehandlinger. Som allerede nevnt, er det mest riktige alternativet for å se en spesialist. Men hvis en slik mulighet er absolutt ikke, og du var fast bestemt på å bli kvitt hudormer i ansiktet hjemme, minst, følge disse anbefalingene.
Børsting bør gjennomføres bare godt dampet ansiktet. At dette kan gjøres umiddelbart etter badestamp og damp kan hud spesielt for denne prosedyren. Det er to måter: på kapasitet til å holde ansiktet med varmt avkok av urter (du kan også nakrytysya toppen håndkle - få en stor inhalasjon), bare 5-7 minutter. Den andre - de samme fem til sju minutter før for å dekke ansiktet "varmt håndkle": et håndkle dyppet i veldig varmt vann og vridd opp. Forsiktig Hvis ansiktet er forbedret fartøy dampende du strengt kontraindisert.
Ikke klem komedoner (så vitenskapelig kalt disse prikkene) med bare hendene. Først bør hendene vaskes og behandles med alkohol (eller vodka), men berører bedre hud sterile håndklær, de kan kjøpes på apoteket.
Ikke trykk hardt! Når huden er godt dampende for fjerning av komedoner fortsatt ganske lett trykk. Dersom noen av punktene nekter å forlate hjemmene sine - ikke insistere. Det er bedre å gjenta en og en halv uke. Overtrykk kan føre til akne og kviser.
Etter prosedyren godt å desinfisere huden, er det best å bruke salisylsyre alkohol, men du kan ta den samme vodka og litt alkohol lotion. Dypp en bomullspinne og tørk de stedene som led henrettelse.
Å begrense porer, ren isbit ansikt. Og så kan du bruke en lett fuktighetskrem.
 Et fantastisk verktøy.
Det er en annen måte, hvis ikke helt bli kvitt hudormer på ansiktet ditt, så ganske redusere sin befolkning. " Det vil ta noe i det hele tatt: ett egg, toalettpapir (eller klut), vanlig krem ​​og omtrent en time av gangen. Så, er det enkelt. Skill eggeplomme fra den hvite, eggeplomme til avfeie side, protein og litt beat. Da gjelder det å problemområder (kan være hele ansiktet, ikke bare for øyenbrynene), limt biter av servietter og toppen igjen smøre protein. Tjue minutter vil det ta å få den tørr. På denne tiden er det bedre å deaktivere telefonen, som slankende maske eller snakke eller smiler du fortsatt ikke kan.
Etter denne tid svært nøye rive av masken fra ansiktet. Dette vil være en utmerket peeling - gå hornlaget av huden, og faktisk svarte prikker.
Når masken er fjernet, ta eggeplommer, slå og også brukt til ansiktet. Nå slår det tørke i 20 minutter. Å skylle det uten problemer, må du lett gni noen dråper av din krem. Nå vmyvayemosya, tørk ansiktet tonic og dø med glede: så ren og myk hud var.
 Masker og lotions.
Svart punkt irritert selv våre besteforeldre, så måter å håndtere dette "pynt" perfeksjonert gjennom årene og tiårene. Dette er nå på våre avhending mange folk rettsmidler som kan være veldig effektivt hvis du bestemmer deg for å bli kvitt den svarte prikken i hjemmet.
Den første maske - havregryn. Her, nesten alt spiselig. Det vil ta et krus med havregryn (de trenger for å male en blender eller kaffekvern til å male), en teskje salt og litt melk. Den resulterende slurry bør søke på ansiktet i 10-15 minutter og deretter forsiktig skyll med vann.
Vel deretter fjerner mørket av masken er veldig lett med salt og brus. De kan blande din måte å vaske eller krem ​​og sette på huden bokstavelig talt et par minutter, og skyll grundig med vann
Den beste lotion for huden punkter - vanlig yoghurt, et lite oppvarmet. De kan vaske, holde huden et par minutter og skyll med vann. Det sure miljøet oppløser underhudsfett, som er i full gang og går dyprens. Hvis du gjør det hver dag i minst et par uker, forbedrer hudens tilstand.
Som du kan se, hvordan å forlate svarte prikker i det siste mye. Det er viktig å bare bruke dem grundig og skjønnhetsbehandlinger kombinere med riktig ernæring og en sunn livsstil.  
Hvordan bli kvitt skammen yazlyvosti?
 Det inntrufne og skyhet stort bytte liv, uansett sa de disse kvalitetene er ikke merket. Og uansett hvor hardt for å likestille disse svakhetene til beskjedenhet - grenser virkelig anstendig - forskjellen mellom disse begrepene er også betydelig. Du forstår hva som står på spill når tanken på høyt parter og masse fremmede gjør du frykter i stedet for gledelig forventning. Og du sannsynligvis spise podkysshyy ost fra butikken enn det vil kreve endring. Vel, selvfølgelig, er en overdrivelse - du bare kaste den, men for å forsvare sine rettigheter blitt.
