dette ofte folk som bor i store byer og små byer står overfor et slikt problem, som veggedyr. Finne deg selv i en anlagt leilighet disse skapningene faller i overraskelse: "Hvordan kan disse feilene der, fordi jeg følger renslighet av leiligheten, jeg nesten sterilt, som et sykehus. Hvorfor er avlet i meg? Hva gjør jeg? »
Bed bugs. Bli kvitt bedbugs.

 Ikke bli overrasket, siden fremveksten av veggedyr i byen leiligheter er ikke så sjelden. Ikke alltid, bugs bosette seg i neglisjert, forlatt hus, men også i private hjem, hjem Chistyulya, er det ganske behagelig. Ikke når folk oppdager at leiligheten hadde avgjort ubudne gjester.
 De fleste flåttbitt tilskrives myggstikk, og bare når antall parasitter øker dramatisk, så feilene kan sees med det blotte øye, og innse at blodige fotavtrykk på sengetøy og bite merker på huden - et verk av de fleste veggedyr.
 Hvem er disse veggedyr som de dukker opp i våre komfortable hjem og hvordan man skal håndtere dem, prøver vi å forstå denne artikkelen.
 Hva er veggedyr?
 Bed bugs - en husholdning parasittiske insekter som lever av blod av mennesker og husdyr. De er nattaktive. I løpet av dagen gjemmer seg i tepper, puter, madrasser, stoppede møbler, klatre i husholdningsapparater, sprekker i vegger for tapet. Finn et krisesenter i mørke og varme steder. Det er som å leve i pads og madrass, i cellene kjæledyr.
Bed bugs. Bli kvitt bedbugs.

 En crawl om natten for å jakte (bug spiser hver 5-10 dager, menneskeblod, og drikke den to ganger mer enn han veier), spesielt aktive bugs fra tre til åtte om morgenen.
 Veggedyr er små - 3 til 8 mm. Mesteparten av bugs mørk brun, men det er feil som har skitten gul. Nasosavshys blod bug blir rød og selv svart farge, er rund, mindre smidig. Levende veggedyr ett år.
 År av sitt liv, legger hunnen opp til 500 egg. Full syklus av feilen er 40 dager fra legging egg.
 Hvis de går glipp av et måltid eller ved lave temperaturer faller de i suspendert animasjon (suspendert animasjon state-levende organisme, når vanskeligstilte livsprosesser blir bremset ned når ugunstige forhold eliminert - det er recovery) eller flytte til plassen bidrar til deres liv og utvikling. Veggedyr kan ikke tolerere altfor lave og høye temperaturer (-15 og 50), ved disse temperaturene, dør de.
 Hvis bug knuse - den produserer en lukt (i veggdyr har kreft og sånt (hemmelig) utskilles fra kjertler har en ubehagelig lukt, lukten av bug ").
 Tegn av veggedyr.
 Hvis du har avgjort bugs, før eller senere vil du finne deg selv i barna dine eller kroppen skavanken fra deres biter er på samme nivå. Og bare en liten hevelse, rødhet i huden som er svært kløende.
Bed bugs. Bli kvitt bedbugs.

 De fleste ofrene bugs er barn og kvinner. Bug foretrekker å bite folk med tynn, sart hud, er det lettere å bite. Når en mygg suger blod på ett sted, feilen krypende på kroppen, bite gjennom huden og leter etter et sted der det er praktisk for å suge blod. Bug biter ikke hører fordi hans spytt har en bedøvende middel.
 Spor ekskrementer bugs kan sees i sengetøy, på bakgrunn (mørke flekker) og de fleste lett oppdages nasosavshyhsya parasitter på toppen av veggen nær taket, plissert møbeltrekk, sømmer puter, tepper og andre steder. Hvis du slår på lyset om natten, kan du se veggdyr i sengetøy.
Bed bugs. Bli kvitt bedbugs.

 Hvordan søke veggedyr?
 Som vi har sagt ovenfor, kan bugs migrere under ugunstige forhold, er de krypende fra en leilighet til en annen, når de begynner å jakte, klatre gjennom sprekker, stikkontakt. Bugs kan bringe hjem toget med bagasje, vandrer fra markedet eller butikken. Du kan ta med veggdyr fra en tur med ferie og få inn sine klær etter en tur på bussen, toget. Kjøpe på markedet, klær, kan sengetøy settes egg bugs og insekter selv. Kjøpe nye møbler slik at du kan kjøpe og uønskede leietakere.
 Hvilken skade forårsaket bugs.
 Det er feil distributører av farlige sykdommer ble funnet, selv om deres biter kan forårsake allergiske reaksjoner, utslett. Gre biter, kan du legge inn skitt i såret og forårsake betennelse.
 Og de aller nabolaget skadedyr deprimerende effekt på en person fra slike inntrengere ødelegge stemningen. Man mister sin ro og søvn er rastløs og forbigående. Og alle tanker er opptatt bugs "hvorfor de slo seg kvitte seg med dem, deres biter ikke er farlig? "Selv ideen om at kvelden for deg og dine barn krypskammelige skapninger og suge blodet kan bringe balanse.
 Å lime bugs trenger å bruke kjemikalier som ikke er i det hele tatt nyttig. Og estetisk flekker livs veggdyr på bakgrunnen, flekker av blod på sengetøy hvis bug knust drøm - se skjemmende.
 Utryddelse av veggedyr.
 Hvordan å håndtere feil hvis de er bosatt i ditt hjem? Hvis du også har funnet veggdyr i hjemmet ditt, og de liker deg, skilte de i utrolige mengder, det er på tide å erklære krig mot dem. Uavhengig ødelegge den enorme hær av bugs er svært problematisk, ettersom de legger egg i utilgjengelige steder, og krigen vil gå tapt med parasitter. I slike tilfeller er det bedre å bruke tjenestene sanitær sentre eller spesialiserte firmaer tjenester for å ødelegge insekter som finnes i alle byer. Profesjonell stab vil behandle disse tjenestene rom med moderne medisiner for å drepe veggedyr. Å kvitte seg med plagsomme parasitter bare én behandling.
 Hvis du finner ut at du har avlet feil og ikke gi dem muligheten til å vokse i antall, kan behandle de samme oppholds spesielle forberedelser. De kan kjøpes i butikker som selger frø - "karbofos", "aktellikom" og andre (gartnere bruker dem til å kjempe skadedyr). Du kan be om råd fra leverandører som narkotika effektive mot veggdyr. Også på salg er ulike aerosol - "dichlorvos", "Raptor", "Raid" og fortsatt ha penger i form av kritt pulver.
Bed bugs. Bli kvitt bedbugs.

