Hvor lett lære å spille fotball?Nesten alle barn i skolepliktig alder begynner å bli interessert i fotball, men en ser fotballkamper gjøre hardt, villig til å lære og personlig spille fotball.
Den største hemmeligheten av fotball - trolig konstant og konstruktiv trening, inkludert hvis en av de store aktørene vil være dårlig praksis eller miste tid trening over tid det rozhubyt hele greia, og du vil ikke være i stand til å spille på høyeste nivå.
Men tilbake til vår spørsmålet: "hvor lett det er å lære å spille fotball?". For lekkasjen hvis det er en mulighet, må melde i fotballdelen, etter at barna er trening med professor trenere som kan finne inngangen til hver elev. Hvis denne evnen mangler, så lærer video på nettet.
Tog og alt du får, det viktigste - vil ikke senke hendene hvis noe ikke fungerer, bare utholdenhet! Vær modig!
Først av alt må vi ikke være redde for spillet, inkludert hvis du spiller godt du ikke har fått. Ellers og kan ikke være så lære å spille fotball hvis du ikke praktiserer? Naturligvis, må du straks melde deg på spesialiserte videregående skole eller seksjon der du vil bli reist med professor spiller. Men hvis målet ditt er rett og slett flott å spille fotball i hagen eller på noen regionale oppsøkende hendelser, kan du lære uten hjelp fra andre.
Det viktigste her er ikke redd for ballen og vitser venner på laget. Bare bedre, hva ville du posoblyaly sanne venner som vil hjelpe, og vil ikke spotter fiasko. I denne atmosfæren, vil alle finter og visdom praktisert være mye raskere og enklere. Sammen vil være lettere å skjære stor interesse for felles fysiologisk trening, som sannsynligvis en av de viktigste faktorene i undervisning fotball. Besitter sterkt hjerte, lunger enorm kapasitet og sterke bein - det er veldig sant behov fotballspiller.
Før hver treningsøkt prøver å kjøre et visst antall runder på banen. Senere min. 10-20 ballen rent kompis venn. Arrangere en pause og tilbringe tid vennskapskamp. Størst nærhet til selve spillingen, og gir deg ikke gå seg vill i komplekse taktisk allokering. Sannsynligvis Omtrent en trening programm. Senere, så snart grad økningen kan kobles til forskning av nye klasser driblinger og taktikk i spillet.  
Fange abbor i vinterAbbor trolig den vanligste fisk som kan være fanget i vinter nesten alle vannforekomster (elver, innsjøer, reservoarer ...). Dimensjoner fanget abbor kan variere fra 8-10 cm (kalt "matrosyky") og veier 100-200 gram til store prøver (populært kalt "pukkelrygg") lengde på 30-45 cm og veier opp til 1 kg Big grouper skjer mye sjeldnere Og hvis du klarer å pidsikty denne kjekke - vil du føle sjarmen av å fange abbor i vinter.
I vinter abbor kan være fanget når som helst på dagen, men gjentatte ganger observert at abbor bite bedre tidlig på morgenen og gradvis minkende i ettermiddag. På kvelden bite kan begynne igjen, avhenger mye av været. Abbor bite bedre langsiktig bærekraftig atmosfærisk trykk og med lite frost i et par grader. Erfarne sportsfiskere ofte polovyvshy morgen på ett sted, ved selv tilbake til den samme hullet og ofte de lykkes - abbor igjen begynner å ta agnet bare grådig, som i morgen.
Fange abbor i vinter begynner i de første to eller tre uker etter etablert is, biting hans senere intensitet er noe redusert i perednerestovyy Jort stiger igjen. Selv om, som nevnt ovenfor, er det mulig vellykket bass fiske om vinteren i hver vinter, her mest bit avhengig av været.
Du kan legge til én kommentar på fange abbor i vinter er at bassen er fisk og flokker av vinteren flytter aktivt på jakt etter mat, en ren og oksygen vannlag, slik at abbor bør "se" over dammen. Og hvis et hull er strukket Når abbor kan aktivt obburyvat nærmeste hele området bosteds påståtte abbor, du finner en annen.
Metoder for å fange abbor i vinter.
- Å fange abbor på vinteren fiskestang kyvkovuyu
Den vanligste måten å fange abbor i vinter - er å fange det enkelt "kyvkovoy" stang pilk som består av en kort stang og snelle, veldig "kyvochka", som er laget av skrap materialer (stålfjærer, tyggis fra en brystvorte, tøffe bust av en gris eller villsvin og andre materialer er for hånden) og som tjener bite alarm, Leski (monofilament valgt tverrsnitt av mer enn 0,1 til 0,15 mm) i tykkelse og spinnere. Jig fiske abbor i vinter varierer i vekt, farge og størrelse, den mest populære
- En lett buckshot.
Små spinnere er gode, men deres ulempe er at de er vanskelige å omdanne festet (sveiv, fluer ...). Alternativ dem - beznasadochnыe spinnere - bezmotыlky.
Hvis bassen ikke går rundt agnet og ikke bite, kan du prøve metoden for å fange abbor i vinter to stenger, senket en pilk til bunnen, utstyre den Motyl, og den andre på den første starte spillet spinnere, og dermed oppmuntre abbor til handling. Denne metoden for fiske har lenge vært kjent for erfarne fiskere og aktivt brukt for å fange abbor i vinter pilk.
- Å fange abbor i vinter etter blesnenyya skje
Hvis abbor bite forverret eller mangler helt, kan du prøve blesnyt skje - agn stiger til en høyde på tjue inches over bunnen og gradvis falle. Pause ventet noen sekunder og prosedyren gjentas igjen
- Å fange abbor i vinter ved hurtig blesnenyya
Med denne fremgangsmåte for fiskeutstyr stang som går fra kort lengde vanligvis mindre enn 1 meter, som er plassert ved enden av en hard nikk enn vanlig abbor fiske eller nikk er den tynne enden av stangen er også brukt kraftigere coil og tilførsel av fiskesnøre. Rybak, som gjør en skarp vertikale rykninger spinnere med små pauser på toppen og bunnen av målområdet vann bass lokke bevegelser blesenky.

