Som vidipraty gule svette flekker?
 Alle svetter, og ingenting kan gjøres. Uansett hvor smart vi ble forsikret annonsører fremme ulike merker av deodoranter hva pengene deres vil bidra til å unngå utseendet av flekker svette i armhulene, men ofte etter intens trening i idrettslaget etter en lang tur i varmen, vi kommer hjem. Avkledd og merke stygge svette flekker i armhulene. Selvfølgelig, fersk flekk vidiprayetsya raskt, men det er nødt til å tinker med gamle. Hva vidipraty gule svette flekker, som er spesielt merkbart i lyse klær? Her vanlig såpe pulver og ikke hjelpe. Men det er mange andre måter.
Midlene vil fjerne flekker fra svette
 1.  Salt. Hvis stygge gule flekker dukket opp på ull eller silke klær, oppløses i et glass vann normal bordsalt (bare en spiseskje). Fukt en klut vev resulterer løsning. Tørk god ting i steder flekker. La salt absorbert inn i stoffet. Så bare skylle klærne dine i varmt kokt vann. Forresten, kan du fjerne urenheter og male på silke refresh. Hvis skadet stoff av bomull eller lin, hjelpe en teskje salt blandet med en skje av ammoniakk. Oppløse begge ingrediensene i et glass vann, raskt suge flekken i løsningen. Skyll og vask som vanlig.
  Salt er ideell når du trenger vidipraty gule flekker fra hvite klær å svette.
   Aspirin. Denne medisinen finnes i alle hjem medisinskapet. Tablettene av aspirin (to nok) skal presse hverandre til et pulver, røre i en kopp varmt vann. Påfør klut serviett på gule flekken, la et basseng for et par timer. Deretter vaskes vanlig vaskemiddel.
   Bensin og ammoniakk. Gamle gule flekker lett trekke ammoniakk løsning og bensin. Først behandle flekken med bensin, deretter forsiktig gni svamp fuktet i rikelig ammoniakkløsning. Betale mer oppmerksomhet til konturene av stedene som det var ikke over. Etter en grundig vask behandling.
   Tre prosent hydrogenperoksyd. Påfør litt peroxide på en serviett, behandle svette flekken, skyll i vann og henge ut på balkongen for å tørke klær på riktig måte.
   Såpe og diverse oppvaskmiddel. Hvis du er vant til å vaske klær og såpe pulver bare, kan du prøve å fjerne flekken såpe eller keramikk. Nøye Lather gule flekker, la ting for et par timer i et basseng. Deretter prostyrnyte varmt vann. Noen ganger flekkfjerning (forresten, ikke bare svette) elskerinne brukte biler parabolen. Den samme «Fairy», bedømme etter vurderinger, takler fettflekker fra mat, og gul med svette. Rene klær vaske kjøkkenutstyr, skyll godt etterpå.
   White spirit. Skarp lukt verktøy white spirit blandet med ammoniakk (sideforhold - 4: 2), fjerner raskt flekker fra fargede ullklær.
  Hvorfor svette flekker bør umiddelbart fjerne? Så så ikke svette så ufarlig som det virker. Flekken ikke fjernet i tid, vil gi en svært ubehagelig lukt, signaliserer et stort antall bakterier. En data bakterier vil føre til irritasjon i huden og føre til utseendet på røde lesjoner.  
Hvordan bli kvitt lukten av svette på klær?
 Normal human svette, som er 99% vann, praktisk talt ingen lukt. En ubehagelig lukt som folk opplever er et resultat av bakterier saprophytes, som starter å dekomponere svette. Når svette når en person er engasjert i aktiv fysisk arbeid, og selv under stress, i sykdommer med metabolske forstyrrelser, er lukten av svette absorbert mer klær. Aldri være i den varme årstiden, når en person identifiserer mer svette, iført to eller tre ganger per skjorte. Så bli kvitt lukten av svette på klær vil være mye vanskeligere. I den varme sommeren tar ofte et bad, en dusj, bruke deodorant. Ikke misbruk syntetisk, absorberer det lukt raskt.
Om vinteren, når du har å bære tunge ting (jakker, gensere) som visker sjelden, er det best å hamstre på noen få par tynne skjorter eller mayechok naturlige stoffer som kan brukes i henhold til jakker og gensere.
Barbere armhulene - utmerket prosedyre som kan redusere lukten av svette. Men forebyggende tiltak er ofte ikke lindre ubehagelig lukt og sure gule flekker på klær.
 Forbered deg på å vaske klær
Uansett hvordan du vaske klærne dine: en maskin eller for hånd. Å effektivt kvitte seg med lukten av svette på klær, må ting først dunk. Drop-skjorter og skjorter i en bøtte eller vask, pre gni flekker i armhulene såpe. Du kan velge en høy kvalitet hvit såpe eller såpe parfymert med barn for å gi hvithet behagelig lukt.
Hvis da prop ullklær, kan du prøve følgende oppskrift: gni skitne og lukter sterkt plassere vann med sitronsyre. Et glass vann, ta en halv spiseskje pulverisert sitronsyre.
Foreldet forankret flekker og lukten av svette bedre å fjerne ammoniakk. På fire spiseskjeer av ammoniakk ta to teskjeer salt og to spiseskjeer vann. I en løsning av ammonium vått lommetørkle først, tørk dem flekker.
