Hvis du ønsker å konvertere ditt hjem til det ugjenkjennelige, og bestemte seg for å rømme ved å kjøpe noen kreative ruller med tapet, ikke mas! Her er spørsmålet - bakgrunnsbilder å velge mellom: vinyl, papir eller ikke-vevet? Riv av alle disse banale alternativer nå mulig å slå hjemme i et hjørne til det ugjenkjennelige, og skaper et flatt lys skygge Østen. Dette er en bambus espalier.
Bambus tapet: typer, egenskaper og stikker.

 Hva er bambus tapet
 Bambus tapet - det nyeste materialet som er utbredt nylig, presset mot bakken hverdags trivielle variasjoner radikalt endrer i alle materialer. Sist vi obkleyuvaly veggen papir og vaskbare tapeter, vinyl tapet og maling, men det er på tide å gå til gudstjenester idoler gamle! Vegg laget av tynne lameller av bambusskudd av unge trær av stor størrelse - en skatt for fans av orientalsk kultur, og for elskere av rene og vakre interiører.
 En av de mange fordelene av bambus tapet som stikker det tar mye mindre tid enn papir eller ikke-vevet. Pakking bambus tapet veier mindre enn en rull med papir tapet derfor bære dem fra markedet enklere.
 Typer bambus tapet
 Eksperter identifisere flere varianter av bambus tapet, for det meste, tilbringer tykkelse klassifisering er tre. Umiddelbart kommer spørsmålet: hva slags bambus tapet bør kjøpe? Det hele avhenger av deg.
Bambus tapet: typer, egenskaper og stikker.
 Tynn tapet laget fra unge skudd av bambus på veggene skaper synlighet behagelig krusning, noe som bidrar til en person ser på dem heller slappe av. Tykk uttrykt som bakgrunn tekstur bidrar til å skape en stemning og skape en varm atmosfære. I tillegg har bambus tapet utmerket støv - og brudovidshtovhuyuchym egenskaper.
 Interessant, mange designere elsker å bruke slikt materiale i prosess tak, møbler og diverse skyve partisjoner.
 Materialet har høy slitestyrke, noe som skaper en stil som for øvrig er nå på toppen av popularitet. Bambus tapet tåle hyppige endringer av temperatur uten å miste sin appell og presentabel. I tillegg denne bakgrunn lett vaskes av skitt som vil sikkert ta noen elskerinne.
 Bare noen ti eller tjue år siden, bambus tapet brukt som et tradisjonelt materiale i behandlingen av mat service bedrifter, hovedsakelig japansk og kinesisk orientering. Til dags dato, bruk av tapet noe økt siden materialet er limt, ikke ulik dyrt og ikke skaper problemer i fremtiden. Og det faktum av miljø i dag blir mer og mer vekt på valg av materiale.
Bambus tapet: typer, egenskaper og stikker.
 Hvordan å lime bambus tapet
 Stikker tapet bambus skiller seg ikke veldig komplisert, kan det takle enda et barn, i dette tilfellet, utarbeidelse av vegger krever flid som er nødvendig når du arbeider med papir og vinyl tapet. Hvis bare veggen var jevn, uten fordypninger, sprekker og hulrom. Dette er viktig, ellers disse "naturlige" nisjer kan raskt dannes mugg som snart vil erobre rommet. Ofte mestere i stedet for lim, bruker "flytende spiker". Når du fester bambus tapet på sponplater og sponplater ofte koster steppleramy - små men svært sterke negler. Enig, praktisk og enkel måte.
 Overholdelse av teknologi - det riktige valget og stikker bambus tapet lover deg en grand resultat: veggene, vil du dekke tre bakgrunnsbilde, vil være behagelig for øyet i lang tid. Stort utvalg i farger: nyanser av bambus delikat lys grønn til mørk grønn - foreslå implementering av selv de dristigste ideer. Så når før du begynner å stille spørsmål som bruker tapet - gjerne kjøpe bambus tapet - de trofast tjene deg i lang tid.  
Hvordan du kan beskytte mot Sharks

 Skal du på ferie i varmere klima, turister drømmer om varig tidsfordriv. Dessverre, noen skadde, uforenlig med liv, eller forbli forkrøplet. En årsak til dette fenomenet er møte med en hai. Det siste året har vært preget av de tragiske hendelsene som har blitt forårsaket av et ønske predator "møte" med mannen.

