Hvordan bli kvitt den skinne på ansiktet ditt?
 Selv slitne kamp med overvektige kvinner reagerer på ordet "fett" er negative, kan vi trygt si: eiere av fet hud er veldig heldig. Huden av denne typen er aldrende saktere, senere "kjøper" rynker og svært sjeldne - pigmentflekker. Men for gleden av å holde seg ung lenger å betale: omsorg for fet hud krever nøye, regelmessig, og - viktig! - Riktig. Ellers heldig jente har et ubehagelig møte med fenomenet glans.
Hvordan bli kvitt den skinne på ansiktet hans, som han allerede var? Trinnløs prypudryvatsya i å prøve å se bra ut, bruker matter håndklær - alt dette gir absolutt en kosmetisk effekt, men, dessverre, ikke et eneste skritt bringer oss nærmere en vakker og sunn hud (og kanskje fjerne fra ønsket mål). Så det er nødvendig å nærme seg problemet på alvor og ettertenksomt.
Skål!
Sunn hud - en sunn kropp og vice versa. Og så tilstedeværelsen glans - en faktor som ikke kan vurderes separat. Og før du begynner å søke superkrem av fettete, bør undersøkes i noen eksperter.
Shine kan være et tegn på hormonelle feil, og hvis du opplever dette problemet, sørg for å planlegge et besøk til en endokrinolog.
En annen mulig årsak til fet hud - funksjonsfeil i leveren, slik at dette organet bør nøye kontrollere.
Gjerne navidaytesya en hudlege, i de fleste tilfeller legen kan finne årsaken til fettete og behandling.
Fotsopp kan også produsere denne effekt, spesielt når det gjelder mangel på vitamin Art.
Underernæring fører ofte overdreven fet hud. Saltet, røkt fet mat - en direkte vei til strålende hud. Men meieriprodukter, frukt og grønnsaker vil være alliert i den generelle skjønnhet og sunn hud spesielt.
 Bryr seg.
Som allerede nevnt, bør vare for fet hud være spesielle. Først, få et godt system for tretrinns omsorg: rensing, toning, fuktighetsgivende. Feil er gjort av dem som forlater uten hudkrem, sier de, og så fet. Ekstra fuktighet det fortsatt behov - rett og slett velge en lett lotion eller hydrogel.
Hvordan bli kvitt den skinne på ansiktet ditt?
 En liten hemmelighet: begynne å vaske veldig varmt, nesten varmt vann, så porene utvide og bedre ochystyatsya og avslutt ganske kult å være smal.
Minst en gang i uken tilbringer eksfoliering - ved hjelp av en skrubb eller peeling masker. Registrer deg for rengjøring person til kosmetolog - dette trinnet vil være den mest effektive i kampen mot glans.
Velg bare lett foundation og pudder, og la dem være av høy kvalitet - ikke tette porene. Hvis du har satt Toning verktøy og føler det på huden din - betyr at du ikke passer. Riktig foundation sminke du ikke føler. Men selv den mest økonomiske og hypoalerhennuyu sminke om natten sørg for å skylle.
 Folk rettsmidler, masker og kremer.
Kvitte seg med glans kan ved hjelp av ikke bare dyre kremer i krukker halsbrekkende, men produktene er vanligvis i alle hjem og er tilgjengelig for enhver eier.
For eksempel for å ringe for å bestille svært fet hud hjelper vanlig fettfattig yoghurt. Nok morgen i ti minutter for å sette det på ansiktet og skyll med varmt vann - og i løpet av dagen skinne du ikke vil bli forstyrret. Bare ikke ta yoghurt fra kjøleskapet, la det være i romtemperatur.
Krympe porene, forbedre hudfarge og fjerner glans maske med eggehviter og noen dråper sitron. Gjør den trenger hver en eller to uker. Påfør på ansiktet i 10-15 minutter og skyll med varmt vann.
Vil bidra til å løse problemet og havremel maske, havremelvelling i add sitron og søke på problemområdet i tjue minutter.
Også komme til unnsetning urter. Kjøpe på apoteket kamille, ringblomst blomster, johannesurt, plantain og salvie. Du kan bruke alle hver for seg og bland disse urtene. For best effekt, må du male dem i en kaffekvern og deretter helle to spiseskjeer pulver fått kokende vann. Etter 20 minutter, sil suppen behov. Væsken kan helles i former og fryse, og deretter tørke isen i morges ansikt, hals og bryst. Den resulterende slurry er nødvendig å sette på ansiktet ditt - dette er nyttig rensing maske.
Alt er ikke gull som glitrer - sier folk visdom og rettferdighet skinne kan være ganske attraktivt hvis det er fet og ansikt. Men hvis du betaler nok oppmerksomhet til deres hud, snart å erstatte skinne vil ønske velkommen en sunn glød.  
Hvordan skille spiselig sopp fra uspiselig?
 Eneste som har en gang gikk på jakt etter en rolig, vet hvordan det er spennende og morsom opplevelse. Den virkelige spenningen jakt, fangst av hvert oppdaget sterk hvit eller steinsopp, behagelig tretthet og uforlignelige gleden av å gå i høst skogen, raskrashennomu vakreste farger og ystochayuschemu mest utrolige lukter. Men her har en "dårlig eple": falske og giftig sopp. Å stille glede av jakt er ikke mørknet etter et måltid, må du lære å forstå de spiselige og giftige sopper.
 Hva du trenger å vite om sopp? Det er to grunner til at du trenger en god avtale i sopp før de begynner aktivt å samle. Det viktigste - er selvsagt sikkerheten. Blant de giftige sopp er de som har bruk kan føre til rask død. Den andre grunnen er mer praktisk - typing handlevogn full av uspiselige sopp, må du bære byrden av seg selv i skogen. Jeg vil være veldig trist og frustrerende når det viser seg at hele innholdet i kurven vil bli forkastet. Og du rett og slett ikke bør forstyrre uspiselig sopp, fordi det er ikke egnet til menneskelig konsum, ofte brukt av skog beboerne som mat eller "medisin".
Alle sopp er delt inn i tre grupper - spiselige, svært giftige og litt giftige. Til spiselig sopp og populære inkluderer sopp, steinsopp, Krasnoholovets, sopp, sopp, kantareller. I sopp elskere samle mer enn 100 arter av sopp, men det er skjebnen til de som er godt bevandret i dem. For nybegynner sopp jegere må basere noen arter og godt å håndtere hvordan å skille spiselig sopp fra uspiselig.
 Giftig sopp.
Først må du innse at sopp er giftige og bare omgå dem i skogen. De farligste sopp Grønn fluesopp er. En liten sopp nok til å forgifte hele familien måltid der var han. Heldigvis har sopp en meget karakteristiske trekk og skille det fra andre sopp er svært enkel. De lange elegante ben av denne soppen har et "skjørt" under panseret, og ved bunnen benet som den er satt inn i "koppen". Mens Kremler, som ofte er forvirret toadstools, har en glatt rett ben normal. Så før du nappe en sopp, fjerne gress og blader i bunnen av soppen og se benet vokser i bakken eller "cup" og et "skjørt".
Hvordan skille spiselig sopp fra uspiselig?

