Hvor du skal dra på bryllupsreise i november

 Uansett hvor kjedelig og grå været var ikke i vår av november - en flott måned for vår bryllupsreise. Du har et stort utvalg av steder å reise. Det gjenstår bare å ta det valget og bestemme hvor du skal dra på bryllupsreise i november.

 Sørøst-Asia


 I november, Sørøst-asiatiske monsun ender og Thailand, Malaysia og Singapore er villige til å akseptere deg.
 I Thailand kan du kombinere romanse med interessante utflukter, sightseeingturer i ekstrem avslapping.

 Hvis du ikke liker å sitte på ett sted, så du trenger for å vurdere den samlede bryllupsreise i stil. Deretter kan du nyte en romantisk øde strand og deretter dykke ned i historien til landet, undersøke attraksjoner.
 Veldig interessant bryllupsreise kan være i Vietnam. I dette landet, kan du kombinere en strandferie med besøk til templer og nasjonalparker. I Vietnam, en av de billigste dayvynhov. Den perfekte kombinasjonen av kognisjon, rekreasjon og romantikk sandstrender.

 Europa


 En av de største fordelene med vår bryllupsreise i Europa i november - en ganske lave priser sammenlignet med sommeren reiser. Videre høst - en tid med fargerike festivaler i Europa. I Tyskland Carnival sesongen begynner. Ikke glem en ferie som Halloween. Det er mulig å tilbringe natten i selskap med vampyrer, zombier, mumier.
 Frankrike begynner i november ferie vin "Beaujolais Nouveau".
 Til tross for ikke alltid gunstig værforhold bryllupsreise i Europa vil forlate mange inntrykk.

 Eksotiske steder


 Vakre strender Tunisia og Marokko møte deg lyse sol og rolig sjø. Legg til dette en rik og ekskursjon.
 Hvis du ønsker å være alene med naturen, så du vil være Afrika.
 Velger hvor du skal dra på bryllupsreise i november, stor. Kanskje i november bryllupsreise, og du vil huske for livet.  
Hvor du skal dra på bryllupsreise i juni

 Begynnelsen av sommeren - en flott tid når det er et stort valg mellom ferie egnet for bryllupsreise. Det er et alternativ for romantikk og avslapping bare to av oss, er det muligheter for fritid, uten å stoppe på ett sted for lenge, du fylle Holidays maksimalt antall følelser. La oss velge alternativer hvor du skal dra på bryllupsreise i juni.

 Jamaica


 Jamaica - et godt alternativ til å være alene blant eksotisk natur og blå bølger. Fjern et rom på et bra hotell hvor personalet vil gjøre alt for å sikre at du blir komfortabel. Ta del i det fargerike livet av øya, der befolkningen hjertelig velkommen. Levende musikk fra Jamaica vil legge mer romantikk ferien.

 Praha (Tsjekkia)


 Prøv når du velger hvor du skal dra på bryllupsreise i juni for å bo i Praha. Denne uvanlige valg som vil gjøre turen unik. Bytur vil bringe deg uforglemmelig glede. Singing fontener vil imponere deg dypt, vil du ikke ønsker å forlate. Gå til Mount Petrin og bringe den andre halvparten din kjærlighet. Praha Eiffeltårnet - strukturen overgår skjønnhet. I løpet av turen romantiske middager i en bevegelse miljø der alt er akkurat riktig for deg.

 "Tropical Paradise" i Australia


 Sydney kombinerer skjønnheten i tropene og asymmetri av moderne bygninger. Du kan gå gjennom deler av bydelen Rocks Town Hall, Kings Cross, Hyde Park. Australia er kjent med dens unike dyr, så vi anbefaler å besøke parken dyr, hvor du kan finne dem andre steder du ikke kan se. Du vil være i stand til å møte med så rike undervannsverdenen.
 Det er også Bali (Indonesia), Østerrike, Storbritannia og Skottland, Hellas, Italia, Kypros, Seychellene og andre feriesteder.  
Hjelp av musikalsk uttrykk

 Hver art har sine egne metoder og mekanismer for overføring av følelser, det er musikk har sitt eget språk. Hjelp av musikalske uttrykk er klang, tempo, orden, rytme, størrelse, registrere, dynamikk og melodi. I tillegg tar analysen av et musikkverk hensyn til slike hjelp av musikalske uttrykk, stress, pause, intonasjon og harmoni.