 Før giften bugs ta forholdsregler - fordi disse stoffene er giftige. Sørg for å lese instruksjonene for bruk. Ta på personlig verneutstyr - maske, gasbind maske, gummihansker.
 Fjern fra huset til barn, kjæledyr, fjerne mat, leker, klær, at de ikke var giftige stoffer. Hvis leker eller klær er bugs egg (små svarte prikker) og behandle dem narkotika.
 Hvis du bruker flytende stoffer, spray dem med spray. Grundig behandle forutsigbare steder hvor veggdyr, eller enda bedre utseende for deres reir (reir bugs kan holde i noe sted, ikke nødvendigvis en seng eller sofa, selv i en ryggsekk, som er skapet i nærheten av sengen).
 Agenter sprayet alle sømmer, folder, nedre deler, den bakre overflaten av møbler, listverk, tepper, malerier, sprekker i gulvet og vegger for tapet. I flere timer lukke vinduer og dører.
Bed bugs. Bli kvitt bedbugs.

 Hvis funnet bugs i skapet, ikke skap bare behandle, men også alle klærne, deretter vaske klærne i vann med høy temperatur og proprasuyte varmt jern.
 Vinter klær, puter, tepper, leker, bøker, bugs avgjort om de kan bringe til balkong (hvis frost over 15 grader, vil insektene dø).
 Ved hjelp av Steam Cleaner kan håndtere innenlandske oppholds veggdyr varm damp.
Bed bugs. Bli kvitt bedbugs.

 Noen legemidler virker ikke direkte på parasittene, så ikke umiddelbart etter behandling gjør rengjøringen. Hvis det er mulig, minst tilbringe en dag utenfor hjemmet, til mat gi, slektninger.
 Etter behandling gjøre generell rengjøring av leiligheten, all god vask. Propylososte møbler, tepper, puter, tepper, klær. Ikke la støv i støvsugeren, kaste støvpose (for dette formålet bruke engangs papirposer). Tepper, puter, utstoppede leker, klær kan tas til renseri.
Bed bugs. Bli kvitt bedbugs.

 Fra folk rettsmidler kan dekomponeres gress salvie, reinfann blomster til oppholds veggdyr og de går, men bedre - likevel, de lette av, fordi de kan komme tilbake.
Bed bugs. Bli kvitt bedbugs.

 Når bugs bite deg, men etter å ha undersøkt hans seng, gjorde du ikke finne spor av veggedyr, slik at de ikke bor i seng og et sted i nærheten. Kanskje iscenesatt en koselig reir i kolonne radio, eller under bildene som henger på veggen, eller bestemor kurv med garn, eller bokhylle gamle bøker eller en papegøye i et bur.
 Å finne reiret, er å vite folk rådes til å strø mel rundt sengen om natten og i morgen for å være spor av mel bugs. Slik at du vet hvilken side som er deres reir.
 Veggdyr lever naboen til oss enn hundre år. Og våre forfedre de tygget nådeløst. Som våre forfedre kjempet med bugs? De bar madrasser, tepper, og noen ganger møbler i kulden, sommer prohrivaly solen helte kokende vann bugs, lagt bunter av fersk salvie, samt vaske gulv avkok, infusjon av malurt. De trakassert dem med parafin, terpentin og senere Dostum. Vi brukte alle slags konspirasjons ritualer i fangenskap bugs.
 Jeg vet ikke om disse effektive konspirasjon, det gjorde jeg ikke bruker dem. Jeg hjalp til med å takle bugs "karbofos" Jeg kjøpte en blomsterbutikk. Når vårt hjem avlet bugs i nabolaget, fikk jeg klar for sitt utseende og nøye undersøkt huden av barn og deres tilstedeværelse biter. Og når sønnen av sengen bug funnet umiddelbart behandles rommet "dichlorvos". Men etter en stund om natten igjen så en feil på et teppe. Etter å ha kartlagt rommet nøye, tar over hver eneste ting jeg fant et spor i siden baksiden av sofaen, der en annen sønn sov. Jeg måtte fjerne panel på sideveggene av sofaen og prosess "karbofos." Siden kampen mot inntrengere i gang på gang, klarte jeg sine egne, har nok av en behandling "karbofos." Men hvis du har til å håndtere mange bugs leiligheten. Og det er lite sannsynlig at du vil være i stand til å takle på egenhånd, bedre dra nytte av spesielle tjenester.
 Lykke til kampinntrengere!  
Яндекс.Метрика