Hvordan å vokse ut av naftizina?
 Vasokonstriktor dråper naftizin farlig i å forårsake hurtig tilvenning av legemet, som i sin tur har en negativ effekt på det kardiovaskulære system (arytmi, takykardi, hypertensjon). Langvarig bruk naftizina kan utvikle dystoni, som vil bringe en hel haug med "hyggelig" smak kalt "Panic Attack". Avhengigheten av vasokonstriktor dråper forskjellig fra avhengighet (narkotika, nikotin, alkohol), kun manglende psykologiske faktorer, så vel som fjerner bare fysisk ubehag uten å påvirke det området av hjernen som er ansvarlig for nytelse. Naftizina kan vokse ut av hver person uavhengig av lengden på narkotikabruk. Det er viktig å vite at neseslimhinnen er gjenstand for rask bedring uten ytterligere behandling som leger anbefale (moxibustion, injeksjoner, kirurgi, etc.). Men bare hvis du egentlig bare problemer med avhengighet. Forvrengt nasal septum, bihulebetennelse, kronisk rhinitt, nasal septum abscess - en alvorlig grunn til å se en spesialist. 
 For å vokse ut av naftizina uten å ty til andre rusmidler, trenger du: et stort antall lommetørklær og forstyrrende objekter (disker av dine favorittfilmer, bøker, videospill, strikking, broderi, etc.).
 Stadier tilbaketrekking av vasokonstriksjonseffekter dråper
 Alt som skjer med kroppen din i løpet av få dem av stoffet kan være på tide delt inn i flere faser:
 1.  1-5 timer etter den siste instillasjon nesen. På dette tidspunktet vil du ikke oppleve noen problemer som vil gi deg muligheten til å forberede oss skikkelig og psykisk innstilt for videre kampen for fri pust. Rozkreslyte en tabell-dagers uke, som deler døgnet. Vi trekker hver time leve uten naftizina og notater, der det er mulig, deres tilstand - det vil helt klart se utsiktene til tilbaketrekking og opprettholde gode ånder, stolt av sine resultater. Forbered deg mange forskjellige distraksjoner klasser i 1-2 dager (trygg, er du neppe til å sove). Vidprositsya fra jobb minst en dag. Hetteglass med naftizina bør ikke kaste bort, de vil tjene for selvtilfredshet, må du være sikker på at når som helst kan stoppe deres pine.
   5-10 timer. På dette stadiet du legger nesen, kan du bare puste gjennom munnen.
   10 timer. Institusjoner ikke bare nese og ører, men litt komprimere halsen. På dette tidspunkt er det viktig å bevege seg så mye som mulig. Dette er den mest vanskelige fasen, det må bare tåle 4-5 timer - det er svært vanskelig, men det er verdt. Deretter hver time du vil oppleve bedring i deres tilstand. Hvis hendene trekkes til naftizina selv, se på stykke papir med de krysset ut timer og spør deg selv: "Jeg har opplevd så mye, ikke sette opp litt mer, slik at du ikke starte på nytt? ".
   15 timer. På dette tidspunktet vil du trenge vev høstet på forhånd, fordi nesen vil begynne å skille seg ut rikelig slim, noe som indikerer at oppgangen i slimhinnene. Ører og hals bør la gå.
   Den andre dagen. Hvor lenge kan gå på gaten, i gang fort du må lide puste nese når inn i rommet, vil du begynne på nytt kaldt, ikke mist motet - dette er normalt.
   Tredje dag. Vekselvis være unntatt fra lunger begge neseborene (en institusjon, den andre - gratis og vice versa). På dette punktet kan du også få litt søvn.
   Slutten av den første uken. Du er nesten gjenoppta normal pusting nese om natten vil fortsette å føle noe ubehag, men det bør ikke sove mye for å forebygge.
   Gradvis, pusten vil bli styrket, vil få en følelse av umulighet lungful av luft, stabilisere hjertet og nervesystemet. Hvis ingen alvorlige komplikasjoner, er det best å glemme vasokonstriksjonseffekter medikamenter hjemme under oppsyn av en GP.  
Hvordan å rense kroppen av nikotin?
 Dårlige vaner - en avhengighet som truer ikke bare din helse, men også livet. Alle vet om farene ved røyking og alkohol, men ikke alle kan overvinne en svakhet røyke en sigarett eller drikke hundre gram hardt brennevin. Selv om du har gjort en innsats og slutte å røyke, vil kroppen i lang tid lider av skadelige stoffer som har akkumulert over hele tiden mens du pustet nikotin røyk. Men kroppen din er i stand til å gjenopprette selv etter år med røyking. Uavhengig gjør det vil det bli vanskelig, men med din hjelp kan alle systemer og organer raskt bli kvitt nikotin og blir helt friske. Fra nikotin lider hjerte, fordøyelsessystemet, nyrer, lever, urinveisinfeksjon, og hud, hår og tenner.