- Å fange abbor i vinter ved hjelp av balanseaksel

Ganske ny metode for å fange abbor i vinter bruker balanseaksel. Den vanlige stang og hardt kyvochek, er fiskesnøre velges avhengig av sin kvalitet, best tynn og slitesterk monofilament enn tykk og kraftig. Post denne metoden kan være absolutt alle (rykninger, sirkler ...), alt avhengig av fantasien til Fisherman, viktigst av alt, hva bør være fokusert - nesten stillaset skal alltid være i spenn.
- Å fange bass på levende agn i vinter
I denne metoden mangler noen funksjoner fiske, det eneste som kan sies om uzhenye abbor for agn er at den beste bass fiske i vinter agn er en halvparten av vannet.
Vyvazhuvannya abbor fra hullet avhenger av størrelsen fanget eksempel - hvis innsatsen som du føler i hånden er ikke sterk, så kan du definitivt øke produksjonen stang rett, men hvis du føler stor fisk anbefales stravyty lite Leski, men ikke å svekke den ytterligere begynner å trekke abbor til kanten av hullet når du føler deg trygg på at han "gikk" til deg i hånden, bør vi starte raskt velge vein hender og når skal lede abbor, starter på gjellene bahoryk at forholdsregel bør overlates innen rekkevidde av hånden eller samme i mangel av dette, plukke opp fisken gjeller henhold til, klem og kaste fra hullet.
Abbor i vinter også kan mate, kun ved å betjene eller hakket liten møll hull i anlegget mens det er spinnere med møll.  
 og ønsker å lære å gå på ski, men vet ikke hvor du skal begynne? Eller er du en nybegynner, og ønsker å ri som en proff?

 Dette kan læres ved å utføre en rekke sekvensielle trinn som beskriver hvordan å gå på ski. Selvfølgelig har de ikke erstatte leksjoner med en instruktør, men kan være en stor hjelp i dette arbeidet.
 Ansette en trener
 Den sikreste metoden for å lære å gå på ski som en proff, er beslutningen om å ansette en instruktør.
Hvordan å gå på ski?