 Melody


 Melody er sjelen av sammensetningen, hjelper det å forstå stemningen i arbeidet og for å formidle følelser av sorg eller glede, kan melodien bli hopping, glatt eller jerky. Det hele avhenger av hvordan forfatteren ser det.

 Sats


 Hastighet bestemmer hastigheten på som uttrykkes i tre hastigheter: langsomme, raske og moderate. For deres betegnelser brukes begreper som kommer til oss fra italiensk. Derfor, for treg - adagio for rask - presto og allegro, og for moderat - andante. I tillegg kan tempoet være rask, rolig, og andre.

 Rytme og størrelse


 Rytme og størrelse som et middel til musikalsk uttrykk bestemt stemning og bevegelse til musikk. Rytme kan være annerledes, rolig, uniform, jerky, synkopyrovannыm, klar, etc. Akkurat som rytmer som omgir oss i livet. Beløpet som trengs for musikere som definerer hvordan du skal spille musikk. Det er registrert i form av brøker kvartalene.

 System


 Harmoni i musikk bestemmer sin retning. Hvis dette er mindre, er det en trist, trist eller gjennomtenkt, tankefull, kan være nostalgisk. Major møter fornøyelse, glad, klar musikk. LAD kan være variabel når mindre endringer majeure og vice versa.

 Klang


 Klang farger musikk fordi musikk kan karakteriseres som tone, mørk, lys, etc. Hvert instrument har sin egen klang, samt stemmen til den enkelte.

 Registrer


 Registrere musikk er delt inn i lav, middels og høy, men det er viktig å rette musikerne som utfører en melodi, eller eksperter, undersøkelse av arbeidet.
 Slike midler for musikalsk uttrykk som intonasjon, stress, gjør det lett å forstå hva komponisten ønsker å si pause.  
Det mest interessante skulpturer og graffiti Peter

 Nordlige hovedstad Russland - en av de mest monumentale bro streiker og vinner sin luksus og storhet. Paradokset er at alt liv, som bor i byen, du kan ikke lære det gjennom. Det er flere forklaringer. Først til den konstante rush jobb, skole, på sin måte reduserer iver til å gå og gå i gatene for en grunn. For det andre, å være på samme sted, jeg ønsker en ny opplevelse, så det er et stort ønske om å gå utover det, og se noe nytt. Gå alltid mulig, men komme å ta en tur på ukjente gatene i byen mye mer interessant.
 Hvis du hadde noen gratis dager, arrangere en tur rundt i byen og forstedene, endre vanlig situasjon, for eksempel et hotell av gamle St. Petersburg etter start fra et nytt parti. Det er interessant å tilbringe fritiden, og legger fotoekstraordinære bilder.

 Interessante skulpturer


 Dette vil bidra til morsomme skulpturer som kan sees i mange deler av Peter. Skulptur i form av store røde knapper plassert på Avenue. Levashovskyy 13A. Noen ganger hvor du kan møte som enkle husholdningsartikler i denne uvanlige rollen. Forresten, tiltrekker det til seg likegyldig til restauranten som tydelig vet hvordan å tiltrekke seg kunder. Selv om dette er en god unnskyldning for å sitte i et komfortabelt sted å ha en matbit og gå på.

 Interessant graffiti


 Graffiti har lenge blitt en del av gatekulturen i mange byer. Peter i denne forbindelse er intet unntak. Hyggelig å nyte når det er gjort vakkert og smakfullt. Beundre denne fine art kan, går til Barnas Biblioteket ved Moskva motorveien bud.2. Veggene er malt med historier om den populære boken "The Wizard of Oz". Også vist bokhyller lesere. Så flytter massene ideen om at lesing interessant og spennende.
 Slappe av etter en tur alltid vil ha komfort. Komfortable hotellet Corinthia St. Petersburg inviterer til alle gjester og beboere i byen.

