Hvordan bli kvitt den rumlingen i magen?
 Det virker mer absurd og håpløs situasjon, når magen begynner å publisere obskøne lyder bare forestille seg vanskelig. Tross alt, kan ingenting av dette gjøres fra deg inne i denne kakofonien nesten helt uavhengig og er ikke gjenstand for kontroll. Ingen på dette punktet ikke fortelle deg hvordan du kan bli kvitt den gnagende smerte. Og når dette problemer kan skje altfor uforutsigbar. Men noe må gjøre. I det minste finne ut årsakene og så langt som mulig, for å unngå dette rumling.
 Hvorfor brummende i magen og hvordan bli kvitt dette?
I utgangspunktet tenker vi oss om hva som skjer med oss ​​i dette rotet startet. For eksempel, brummende mage om morgenen, når vi ikke har hatt frokost - så tom mage. Men etter å ha spist høre disse lydene? De kommer fra magen når diaré starter. Og det samme skjer i løpet av forstoppelse. Det synes å være gjensidig utelukkende grunner. Så skjer noe i oss av seg selv, med noen ukjent grunn? Det viser seg på den måten.
 Og hva om dette sier ekspertene?
 1.  Den vanligste årsaken rumling - sult. Hvis vi ønsker, men vi kan ikke spise på grunn av mangel på tid eller på grunn av det faktum at nettopp i dette øyeblikk aldri tilfredsstille din sult, bør du være sikker på å spise. Men det bør ikke være så skadelig for magen matvarer som kjeks, chips, sjokolade barer. Det er bedre å spise en banan, granola barer eller drikke en kopp yoghurt.
  Magen brummende etter måltider. Dette skyldes det faktum at du svelget luft mens de spiser. For å unngå slike konsekvenser, prøv ikke å snakke ved middagsbordet, tygge maten godt. Dette vil redusere mengden av luft som kommer inn i spiserøret.
  Grense eller helt utelukke fra diett mat - kilden til økt gassproduksjon. Dette epler, pærer, bønner, kål, iskrem og alle typer sukkerholdig brus. Men hvis de er fortsatt til stede i kosten, og etter deres bruk starter buldrende i magen, ta 2-3 tabletter av aktivt kull, eller bruk den moderne narkotika Espumizan.
  Årsaken ubehagelige lyder i magen kan være mer alvorlig - noen sykdommer i mage-tarmkanalen. Personer med disse symptomene noen ganger kommer til den konklusjon at skylden bacteriosis seg foreskrive et medikament. Og dette er feil måte. Det er ikke nødvendig at gassproduksjonen - en konsekvens av denne sykdommen. Årsakene kan være forsinket tarminfeksjon og andre gastrointestinale plager. Hver Sykdommen behandles under en egen ordning, slik at selv er uakseptabelt. Det er rett i denne situasjonen - se legen din og dra nytte av sine anbefalinger.
  Vi kan ikke utelukke at årsaken til mental orden. Dette gjelder spesielt for folk som er buldrende i magen forårsaker stor forlegenhet. Denne følelsen forsterkes ytterligere, fokuserer de på sine følelser, alltid i påvente av "forlegenhet". Dette kan ende Uniform nevrose.
  Hvis dette skjer med deg, kontrollere følelsene dine, kan du prøve å ta oppmerksomheten bort fra frykten for mulige lyder i magen. For å være sikker på at du kan få hjelp av vendelrot, motherwort, andre lette beroligende stoffer. Dersom saken hadde gått bort, og du er vanskelig å leve med det - snakk med terapeuten.
   Ti nyttige tips
  1.  Utelukker ikke fra din diett mat høy i fiber, som kroppen trenger. Selv om du mistenker at denne maten fører til overdreven flatulens, sjekk forutsetninger. Tenk deg at du fant ut at puchit av frukt og grønnsaker. Selvfølgelig, trenger ikke å forlate dem helt, og redusere deres antall på skrivebordet ditt. I stedet må du velge andre kilder til protein. Dette kan være fullkorn frokostblanding eller kli. Kanskje det vil være en vellykket erstatning provokatører - frukt og grønnsaker, og magen vil ikke lenger oppdage misnøye.
