Hvordan du kan beskytte mot misunnelse?
 Få mennesker glade, da de ble konfrontert med misunnelse og sladder. Er det et PR næringslivsledere stjerner på ulike nivåer: de kan slå spekulasjon inntekt. Men hvis du har tenkt å være på sidene av tabloid takrenne trykk og gi spennende historier og drømmen om et lykkelig familieliv og stillegående drift, økt offentlig oppmerksomhet du ingensteds. Og hvis din fremgang årsak skar tenner på noen og ønsker å skade - det er ubehagelig. Bare et ønske om å beskytte mot misunnelse og pålitelig som mulig.
 Er det så viktig?
Det første du må gjøre for å beskytte seg selv - det er ikke rart, slutte å forsvare seg. Ikke bli overrasket av dette paradokset. Faktisk er det logisk: defensiv, bekrefter du at du misunnelig representerer en reell fare. Og jo mer du er redd, kan jo mer strøm du har over fienden og jo mer skade bringe. Så den mest effektive måten å beskytte deg mot konsekvensene av andres misunnelse - ignorere det som sådan.
Hvis du tror det ikke er så enkelt - tror vel at reell skade (annet enn moralsk) kan forårsake misunnelig. Hvis situasjonen er alvorlig, og fiende kan virkelig true deg - det er en anledning til å appellere til de kompetente myndigheter. Hvis det bare ødelegger stemningen ignorere. Tross alt, har du mye godt liv er, hva kunne fokusere (ikke for ingenting at du er sjalu!).
 Silence - gull
Riktignok er vi noen ganger provosere misunnelse av mennesket, stedet og malplassert å snakke om sine prestasjoner. Dette gjelder spesielt for kvinner. Selvfølgelig gjør vi det uten ondskap, bare overveldet av glede, og det er nødvendig for noen å helle. Hva kan jeg si? Strømmet selektivt. Bare de som kan glede å sette pris på. For eksempel, vil barna bli glad av nyheten om din lønnsøkning (de har lenge ønsket en ny tablett i den internasjonale camp), lederen vil dele din stolthet i hva du tidlig ferdig prosjektet og gjort det strålende. Mann oppriktig glede seg når du forkynner som gikk online kurs kulinariske ferdigheter. Generelt, velger du riktig målgruppe for sine nyheter. Og lage en "svarteliste": de av dere som ikke trenger å vite noe. Du kan ikke forestille meg hvordan du herved forenkle livet for seg selv og sine.
Her vi markere en viktig påminnelse: aldri beskjeden om hennes venner (og faktisk noen kvinner) sin ektefelle (mann eller nye lover - spiller ingen rolle). Internett - beskjedent nedslått blikk erklærer at du er i orden. Og absolutt fordel fortelle om han selv eller mor. Og, uansett hans eller ham fryder din for deg, og det vil ha ny grunn til å være stolte. Og samtidig tenke at du ikke er det verste partiet for hennes sønn.
En venn til bevis på at livet er godt, bedre demonstrere ny kjole, jakke eller veske, i hvert fall hvis de er den nye enheten vil ha en smak, de kan kjøpe den samme eller enda bedre. En mann, du vet, vil det ikke fungere.
 "La oss snakke til hverandre komplimenter"
Hvorfor er folk sjalu? Du tror fordi du tror du har bedre (penere, mer vellykket, lykkeligere du? Nei, fordi de anser seg selv bedre enn deg. Det er det i alle fall ha psykiske problemer. Du kan bare holde seg borte fra denne personen, og kan ved møte ham oppriktig smil og et kompliment. Bare ikke ønsker en tvungen smil og hykleri, i så fall ville det være bedre bare å bestå av, folk føler seg helt usant. Men hvis du finner noe godt i zavystnyke ikke fra Change rapportere det til ham, "Å, misunnelse Jeg sier dere: disse fantastiske kaker pechesh Hvis jeg så forberedt. "Eller:". Det er hvordan du vet hvordan så smakfull måte å plukke deg stylister måtte gå?! "Eller:". Og som du har nok tålmodighet for sent arbeide for å sitte. Så du holder sjefen bør ha! ".
Tro meg, flau blush og gi din zavystnyku er mye hyggeligere enn du vil falle med hele ditt perfeksjon.  
Hvordan du raskt bli kvitt et blåmerke under hans øyne?