 Skulptur med hester


 Etter hvilen gå videre ser interessante skulpturer. På Avenue. Engels d.154 er et shoppingsenter, i nærheten som står en skulptur av to store hester, en grønn og den andre rosa med golden manke. Dette er virkelig en glamorøs hest. Hvorfor ikke ta bilder ved siden av dem?
 Etter fotoshooten vil være en ny urban bilde til din favoritt sosiale nettverk. Tro meg, vil mange spørre, hvor er disse skulpturer og sted. Praksis har vist at det verste av alt byen kjent med lokalbefolkningen. Overraske deg selv og andre, for eksempel opprinnelige visjon av et nytt bilde av den store Peter.  
Vakre steder av.
 Nytt år - en familie ferie, jeg anbefaler ham på det sterkeste til å møte med innfødte mennesker, barn. Ikke nødvendigvis hjemme, men utenlands tur - det eneste alternativet.
 I vårt eget land mange flotte steder å besøke og bør minst en gang. Så hvorfor skulle ikke begynnelsen på et nytt år, og begynner sin reise til hjemlandet? Hvor bedre å gå - vi vil hjelpe. Til å begynne oversikt over de mest spennende nyttårs ruter fra Russland selv, kanskje, "New Year".
Vakre steder av.

Vakre steder av.

Vakre steder av.

Vakre steder av.
 Stor Ustug
 Hva kan være det nye året enn å besøke en gjest av julenissen? Hans forfedres landområder som ligger i den nordlige skogen ikke langt fra rike av den gamle russiske byen Velikij Ustjug. Hvis du tenker å gå her med bil på veien kan se andre innfødte russiske byen - Jaroslavl, Kostroma og Vologda.
 Hjemme skjeggete fantastisk karakter er turpoezda - Moskva, Vologda, St. Petersburg. Utviklede turist bussruter, og selv om byen er liten, men den Airfield her også. Så hvis tiden renner ut - på flyet og på den måten!
 Stor Ustyug - utrolig vakker og veldig gjestfrie byen. Her, når som helst, venter gjestene kan ikke bare beundre dens skjønnhet, men også morsomt å feire det nye året! Hvordan? Nytt år - et år? Det er det! Forresten, kalles et program som er utviklet for den neste, 2013.
 Når du kommer til Great Ustyug, sørg for å få en morsom julebord: Familie og mote, teater og deilig, høy kvalitet og enda Extreme!
Vakre steder av.

Vakre steder av.

Vakre steder av.

Vakre steder av.
 Saint - Petersburg
 "Fantastisk Nordens paradis", sunget på sanger og dikt unik russiske byen hvor du kan få vinter og sommer, lurer på og beundrer den uendelige. Mange av oss ved omtale av Nord Venezia, bare nevne vindebroer, hvit natt på elven Neva, fontener av Peterhof, Hermitage mesterverk. Forresten, sistnevnte som en uendelig rekke andre kulturelle skatter av den russiske hovedstaden, kan du nyte når som helst på året. Men forestill deg at Peter vinter - ikke et syn som mindre spennende enn sine hvite netter.
 Nyttårsaften - alltid en glede, men som et utvalg av underholdning og kulturelle juleprogrammer, som Saint - Petersburg, vanskelig å finne. Noen var interessert i muligheten til å feire nyttår på Sports Palace på skøytebanen, andre - i landet, ski. For unge mennesker benytter det 200 nattklubber og diskoteker "glamorøse" dans, underground.
 Romantisk heller ikke bli lei med hvit om natten - pakket snø vinteren byen i lys av månen vil avdekke de mest intime hemmeligheter hennes skjønnhet. Anitsjkovbroen og The Bronze Horseman, Isak-katedralen og Nevskij Prospekt, Neva Embankment og Slottsplassen - vil du se dem på en ny måte. Forresten, på Slottsplassen ligger hovedtreet i byen.
 På nyttårs pause Norden ut over Neva volley av fyrverkeri på deres bakgrunn belysning St. Petersburg broer og bygninger, og den vakreste snø Neva ser enda mer høytidelig.
Vakre steder av.

Vakre steder av.