Det er som en giftig Grønn fluesopp sopp stinkende. Den har en lysegul farge og en konisk hatt. Når feil sopp gir en svært ubehagelig lukt, som han fikk hans navn. Dette er den mest lumske av rød fluesopp og minst kjent for oss som en lyse, vakre røde og grønne flue agarics, liker også deres stinky bror er svært giftig.
Hvordan skille spiselig sopp fra uspiselig?

Forstå at før du volokonnytsa patuyyara - en annen svært giftig sopp - den enkleste måten er hvis du kommer over en familie, der en rekke ulike aldre vokse sopp. Young volokonnytsы med koniske hatter hvitaktig farge, men i avtagende hat retter og skifter farge. I voksen sopp er det gult, og den gamle sopp - rødt. Leg har alltid samme farge som hatten og sterkt utvidet nedover.
Hvordan skille spiselig sopp fra uspiselig?

En annen giftig sopp - hovorushka voskovataya. Denne vakre soppen er hvit og har en behagelig smak og lukt. Dens særtrekk er at platen som ligger på bunnen av lokket, forsiktig gå til fots, sraschyvayas det.
Hvordan skille spiselig sopp fra uspiselig?

 Sopp Søsken (falske).
Falske sopp er ofte svakt giftige, de kan ikke forårsake alvorlige skader, men ødelegge måltidet ubehagelig smak eller forårsake tarmforstyrrelser, svakhet dem ganske styrker.
Nybegynnere sopp plukkere ofte ta en gulsott eller steinsopp sopp hvit. Undersiden av en sopp cap galle røret har rosa-brunt, mens den hvite sopp de er gule. På feil lue har en rosa farge, som ikke skjer i spiselige kolleger.
Ligner veldig på hverandre spiselige sopp og falsk. Spiselige sopp er alltid brun, mens den falske kastet en blek grønn eller gul. Denne soppen har en bitter smak.
Uerfarne sopp plukkere ofte bedratt utseende og zhelteyuschym falske feil sopp. Å skille det fra spiselig sopp kan bare lukte. I falsk sopp det ganske ille.
Ofte i våre skoger og falske kantareller. De skiller seg fra de mer spiselige lyse farger - gul, oransje rullende i - og glatt, ren form. Mens spiselige sopper har en "fillete" og uregelmessig i form og mindre uttalt i fargemetning.
Det er generelle regler som kan bli guidet på en rolig jakten. Dersom sopp er meget solid, lukter dårlig - det er sannsynlig at det er giftig. Men som noen regel, og det har ikke vært uten unntak. Det er en gruppe av sopp som konvensjonelt anses å være giftige. Det vil si, de krever tvungen behandling for forbruk. Denne behandling eliminerer innhold av giftige stoffer eller bitterhet. Disse soppene inkluderer volnushki, sopp, morkler og andre sopp, som har utmerket smak. Noen av dem er ganske dyppet i vann for å oppløse uønskede stoffer, noe utsatt for tørking og varmebehandling. Hver sopp krever en spesiell tilnærming.
Å skille spiselig sopp fra uspiselig ikke alltid lett. Det faktum at form, størrelse og farge blir påvirket av mange faktorer: en økning i tid, og til og med været. Derfor, til den mest pålitelige måten lære å skille sopp ha kunnskap om deres anatomi. Vel, hvis de er kjøpt under veiledning av en erfaren sopp jegere.  
Яндекс.Метрика