 Det vil lære deg det grunnleggende om skating, mens advarer mot mulige feil. Å plukke opp en spesiell treningsfeltet der du ikke vil være farlig for andre skiløpere, og du også, ingen vil forstyrre.
 Instruktøren vil raskt lære deg å gå på ski. Stol kun de profesjonelle, fordi bare de kan svare deg hvordan du kan lære ski. Kun sertifiserte instruktører vil lære deg å ri uten nashkodyvshy deg.
 Stoppe
 Det første du må lære deg å gjøre på ski, stopp. Under treningen din, kan du legge merke til andre skiløpere som går på ski på bremse utfolde seg i form av en kile.
Hvordan å gå på ski?

 Dette er riktig posisjon ved bremsing som lar deg kontrollere hastighet og bevegelsesretning.
 Posisjon
 Også, er når man kjører viktig å ta riktig posisjon, noe som også reduserer muligheten for skader i høst. Føttene skal være litt bøyd i knærne, kroppsvekt overført til puten scenen.
Hvordan å gå på ski?

 I resultatet vil være at kroppen tiltet litt fremover. Å starte arbeidet ut til å holde riktig posisjon uten å gjøre bevegelse. Postrybayte, iført ski. Hvis du foretrekker å utføre denne øvelsen, så du tok riktig posisjon. Hvis du under ski mister du kontroll over luftrommet, og de skal bære deg heller bare flytte vekten på hælene og kroppen vippe litt tilbake. Dette vil tillate deg å holde en balanse og ikke falle.
 Vilkår bevegelse
 Å lære å kontrollere hastighet og kjøreretning på ski, holde føttene riktig. Hvis du ønsker å øke hastigheten, og deretter sette skiene parallelt med hverandre.
Hvordan å gå på ski?

 I dette tilfellet går du fortere. Hvis du trenger å bremse ned, fortynne baksiden av skiene og foran på hver ski Målet til hverandre. Få en liten kile og fart ned. Hvis du trenger å stoppe helt, så utbredt iden av ski og ski front end koble tett. Bo i denne stillingen så lenge ingen stopp i det hele tatt.
 Lengden av skiene
 For å starte, velge en mindre ski. Dette gjør at du raskt lære å håndtere dem.
Hvordan å gå på ski?

 I en vanskelig situasjon, kan du raskt finne en positur for bremsing eller økt hastighet.
 Vendinger
 Roterende bevegelse for å gå på ski der som et resultat av overføring av kroppsvekten fra side til side.

Hvordan å gå på ski?


 For eksempel, hvis du trenger å ta til høyre, deretter første sette skiene rett. Mens både hastighetsøkning, vektoverføring til venstre ben mens ski sette en liten kile. Husk at avhengigheten på høyre ski vil slå til venstre, og avhengighet av venstre ski, henholdsvis for å ta til høyre.
 Prøv å slå i begge retninger. Trene svinger veldig nøye, ikke stole på klare retningslinjer.
 Det er et triks som fungerer i dette tilfellet. Når du sette skiene i kilen posisjon mens du flytter til høyre og skyv tommelfingeren på hans venstre ben å starte opp. Dette vil justere bevegelsene dine så lenge du ikke løsne fingeren. Det samme bør gjøres når du flytter til venstre, med bare en finger på sin høyre fot. Men å ikke presse for hardt. Tenk deg at du ringer på døren.
 Beregning av belastninger
 Ikke gå på den første dagen av kjøring på høy og bratt skråning.
Hvordan å gå på ski?

 Ta lærdom for første halvdel av dagen. Dette vil tillate deg å lære alt som er nødvendig, ikke går ned for lavt. Så, trenger du ikke å snu og klatre svært høy.
 Starter ikke for rask tur. Hele tiden, alltid sjekke hastigheten. Hvis du mister kontrollen, og hastigheten øker svært raskt, og deretter en nødstopp bare knebøy, og senk kroppen til bakken til høyre eller venstre.  
Яндекс.Метрика