Hvor du skal dra på bryllupsreise i juli

 Bryllupsreise - en tur for to, så selvfølgelig ønske ung til å holde den vekk fra hjemmene sine. På dette tidspunktet jeg ønsker å være alene og lære noe nytt. Det gjenstår bare å velge hvor du skal dra på bryllupsreise i juli.

 Nord


 Juli - midt på sommeren, så turer til museer i større byer bør forlates eller bryllupsreisen blir en tortur på varm asfalt.
 Hvis du ønsker å vie tid til forskning attraksjoner og shopping, så du bedre gå til Skandinavia. Det er for varmt, men på grunn av nærheten til havet luften helt frisk.

 I Russland


 Romance of White Nights of St. Petersburg tiltrekker seg unge par å tilbringe bryllupsreisen i byen.

 Svært interessante steder er i Altai fjellene. Du kan se og barskog taigaen, og gresslettene i эdelveysamy, fjellbekker og innsjøer.
 Ikke glem Black og Azov Seas. En fantastisk mulighet til å tilbringe lange flyreiser uten et bryllup tur til sjøen for en rimelig pris.

 Europa


 Juli gir mange muligheter for strandferier i Europa. Hodet til Spania, Italia eller Hellas.
 Uvanlig tur til Spania er en god start på livet ditt gift. Strenge natur, middelalderske festninger og inflammatorisk flamenco huske deg for en lang tid.
 Sanne romantikere bør gå til Italia for å besøke festivalen "Kjærlighet Verona". Utrolig vakker og romantisk syn.
 Fans av musikk, selvfølgelig, gripe sjansen til å besøke begynnelsen av opera sesongen i Europa.
 Hellas i juli fantastisk vakker, mildt klima, sol og vin.
 Bulgarske Svartehavskysten, Adriaterhavet Kroatia møte deg vakker natur, klart vann og brede strender.
 Juli - en måned rikt utvalg av sted. Bestemme hvor du skal dra på bryllupsreise i juli, selvfølgelig, du. I alle fall, får du en masse positive følelser og inntrykk.  
Morsom historie

 På veggen henger en buffet fakultet munter plakat zahitovana alle lakonisk inskripsjonen "Si" NEI "depresjon! "(Hvordan å nyte livet). All noe, men etter å ha bodd neste episode ser ganske morsomt. Dermed studiet av kjemisk verksted, hyller med krukker, flakonger, reagensglass - alt det alvor - glass. Og midt - en liten plast elg. Sannsynligvis glemte en fan Kinder - overraskelser dermed arrangere overraske meg, sorry for tautologi. I elgen til munnkurv ble skrevet hele livstilfredshet, som om han sa at hans depresjon firmaet "nei" og deretter ga den tilbake til hornene. Og som elg tilbød meg å gjøre det samme, sier de, av hensyn til årsaken til og med låne horn. Jeg må si det hjalp. En horned antidepressant respekterer nå: liv i lommen, og hvis nødvendig, gjenta prosedyren forslag.

 *
 Livet - det er organisk kjemi. Er målet. Det er et middel, en kombinasjon som gir sine prestasjoner. Det finnes regler og lover for tiltrekning og frastøting. Kjenne dem, kan du lage fra ditt liv alt du ønsker. Det viktigste i syntesen av glukose ikke fikk i stedet TNT *
 (PS) Vel, jeg er litt oppvarmet med kjemi, fysikk i livet, men akkurat nok. Kjernekraft.  
Hvor du skal dra på bryllupsreise mars

 Begynnelsen av våren gir mer enn et stort utvalg av steder for bryllupsreise. La oss definere hvor du skal dra på bryllupsreise i mars.
 De fleste par velger å ferie varme eksotiske land å kombinere avslappende ferie i en ny familie og et par av velvære og ro fra den daglige travelhet av husarbeid.

 Cuba


 Fans av bil reise kan velge flere punkter av reiser, uten å stoppe på ett sted i lang tid for å nå et bredere område av Cuba. Du kan bruke en lignende rute: Havana, Zapata, Senfuэho, Trinidad Santyk Spyrytu, North Island, Remedios, Santa Clara. Besøk showet Tropicana Park Montemar. Pittoreske strender vil forlate et uutslettelig preg på ditt hjerte. Cuba er så rik på sin egen tropiske hager. Fordype deg i nattelivet i Cuba som aldri sover.
 Også, sammen med de ovennevnte alternativene kan tenke på hvor du skal dra på bryllupsreise i mars og i andre steder å besøke Maldivene, Kypros og andre feriesteder.

 Bali (Indonesia)


 Denne turen er for de som ønsker å få ikke bare en fryd for sjelen, men også for kroppen. Alle typer massasjer, spa-behandlinger, besøk til sentrum av Ubud, romantiske kvelder på hotellet. Prøv river rafting Ayunh. Besøk den ekstraordinære skjønnheten av templene. En rekke arter gjør at du kan nyte snorkling i om. Menjangan, dykking, de som foretrekker en litt annerledes ferie kan se på fugler, ri på hester, for å nyte utvalg av sykling.
 Det finnes flere alternativer for bryllupsreise, velger hvor du skal dra på bryllupsreise i april Den dominikanske republikk, Kypros, Maldivene, Tsjekkia, Sri Lanka, Sør-Afrika.
 Dette var de beste alternativene for hvor du skal dra på bryllupsreise i mars.  
Hvor du skal dra på bryllupsreise i april

 Våren - den vakreste og flytte sesong. Hvis du ønsker å velge en bryllupsreise akkurat nå, stoppe ditt syn på romantiske byer i verden. Ikke glem at med på turen kan ta et lite selskap, og du vil ikke ha tid for kjedsomhet. Derfor alternativer hvor du skal dra på bryllupsreise i april.