   Hvordan bli kvitt den rumlingen i magen?

   Lær å lage bønner, som også kan være årsaken til forbedret gassproduksjon, og på samme tid er det en nødvendig produkt, rikt på fiber.
   Bønner bør ikke koke tørr form. Det er bedre å suge over natten i vann, legge til to spiseskjeer med eddik. Med dette opptak, vil det ikke være så aktivt provosere flatulens.
   Husk at en del av din favoritt tyggegummi og godteri i som ikke inneholder sukker, er kunstig søtningsmiddel nødvendig. Såsom sorbitol, som er et naturlig karbohydrat kjent for å være dårlig fordøyd ved det menneskelige legeme og forårsake gassdannelse. Så, av hensyn til helse bør forlate tyggegummi.
   Når du bestemmer hvordan du skal bli kvitt den gnagende smerte, eksperimentere med drinker som du ofte bruker. Vet at søte bobler som gjør så attraktiv champagne, øl, mineralvann og andre drikker musserende stand forbedre utslipp gass. Hvis du stadig brummende i magen, gi opp disse drikkene, foretrekker rent vann eller juice, som inneholder lite sukker. Disse og utfyller måltider.
   Koffein i din situasjon også skadelig. Legene mener at det irriterer tykktarmen, noe som resulterer i magen begynner buldrende, gass separasjon øker umiddelbart etter at du drikker bare en kopp kaffe. Husk at koffein - en del av te, sjokolade, kullsyreholdige drikker.
   Ikke avslutt måltidet muffins og søtsaker. Dette vil nødvendigvis føre til uro og urchanyyu smerte.
   Hvis du avlyttet irriterende lyder, prøv i det minste midlertidig gi opp melk, poteter, brød og sukker. Men på samme tid i den daglige dietten inkluderer hvitløk, løk, ost vegetarisk mat. Hver dag - en halv liter rent vann. Og om natten - et glass yoghurt eller kefir. Disse matvarer og drikker inneholder gode bakterier, må de normalisere tarm miljø.
   Sunn mat - først assistent i å løse problemet. Å endelig bli kvitt den gnagende smerter og konstant flatulens, bruke naturlige eller farmasøytiske bakteriofager. For eksempel, i morgen spise et fedd hvitløk eller ta narkotika kjøpt fra et apotek Laktobakterin og bifidum. Og styrke effekten av gunstige bakterier eplejuice, tranebærjuice eller kjøttkraft hofter.
   Men oppskrifter på tradisjonell medisin. Ta to århundrer. skjeer tørt gress Banan, salvie, johannesurt, legge ett øre. skjeen eik bark. Denne blandingen. Deretter et par spiseskjeer av blandingen helles 1/2 liter kokende vann og la stå i en halv time. Ta det betyr en time etter å ha spist en halv kopp tre ganger om dagen.
   Men kjemper en rumling i magen bør være ikke bare korrigere kostholdet ditt. Vil hjelpe deg å utøve eller yoga. Aktiv bevegelse godt påvirke bevegelighet, redusert gass. I denne forstand, nyttige idretter som svømming, gåing. De trenger å gjøre minst to eller tre ganger i uken i minst en halv time.
   Vidnesitsya med hensyn til de signaler som sendes ut av kroppen din og holde seg frisk!  
Hvordan bli kvitt lukten av løk?
 De helbredende egenskapene til løk menneskeheten kjenner lang. Ifølge homeopater og healere, er løk helbredende energi direkte fra jordens indre. Ordtaket «bue - fra sju sykdom" oppfunnet bare folk som hjalp løk kurere ulike sykdommer. Noen bare husk at løk hjelper med forkjølelse. Selvfølgelig, siden det inneholder mange volatile og vitaminer som styrker kroppen og øke immunitet. At bue og hans "bror" hvitløk reddet sjømenn som gikk en lang reise, fra en forferdelig sykdom - skjørbuk.