Og hvor mange ganger du "vidtyraly" fra køen og du pliktoppfyllende gått uforskammet, ute av stand garknut strengt, "du er ikke stående! ".
For å være ærlig, til lyden av sin egen stemme høres ut som en sjenert mann ut av det blå - fordi stemmene han prøver å tjene. Så mye som mulig.
Vi vil ikke berøre det vanskelige spørsmålet om hvordan å påvirke skyhet privatliv. Snarere, dreper den selv den minste sjanse til å få det. Bedre bare få rett til det: hvordan bli kvitt sjenanse, puste dypt inn og begynne å leve et fullverdig liv?
Hvordan bli kvitt skammen yazlyvosti?
 Psykologer i en stemme si: røttene til sjenanse - en motvilje. Vi kan ikke si at alle sjenerte folk ikke liker seg selv, men noen funksjoner som en sjenert menneske tar ikke nødvendigvis. Forresten, er skyhet sannsynlig å være blant dem. Hva gjør jeg? For å starte, finne ut hva slags funksjoner. Gjennomføre en intern revisjon (hvis selv betyr ikke at du kan med en psykolog) og finne de samme kvalitetene såra og vonbrotne. Utrydde og bekjempe vi vil senere (hvis i det hele tatt nødvendig). I mellomtiden, nok til å ta dem for gitt - de er, de er en del av deg, og ingenting galt med det.
Og husk: I hvilke situasjoner føler du sjenert? Hva gjør du føler deg fanget?
Nå, husk hvor du er, tvert imot, føler seg vel og trygg. Tross alt, hjemme ingen føler du sjenert? Og hvis du er veldig kompetent på noen tema, kan du holde samtalen er ikke spesielt skamme. En annen hemmelighet kamp med skyhet - å skape en komfortabel situasjon i ubehagelig steder.
Husk staten tillit og uskyld (som når du er yngre bror forklarte beslutningsenheten puslespill) og "prøve på" på denne måten igjen i en situasjon når det begynner å tørke munn og stemmebånd nekter å spille noen lyder. Ikke umiddelbart, men du vil begynne å komme ut.
Jeg merker hans seire, selv små og godt belønnet meg selv for dem - iskrem, gå på kino, kan nye klær være en anstendig lønn for mot.
Sette noe lyse og årsaker (eller engang morsomt og dum) for en tur til butikken. Denne beregningen er enkel: du får deg mer oppmerksomhet enn vanlig - men det varer ikke lenge. Men, tilbake til dette "partisan angrep", vil du finne at levde. Noe forferdelig har skjedd, og nå kan du få kledd i sin vanlige stil og komme seg ut - du begynte å føle seg mye rozkutishe.
Og hvis du er over din skyhet har selv snakke offentlig (og hvordan andre samtale respons i klasserommet eller på et universitet publikum, og rapport på et møte med sjefen)? Dele en hemmelighet. Har du allerede føler at du er rettet tentamen utseende? Stoppe dette. Tenk deg for et sted studenter kaniner. Søt, og puhnastenkyh eared. "Se" indre øye hvor fine de flytte sine ører, poter sortert. Fortell meg nå - de, bunny. Det er ikke forferdelig. Og du bare slå dem med sin veltalenhet!
Igjen, ikke glem å feire seieren. Snakker av noen av sine gjerninger dere glemme: at i dag minnet den unge mannen i bilen, som må vike for en eldre kvinne (oh, det var forferdelig!), Men en dag vil det trolig fly ut av minne - ting tross alt. Men hvordan du chervonily bleknet, og snart glemt. Så du og skaper en misforståelse om deres overdreven skyhet. For å unngå dette - spille inn din seier over frykten, og de vil bli mer og mer.
En annen øvelse vil hjelpe å bli vant til lyden av sin egen stemme. Når du bor hjemme og ingen som kunne fornærme deg, ikke i nærheten - synge resitere poesi. (Med mindre, selvfølgelig, det er ikke dypt natt). Over tid, din stemme hørt i absolutt stillhet, blir noe helt naturlig, og du vil stoppe igjen redd for å si noe.
Hvis du ikke tar din skyhet gang for alle hvordan denne egenskap, korset at vi må bære livet, eller noe annet like dødelig, er du sikker på at det kan håndtere. Vi må fortsette å jobbe med seg selv.  
Яндекс.Метрика