Hvordan du rengjør en støpejern skillet på karbon?
 Til tross for at kvaliteten på utstyr for matlaging har økt de siste årene, og det var et stort antall butikker panner og panner med slippbelegg, sannsynligvis hver av oss zavalyalasya på mesaninen støpejern skillet der bestemor til deilig stekt kjøtt. Og hvis du tror anekdoter, med slike panner møtte sin kone uheldige menn. Ikke rush å kaste en retro-pan, selv om det var dekket med sot neappetytnыm. Det er slik en vanskelig kar ut verdens beste pannekaker. Et rent støpejern skillet hjelp fra skala testet oppskrifter.
 Hvordan fjerne karbon innskudd på en stekepanne raskt
Til støpejern pan ikke løpe vekk fra deg som fatet fra diktet "Fedoryn fjellet" fjerne fra skap vanlig natron. Støpejern pan på komfyren, satte gassen, tenne brenneren og hell natron på det i en slik grad at to tredjedeler av den siden av pannen var fullstendig dekket med brus. Etter tjue minutter, ta kjelen av retro-brann otskrebyte brus, slå på kaldt vann, og ved hjelp av en metall svamp karbon innskudd forsiktig ut.
Vel du kan fjerne støpejernspanne, hvis du bor i et privat hjem med en badstue eller bad. Sett kjelen på en fem-minutters varmt zharyny. De vil raskt brent vekk fra pannen.
I enhver jernvarehandel solgt en rekke verktøy som raskt kan ta slukke alle slags retter. Men husk at disse kostnadene aggressivt påvirke huden, så det er nødvendig å rengjøre kjelen i gummihansker under prosedyren og åpen kjøkkenløsning. Detaljerte instruksjoner om avregning av brent kokekaret settes på pakken.
 Sovjetiske måte å fjerne karbon forekomster av jern
Fordi støpejern skillets var populære under Sovjetunionen, folk som hadde en total mangel på husholdningenes kjemikalier, oppfunnet oppskriften. Hvordan du rengjør en støpejern skillet av karbon i Sovjet? Ta soda og leire i antall geistlige pivpachky brus og fem tuber lim rundt 100 gram. Hell over i en metallbolle (det er også mulig å søke på mesanin eller bestemors hus) 8-10 liter vann, brus, lim mix. Sett kjelen i den resulterende løsningen og la den koke vann i et basseng. Deretter vente til vannet er avkjølt, ta kjelen og fjerne karbon avleiringer stiv kjøkken svamp.
For kobber kasseroller og gryter, panner moderne med glatt overflate og dermed rengjøring er forbudt å bruke!  
Hvordan øke øyenvippe vekst hjemme?
 Lange og tykke øyevipper gjøre kvinners øyne utrolig vakker, attraktiv, tiltrekker seg beundrende blikk av menn. Men i dag de kvinnene som sjelden får en gave fra naturen. Derfor, i kurset er ulike ordninger "juks". Dette utgangspunktet falske øyevipper eller øyenvippe mascara øker sterkt. Men det er en annen måte. Dette naturlig økning øyevipper vekst hjemme. Disse prosedyrene er ikke så vanskelig å ignorere ham, og brukes i forbindelse med "villedende" måter de kan gi gode resultater.
 Ikke forstyrr vekst
Først må vi eliminere de faktorene som hindrer det. Og hvis det er et problem for tap av øyevipper, løse det. Så, se på sammensetningen av mascara. Er det mineraloljer, vitaminer? Og like mye en del av uforståelige ord lenge?
Velg bare testet kosmetikk produsenter og med færrest samme uforståelige ord. Hvis en eller annen grunn ikke kan, prøv å bruke bare mascara på tuppen av vippene. Dette vil redusere de skadelige effektene av kjemiske elementer i røttene av øyevippene, så - hindrer hårtap.
 Tørk øynene
Zoom lash vekst mulig selv når du fjerner makeup. Men hvis du ikke vil gni øynene, men i stedet for såpe eller krem ​​foretrekker enkel mandelolje. Den fjerner skånsomt mascara og snert ut og mater dem. Alternativt kan det være hydrofil olje: 1/10 og 9/10 polysorbata 80 baseolje (du kan også bruke hvetekimolje med mandelolje). Den første bestanddel forbedrer virkningen av oljer og hjelper dem å trenge inn i huden. Kjøpe ingrediensene kan finnes i enhver butikk såpe eller vanlig apotek.