Listen over sykdommer som synes å løk "press" vil ta mer enn én side. Dette hypertensjon og sopp hud, eksem, og nyresten. Inne løk, legg et hår maske, komprimerer for skadet hud. Men for å bli kvitt lukten av løk på hånden, håret, munnen ganske enkelt. Men du kan.
 Hvordan bli kvitt lukten av løk ånde
Løk er lagt til mange retter, ettersom det gir dem en skarp og behagelig smak. Spesielt mye av løk er forskjellige vitamin vegetabilske og blad salater (for eksempel den populære "Mimosa", "Oliver"). Selvfølgelig, det er ingenting galt hvis du spiser salat med løk i en støyende gruppe hvor det er forsøkt å rett alle. Men hva om du har planlagt et møte med en kjær eller et forretningsmøte, men du har allerede spiste løk? Vikle? Drevet av tyggegummi? Ingen. Ikke få panikk: det er mange folk rettsmidler som kan hjelpe deg bli kvitt lukten av løk ånde.
Redde vanlig persille. Ta en haug med friske urter og planter nøye rozzhuyte. Forresten, elsker å tygge persille og uforsiktige sjåfører som drakk alkohol før turen i stort antall. Før tygge persille (eller bruke andre midler for å fjerne lukt), munn skyll å fjerne matrester.
Ingen persille? Tygge valnøtter eller mandler, furu kan. Ferske kardemomme korn også i stand til å løse følsomt tema. "Skarphet" mykne løk lukt og enkel melk. Noen rådet til å sette i munnen et par piller tilgjengelig adsorbent - aktivt kull, men da en dato blir nødt til å forklare hvorfor tennene og tungen kjøpt svart.
Hvis du er hjemme, ren mint tannkrem hele munnen, inkludert tungen. Tross alt, hvor kommer den lukten? Dette er din bakterier reagerer med svovelforbindelser bue. Og de fleste av bakteriene lurking språk. Rengjør det - en fin pust.
 Hvordan bli kvitt lukten av løk på håret
Hvordan bli kvitt lukten av løk?
 Selv den stikkende lukten ikke skremme jenter som har hår falle ut, gjør de spesiell maske med løk og vente på resultatene. Vanligvis, løk hår maske handle raskt, forårsaker intens tilsig av arteriell blod til hodebunnen, og dermed fremveksten av nye, sunt hår. Men den dagen du har planlagt Ansiktsbehandlinger med løk, prøver ikke å gå ut, ikke trener på treningsstudioet. Og absolutt ikke anbefales turer i regn - kommer til deg avbryte umiddelbart løk duft duft av ozon. Hvis du løk lukt på håret er ekstremt ubehagelig, deretter ødelegge det med andre duftende produkter. Skyll håret med vann med sitronsaft, vil det hjelpe å bli kvitt lukten av løk på håret. Ingen sitron? Bland en halv liter av eple cider eddik og vann. Propoloskavshy i denne løsningen hår, skyll dem med sjampo. Du kan også massere hodebunnen malt kaffe, det absorberer løk smak.
Og at lukten av løk var minimal, lage en maske med løk juice, vidtysnuvshy det gjennom cheesecloth. Dårlig måltid bør holde på. Og for å gni løk bør bare fundamentalt feil, de som har hår maske bueskyting hele.
 Hvordan bli kvitt lukten av løk, vъevshehosya i hendene
Den skarpe lukten av løk på hånden - et karakteristisk trekk ved noen "desperate" husmødre som liker å sette løk i nesten hvert måltid. Men lukten på hender noen ganger ingen såpe eller oppvaskmiddel eller dyrt krem ​​ikke kan drepe. Vi må appellere til folks midler.
Her er en fantastisk oppskrift som lukter og ødelegge, og gi ytterligere desinfeksjon av hender! Dette eddik med en konsentrasjon på 9%. Dypp en bomullsdott i det og tørk forsiktig med hendene. Fine salt og kaffegrut også vil fjerne lukt, også fungerer som skrubbe hendene.
Sitron med løk smaken - den beste tryllestav. Og hårvask duft og pust vil klare. Og det hender ikke lukter løk, kuttet en sitron i to og gni hendene kuttet.
Lukten er ødelagt.  
Яндекс.Метрика