 Dessverre, et blåmerke under hans øye - en egenskap ikke bare moro barndommen når alt skjer. Selv i en alder ganske trauste og respektabel problemer dette skjer noen ganger. Årsaken kan være alt fra inntrengere forsøke å klassiske "utløst, falt." Estetikk i dette kurset er liten, og så ønsket av eieren av smykker raskt bli kvitt et blåmerke under hans øyne er forståelig og tydelig. Dessverre, metodene som du kan kjempe med blåmerker på armene og bena for en svart øye helt passe. I noe tilfelle ikke kan brukes på den tynne og delikate huden under øynene "Troxevasin" eller noe lignende salve!
Bli kvitt den blå vil veldig nøye. Her, mer enn noen gang trenger vi de tradisjonelle metodene.
 Førstehjelp
Det første du må gjøre så snart slaktingen fant sted - er å prøve å forhindre blåmerker. For å oppnå dette, er det sterkt behov for å sette isen (eller frosne kyllinglår med fryser når isen ikke er). Kulden constricts kapillærene og hvis ikke hindre blåmerker vises, i alle fall ikke la ham rozpovztysya til episke proporsjoner.
Ingen flere prosedyrer for utvisning blåmerke på den første dagen hold er ikke nødvendig. Alle vil ha nytte av den andre dagen (varme opp pakker, masker), den første - bare vondt. Så utøve kaldt - og alt dette.
 Vi fjerner et blåmerke
Men dagen var buen kan brukes protyvosynyachnыe intensive aktiviteter. Den passer alt som forbedrer blodsirkulasjonen, varmer opp (vel, hvis du har spesiell lampe), varm komprimerer. Selv mosjon og frisk luft vil være nyttig, selv om det er klart at på offentlige steder blåmerke eieren ikke ønsker å gå.
 Te, te, hjelper ut!
Å knuse under hans øyne gikk raskere, kan du bruke te lotion, koke, avløp og kjølig vanlig svart te, våte bomullsdotter i det og fest for øynene i 10-15 minutter. Den samme metoden kan brukes når øynene og sliten.
 Bodyaga
Dette verktøyet kan kjøpes på apoteket, i avdelingen for medisinske urter, selv om det hører til svampete alger. Dermed er det ansett som den beste måten å blåmerker. Forberede en magisk salve er enkel: to spiseskjeer bodyagi må blandes med en spiseskje vegetabilsk olje. Og så veldig nøye satt på et blåmerke. Ikke i noe tilfelle som ikke bør komme i øynene, så vær veldig forsiktig.
 Vodka komprimere
Hvis det er en bit av vodka, vil det bidra til raskt å bli kvitt et blåmerke under hans øye. Det viktigste - å bruke det. Hvis tatt muntlig, og selv i selskap med folk upålitelige, kan effekten være motsatt. Men hvis du gjør vodka komprimere, vil fordelene være åpenbar. For dette vodka er fortynnet med vann (1: 1) og slippe den i en bomullsdott og brukes til blåmerker. Og igjen - nøye! Det skal heller ikke komme i øynene.
 Kål fra blåmerker
Selv våre bestefedre i hans barndom barbeint brukt denne metoden: en god gni kål blad, så han la saften og brukes til blåmerker. Kål juice - en flott måte å raskt bli kvitt et blåmerke.
 Honey Mask
Nyttig i alle henseender honning hjelp i denne saken. Bland en spiseskje honning med eggeplomme og en teskje av vegetabilsk olje. Dette kan føre til valmue for dagen eller om natten.
Hvis du har til å "gi opp på folk," er usannsynlig å prøve å skjule helt frisk blåmerke fasiliteter. Tone krem ​​med en korrekturleser, selvfølgelig, prytlumlyat nyanser, men i seg selv er meget synlig i de mengder og derfor holdt til problemområdet oppmerksomhet. Det er bedre å skjule slitasje solbriller.  
Bli kvitt antenner over overleppen?
 Naturen bestemt at en mann som tilbrakte mesteparten av sin tid på jakt ble varmet, og ga ham den tykke vegetasjonen på kroppen. Men uansett grunn, og kvinner fikk en bit av maskulinitet at de ikke er fornøyd. I de fleste verdens kulturer kvinner sliter med uønsket vegetasjon der de kan, og mer enn halvparten kunne skrive en avhandling om hvor, hvordan og hvor mye effektivt. Men hva med når det kommer til slike ubehagelige ting som uønsket vegetasjon på ansiktet ditt? Denne artikkelen vil snakke om hvordan å bli kvitt den antenner på overleppen.
