Hvor du skal dra på bryllupsreise i desember

 Honeymoon - er alltid minneverdig, uansett årstid. Det viktigste - å velge riktig retning. Fjellsidene er dekket med snø, en europeisk by eller sunny beach - velge hvor du skal dra på bryllupsreise i desember, ifølge deres smak - og du vil ikke angre.
 I vinter bryllupsreise har sine fordeler. Ingen folkemengder, prisene er ganske rimelige, kan du trekke deg tilbake til hotellet dekket med snø.
 Bryllupsreise i vinter kan deles inn i to kategorier: jakten på sommer eller vinter fortelling. Hvor du skal dra på bryllupsreise i desember?

 The Winter Tale


 Det første som kommer til hjernen - det absolutt Alpene. Fans av ekstrem sport skisteder vil gi en uforglemmelig bryllup opplevelse. Hvor du skal dra på bryllupsreise i desember bestemmer i henhold til deres økonomiske kapasitet. De dyreste feriestedene i Sveits, Østerrike, de mest spennende skibakkene, og i Italia de billigste feriesteder. I tillegg til ski forvente deg store nattklubber og diskoteker.
 Winter wonderland kan finnes i de nordiske landene. Norske fjorder, fiskevann i Finland - det er der du kan kombinere fritid med romantikk.
 I Holland kan du skate på frosne kanalene, Polen, vandre i gatene i Krakow. Og du kan gå til Lappland for å besøke julenissen. Dette bryllupsreise å huske, og barna vil fortelle.
 Europa feirer jul i desember. Lyst innredet gater og butikkvinduer - et fantastisk skue. Bryllupsreise til lyden av juleklokker - en flott start på ekteskapet.

 I jakten på sommeren


 Hvis du ønsker å gå tilbake i sommer, gå til Sri Lanka. Landet med evig sommer med vakre strender og komfortable hoteller.
 Haiti - et godt valg, særlig ettersom det nyttårsaften i Haiti festival av farger. Dette ligner på vår 8 mars - en annen grunn til å få en gave og en gratulasjon.
 Det perfekte stedet for en bryllupsreise i vinter - Singapore. Fantastiske naturen i landet er fascinerende, uvanlige blomster, palmer, ananas vokser i sengene.
 Bryllup i vinter - sommer bryllupsreise, kunne mottoet holde sin reise. Velg en retning hvor du skal dra på bryllupsreise i desember, og dra på ferie.  
Aktiviteter på havet i UAE

 De forente arabiske emirater ligger i den sørøstlige delen av den arabiske halvøya. Dette området tiltrekker seg mange turister hvert år. Dette er på grunn av klimatiske forhold, og gir lufttemperatur på 25 grader Celsius hele året. Samt nærhet av transportveier og infrastruktur hotellkjeden høy vedlikehold.
 Aktiviteter på havet i UAE

 Bredden av Emirates og Oman er vasket av vannet i Persiabukta. En uforglemmelig strand ferie i UAE gi sandstrender og gå på vannet. For friluftsinteresserte er det alle forhold for bading, windsurfing, dykking og vannski.
 I ferie ved sjøen i UAE kan praktiseres ridning, golf og tennis på de beste stedene å skyte på mål fra en bue. Shopping er også en form for sport og underholdning, og det er alle forhold for eksotisk shopping. Suvenirer kan du finne i store kjøpe cents, og basaren. Ikke glem å prute med selgerne, gjelder dette for å kjøpe smykker.

 Aktiviteter på havet i UAE


 På slutten av en hyggelig dag tilbrakt kan nyte god mat på en restaurant. Den tilbyr et bredt spekter av nasjonal og europeisk mat.
 Spise faktisk kombinere med en tur på sjøen. Middag kan være om bord i en av tre skip kalt "Dow". Eller gjenopprette en safari i ørkenen, der en av de elementer av underholdning er det en grillfest i et beduintelt og komplett spor magen.
 Besøk UAE krever overholdelse av visse regler. Klær turist bør være beskjeden. Det er forbudt gambling og drikking i offentligheten. Du kan ikke gå inn i et merkelig hus i sko, barn bilder, flagg, offentlige etater og det militære, så vel som kvinner. Venstre hånd eller å tilby mat, samt pass før bønn ikke.  
 I dag vil du lære fra artikkelen:

 Hvordan velge materiale for posene?

 Men til hvilken pris å kjøpe en koffert?

 Hvordan velge en solid bag?

 Hvordan velge en koffert på hjul?

 Hvordan velge en penn for vei koffert?

 Hvordan velge en glidelås?

 Hvilken størrelse og vekt bør være en koffert?

 Hvilken farge er mer praktisk for bagasje?

Hvordan velge en koffert på hjul
 Hvordan velge materiale for posene?
 Koffert bør ha høy slitasjemotstand, spesielt mot skade og fuktighet. Best dekning kofferter som inneholder polyester eller nylon med vannavvisende effekt. Ofte kan du se i butikker poser med plastbelagte metall smuler. Jada, de ser veldig attraktive og dyre, men de er lett ripete, men preget av høy styrke. Nøyaktig de samme egenskapene i skinn dekker.