Du vil som olje vask sminke (ikke bare fra øynene, forresten). For å si det er behov for å tørke hendene tørr hud. Etter forsiktig massasje huden rundt øynene og skyll med vann. Olje ved kontakt med vann enkelt konverteres til melk. Ingen skilsmisse og irritasjon - solide fordelene med oljer.
 Tablet Beauty
Så, vasket opp, øyevipper uvlazhnyly, pidzhyvyly olje. Hva blir det neste? - En ytterligere økning øyevipper vekst hjemme vil hjelpe vitaminer. Og ikke bare inne. Ta vitaminer vanlig festal, åpne kapselen og tilsett 2 dråper per porsjon krem ​​skygge. Forsiktig Påfør forsiktig massasje behovet for å sakte, uten brå bevegelser.
Denne prosedyren kan gjøres innen 10 dager, så er det nødvendig å ta en pause.
Vitamin A og E bidrar til å styrke blodårene, slik at blodtilførselen ville være fint, og næringsstoffer finner veien til øyevippene. Ikke glem andre nyttige elementer: kalsium, magnesium og selen. De kan drikke som en del av multivitamin komplekser eller ølgjær. Sistnevnte for øvrig bidra til å øke veksten av øyevipper og styrke håret.
 Spiste og poharnishav
Fisk -.... Rik kilde til omega syrer og riktig "fett Det bør ha minst en gang i uken Og ikke overse fett Ikke de i fast-food eller røkt pølse, selvfølgelig Og, for eksempel olivenolje med ferske grønnsaker, sjømat samme fisken. Vij denne dietten som det, samtidig styrke håret.
Og, selvfølgelig, for å kjempe for skjønnheten og tetthet av øyevipper fokusere på å spise sunt og riktig søvn. Hvis du går til sengs før 12:00 i natt, sove minst 8 timer hver dag, kroppen din vil ikke bli utmattet, det vil tvinge og er absolutt den beste måten å påvirke utseendet.  
Hvordan bli kvitt hår tap?
 På en vakker tykke hår drømmer om hver jente og gutter i denne forstand ikke forskjellig fra dem. Å ha vakkert hår - det er ikke en luksus, men en nødvendighet. Har du lagt merke til hvor ofte det skjer at en mann med bustete hår eller flette redenkoy a la musehale, forårsaker den ubehagelige inntrykk? Dette indikerer at håret til å søke nøye og nøyaktig. Et vanlig problem med hår - er overdreven hårtap. Hva gjør du når den kjemme håret var mer av et luksuriøst hår er bare et minne, og hvordan du kan bli kvitt hårtap?
Umiddelbart det bør bemerkes at håravfall - dette er normalt, det samme som de som dør av gamle hudceller på kroppen. Alt om hår (deres farge, vekst, beløp) ligger på genetisk nivå, og derfor kan ikke påvirke det. Hår, som alt annet i denne verden, har flere faser i livet: vekst direkte "levebrød" og tap. Ett hår pære kan gjøre et gjennomsnitt på 25-30 hår til lys. Derfor har hver håret en "timeplan" av eksistens: når man vokser, kan den andre dør, og så hele tiden.
Eksperter anslår at i gjennomsnitt 70-100 hår falle dag. For de med tykt hår, kan dette tallet være mer, og med opp til 150 hår om dagen. De fleste mennesker har ingen anelse om livet fase av hår, så når det første tilfellet av hårtap de kjører til legen eller "bump" i folk rettsmidler. Selvfølgelig har folk rettsmidler for hår Nobody bygges, i alle fall, urtete eller en maske vil gjøre håret sterkere, men besøket til legen bør nøye vurdere.
 Hvordan bli kvitt hår tap hvis du ikke vet årsaken?
Rask kur noen form for sykdom var det ikke. Med mindre chill. Så med hår - bli kvitt hår tap er mulig, men vi trenger en helhetlig tilnærming og tålmodighet. Husk at når du har en tendens til aktiv hårtap som du forandret i livet ditt? For eksempel, ofte farget hår farge eller diametralt motsatte besluttet å prøve en ny diett? Husk, noen brå endringer i livsstil påvirker håret, så før "bumping" vegetarianisme, for eksempel, tror at håret først det kanskje ikke liker.
