Hvordan bli kvitt lukten av svette i sko?
 Først må vi fjerne en vanlig myte: egentlig ikke lukte svette og bakterier og deres metabolske produkter. Noen ganger er det på grunn av mangel på hygiene eller visse sykdommer så som hyperhidrose. I alle fall din svette uten noen åpenbar grunn begynte å vie lukt, er det tilrådelig å sjekke kroppen din for det formål avvik i arbeidet til noen organer. Hvis dette ikke er sykdommen, hvorfor svette kan lukte ubehagelig?
Det er flere grunner.
Bad vises iført syntetiske materialer.
Varme påvirker også utseendet av den karakteristiske lukt.
Svette begynner å lukte ved høy fysisk stress ved å øke kroppstemperaturen og svettekjertler intensivt arbeid.
I det lukten av svette påvirke krydder og urter som kommer inn i kroppen gjennom mat.
Til slutt, røyking og alkoholforbruk som bidrar til slagging kroppen og som et resultat, forårsaker en økning i lukt.
 Forebygging av lukt
Det er mange måter å unngå lukten av svette. Du må se på kosthold, hygiene; ofte vaske og ren måte å lukte ikke holde vъedatsya; bære ting som er laget av naturlige materialer. Hvis du er vant til å gå i skoene til lær, prøv å bytte til naturlig hud. Unngå iført billige sko, som Preet føtter og begynner å svette. Sokker bedre å velge bomull, og endre dem daglig. Bedre bruk av innleggssåler laget av naturlige materialer - de også hindre lukt.
 Hva gjør du når fottøy rekvisitt?
Hvis forebyggende tiltak er ubrukelig og fottøy rekvisitt så da du tar av seg skoene er en skam unna, du begynner å bli kvitt lukten. Så, hvordan bli kvitt lukten av svette i sko?
 1.  Den første måten - tørke inne sko hydrogen peroxide eller eddik. Hvis etter tørking lukten vedvarer, må du gjenta prosedyren.
  Erstatte såler - de absorberer mesteparten av lukten. Etter utskifting du føler at bena blitt mye enklere.
  Alltid tørkes grundig etter bruk sko - bakterier som forårsaker lukt, rase i fuktige miljøer. I tillegg konstant våte føtter kan provosere sopp, som ikke er så lett å bli kvitt.
  En av de populære måter liten likhet med sannheten, men det er brukbart, trekull knuse sko og la over natten, ved morgen vil det absorbere all lukt. Også kan brukes i stedet for kullaske eller vanlig babypudder.
  Vel, om ikke for folk rettsmidler du kan kjøpe spesiell deodorant for sko. Disse deodoranter kan nå kjøpe nesten alle skobutikkene.
   Hva om de samme lukt føtter?
  Å bli kvitt den ubehagelige lukten av svette i skoene - er eliminering av etterforskningen, men ingen grunner. For å unngå lukt i lang tid, bør du ta helsen til sine føtter. For det første, kan du prøve den daglige fotbad, bidra til å regulere mikrofloraen føtter.
  Hvordan bli kvitt lukten av svette i sko?
   Den vanligste oppskriften i dag - bad med eik bark. Tre spiseskjeer av bark å helle en liter vann og kok i en halv time på svak varme. Den resulterende kjøttkraft avløp i en bolle med tilstrekkelig størrelse litt fortynnet med vann og nedre del av ryggen beinet i 15-20 minutter, tørk av.
  Badet kan benyttes ikke bare eikebark, men havsalt, fortrinnsvis med tilsetning av furu. Prinsippet er fortsatt det samme: å fortynne med kokende vann, ta med til en behagelig temperatur, hold der bena omtrent en halv time, og etter tørke tørre føtter.
  Nesten alle apotek og parfyme butikker som selger kremer og salver som har antiseptisk og deodorizing effekt. Spesielt sterk er deres effekt på brett, men du kan bruke dem når du nettopp har vasket føttene med såpe og vann.
  Og til slutt, tre kommuner:
  1.  Hver gang du bruker en pimpstein bad - hornlaget i huden fremmer bakterievekst.
   Etter å ha vasket føttene tørke infusjon av te sopp, eller bruk en løsning av kaliumpermanganat.
   Sko bør ikke være stram, men skal ikke henge ut. Nøye plukke opp en sko, og foretrakk naturlige materialer.  
Bli kvitt støt etter injeksjoner?
 Det er en ikke veldig morsomt nødvendighet i våre liv, fra tid til annen må gjøre skudd. For de som er syke med diabetes første typen multiple daglige insulininjeksjoner er avgjørende. Mange pasienter er redde for prosedyren, men dette kan ignoreres: umiddelbar frykt, intermitterende smerter - og alt. Men konsekvensene kan være mye mye styggere, området for eventuelle støt vises, og til å tenke hvordan å bli kvitt dem.
 Årsaker til kjegler på plass Ukolov
Svært ofte disse trekk være etter smertefulle injeksjoner, for eksempel når det injiseres vitamin B12 magnesia eller antibiotika. Husk at spesielt i denne forstand farlige injeksjoner, som vi eier, i den tro at dette er ingen big deal. Videre humper - ikke bare mulig trøbbel. Det hender at saken ender og abscess, og nederlag isjiasnerven. Så mye tryggere å bruke tjenestene til medisinske fagfolk.
