Hvordan bli kvitt spiker biting?
 Spiker biting vises i tidlig barndom og permanent være der for å bo. Men det finnes voksne som denne vanen ikke kan forlate. I medisin kalles det onyhofahyey. Og grunnen onyhofahyy bare ett - psykologisk. Takle det ganske vanskelig, men mulig, å ta sine handlinger og gjerninger under streng kontroll. Å endelig bli kvitt spiker biting, må du gjennomføre selvanalyse og finne "gjerningsmennene" av sine psykiske lidelser.
 Grunner for bitende negler
Grunner onyhofahyy kan ikke bare barn frykt som ikke klarte å la underbevisstheten, men også ervervet gjennom et helt liv:
økt angst;
utrygghet;
emosjonell ubalanse;
konstant stress;
familie og arbeid problemer;
sterkt fokus på noe;
hyppig selvkritikk.
Hvis bekjenner seg tilgjengelig eksisterende psykiske problemer, bli kvitt spiker biting vil bli enklere.
 Hvorfor nervepirrende - skadelig?
Pohryzannye negler - er ikke bare estetisk, men også skadelig for helsen. Først fordi under neglene akkumulert en enorm mengde farlige bakterier som stadig faller inn i munnen. Sykdommer som kan utvikle seg i kroppen på grunn av vane, en sykdom som kalles "skitne hender". Tarminfeksjoner er en alvorlig trussel, og komplikasjoner som de forlater - det er halvparten av trøbbel. Det verste er at alt dette kan ende opp dødelig.
For det andre, hvis ofte biter negler, negleplaten kan bli deformert. Også skadet cuticle, borr og sprekker i fingrene. Alt dette er fryktelig, men dessverre er det.
Så hvis du ønsker å bli et offer for parasitter eller kosmetisk feil, må vi bli kvitt spiker biting.
 Bli kvitt vanen
Hvis grunnen til at neglene blir et offer for tennene, tannkjøttet, bør du umiddelbart begynne rehabilitering:
 1.  Besøk terapeut. Det vil hjelpe en dypere forståelse av problemet og finne måter å løse det. Dette er det beste alternativet, siden vanlige konsultasjoner hjelpe å bli kvitt angst, neuverenosty en hjelp utvikle psyko-emosjonelle bakgrunn. Og vane vil forsvinne av seg selv.
  Manikyr. Jenter bør gå til en dyr skjønnhetssalong og lage deg en god manikyr. Og om nødvendig, trekke fingrene i munnen, er det lite sannsynlig å ønske å ødelegge slike skjønnhet og penger brukt vil bli lei.
  Bli kvitt spiker biting og hjelpe spiker prosedyre. Ikke bare vil ødelegge nye negler ikke vil, men ikke gå ut fordi akryl er svært vanskelig å bite.
  Bare for spiker biting utviklet en spesiell neglelakk. Det er bitter og ubehagelig smak. "Prøvde" det en gang, andre gang prøver ikke ønsker.
  Du kan bruke alternativet: å male neglene fargeløs lakk, og da vil behovet for å tygge negler - kan du posdyrat lakk.
  Ta hendene til noe annet. Over tid kan du bli kvitt spiker bite, om nødvendig, i løpet av pull fingre i munnen for å ta dem med andre ting. For eksempel kan du knaske tannpirker i stedet for negler eller ta en rosenkrans, eller bruk utvidere, tross alt, ta munnen. Tygge tyggegummi, tygge solsikkefrø matbit eller noe, for eksempel.
  Hvis du er fast bestemt på å kvitte seg med spiker bite, trenger du stor vilje til å bekjempe denne uestetisk måte.  
Hvordan du raskt bli kvitt gjær infeksjoner?
 Ubehagelig sykdom "trost" i medisin kalles "vaginal candidiasis." Forårsake sykdom sopp av slekten Candida. Nesten hver jente og kvinne noensinne har lidd av denne sykdommen. Det er en feil å tro at en vanlig gynekologisk sykdom er forårsaket av hyppige seksuelle relasjoner med ulike partnere. Trost kan provosere den vanlige lav immunitet, iført syntetisk undertøy smal, matallergier, spise store mengder søtsaker, svømmebasseng med klorvann.
Kritiske dager og graviditet - to perioder i en kvinnes liv når risikoen for trost øker mange ganger på grunn av endringer i hormonnivåer. Men raskt bli kvitt gjær infeksjon kommer ikke alle kvinner. Og menn, også, fordi de kan få fra sin seksuelle partner sopp. I sterkere sex candidiasis påvirker glans penis og forhuden.
Spør en diagnose av "candidiasis" kan en lege etter flekker tatt fra skjeden. Noen ganger under dekke av trost kan skjule en farlig infeksjon, klamydia eller trichomonas.
Ubehagelige symptomer: hvit cheesy utflod fra kjønnsorganene (for gjær infeksjon som fikk sin "vakre" navn) og kløe kan bli pint kvinne for et par dager før den tiltenkte gynekolog narkotika ikke ødelegge soppen. Hvordan å øke hastigheten på utvinning?