 Men til hvilken pris å kjøpe en koffert?
 Hvis du har mye penger - kjøpe kvalitet koffert fra den berømte produsent. Men hvis du bestemmer deg for å spare penger, kan du kjøpe poser med dyre analog, og med en sterk avslutning. Kostnad motstykke er mye lavere og kvaliteten er nesten det samme. Aldri kjøpe for billig koffert, som kvaliteten er svært lav, og du kan ta det på det viktigste punktet.
Hvordan velge en koffert på hjul
 Hvordan velge en solid bag?
 På grunn av det faktum at svært rotete last bagasjen, kofferten din kan hardt rammet, og dekningen utenfor raskt revet. Det er derfor du trenger å velge en koffert med en pålitelig ramme rundt omkretsen. Det skal bemerkes at vinklene kofferter må ha forsterket gummierte foring. De er nødvendige i tilfelle at du vognene skjøre gjenstander som flasker vin eller kjøkkenutstyr. Selv om det ikke er mulig å gjennomføre alkohol i ethvert tilfelle. Hvis du bærer noe veldig viktig, for eksempel kinesiske porselensvaser, som er hundrevis av år gammel, trenger å kjøpe en modell med propylenovыm belegg som inneholder titan chips.

 Hvordan velge en koffert på hjul?
 Det viktigste - plasseringen tralle. Ikke kjøp en koffert, der hjulene på samme aksel. Toppmodellene har fire hjul. Husk også at de beste kofferter med hjul som kan rotere i noen part. For å redusere støy fra driv kofferter, trenger å kjøpe en modell med metalllager installert inne i kabinettet. Hvis låsen er levert - ukochuvannya sannsynligheten avtar. Hjulene er silikon og plast. Men det er bedre å foretrekker silikon fordi de er mye sterkere og mer pålitelig.
Hvordan velge en koffert på hjul
 Hvordan velge en penn for vei koffert?
 Den virkelige kvaliteten er bare tre koffert håndtak: uttrekkbart håndtak og to plast eller stoff. Det er nødvendig å sjekke komforten av holding kofferter, siden du må bruke den ofte. Sjekk sperrehåndtaket for å frigjøre det holdt i en parkert stilling som foldet og utfoldet.

 Hvordan velge en glidelås?
 Alle posene er lyn, og på dens kvalitet avhenger veldig mye. Kjøpe en modell med massiv samovosstanavlyvayuscheysya glidelås laget av plast. De er deformert på grunn av temperaturendringer, og til og med lyn pause, vil det fortsatt fungere korrekt. Best lås bredde - 10 inches. I kvalitativ kofferten har to låse: kode og vanlig.
Hvordan velge en koffert på hjul
 Hvilken størrelse og vekt bør være en koffert?
 Målt volum i liter, men produsenter ikke alltid indikerer informasjonen. Når du velger å ta hensyn til følgende: kjøpe en koffert med et volum på 30 liter hvis du reiser alene, og kjøpe 2 poser med 100 liter hvis du er ute og reiser med familien. Selvfølgelig, alt er veldig individuelt, men det er bedre å feile og ta et stort beløp.
 Nå flyselskapet endret sine regler, kan hver passasjer bare ta fri bagasjevekt som ikke overstiger 23 kg. Selv om du reiser sammen og du har en koffert som veier 26 pounds, må du betale ekstra for 3 pounds, slik at vekten blir lagt til. Husk å ta hensyn til dette når du kjøper en stor pose med hjul.
 Legg også merke økningen funksjonen ved å endre tykkelsen. Ikke glem at summen av alle parter må være mindre enn 115 centimeter hvis du tar en koffert på flyet. De fleste flyselskaper angi egenskaper, lese dem du kan på selskapets hjemmeside, eller spesifisere konsulent.

 Hvilken farge er mer praktisk for bagasje?
 Fra fargen avhenger av mange ting, kan du fly til flyplassen og la ikke merke til hennes koffert blant andre. Så du trenger å kjøpe en koffert lys og ikke-standard farger med mønstre og bilder, selvfølgelig, er det viktigste å ikke overdrive det. Uansett hva den opprinnelige posen du har kjøpt - sjekk etiketten for å tilfeldigvis ta andres bagasje.
Hvordan velge en koffert på hjul
 Vi ønsker deg en vellykket kjøp, kjære venner!  
Ferie i fjellet med små barn

 Tradisjonelt, kan babyen bare bedre på kysten. Ikke i det hele tatt! I fjellsonen, er det mange naturlige leger, der vil du og barnet ditt være i stand til å samle krefter.

 I dag vil vi diskutere fordeler eide ferie i fjellet med små barn.

 I fjellene i nyfødt


 Spedbarn barn barneleger anbefaler ikke aktiv reise, spesielt når reiser knyttet til endringer i klimasoner. Så babyer som mulig tilnærminger hvile på fjellene og feriestedet i nærheten av innsjøen, blandingsskog og sletten enger. Så det var eldre pjokk vil sannsynligvis munterhet og godt humør av slik permisjon.

 Fare ferie i fjellet for små barn


 Mange frykter ta tilbake et lite barn å hvile gjennom mytiske fjellet høydesyke. Begrepet "høydesyke" mange leger mener er ikke helt riktig. Dens manifestasjoner - kvalme, kortpustethet, tretthet, tap av appetitt, svimmelhet - er eneste tegn på tilpasning til miljøendringer, eller rettere sagt, luft (som reduserer mengden av oksygen). Mountain sykdom oppstår i en høyde på 3000-3500 meter over havet. Med et lite barn du neppe vil klatre så høyt, spesielt siden alle feriesteder ligger i fjellene i en høyde på 1.000 til 1.700 meter over havet. Videre er legemet av baby tre måneder nok dannes, og den er utsatt for denne sykdommen er ikke mer enn voksne.

 Hva hvis barnet ble sykt i fjellene


 Hvis, høydesyke fanget opp med pjokk, la ham drikke mer vann, barnet ofte feste til brystet. Hvis symptomene vedvarer i 2-3 dager, må lete etter et feriested som er mye lavere.
 Ferie i fjellet med små barn er spesielt nyttig hvis barna blir ofte møtt med luftveisbetennelse.  
Яндекс.Метрика