 Årsaken
Alle vet om eksistensen av mannlige og kvinnelige hormoner, men at begge disse artene er til stede i kroppen for både menn og kvinner - litt. Menn i kroppen dominert av mannlige kjønnshormoner, men det er også kvinner. Hos kvinner, på samme måte som kvinner dominerer, men det finnes også menn. Og det er på grunn av det mannlige hormonet testosteron hos kvinner og hårvekst der de ikke.
Først av alt, bør du få testet for hormoner. Tilstedeværelsen av overflødig testosteron kan snakke om problemene med kvinners kropper. For eksempel, utdanning cyste på eggstokken. Kvinnelige reproduktive systemet begynner å jobbe skikkelig, noe som er grunnen til at produksjonen av kvinnelige hormoner avtar og mannlige, tvert imot, øker. Dersom undersøkelsen ikke avdekket noen brudd, kan du starte prosedyren for å bli kvitt antenner.
 Måter å bli kvitt
 1.  Midlertidig fjerning barbering. Når det var en svært populær metode fordi det var ingen andre muligheter presenteres for å fjerne den kvinnelige antenner. De vokser raskt og kan til slutt også være skjeggstubbene. Hårene blir tøffere og mørkere. Så det er bedre å la barbermaskinen for menn og bruker ikke mer enn en gang i løpet av seks måneder i en nødssituasjon, men bedre aldri begynne å barbere seg.
   Krem for hårfjerning. Også midlertidig måte å kvitte seg med antenner, til slutt er det bust. I tillegg, kan også forårsake hudirritasjon og allergisk til krem.
   Misfarging. Anbefales hvis antennene er nesten usynlig. Dette gjøres på følgende måte: 2-3 ganger om dagen tørkes sted å vokse en bart, hydrogen peroxide. Over tid, hår posvitlishayut og vil ikke lenger være synlig. Men det vil vare så lenge de ikke faller ut (og oppdateringsprosessen hår er permanent), og i deres sted vil ikke vokse tilbake nye. Deretter prosedyren bør gjentas over. Fremgangsmåten er effektiv, noe som vil bidra til å unngå uønskede konsekvenser.
   Fjerne hår fra rot voks. Svært smertefull metode, som huden over overleppen er ganske følsom. Hjelper i 3-4 uker og deretter må vente en liten stund tentakler ikke vokse tilbake å gjenta prosedyren. Over tid, vil håret svekke og vil vokse nesten usynlig, men så langt må akseptere det faktum at aktivert "sovende" hårsekker. Ikke veldig kostmetoden. Du kan gjøre hjemme, men du kan i kabinen. Truende vokser av nytt hår og utseendet av små røde nupper som ser ut som kviser.
  Bli kvitt antenner over overleppen?

   Shuharinh. Populære strømretningen er en hårfjerning ved hjelp av sukker lime. Effekten er den samme som på voks, men denne lim på strukturen ligner drøv, betyr det ikke smøre, og rullet over overflaten, og mot hårvekst i motsetning til voks. Truer de samme effektene som i voks hårfjerning, men mye billigere. Sukker lime kan lage mat hjemme alene.
   Hårfjerning i salongen miljø. Dette kan være en foto-epilering hårfjerning eller laser. På en så liten flate og tynne hår vanligvis brukt sist. Essensen av denne metoden er at laseren dreper hårsekken, så bare begynner å vokse ut av ingensteds. Det er litt vondt, enda mer frustrerende og svært kostbare - må gjennomgå et kurs av behandlinger på ulike intervaller til slutt drepe disse pærene som fortsatt er "sover". Risikoen for at denne metoden er at det hjelper ikke for alle, men er kostbart. Før registrert i prosedyren, ta kontakt med skjønnhetsekspert - han vil fortelle om denne metoden er riktig for deg eller ikke, avhenger like mye av strukturen i håret.
   Hva skjer?
  Så, vet du, at det er et bredt spekter av teknikker for å kontrollere kvinners bart. Noen av dem gir bare en midlertidig effekt, mens andre lover å kvitte seg med uønskede ansikts hår permanent. Gjennom prøving og feiling (og helst klare seg uten dem!), Kan du velge en optimal måte. Du kan også gå til en erfaren beautician som vil anbefale det som er mer sannsynlig er riktig for deg, som hver person er forskjellig, og krever også en spesiell tilnærming i hvert enkelt tilfelle.  
Яндекс.Метрика