 Hvordan du kan beskytte mot Sharks


 Hai som størrelse ikke kan være mer enn et menneske, og har flere rader med tenner er terror. Årsaker til hai angrep på mennesker kan være forskjellig. Noen bare forvirre dem med representanter for sitt normale kosthold, andre bevisst søker å nærme seg mannen.

 Hva gjør du hvis du er i nærheten av et varsel Dangerously spisse finnene og skinnende grå rygg? Til tross for sin truende utseende, haier er trusyhamy. Derfor, noen forskere foreslå dette problemet skape støy, slapping på vannet og angrep. Svakheter ved denne predator, øyne, gjeller og nese. Vi må prøve å streike i disse områdene kan være så aktiv.
 I litteraturen er det mange tilfeller møte mannen med hai, der ofrene forteller om forferdelige hendelser. Men universell rette eksisterer. Hva som har kommet til unnsetning, gjorde den andre ikke hjelpe.
 Hvordan du kan beskytte mot haier - alt avhenger av hai.
 Denne smarte skapning med funksjoner i naturen. En sak sier som klarte å flykte fordi mannen utga seg for å være død. Han bare lå på vannet og ikke rørt. Kanskje denne teknikken vil hjelpe hvis det er andre folk som er aktivt vaiende lemmer. Men hvis haien svømmer spesielt til deg, og dermed neppe egnet.
 Før du går til stranden, må du spørre hotellpersonalet at tiltak for å avskrekke haier. Foreløpig stadig gjennomført ulike eksperimenter med kjemikalier, elektromagnetiske bølger eller elektrisk støt. Noen land etablere et nettverk for natten.  
Bli kvitt rotter?
 Rotte - et symbol på skade, fare og skitt. I leiligheten, ikke hus eller hytte utseende rotte ikke lover godt. Ødelagte gjenstander forurenset produkter, og fremfor alt, risikoen for å fange vanskelige sykdomsbærer som kan være en normal rotte - det er det som truer en farlig nabolag. Animal vitalitet og ivrige sanser i forbindelse med "usenkbar" altetende dyr instinkt som setter folk før det evige spørsmålet om hvordan å bli kvitt rotter i ditt eget hjem. Slik sletter du et voksende tenner, rotter gnage alt på sin vei, selv stål. Til tross for den foreliggende oppfinnelse av flere og flere fremgangsmåter for å kontrollere rotter, er disse metoder ikke er så rask som utvinne og voksende lager av gnagere. Hvis du har mistanke om tilstedeværelse av rotter bør umiddelbart ta alle forholdsregler for å hindre at de føler seg vel og formere seg i hjemmet ditt territorium.
 Metoder for å bli kvitt rotter
 1.  Keith, selv om det kan bli bortskjemt og uforutsigbar, ideelt for små mellomrom - det vil "sjekke" ikke bare koselig kjøkken, men skjemmende kjeller og annen skjult rom. Utrettelige Nevrologiske katter alltid aktive, og til tross for at hun hver dag bringer i rotte tenner, fraråder det på det sterkeste "ubudne gjester". Metoden er trygg og miljøvennlig. Det er bedre å velge en trefarget katt. Hund, spesielt en taxi eller fox terrier, så ille takle uønskede og glupske skadedyr i huset.

   Mekanisk fangstmetoden er egnet for å kvitte seg med et lite antall rotter. Det finnes ulike feller, problemfri kinesiske - Plast og masse kløktig uttenkte feller av sine egne å gjøre. Ulempen med metoden er at fellen skal rengjøres av døde rotter.