Mange dameblader anbefaler vann for å skylle klærne tilsett eddik for å fjerne spor av svette med lette klær, mangan pulver - å drepe lukten i mørke klær. Også i området flekker kan legge litt sjampo på svært smusset ting riste en halv kopp natron. I butikkene husholdningenes kjemikalier selger også spesielle verktøy for å hjelpe raskt fjerner ulike ubehagelige lukter.
Ting bør bli stående i en bøtte eller vask i omtrent en time, og deretter lå i maskinen eller vaske hendene, og legger pulver uten de vanlige smaker og balsam.
Når dine eiendeler vil otstyranы, de trenger å tørke ute i solen.
Husk lukten av svette er i stand til å presse deg til mange mennesker, så prøver alltid å ha rene ting med en fin lys duft vaskemiddel eller såpe. Ikke skimp på Vaskemidler, kjøpe kun kvalitets deodoranter.
Forresten, lukten av svette er like individuell som fingeravtrykk. Men likevel prøve å skille seg ut i mengden med hjelp av hyggelige dufter.  
Hvordan bli kvitt det røde ansiktet?
 Den årsaker rødhet i ansiktet kan være mange. Noen ganger er det et helseproblem som er et signal til mer alvorlige sykdommer i kroppen, i andre tilfeller er det bare en bit av hudreaksjoner til miljøet. Noen ganger problemet er løst ganske lett og er en mindre kosmetisk feil. Du må vite hva som forårsaket effekten av "røde folk", og bare da ta affære for å fjerne årsaken. Hvis du leser dette, har du sannsynligvis ønsker å vite hvordan du skal bli kvitt røde ansikter. Dette vil bli omtalt nedenfor.
Dermed anser vi de viktigste grunnene grunn av noe som folk kan være rødt ansikt.
 1.  Arvelighet. Hvis noen i din familie det er det samme problemet, så det er en funksjon av kroppen din. Dette problemet er en visuell natur, så jenter kan lett bli maskert Tint, men menn er ingen hjelp. Dette skjer på grunn av det faktum at de små blodårene som ligger svært nær hudens overflate, noe som er grunnen til at det ser ut til at personen permanent rødt.
   Matallergi. Mulig reaksjon på en hvilken som helst produkt eller stoff kan føre til et slikt resultat. Hvis du ikke vet om du er allergisk, bør du kontakte legen din eller prøve det selv oppdage allergen-produkt - prøv å ikke spise på en stund de mektigste allergener - jordbær, sitrus, peanøtter, etc.
   Allergi mot kosmetikk. Husk, ikke du nylig begynt å bruke et nytt produkt? Kanskje det og tildelt deg dette "overraskelse". Ikke bruk alkoholbaserte verktøy og kremer for ansiktet med store slipende partikler - de kan forverres eller vice versa - årsaken til problemet.
   Det økte trykket. Hypertensjon øker blodstrømmen i blodårene som en person kan alltid være rød eller hvis trykket stiger bare av og til, i løpet av disse angrepene. I dette tilfellet, kan rødt ansikt være det første signalet er slått til legen i tide, kan du kurere sykdommen, så ansiktet tilbake til det normale.
   Brenne / overoppheting huden etter sol eller solarium. Som et resultat av en forlenget opphold i den åpne solen eller i tanning lampen kan brenne huden, som resulterer i rødt og ofte begynner å skrelle.
   Hypotermi hud. Alle vet uttrykket "frost - rød nese", noe som indikerer at huden kan forårsake rødhet og negative temperaturer. For sunn hud rimelige doser er ufarlig kaldt og alle manifestasjoner forsvinne umiddelbart, når en person kommer inn i rommet med en behagelig temperatur. Men hos personer med problem hud, kan spesielt tørre, negative temperaturer føre til ekstra tørr hud og peeling det. Fighting rødhet i kulden for problem hud ville være å bruke fuktighetsgivende masker og kontraster komprimerer.
   Hudsykdommer. Hvis du har ignorert alle de ovennevnte grunner, er det sannsynlig at du har noen form for hudsykdom. Det kan være forårsaket av hormonelle feil eller små midd som lever på huden til alle, men på grunn av en eller annen grunn kan begynne å aktivt spre seg. For å bekrefte eller avkrefte denne grunn, kan du kontakte en hudlege - han vil gjøre de nødvendige tester og, i tilfelle sykdom, du oppnevne kompetent behandling.
   Hvordan bli kvitt det røde ansiktet?
  Når du finner ut hva som forårsaket problemet, kan du takle jobben. Hvis du sliter med allergi nok å utelukke allergenet, og i tilfelle problemer med kroppen for å se en lege, bør du utdype rødhet forårsaket av for intens brunfarge.
  Du kan sikkert vente noen dager før alt passerer den, men du kan hjelpe denne prosessen. Først, sørg for å holde i medisinskapet krem ​​eller salve basert panthenol. Det er vel lindrer huden og returnerer den til liv etter slike brannsår. Den andre måten - pakker med kaldt vann som kan gjøres med et lite håndkle. Det tredje alternativet - Maske med rømme eller yoghurt naturell. Dette er måten som likte flere generasjoner av mennesker.
  For ikke å forverres under behandlingen for å unngå bor i direkte sollys. I fremtiden, kjøpe et produkt med en høy solfaktor for å nytes selv i solarium enn mest forsømte.
  Nå vet du hva som forårsaker rødt ansikt kan skjule inne i kroppen vår, og kan komme utenfra, hva vi er laget hender. Person - det er derfor vi må møte. Pass på å ta vare og se opp for ham, som oppdages på et tidlig stadium problemer er løst mye enklere.  
Яндекс.Метрика