 Hvordan å behandle trost tradisjonell medisin
Etter et besøk til en lege hun passerer tester som vil vise om den ubehagelige utflod og kløe forårsaket av en sopp. Da kvinnen tilbudt flere narkotika, piller, stikkpiller og salver for å hjelpe ødelegge gjær. Å kjøpe disse stoffene alene er nødvendig. Fordi gjær kan kjøres på bakgrunn av de første ukene av svangerskapet, så sørg gynekolog vil anbefale medisiner som ikke vil skade babyen. Trost i svangerskapet risiko for at soppen kan forårsake sykdommer hos den nyfødte babyen.
De mest populære stoffene brukt med hell i behandling av trost anses Hynofort, Pimafucin, klotrimazol, mikonazol. De garanterer å bli kvitt gjær infeksjon i syv til ti dager. Ved utslipp narkotika hjulpet deg vinne trost, snakke med din gynekolog om endring av narkotika.
Siden gjær infeksjon er mer vanlig under redusert immunitet, snakke med en gynekolog som bedre å kjøpe vitamin og mineraltilskudd. Og, selvfølgelig, mulig å slappe av mer og ikke være nervøs, fordi stress - en av de hyppigste årsakene aggravation trost. Og ikke bare henne.
Nå på salg er det mange legemidler som garanterer frihet fra gjær på en gang. Sørg for å spørre din gynekolog om du kan kjøpe denne medisinen. Ofte, råder stearinlys og salver gynekolog legge skylling urter.
Sørg for å informere din seksuelle partner trost. Det raskt bli kvitt gjær infeksjon og din ektefelle ønsker.
 Tradisjonelle metoder for å bli kvitt trost
Tradisjonell medisin anbefaler bruk av gjær i ulike urteekstrakter og spryntsyuvaty vagina. Skylling, forresten, har en rekke kontraindikasjoner. Gravide kvinner som nettopp har født, som hadde en abort lider alvorlige inflammatoriske sykdommer kan foretrekker å unngå skylling avkok av urter. Kvinner etter fylte førti, også bør pass. Også en annen hjelpe urter som kan være fritt over disk.
 1.  Calendula. Hell en spiseskje av calendula blomster hundre milliliter alkohol. En teskje av denne infusjonen helle et glass vann.
   Kamille. Dette anlegget seg godt til behandling av trost, så du kan bare spryntsyuvaty skjeden avkok av kamille og kan gjøre effektive kjøttkraft med noen urter, tar en av kamille, en av eik, knotweed fem deler, tre deler av brennesle. Hell nok varmt gress liter vann, kok et par minutter, sil av. Dette avkok kan spryntsyuvaty skjeden ikke mer enn fem dager!
   Soda for mat. Å redusere kløe, som i gjær er sterk nok til å oppløse glass vann en teskje natron.
   Meieriprodukter. Overraskende, trost "liker" yoghurt og kefir! De oppfordres til å drikke regelmessig under behandlingen, og byoyohurtom uten tilsetningsstoffer kan du fukte en bomullsdott og sett den inn i skjeden.
  Hovedfienden av gjær: sport og god stemning!
  Til trost blir ikke returnert, styrke immunforsvaret og prøve å unngå stress. Regelmessig mosjon, riktig kosthold, avslag på søtsaker, sigaretter, alkohol, godt humør og positiv tenkning vil fortsette å betydelig forkorte livet ditt og livet til gjær!  
Hvordan ikke å gå gale av ensomhet?
 Hvordan ikke å gå gale av ensomhet? Dette problemet er relevant ikke for alle. Mange tror at det er lettere å gå gale fra kontakt med sin egen art som oppfører seg dumt, merkelig og uforutsigbar. Gjør forutsigbart utilstrekkelig. Så mange ensomme - lengtet utgivelsen fra kontakt med ufullkomne mennesker. De som ikke har humør myzantropycheskye tror at ensomhet - er forferdelig når alt du har igjen eller troløst forlatt. Og det er vanskelig, kjedelig og uinteressant.
I dette tilfellet kan du prøve å se på situasjonen fra en annen vinkel. Det har ikke alle skuespillerne, og du er lei av alt. Det er ikke du som de ikke forstår, og du ikke vil at de skal forklare motiver av sine handlinger, fordi du - identiteten til den mystiske og kompliserte. Du er ikke alene, du nyte fred og ro. Du er vel på ens egen, fordi ingen du ikke liker og ikke setter pris på hvordan du er.
Dersom slike tanker ikke spare deg fordi du tror på dem eller som synes merkelig og malplassert, så ensom - det er ikke din. Kanskje du har lyst til å være blant folk som føler et konstant behov for å kommunisere og til å dele tanker og følelser med de som er villige til å lytte og forstå deg. Selv kort ensomhet kan være nyttig er alltid bra for en endring av natur og slappe av.