   Giftige stoffer. Enhver giften må dyktig blandet med eller oppløst i en appetittvekkende agn, eller grå være forsiktig vil ikke prøve dem. Hjelper Zookumaryn lagt en stekt brød med solsikkeolje og "døden til rotter" (selges i pakker på tre gram) - en god måte å bli kvitt rotter i leiligheten. Fungerer feilfritt "Storm" (utvidet frisetting). Goliat verktøy utnytter en stygg lukt av nedbrytning av døde gnagere. Husk at giftige giftstoff ikke bare for rotter, så du bør holde beholdere av giftstoffer ut av rekkevidde for alle andre beboere steder.

   Ash. Felles aske har mye ubehag rotte anførselstegn fordi de ikke tåler en slik test og for alltid forlate sine hjem og befolket.

   En blanding av mel med gips i like proporsjoner for dødelige rotter. Det må søler i områder bebodd av gnagere og sted for drikkevann. Etter å ha spist gnager mix må komme til vann. Som et resultat, gips stivner inne i seg. Metoden fungerer ganske effektivt.

   Duftende kork smuler spre mot en mulig flytte rotter. Resultatet - død av flere gnagere, kjøpte de resterende permisjon stedet.
  Bli kvitt rotter?

   En ultralyd emitting bølger unnvikende for det menneskelige øret, deprimerende nervesystemet av parasitter. Ved å inkludere en slik enhet i deres hjem territorium, er det mulig uten ekstra innsats for å kvitte seg med invasjonen av gnagere. Det er lurt å kjøpe flere ultralyd enheter som kjører på batteri eller på nettverket. Da rottene ikke tør gå til territoriet til lyden stråling. Med russiske modeller gode gjerninger "Tornado" effektive virkemidler i kinesisk og taiwansk produksjon.
   Bli kvitt rotter i et privat hjem
  1.  Rotte lim. Dersom det på tidspunktet for utgivelsen fra husdyr, er det berettiget å anvende rotte lim og teip på overflaten. På grunn av den tid som er angitt i instruksjonene må fjernes har drept gnagere. Rengjør overflaten etter bruk er enkelt. I vanskelige situasjoner, er det anbefalt å fjerne ved hjelp av rengjøringsmidler basert bensin.

    Kjele med vann i hagen. Han fylt uten å bringe vannstanden med 15 cm til kanten. På toppen put kli eller agner. Bedre rotte, som ikke klarer å hoppe ut, drukning.

    Blandingen av malt med kalk, rassredotochennaya i hagen. Når en rotte smak blandingen vil ha en drink og vedtatt lime dose er dødelig for henne.

    Chernokornya spredt gress på bosted av rotter. Bad luke som gjør tilværelsen uutholdelig gnagere i huset. Hjelper lukten av peppermynte ekstrakt.
    Alle metoder som brukes i disinfestation leilighet som passer for bekjempelse av rotter på større områder. Å kvitte seg med rotter i et privat hjem og nærområdet, egnet for tetting av sprekker og hull, spre glass pulver sprøyting gifter (kun merkbart store mengder). Men etter slike hensynsløse metoder må passe på at rottene ikke vil returnere til hjemlandet, ultralyd enheter fra hverandre rundt omkretsen.
    Uvanlige metoder for å bli kvitt rotter
   1.  Det anbefales å sette en liten skål med vodka og rug brødsmuler i stedet for sine rotter, og gjenta dette så lenge som "behandler" opphøre å falme. Denne berusende mat tiltrekker, og på samme tid ødelegger rotter.

     Flere fanget rotter benyttet i en lukket beholder og venstre uten fôr. Sultne rotter spiser hverandre, og den siste levende rotte blir til en utmerket jeger av sitt slag.

     Felle med agn, smurt inn med lim. Å smøre limet indre veggene i boksen med en liten inngang, sin første kuttet. Bedre rotte gir signaler om fare, og hennes landsmenn forlate krympe posisjon. Da rotte kan brenne uten å fjerne.
     Gnagere som rotete områder, pantry og oppbevaring av mat. Men rottene i høyhus - problemet er ikke liten. Tettsittende plater, dårlig rengjøring av takrenner og rå jordiske labyrinter er målene, som fritt bevegelige rotter og multiplisere befolkning. Ring deratyzatorov profesjonelt team, og de effektivt utføre oppgaven med å utrydde gnagere.  
Яндекс.Метрика