Vakre steder av.

Vakre steder av.
 Moskva
 Kommende juleferien og den russiske hovedstaden. Moskva - den eldste og vakker by og dens Kreml og Den røde plass, Triumfbuen og oppstandelsen Gate, Kristus-katedralen Frelseren og Manezh interessant og verdig oppmerksomhet den mest erfarne reisende i enhver årstid. På nyttårs er tradisjonelt forberedt uforglemmelige overraskelser. 2013 vil møte et bredt utvalg av eksklusive lys og lydinstallasjoner.
 Derfor, for det nye året Moskva eksperter har utviklet prosjektet "8h14" - originale lydspor som vil bli spilt i åtte stor parker hvor det er repeatere. De brukte lydene av naturen, lyden av ferien. Trærne med lysene blinker de viktigste ordene: kjærlighet, undring, glede, etc., og på forskjellige språk.
 For jordisk installasjon designet "Metrozvukopolyten": 360 rulletrapper i stedet for reklame i en non-stop vil høre lyden av vinter natur, knirkende snø, hylende snøstormer, vinter fuglesang. De som ønsker å feire ferien tradisjonelt kan gå til den ydmyke fjell: fyrverkeri, flott utsikt, godt-kledd juletre, riding reinslede - et utmerket program for familier!
Vakre steder av.

Vakre steder av.

Vakre steder av.

Vakre steder av.
 Sotsji
 De sier at her minst en gang i livet skal besøke hver. Så hvorfor utsette? Etter Sotsji - er ikke bare en uforglemmelig sommerferie ved sjøen. Denne unike Alpine Resort er i stand til å overraske og glede i det minste i vinter enn i fløyel sesongen. Tenk deg at du har bare noen få timers flytur fra vinterkulda komme i sommer - stretch i genial sol, beundre palmene
 Byen er ikke så stor som høyden på badesesong, og sjøluft mer ren og frisk. Anlegget er alltid klar til å motta og komfortabelt innkvartere alle gjester, tilbyr dem en luksuriøs bankett, fascinerende fremvisning program og mye moro for barn og voksne.
 Alle som fortsatt ikke presentere nyttårsaften uten snø, nok til å besøke et skianlegg Krasnaya Polyana, spredt ut i vernede områder i nærheten av byen. Russiske Lille Sveits "- så kalte dette mest respektabel og populær vintersport sentrum av landet.
Vakre steder av.

Vakre steder av.

Vakre steder av.

Vakre steder av.
 Kazan
 Hovedstaden i Tatarstan, den gamle østlige byen som ligger på den pittoreske bredden av den majestetiske Russlands Volga-elven. Det har lenge vært knyttet sammen to store kulturer - russisk og tatarisk. "Visittkort" city - panorama bygget av Ivan den grusomme Kazan Kremlin og Millennium Square.
 Men det er mange og andre attraksjoner: Kazan sirkus, Det skjeve tårnet Syuyumbike, den gamle Bebudelseskatedralen og den høyeste i Europa Kul-Sharif moskeen - hele historiske sentrum bygninger bygget unike religiøs arkitektur. Også - utrolig nabolag av ortodokse kirker og muslimske moskeer. De som ønsker å tilbringe julen og nyttårshelgen med orientalsk smak vil sette pris på gjestfriheten til Tatar hovedstaden og dens skjønnhet.
 Samtidig er det også frost, samme høye snøfonner, kan du finne innfødte russiske underholdning - riding på treere, for eksempel. Harmonisk kombinerer tradisjonell slaviske underholdning med fargerike orientalske tradisjoner, turister kan besøke innstillings Tatar historier, prøver å lagre Bэhetle nasjonale retter og søtsaker. Besøk også residensen til Tatar Santa Claus, møte god Kыsh Baba og hans assistent barnebarn Car kyzy.
 Vel, vår lille tur over Ferdig? Nei, det er bare begynnelsen! Vårt fedreland grenseløs og vakkert i hvert hjørne av hennes levende gjestfrie mennesker som elsker byen sin, sitt land, sin egen skog, innsjø.
 Elsker dem og deg!  
Яндекс.Метрика