Gå gal av ensomhet er ikke så lett som det virker. I historien om ikke så mange eksempler på noen som kommer ned gal på grunn av dette. Ta tillegg av Robinson Crusoe, personlighet, men ikke historisk, men et historisk kolleger. Det er virkelig som var virkelig ensom. Uansett, før han fant et kjæledyr i bildet fredag. Hvorfor ikke Robinson gal, falt i fortvilelse og ikke begikk selvmord ved å ta en dødelig dose funnet i kister Roma? Fordi han var aldri. Jeg har bare ikke tid for alle de små ting som å smøre tårer på skjegget. Vi måtte bygge et telt, på jakt etter villsvin, sy mokasiner med skinn og funnet plantet mais.
Tilbake i menneskelige samfunn, kunne Robinson tjene drive psykologisk trening på "hvordan å ikke gå gale fra ensomhet." Og det første elementet i listen over sine anbefalinger vil appellere: Det fungerer. Og det er ikke bare om det arbeidet som kommer 8-5 under tilsyn av en streng onkel. Dette arbeidet er ofte nødvendig bare for å få tak i og arrangere eget telt. Det er absolutt en distraksjon fra ensomhet, men alt av det hjelper ikke, hvis ikke du elsker livet. Og de heldige for hvem det er ikke akkurat lysende utsikter til å bli gal av ensomhet.
Call arbeid i hovedsak knyttet til å jobbe med dem. Ved å utvikle deg selv som en person, som en kreativ enhet og som et oppbevaringssted for sjelen. Kreative mennesker sjelden alene. Og hvis det er, så det er en flott mulighet til å forvandle alle de ubehagelige følelser og lidelse kasting i en del arbeid. Og mens ingen test uforlignelige glede.
Personlig vekst kan uttrykkes i intellektuell utvikling: lære nye fag, språk, land, toll eller andre mentale øvelser. Noen spiller sjakk, noen setter på rødt som observerer atferden til mennesker in vivo gjør dette til ulike konklusjoner.
Åndelig utvikling har lenge vært betraktet som selvinnsikt til selve dypet eller bunnen. Du kan zav'yazatysya en marin enhet, som gjør yoga. Eller gjenta noen mystiske uttrykket er ryktet å være i stand til å bringe din bevissthet til et nytt nivå, som gjør Hare Krishnas og noen andre likesinnede samfunn. Du kan ta et løfte om taushet, barbert skallet, eller foreta en pilegrimsreise til å bruke noen av de andre tradisjonelle måter eller ikke selvinnsikt.
Noen begynner med å anskaffe en sunn kropp og åndelig utvikling av reserver for senere. Dette er også en grunn. Ironisk nok, tærer på kroppen treningsøktene, sunn mat og aktivitet NATURAL korrigerer vanligvis situasjonen og hode. Lider av ensomhet en gang hvis du har fem ganger i uken trenazherku hver morgen - jogging, og hver kveld - en del av fettfri yoghurt og halvparten grønt eple. I tillegg har svært høy sannsynlighet for likesinnede venner som lindrer ensomme netter og helger, og inviterer deg til yoghurt fest, samvær mellom to fotballag og en ball eller to-timers non-stop maraton.
Fremveksten av venner og bekjente (ikke samarbeidspartnere) sannsynligvis i alle versjoner av noen hobbyer. Selv om du elsker katapult for sent plommer på bokser med erter, du fortsatt der kollegaer. Det bør porыskat på internett for å forstå at det er tusenvis av de mest mangfoldige samfunn av interesse, inkludert en svært uventet. Selv om din kommunikasjon er virtuelle og du aldri ser dem at du forstår hvordan ingen i verden, fortsatt det vil spare deg fra ensomhet.
Hvis du husker tilbake på Robinson Crusoe, er det lett å gjette hva som ville være hans neste råd for dem som lider av ensomhet trist. Vedta fredag. Eller Murka, brudepike, Thomas, ass, lure. Tilstedeværelsen av en levende skapning, morsom, hyggelig, lojal og takknemlig, alltid oppløftende. Og overbevisende i sin egen relevans og nytte. Hvis du velger en valp eller kattunge i gata, mellom du har et spesielt forhold hvor du vil tjene en edel mann, kjærlig og snill. Å være så hyggelig og alltid interessant.
Konklusjon: Hvis du på et tidspunkt i livet ditt du kommer over ensomhet og en følelse av ubrukelighet, ikke rush å rive håret ut og gråte sykehus. Det er bedre å prøve å trekke ut maksimalt utbytte fra situasjonen. Engasjere dem. Lære noe nytt, lære noe, jobbe med de fysiske eller psykiske aspekter av din personlighet som føles svak. Deretter, når du skru den malstrøm av kommunikasjon, relasjoner og voldelige hendelser (som er sikker på å skje når du er klar), vil du ikke før.  
Яндекс.Метрика