Hvordan bli kvitt maur i leiligheten?
 Brownies maur - er ganske liten, men ikke mindre ekle insekter som falt til Russland fra Etiopia (ofte kalt "Farao" maur på grunn av feil forskere som har vurdert fødestedet til maur Egypt). De kan avle hele året, og for å være valgt fuktige og varme steder - kjøkken, bad og toalett. Imidlertid kan maur reise rundt i huset, de er veldig små, og derfor i stand til enkelt å bevege seg under gulv og under gulvlister, i sprekker klynge på vegger og tak, i fliser, etc.
 Disse maurene er altetende, så de kan spise frokostblandinger, kjøttprodukter, søtsaker, døde insekter og til og med hverandre. I tillegg insektskader stoff, skinn cover, trevarer, elektrisk isolasjon. Og selvfølgelig, hvis det var maur i huset ditt, bør de umiddelbart bli kvitt.
 Den mest effektive løsningen som vil hjelpe bli kvitt maur i denne leiligheten reparasjon (ikke kosmetisk). Men problemet er at ty til en slik radikal metode har råd til ikke alle huseiere. Så går du til neste metode for å eliminere dette problemet - en spesiell kjemiske materialer og stoffer for å drepe maur.
 Identifisere direkte Nest "Farao" maur enkelt, og du bør fokusere på maurstier der insektene er i reiret for mat. Behandle banen til maur av møbler og vegger spesielle preparater som inneholder en slags dimetyl (DMF) eller dietiltoluamid (DEET). Dette bør gjøres bare to ganger, hvis intervallet på 3-4 dager mellom bruk av stoffet. Deretter maur har permanent forlate hjemmet.
 Hvis du bruker kjemikalier du ikke kan (for eksempel, har leiligheten kjæledyr, barn, syke person eller en gravid kvinne) kan håndtere marsj maur hvitløk - to ganger i måneden. Maur kan ikke stå lukten, og dessuten vil det få ned duft. "
 I tillegg kan for ødeleggelse av "etiopiske" maur feller brukes sammen med borsyre og brun. Her er de vanligste typer belønninger:
  1.  Agn tørr. For det må blandes i like mengder boraks, borsyre og sukker, knust alt i en morter, og deretter strø på steder der det ofte er maur.
     Agn væske. Det bør blandes 5 g av borsyre og boraks, 50 ml vann og 50 g sukker (ca 5 ss). De har også lagt litt mindre enn en teskje med syltetøy eller honning, deretter resulterende blandingen helles i individuelle boller. Disse bollene bør plasseres på alle kjente du marsjerende maur. Den eneste måten dette er ikke egnet for folk som har små barn eller kanskje en hund.
     Utføre følgende anbefalinger bør nøyaktig uten å øke mengden gift i agnet. Dette er viktig fordi målet ikke er umiddelbar ødeleggelse av arbeids maur, og ødeleggelse av reir, noe som betyr at de har tid til å bringe tilbake den forgiftet mat.
     Men til ingen maur klatret i mat, er det anbefalt å bruke bladene av vill mynte, salvie, eldre eller solsikkeolje - disse lukt skremme dem.  
Bli kvitt mugg på badet?
 Mange av oss har måttet forholde seg til utseendet av svarte flekker på veggene og taket på badet. Etter en stund, har disse punktene økt i størrelse, det var nytt, og som et resultat veggene var dekket med stygge svarte flekker vokste mugg. Bli kvitt mugg på badet, og hva du skal gjøre for å forebygge forekomsten?
 Våtrom, som inkluderer et bad, ofte utsatt for sopp. Gunstige forhold - våt, utilstrekkelig ventilasjon, høye temperaturer og mangel på naturlig belysning bidra til dannelse og vekst. Rengjøring hlorovmisnymy løsninger og kalking veggene gir bare en midlertidig resultat, igjen og igjen begynner formen å komme gjennom farlig tykt lag av kalk, dokuchayuchy deres utseende og karakteristiske muggen lukt. Men dette ubehagelige fenomenet kan motstå. Å kvitte seg med mold, er det ikke nok vaskemiddel eller skyll med soppdrepende midler. Først må du finne årsaken til hennes utseende og velge en måte å eliminere den.
 Utilstrekkelig ventilasjon
 Å sjekke ventilasjonen må presentere et stearinlys eller kamp til ventilasjonsluke. Hvis flammen er forskjøvet til siden, tyder dette forurensning eller overlappende tegning. For å fikse denne grunn, må du ringe master for rengjøring ventilasjon eller arrangere tvunget ventilasjon på badet ved å installere kanalvifter.
 Høy fuktighet på badet
 Å redusere fuktighet anbefales å erstatte metallrør med plast kolleger, har en lavere varmeledningsevne og fuktighet kondenserer ikke. Etter bruk av bad er ventilert. Du kan forlate bad døren åpen om natten for jevn fordeling av fuktighet i hele leiligheten. Likeledes bør gjøre og temperaturregulering.
 Utilstrekkelig isolasjon
 Årsaken til støpeformen kan bli dårlig isolasjon, hvor den kalde årstid og fryseveggen vidvolozhuyutsya. Badet i denne saken varm. Husk at noen billige typer isolasjon, isopor som bare provosere dannelsen av mugg.
 Måter å eliminere mold
 Etter å bestemme og eliminere årsakene til sin forekomst må fjerne allerede dannet celler på veggene og taket på badet. Det beste alternativet er å reparere, utskifting fliser og maleri rom. Men denne metoden for å håndtere mugg mest tidkrevende og dyrt, så de fleste bruker andre metoder er ikke tunge budsjett.
 Fjerne mugg - en obligatorisk prosedyre, som muggsopp ikke bare ødelegger dine vegger, trim, tepper og møbler, men identifiserer også giftstoffer som påvirker helsen, forårsaker allergi. Når stripping berørt av flatene bør bruke en maske som beskytter luftveiene fra rammet soppsporer i kroppen.
 Nærliggende dannet fra formen fjernes med en slikkepott sammen med gips, maling og fugemasse. Deretter behandlet Emery overflaten og la stå i 3 - 4 timer. Antisoppmidler påføres på helt tørr overflate. Spesielt verktøy mot mugg selges i butikken. Brukbare og andre materialer:
 - Antiseptisk frakk;
 - Kobber sulfat;
 - Løsning av såpe;
 - Bleach løsning.
 Antiseptisk primer redde deg fra mugg og hindre ny fremvekst. Det har allerede solgt hyllevare eller tørr, blir den fortynnet med vann til instruksjonene. Et første belegg er påført den preparerte overflaten tørr maling børste eller sprøyte. Antiseptisk permisjon i 4-6 timer, så ren, vask med rent vann, la det tørke og dekke igjen hruntovkoy.Cherez dag kan gjøre reparasjoner og etterbehandling på badet.
 Du kan også bruke populære, tid-testet metoder. For eksempel kobbersulfat i en konsentrasjon på 100 g per 10 liter vann eller blekemiddel i et forhold på 100 ml. 10 liter. vann. Det er viktig å huske på at stoffer som inneholder blekemiddel, ikke blandes med stoffer som inneholder ammoniakk. Fyre fjerner mold såpe oppløst i vann.
 Black mold på badet, som ble dannet på flisen, er den mest effektive løsningen fjernet fra tea tree olje. For å gjøre det, blande to kopper vann og eterisk olje (2 ts) løsning ble sprayet med en spray og igjen for et par timer. En annen vanlig brukt og meget effektiv måte - soda på en varm plate og smuldre helles eddik.
 Etter fullstendig fjerning av mugg bør bry seg om under hvilke forhold vil det ikke lenger vises. Alt du trenger:
 - Regelmessig lufting bad;
 - Installasjon av termisk isolasjon av vegger;
 - Ikke tørk klær på badet;
 - Ventiler og rør til å holde i god stand;
 - Ordne kvalitet ventilasjon;
 - Behandlingen brukes bestandige materialer.
 Følge disse enkle reglene vil bidra til å håndtere formen i lang tid eller for alltid.  
Gjetter på ferie