Observere nøyaktig når du håret faller ut? Kanskje dette skyldes rent mekanisk skade. Ikke børste håret ditt for fort, ikke praktiserer gre "hakkete". Hvis håret ditt er fanget, rakne sine hender, eller svært nær kjemming. I tillegg hyppig bruk av strykejern og hår rette fans ikke bare fører til tørking hår, men deres tap. Dette gjelder også for mekaniske årsaker, husker dem.
Hvis årsaken til problemet er funnet, kontakt trichologist. Legen bør forskrive henvisning til noen analyser, og resultatene av disse han vil avsløre årsaken til hårtap og foreskrive behandling. Dersom resultatene av analysen vil være tilfredsstillende, så problemet er løst enkelt: det er behov for å ty til fysioterapi, medisinsk kosmetikk og en spesiell diett. Du kan kombinere disse legens anbefaling av folk rettsmidler, men hvordan bli kvitt hår tap hjemme, er omtalt nedenfor.
 Tips lege eller prosedyrene foreskrevet mot håravfall?
Konsultere lege trikologi bør bare være i person, på grunnlag av analyser av behandling valgt Legen kan endre seg. Men de viktigste metodene som brukes i behandling av hårtap, vil vi fortelle deg.
Ozon og arsonvalisasjon - effekter på hodebunnen elektrostatiske felt og pulset strøm.
Mesotherapy - "Beauty injeksjoner" inn i hodebunnen (i basis - B-vitaminer, biotin, aminosyrer og antioksidanter).
Grooming kam laser - prosedyre bedrer stoffskiftet i hårfestet.
Arsonvalisasjon utført i skjønnhetssalonger og i fyzkabynetah, og i det siste (ifølge legen) - gratis. Etter et kurs i behandling (vanligvis 10 dager) hår blir sterkere, færre faller, tørket hodebunn, forsvinner flass. Det anbefales å bruke prosedyren med folk rettsmidler - nemlig å skylle håret med urteekstrakter (kamille, brennesle).
Mesoterapi - er en kostbar prosess, men resultatene er tilgjengelige. Etter et kurs på 10 behandlinger ikke stoppe håret falle umiddelbart, men sett en sterk vekst av nye hår unge.
Laser Comb er bra at pasienten ikke trenger å gjøre noe, men slags massasjehoder det blir. Faktisk er denne prosedyren basert på velprøvde virkemidler - må ofte gre håret sakte og jevnt, og 2-3 ganger i uken for å massere hodet. Dette gjenoppretter blodsirkulasjonen i hodebunnen og forbedrer veksten av nye hår.
 Er det mulig å bli kvitt hår tap folk rettsmidler?
Helt bli kvitt håravfall bruker folk rettsmidler mislykkes, men hvis pasienten og gjennomføre prosedyrer regelmessig, vil du merke store forbedringer.
Det første som er alltid nevnt når vi snakker om folk rettsmidler mot håravfall - en urte infusjon for å skylle håret. Med slike infusjoner håret vil bli mer naturlig og sunn, og røttene vil bli sterkere. Infusjon av nesle er vurdert som svært effektivt middel for å styrke håret. Passer brunette brunetter og som bevarer naturlig glans av mørkt hår. Blonde jenter må bruke kamille-te, fordi det er litt lysere hår. For alle typer hår farger og er godt egnet også trekke Calamus. Henna ekstrakt av svart te, og tillate å styrke håret, og det vil i betydelig grad redusere risikoen for hyppig tap.
Hvis du ønsker å bli kvitt hår tap folk rettsmidler, kan du likevel ta hensyn til hår maske. De bør gjøre minst en gang i uken for å få betydelig effekt. Mot håravfall er veldig god maske med yoghurt. I tillegg kan yoghurt redusere oiliness av hodebunnen. Masker fra honning og øl (av honning, bland med et halvt glass øl) og hvit leire også vist seg å være gode hjelpere i kampen mot håravfall.
Fremfor alt, husk noen enkle sikkerhetsregler som vil holde håret langt liv og forhindre håravfall:
Combs endre hver sjette måned, hver uke vask kam med såpe;
Bruk sjampo og balsam;
ved avslutningen av håret med en hårføner eller jern bruke en spesiell spray eller olje med termisk beskyttelse.
La håret alltid gløde og tykk flette vil føre til misunnelse blant forbipasserende! Bruk våre enkle tips og være vakker.  
Яндекс.Метрика