 Når du slutter å røyke, veldig vanskelig å fikse huden. Dette problemet er spesielt opptatt av kvinner. De giftstoffer som har samlet seg i kroppen i lang tid vil forstyrre gjenvinningen av hudceller. Men du kan fikse hvis du kjenner noen av hemmelighetene:
 1.  Drikk minst 15 liter rent vann per dag. Vann hjelper kvitte seg med giftstoffer fra kroppen og vil holde huden din i god form.
   Utmerket bidrar til å gjenopprette hudens peeling. Du kan gjøre det hjemme med spesielle skrubb, men best overlatt til en profesjonell mester ansiktet, da huden under påvirkning av nikotin mister sin elastisitet, risikerer du å ødelegge den.
   Hjemmene vaske infusjoner av kamille, ringblomst, persille.
   Når røyking påvirker nyrene, som de hjelper kroppen eliminere giftstoffer. Unngå hypotermi, nær bekken organer. Også, ikke holde på urinen, fordi stillestående urinen kan forårsake blærekatarr og andre sykdommer i urin-systemet. Følg nøye den intime hygiene, bruke klær laget av naturlige materialer. Vitamin A bidrar til å bedre nyrefunksjonen. Drikk urtete med tranebær, fruktdrikker og tranebær.
   Lettvekt lider mest fra røyking. Deres maksimal rengjørings avhenger av deg. Hvis du raskt tømme lungene av nikotin jevnlig lufte sine hjem, ofte prøver å gå i parker og hager. Hvis mulig, ta en tur ut av byen, hvor bartrær. Få en luftfukter og holde fuktigheten i rommet minst 25%. Hjemme ofte gjør våt rengjøring.
   En tid etter at du slutter å røyke, vil du slim. Dette er bevis på at fra kroppen starter ut tjære og nikotin. I denne perioden kan hjelpe kroppen, noe som gjør innånding. For innånding må du samle urter: bjørk, peppermynte, kamille, gran, seder, Hemlock, bjørnebær, lavendel, gran, salvie, einer. Brygge en gryte med urte en, dekke hodet med et håndkle og puste over dampen slik at du ikke brenner deg. For denne prosedyren, kan du bruke inhalator. Pust tar 20 minutter og 30 minutter etter inhalasjon prøve å ikke snakke og ikke gå ut. Det vil være tilstrekkelig å utføre slike fremgangsmåter 5-10.
   Utmerket hjelp kvitte seg med giften, som akkumuleres i kroppen, løk og hvitløk. Også utmerket betyr en russisk bad. Hver morgen på tom mage spise et stykke smør.
   Røykere sterkt berørt fartøy. Men før vi begynner å behandle fartøy må hjelpe dem å arbeide i en normal rytme:
  1.  Drikk minst 15 liter væske, men ikke drikk mye etter 17:00.
    Sitte rett, ikke zasydzhuytesya lenge på ett sted.
    Ta stoffet "riboksin." Det bedrer forsyningsskip.
    Om natten tar 1/4 av aspirin. Denne medisinen forbedrer blod reologi og generell tilstand av skipene.
    Drikk potet buljong og melk te.
    Begynn treningen. Daglig trening er utmerket hjelp støtte kardiovaskulære systemet i denne vanskelige tiden behandling nikotin.
    Fremfor alt, aldri gå tilbake til denne avhengigheten, ellers alle dine anstrengelser vil være forgjeves.  
Å avskrekke folk fra seg selv?
 I hvert par forbindelser utvikles på forskjellige måter. Det finnes mange eksempler på lykkelige fagforeninger, som bor sammen i kjærlighet og harmoni til alderdom. Men så skjer mange kjærlighetshistorier, hvorav er resultatet separasjon. Årsakene til dette kan settes fra ulikt syn på livet - og til forferdelse for en av partnerne i sin halvdel. Uansett hva det var, hvis du kommer kjøling, bedre mot og vilje til å avslutte forholdet, heller enn å fortsette absurd sameksistens uten gjensidig kjærlighet. Hvordan skal behandle en kvinne hvis hun valgt var ikke den med hvem hun ønsker å leve sammen lykkelig noensinne etter år. Hvordan å avskrekke seg fra en mann som ikke kan (eller vil ikke) forstå hva som var galt i venninnens liv? Uenig i god
 Denne løsningen er egnet i tilfelle at din ex har valgt sunn fornuft og selvfølelse, og dessuten respekterer din mening.
 1.  Uansett hvor hardt du begynt å bryte, og som ikke ville ha vekket sympati tidligere elsker, er det bedre å skade en gang enn å tvinge ham til å se hvordan du bytter din kjøling irritasjon og kommer komplett avslag på randen av hat. Faktisk, tilstedeværelse av nærliggende "ubrukelig" man fratar oss frihet, påvirker selvtilliten og til slutt blir en gang elsket er ikke fienden. Så vennligst skape ærlig med ham at forholdet har uttømt seg selv. Dette betyr ikke nødvendigvis bevege seg på forhånd ved hjelp av arsenal akkumulert beskyldninger og påstander. Tro meg, hvis du ønsker det, og det vil finne du har mange av kvalitetene som forårsaker ham misliker. Husk at menn - blir samolyubyvыe, og de fleste av dem i denne situasjonen, er de tause, fornærmet i sine beste følelser, men forlater deg og en sjanse til å gå tilbake til forrige nivå relasjoner.
