Hvordan bli kvitt hår på magen min?
 Pelsen på magen og brystet hos menn behandlet på vanlig måte. De markere sin seksualitet og maskulinitet. Men noen ganger hender det at naturen overfører en overdreven mengde kroppshår for kvinner og jenter, og deretter overdreven hårvekst blir et reelt problem. Å kvitte seg med hår på magen, på det smukke kjønn som bare ikke gå. Jeg forstår dem, selvfølgelig, er ikke vanskelig: ikke bare estetisk i grove mørke hår på nedre kvinners hud, som også vokser i det fra tid til annen.
 Grunnen?
Den viktigste årsaken til kvinnens kropp på et stort antall hår - hormonell svikt. Som du vet, hver menneskekroppen er det kvinner, og mannlige hormoner. Når alle systemer fungerer normalt liv, er hormoninnhold i sin naturlige tilstand. Menn har produsert mer mannlige hormoner og kvinner, henholdsvis av kvinner.
Hvis organismen er forstyrret eller annen grunn, kan du oppleve hormonell ubalanse. Det overskytende av mannlige hormoner utløser veksten av hår på den kvinnelige kroppen, mens det er også en svikt i menstruasjonssyklus, økt svetting, søvnløshet, etc. I dette tilfelle er problemet ikke kan løses ved ganske enkelt å fjerne hår fra magen og andre deler av kroppen. Det er obligatorisk å søke råd av en erfaren lege.
 Hårfjerningsmetoder
Kvitte seg med hår på magen på ulike måter. Hver har sine fordeler og ulemper, så valget er helt unik. Men en regel å huske alle kvinner og jenter, i alle fall ikke trenger å barbere håret. Etter barbering, vil de vokse enda mer aktivt, og dermed blitt mye tøffere og mørkere, og det vil ta ytterligere ubehag. Så satte høvelen bort og bruke en av metodene nedenfor.
 Elektrolyse
I elektrolyse hår pære er ødelagt rettet elektrisk utladning. Det er litt av en smertefull prosess, men på denne måten kan du bli kvitt hår på magen. Selvfølgelig, hvis utført av erfaren mester hårfjerning.
 Photoepilation
I motsetning til elektrolyse, foto-epilering mye mindre smertefull. Hele økten tar 10 til 30 minutter. Etter 4-7 økter hår pære er fullstendig ødelagt, og problemet med hårfjerning - løst for livet.
 Bioepilation
Hårfjerning ved hjelp av voks, sukker eller harpiks. Smertefull prosedyre effekten varer ca en måned. Den største fordelen med denne fremgangsmåten - lav pris. Bioepilation kan utføres uten hjelp av en kosmetolog.
 Hårfjerning med pinsett
Denne metode er bare egnet for pasienten å piker som trekker ut all overflødig hår fra huden av buken er vanskelig. Med uvant prosedyren kan også forårsake noen ubehag. I tillegg er noen tids hår vises igjen og igjen må arm pinsett.
 Belysning hår
Belysning hår på magen kan også være en løsning. Men i dette tilfellet, håret er ikke noe sted, bare blir finere og endre fargen. Den enkleste måten å lysne dem ved hjelp av hydrogenperoksid, suprы eller spesiell kosmetisk krem.  
Hvordan bli kvitt katten lukt i leiligheten?
 Mest "koshatnykiv" overfor problemet med skarp lukt i leiligheten. Det er ikke viktig heller ikke kjønn eller alder på kjæledyret ditt. Ikke spille en spesiell rolle og eksistens betingelser for dyret. De viktigste årsakene til denne lukten vanligvis markerer territorium eller vilje til å bruke katten må lades skuffen. Hvorfor katter nekter å gå i skuffen hvorfor kastrering og sterilisering hjelp unngå mange problemer og, viktigst av alt, hvordan bli kvitt katten lukt i leiligheten, svar på disse spørsmålene du får i denne artikkelen.
 Hvorfor gjør en skarp lukt? Karakteristisk lukt kommer ikke bare fra det faktum at kjæledyret sikter territorium, men også på grunn av motvilje mot å gå inn i skuffen. Flat nektet å bruke tilpasset toalettseter kan skyldes en psykologiske problemer (for eksempel stress, harme katt på verten, hevn) og fysiologiske (vanskeligheter med vannlating, nyresykdom, etc.). Pluss utidige rengjøring søppel boksen fører til multiplikasjon av bakterier i det som bare forbedre lukten.
Den enkleste måten å bekjempe lukt er betimelig gjort kastrering eller sterilisering, men helt det kan hjelpe bare hvis tiden ble gjennomført pubertet ditt kjæledyr.
 Hvordan bli kvitt katten lukt i leiligheten?
Katt lukt er kjent for sin bitterhet og motstand - bli kvitt det er ikke så lett. Men gjenopprette renhet kan la det krever mye tid. Å begynne å bestemme hva som er mer viktig - hastigheten på å bli kvitt lukten, bekostning av midler eller en langsiktig løsning. Hvis du ønsker å eliminere årsakene til lukt, se hvordan katten din tilhører sine destinasjoner. Det kan være at styret er svært høy for en katt, ikke filler og generelt ubehagelig for katten skuffen. I dette tilfellet er nok til å erstatte toalettet til en som gjenkjenner sin katt. Hvis dette ikke er brett - se veterinæren, er det mulig at studien viser at helseproblemer.
 Hvilke verktøy kan hjelpe bli kvitt lukten?