 Hvis du beundrer og elsker mystikk søker svar på sine spørsmål gjennom ulike spådomskunst, ikke forråde sin lidenskap og hvile! Gjetter på runer - den enkleste måten å ha det gøy når du kjeder deg, eller hvis du har til å gjøre et valg, for eksempel om å gå tur på en yacht? Bror eller venn med deg til lunsj? Nyt en cocktail med fyren som møtte deg i går på diskotek? Med runer kan gjøres også i kjærlighet spådom.
 I strandveske sette runnыy kompakt sett, som består av 25 runer. Hver rune har sin verdi, men før du starter dem gjette, bør du etablere personlig kontakt med kortene og gi hver sin egen forstand. Tjuefemte rune ikke spesifikt mener hvis trekke den under spådom - derav, fremtiden usikker. Når det er satt at du er interessert i spørsmålet, får poser med fleece og bestemme hva som vil være daten din!  
Hvor du skal dra på bryllupsreise i februar

 Slutten av vinteren kan tilby gode muligheter for vår bryllupsreise, trenger vi bare bestemme hva du forventer fra turen. Tenk om det på forhånd, fordi den siste tiden vil være vanskelig å gjøre et valg og mulige problemer med kjøp av billetter.

 Den dominikanske republikk


 Tenker på hvor du skal dra på bryllupsreise i februar, ikke kast kontoene til Den dominikanske republikk. Eksotiske landskap, bungalower og velkomst innbyggere vil erobre deg for alltid. Underholdning, massasje, turgåing, dykking bare for dere to. Den dominikanske republikk - et paradis for elskere. Her kan du ta del i karneval som er ikke verre enn de som holdt i Rio.

 Cuba


 Velger hvor du skal dra på bryllupsreise i februar, bør du vurdere fordelene ved veikjøring. Cuba, med sin eksotiske natur og urørte strender vil du liker fra de første sekundene. Du har også muligheten til å kjøre bilen på de berømte byene. Gjøre en grov sti, som dette: Havana, Pinar del Rio, Vinales, Varadero, Эlhuэa, Santa Clara, Remedios, Moron, Cayo Coco, Camaguey, Las Tunas, Bahia, Santiago de Cuba, Holguin, Ciego de Avila Santyk Spiritus, Trinidad, Cienfuegos. Under reisen kan besøke grotten av indianere, konge Gardens, La Reserve Caridad del Cobre, Palais de Vale, også i Cuba mange kirker og templer som ikke vil forlate deg likegyldig.
 De var de beste alternativene for hvor du skal dra på bryllupsreise i februar.  
Яндекс.Метрика