   Når separasjonen skjedde, stoppe all kommunikasjon med den tidligere halvdel. Kanskje etter en stund vil han ringe og be om et møte på melodien av "bare snakke" eller middag. Sterkt nekte et slikt forslag, som siterer tid eller gjenta en mild form hans syn på det umulige i å vende tilbake til tidligere relasjoner. Når jeg prøver disse samtalene bare ikke stå opp. Unngå steder som kan skje er møtet. Hvis det er mulig for noen gang å forlate byen, bruker denne sjansen. Moderat og fornuftig person ville forstå på din oppførsel, uten håp om konvergens, og la deg alene.
   Kanskje blir vanskeligstilte som en partner, vil din ex kjæreste miste fatningen og gikk gjennom den mannlige ego, venter deg ved enhver anledning og presse alle tilfeller å avklare forholdet. I dette tilfellet, ikke fornuftig å skjule årsakene som førte deg til å bryte. Fortell ham, prøver å unngå brå uttrykk, hvorfor tror du at du ikke lenger kan være sammen, og kaste bort hans løfte om å "reparere" og "være annerledes". Forholdet endte - han må forstå en gang for alle.
   Vi bruker "forbudte" teknikker
   Menn er forskjellige. Kanskje din venn ble avvist dum og sta - og i stedet la deg alene, med en hevn fortsatte sin jakt. Vel, i dette tilfellet, kan du ty til "sperret".
  1.  Podhovoryte kjæresten hans tilsynelatende forlatt møte hverandre og du åpner den "forferdelig hemmelighet" om hva du virkelig ille, og hvor mange år (måneder) du bedratt sin trofaste partner, svingete romaner på siden. Utmerket hvis din venn mens han hint om at en jente lang likegyldig til det (den rollen passer helt forelsket i en av dine nepryyatelnyts) og i hemmelighet drømmer om å møte. Ikke la deg lure av folk som hopper over denne viktige informasjonen forbi ørene! Uansett som skal klare det - en tørst etter hevn eller mannlig interesse for de nye "fans" - det er sannsynlig at det vil umiddelbart bytte til den intetanende jente som er enda mulig, ville føre ham til ny kjærlighetsforhold.
   Å avskrekke folk fra seg selv?

    På den ordinære møte og prøver å holde tilbake fyren påstander late som om tålmodigheten er oppbrukt og du trenger bare å fortelle hele sannheten. List alle eksisterende og ikke-eksisterende feil av det tidligere, i mishandling hans ufølsomhet, uforsiktighet, og skuperdyaystve det som allerede er der, mannens feil. Tross alt, er det deg - de fattige offeret som led så mye tid denne monster, og du har tjent en etterlengtet frihet! Informasjon skal flyte i en kontinuerlig strøm til lamslått dokuchnyk hadde ikke tid til å uttrykke sine innvendinger. Fortell ham den triste historien om hvordan du måtte gå over sine egne ønsker og interesser, indulging innfall av deres halvdel, og hvordan i slutten du er lei av det! Du ønsker å være lykkelig - og du vil bli det! Men uten det, er det bare igjen alene, forstår du endelig hva det betyr - å elske og respektere deg selv!
    Snarere etter denne samtalen, vil din ex forlater deg for alltid. Men - akk - det er en slags kjedelig spesielt menn. I dette tilfellet, etter en kort tid uheldig lover dukker opp igjen på vei. Og i kurset kan gå gråte utpressing, trusler selvmord og så videre. Kaldt svare på hans klynking: en følgesvenn - ikke for livet ditt. Ikke gi etter for utpressing (noen stasjoner sine liv i en slik situasjon, jo mer slik en svekling som dette). I tillegg, som du vet, som sterkt i planene, han gjorde ikke vie dem til andre. Hvis du hørte truslene i sin tale - umiddelbart informere nehodnyka sin intensjon om å gå til politiet og prøve å snart forlate området av søknaden. Selvfølgelig trekker ingen "aggressor" strafferettslig ansvarlig, men samtalen i politiet trolig kjøle iver uforskammet bråkmaker.
    Du endelig igjen alene, og du rolig gå i gatene uten frykt for å møte nye tilfeldig ubehagelig? Utmerket, men i alle fall det ville ikke skade "fix-effekt", som er en tidligere øyne, gikk arm i arm med en ny venn. Hvis det ikke er det, finpusse et par møter, enige med gode venner. La fyren venstre vil du se at du har et annet liv, og du gjør det bra uten. Dette kan gjøre ham endelig forstår det åpenbare og begynne å bygge ditt eget forhold.
    Din ex-mann til slutt forlate deg alene? Bra, fordi nå har du sjansen til å starte livet fra bunnen av. Med god samvittighet og sjel kan du nå begynne jakten på lykke og la din fremtidige forholdet vil vare i mange år, alltid resterende robust og pålitelig!  
Яндекс.Метрика