Siden kjemikalier, allment tilgjengelig i dyrebutikker, kan du velge "DezoSan», «UrineOff» og «Antyhadyn." Siste foruten å bli kvitt lukten av katt hjelper distrahere fra et ønske om å gjøre sin sak på feil steder. For rengjøring av gulv kan bruke vanlig "Lin" eller blekemiddel "BIM" - og da, og mer effektivt bidrar til å eliminere lukt på vintreet. Vi må være oppmerksom på at "hvite" uønsket bruk på tepper og stoppede møbler og tekstiler designet for sparing midler, som for eksempel "Zoovorsyn."
Hvis du foretrekker å bruke det du har på hånden, og ikke stoler på moderne kjemi - det spiller ingen rolle, er det tre hoved tradisjonelle metoder for å bli kvitt lukten.
Eddik - Universal Fighter lukt. Den fortynnes med vann i et forhold på 2:59, og grundig vasket luktende sted. Etter bearbeiding eddik på et fly kan spray sitrus juice. Dette vil distrahere katten fra videre forsøk på å gjøre denne vinkelen hans toalett.
Du kan bruke en løsning av kaliumpermanganat, men ikke glem at det er i stand til å male ting, slik at bruken bare kan rettferdiggjøres når du vasker gulv.
Effektivt middel for lukt er også hydrogen peroxide, alkohol og ammoniakk vanlig. De bør være klink brukes til det sted som kom lukten. Det viktigste er å ta vare på ytterligere ventilasjon av rommet.
Hva om lukten kommer fra sko? Som om ikke dette var trist, er det lettere å kaste råtne sko. Katt urin blir karakteristisk stikkende lukt fra innholdet i urinsyre, som er uløselig i vann, men heller blir de nye "farger". Så selv om du vasket skoene alle tilgjengelige midler som minst er våt inni skoene vil lukte med et smell. Den samme historien med linoleum - hvis noen av puss i urinen linoleum, vil det sannsynligvis nødt til å endre eller lukt blir ganske uutholdelig. Hvis du velger å bruke luftrenser - være svært forsiktig i å velge på grunn av dårlig kvalitet, kan du blåse opp og hans hånd, og Koshkin helse.  
Hvordan bli kvitt magesmerter under menstruasjon?
 Kvinner i løpet av de kritiske dagene kombinere to store problemer: irritabilitet og ubehag i magen. Hvis håndtaket irritabilitet rett og slett ikke mulig, tolerere smerte anbefales ikke i det hele tatt. Foruten smerter under menstruasjonen kan tjene som en vekker bell ulike kvinnesykdommer. Å kvitte seg med magesmerter under menstruasjon, må du forstå årsakene til sin forekomst og forstå at dette er en vanlig menstruasjonssmerter eller alvorlig grunn innstendig appell til eksperten?!
 Hvorfor smertefull menstruasjon?
Under menstruasjon livmor vev produsere hormonet prostaglandin. Det provoserer sin reduksjon, og jo høyere nivå, jo mer smerte følte. Dette er den viktigste årsaken til magesmerter eller vitenskapelig, dysmenoré. Dysmenoré er primær og sekundær:
 1.  Primær dysmenoré - dette er de hormonelle endringer knyttet til ubalanse hormoner for prostaglandin. I dette tilfellet er menstrual smerte karakteriseres ved samme intensitet i alle menstruasjonssykluser.
  Sekundær er tegnet av inflammatoriske sykdommer i kroppen. I dette tilfelle kan det være intens smerte og blødning kan øke.
   Coping med smerter under menstruasjonen?
  Hvis symptomene har endret seg dramatisk, var at smertene sterkere og mer rikelig blødning, kvalme, migrene, bør du ta kontakt med eksperter og passere de nødvendige tester og ultralyd studiebesøk.
  Hvis smertene er primær dysmenoré, deretter bli kvitt magesmerter under menstruasjon og kan være på egen hånd:
  1.  Analgetika. Den enkleste metoden for å bli kvitt smertene er sterke antispasmodic narkotika, for eksempel "no-spa", "Spazmalhon", "Moment", "Ketanov" og andre. Men de har ikke alltid takle problemet.
   P-piller. De utnevne en lege for å bli kvitt magesmerter under mensen eller svekke den. Orale prevensjonsmidler inneholder hormoner som gjenoppretter balansen av kjønnshormoner, forårsaker smertene blir mindre intens.
   Heat. For å redusere smerte bør settes på nedre del av magen varm varmeflaske eller en flaske med varmt vann. Varmen bidrar slappe livmoren, å redusere intensiteten av sammentrekningene.
   Vann. Vann har en beroligende effekt på kroppen som en helhet, inkludert lindre smerte. Det er nok til å stå i dusjen eller suge i karet.
   Regulering. Riktig posisjon vil ikke helt bli kvitt magesmerter under mensen, men vil i stor grad redusere sin intensitet. Hvis vi antar en utsatt posisjon på sin side, krøllet opp (ta posisjonen til embryo), begynner smerten å falle. Utsatt posisjon blir også kvitt ubehag forårsaket av blodstrømmen til vulva.
   Urt. Kjøttkraft noen urter som brennesle og oregano, blader av kirsebær, bidra til å lette smertene.
    Forebygging av magesmerter under menstruasjon
   Forebygging av menstruasjonssmerter er en sunn livsstil, inkludert:
   avvisning av dårlige vaner (alkohol, røyking, narkotika);
   regelmessig trening (løping, svømming, dans, yoga);
   vanlig sexliv (3-4 ganger i uken er tilstrekkelig);
   unngå stressende situasjoner;
   mer positive følelser.
   Hvis du blir kvitt magesmerter under mensen ikke fungerer i det hele tatt, den beste måten å være faglige råd.  
Яндекс.Метрика