De fleste medisinske fagfolk mener at årsaken til slike spor av injeksjoner kan tjene som substandard og nåler. For eksempel bør de tyske og østerrikske sprøyter selv for smertefulle injeksjoner ikke forlate. Det som betyr noe er det faktum hvor godt ferdig skutt. Kanskje brukt vanlig, men ikke veldig profesjonell måte å stikke "bomull" eller medisin ble introdusert uakseptabelt fort. Disse fremgangsmåter fører til nedbrytning av vev, som dannes kjegler.
La oss snakke spesifikt om hvordan å bli kvitt humper etter injeksjoner. Det er mange måter og folks helse. Det viktigste før de gjelder, må du forsikre deg om at på dette punktet føler deg normal. Hvis du oppdager at området med svært varmt eller begynner rødhet, hevelse, bankende smerte, en vei ut - ingen amatør, bør du umiddelbart kontakte legen din. Ellers vil begynne å utvikle en abscess.
 Hva leger anbefaler?
Først, naturligvis, trenger du en ekspert råd. Vanligvis er de rådes til å bruke slike behandlinger her.
 1.  Heparynovaya salve. Det påføres hematom dannet. Salve bør raskt rozsmoktaty blåmerker.
  En god måte å bekjempe blåmerker og støt - pakning med dimexide. Betyr blandet med kokt vann i et forhold på 1: 4. Fluid våt klut og sette på kjeglen.
  Effektivt hjelper homeopatisk salve "Traumel" som satt på problemområder.
  Ofte brukt komprimerer og magnesium gel "troxerutin." Hel tett namazuyetsya nettstedet med, oppå toppen av cellofan.
  Du kan prøve å lage en kompress med alkohol anstrøk av propolis. Pre-smøre området med babyen krem ​​eller vaselin. Deretter bruke en klut dynket i skjær, og pakk klut toppen. Komprimere bør holdes i 2-3 timer.
  For denne oppskriften krever to hetteglass med jod (5%), flere flasker med hydrogenperoksyd (3%) salve "Yruksol" sprøyte og gips.
  Med sprøyten skal behandles hematom, smør den med jod.
  Påfør salven på bandasje, søke om og sikre kjeglen tape. Denne oppdateringen to dager for å erstatte en ny. Og så å fullføre resorpsjon kjegler.
   Tradisjonelle oppskrifter
  Hvis du ikke klarer å fond anbefalt av legen din, prøv å se gjennom uuttømmelig kilde - de populære metoder for behandling.
  1.  Kålblader. Det bør avvise eller mos til juice handling. Så om natten for å få på plass, hvor de dannet kjegle. For å forsterke effekten brev kan spres med honning.
   Prøv å lage et grøtomslag av blader av burdock. Brevet bør være godt vasket, deretter raskt dyppet i kokende vann, tørr klut. Den ene siden salve honning og søke på natten for å shyshtsi. Så gjentas flere ganger.
   Bli kvitt nupper etter injeksjoner i stand jod netto. For å gjøre dette, fall i jod bomullspinner og trekke hyppig mesh på injeksjonsstedet. Etter en stund rutenettet forsvinner umiddelbart nødvendig å tegne en ny.
   Svært ofte bruke honning komprimerer. Det er nødvendig å smøre det berørte området med honning og toppdeksel med folie og ulltøy. Ligge en halv time - der tiden helbredende honning absorbert alt, uten et spor.
   Populær og en oppskrift på tradisjonell medisin. Bland en spiseskje med mel, olje og honning, tilsett eggeplomme. Bytt ut deigen og gjør det til en kake som du vil feste natten og dekk til med plastfolie shyshtsi.
   Tradisjonelle healere som brukes til å suge kjegler selv pickles. Fra ham skjære et lite stykke om natten brukes til shyshtsi feste tape. Det sies at morgen bump forsvant.
   Du kan legge til området med rå poteter.
   Fint riv reddik, blandet med honning i forholdet 2: 1. Forberede vev av fire lag av gasbind og bruke den til blandingen og gjelder for shyshtsi natt. Fix pakke lapp. Prosedyren gjentas to eller tre ganger.
   Vel myker segl tolchennaya tyttebær. Det må bli satt segl på toppen og dekk med cellofan.
   For å gjøre shyshtsi namыlennыy såpe varm klut. Gjenta denne prosedyren til det ikke bump løse.
   En av de eldste oppskrifter. Fint rive gulrøtter, pakk den inn i gasbind to lag. Påfør en kompress til shyshtsi, dekk med plastfolie. Hvis kjeglen dannet etter injeksjon i setemuskelen, trange bukser. Komprimere til å holde inntil gulrøtter skal betale all fuktighet.
   Skjær en tynn skive ost, overnatting gips feste til verkebyll. I morgen, fjerne og tørke bump "rivanola." I kveld alle igjen. En uke hematom vil ikke.
   Fint gni såpe og stearinlys vanlig i like store deler. Bland med samme mengde fett nutryanoho. Tilsett hakkede løk. Denne massen av svært varme, avkjøles litt og deretter i varm tilstand 5 -6 ganger om dagen for å sette shyshtsi.
   Ta samme mengde grønn eller rød leire og salt, tilsett vann og rør til lim-lignende tilstand. Gjør denne kaken masse og feste til den verkebyll.
   Mange hevder at det beste middel for blåmerker og hematomer - kremer "Bistand fra blåmerker og støt" og "blåmerke-OFF». Det er nok å smøre to ganger om dagen nettstedet med eller spre disse midlene kålblader eller burdock og gjelder problemområder.
   I konklusjonen, kan vi bare ønske helse til alt liv du kunne gjøre uten injeksjoner, og hvis det var behov for dem, at de er smertefri, og ikke føre til ubehagelige konsekvenser i form av støt og blåmerker.  
Яндекс.Метрика