 Paris og slottene i Loire (Frankrike)


 At Paris er en av de mest romantiske byer i verden, så det er verdt å vurdere når du velger hvor du skal dra på bryllupsreise i april. Chateau d 'Artigny, Domaine de Beauvois, Le Choiseul, Le Prieure - denne gamle slott som treffer luksus av tid og høy komfort i dag. I hver av dem kan du se selv de unike unike øyeblikk og dykke inn i det vell av tidligere århundrer og føler deg selv å være aristokrater tiden

 A. Holy Trinity (Hellas)


 Vyznachayuchys hvor du skal dra på bryllupsreise i april, tenke på om du ønsker å være ett eller er shylyayetesya å hvile et lite selskap. I nygifte muligheten til å leie en hel øy med unike flora og fauna, der ingen kan hindre en lykkelig tidsfordriv. Øya har en komfortabel villa og bungalow, Church of the Holy Trinity. Øya ligger i nærheten av øya Evia. Det er mulig å få opp til 10 personer som kan sove i soverom villa, uten fordommer selv og bryllups i komfort.

 Italia


 Elskere av Italia kan reise rundt i landet som driver Ferrari. På ruten gir du besøker Roma, Myllemylyy, Siena og Firenze, Modena, Maranello Museum og Ferrari, Milano. I hver by overveid å stoppe for hvile, middag og natt tid. Besøk den vakre innsjøen Bolsena, Tower del Mandju, Duomo, etc.
 Nyt den unike skjønnheten til gater og torg. I Milano - kan hjertet av mote og stil kjøpe mesterverk av kjente designere.

 Reiser til Storbritannia og Skottland


 Ikke sikker på hvor du skal dra på bryllupsreise i april? Velg noe spesielt for sin egen utvikling, ikke bare for avslapning og rekreasjon.
 Besøk slottene Edinburgh (Linlithgow, Stirling, Bremэr) - du har muligheten til å beundre Loch Lomond (Queen innsjøer). Helikoptertur rundt i nabolaget. Ledig tid for selvstendig gange.  
Hvor du skal dra på bryllupsreise i mai

 Grubler hvor du skal dra på bryllupsreise i mai, må du sørge for å velge flere alternativer kan gjelde for menn med hjelp eller råd. Flytt sertifikatet du er interessert i land og byer, så kan du ringe opp reisebyråer og til slutt bestemmer.

 Seychellene


 Velger hvor du skal dra på bryllupsreise i mai, må du først bestemme retning av resten: strand, sjø, shopping, etc. Du kan melde deg av romantyteskom besøk alle øyene på Seychellene. Bevegelsen utføres på den komfortable yacht, som gir alt for at du gir forholdene for rekreasjon. Ruten kan gjøres på Mahe, La Digue, Grand og Petit Sir, Coco, Buby, Åryd, Praslin, Åryd, Nysgjerrighet. Hvil rettet mer for fans av maritime eventyr. Gjennom resten kan benytte anledningen til snorkling, dykking, nyte utsikten over sykkeltur. Du kan også fortynne underholdning turer og utflukter rundt i byen.

 Kypros


 Kypros regnes hjørnet over hvilke beskytter Aphrodite - gudinnen for kjærlighet og skjønnhet. Dette hjørnet nettopp opprettet to elskende som ikke ønsker nysgjerrige øyne som ønsker å være i en fantastisk og behagelig sted. Programmet er fullt av avslappende spa-behandlinger, massasjer, etc. Du kan også bestille talende guide som viser deg alle severdighetene i dette hjørnet av planeten.
 De var bedre alternativer hvor du skal dra på bryllupsreise i mai.  
Hvor du skal dra på bryllupsreise i januar

 Midt på vinteren ikke frata deg av steder for rekreasjon. I dag skal vi bestemme hvor du skal dra på bryllupsreise i januar. Denne sesongen åpner reise destinasjoner enda mer spennende. Det er et valg mellom seilaser, overland turer til fots eller med bil på egen hånd.

 Sri Lanka


 Her kan du besøke byen Pinnavele, som er berømt for sin slonovыm barnehage, gå opp til fjellet av Sigiriya. Gå til templet Dambullы, Royal Botanic Gardens, te fabrikken. Også du vil ha mye tid for ham på stranden, slappe av på den milde solen. Velger hvor du skal dra på bryllupsreise i januar Ikke kast kontoer og helligdager i Kypros, som fortsatt er en av de mest populære blant bryllupsreisende.

 Maldivene


 Mange velger å bryllupsreise bare Maldivene. Tilbring en uforglemmelig ferie i behagelige yachten som vil bringe deg til den pittoreske skjærgården, og bringer glede dykking og dykking, som undervannsverdenen er ubeskrivelig skjønnhet. Du kan ikke bare bruke tid sammen, men også å reise med venner. Du kan prøve å fange sin egen fisk, som deretter kokt.

 Sør-Afrika


 Hvorfor vyznachayuchys å dra på safari? Her kan du trykke på dyrelivet og bo i perfekt stillhet lydene av naturen, føler jegeren eller se de eksotiske dyrene i sitt naturlige miljø.
 Det var en samling av alternativer hvor du skal dra på bryllupsreise i januar.  
Яндекс.Метрика