Hvordan å slappe av i naturen
 Når våren kommer, bryte eggeskall første bladene og til og med spurver fylt Nightingale triller, mange med uimotståelig kraft begynner å trekke nærmere naturen. Og jo nærmere - jo bedre. Man ønsker å hule et sted i ørkenen, med telt og fiskestenger, nyte aktiviteter og daggry, fiskeyngel og her er den i brann eller koker suppe (størrelsen på fisken synes hai og appetitt - som Gargantua). Dersom en slik forespørsel er lagt til og veitransport, blir motstå impulsen nesten umulig. Så forberedelsene til avgang av naturen.
 Hvordan å samle for ferie
 Jeg kjenner deg ikke, begynner alt med det faktum at i gangen slår en haug med ting. Dermed alle som kommer til å gå på naturen motiverer plante et annet tema som "fortsatt ikke på sin egen høyde skubb." Liker, kommer med bil, og det er å ta ut.
 For renheten av eksperimentet (ta ut, ta ut er ikke) jeg en gang lov til å laste ned hele bilen, som de tre (bare for deg!) Person. Starter fra teltet og slutter med bærbare datamaskiner. Bilen ble pakket til kapasitet - og bagasjerommet og interiør. Selv i førersetet var noen boksen. En haug med ting forble det samme er gyldig, og tydelig krevde lastebil. Det mest interessante jeg personlig syntes at det første av det som var klare til å gi mine medreisende, det var ikke en laptop og et telt!
 Snakker av teltet. Sørg for å ta den med deg. Natur - er ikke bare bedårende grønne blader og sang nattergal. Det er også mulighet for en god natts regn (veldig, veldig våt, tror på ordet), og til og med mygg og andre flygende (og bite!) Dyr som bare venter på det øyeblikket når du lukker øynene og stoppe det griper inn i lovlig middag. Sove under stjernene - veldig romantisk, men til slike uvanlige romantikk borgere vanligvis tilbringe Starry Night uttrykker stjerner (gode for litterære og buk) språk alle sine klager og helle en helt annen reppelentamy nådeløst. Så da morgenen når du må gå til Berezhok dam med fiskestenger, er det ingen enkelt hetteglass antykomarynыm midler og må holde en fiskestang med en hånd og med den andre hånden vidmahuyuchys to meter fra mygg horder.
 Du kan selvfølgelig sove i bilen. Men det er ikke så bra i morgen vil bryte hele kroppen. Igjen - mygg. Så enten du sove i tett tillukket interiør og zadyhayetesya av mangel på oksygen, eller åpner et vindu og bitende overgripere nettopp det og vente. Så det er bedre å ta teltet. Jo mer som moderne telt utrolig kompakt og rimelig.
 Men bærbare datamaskiner med dem til uønsket. Naturen er ikke til rette for bruk av høyteknologi. Hun foretrekker at enklere. For eksempel, øksen. En bærbar PC kan falle inn i ilden, for å bli fylt med suppe (i beste fall), det vil hoppe frosk nødvendigvis raskt utladet, og den uheldige eieren av enheten vil gå og sutre som kan lade bedårende laptop fra et bilbatteri (batteriet utslippet risiko støv). I tillegg er det vakre utendørs tid på en laptop igjen, og maskinen slår seg dødvekt, som finner sted forgjeves i bagasjerommet.
 En vakker samling metodikk for friluftsliv som tilbys av Jerome K. Jerome fortsatt i sin udødelige "story" Tre menn i en båt, ikke medregnet hundene. "Ifølge denne metoden, først ta alt som kommer til å tenke på prinsippet om" plutselig trenger. "Da strikes uten noe som du kan gjøre. Deretter inspisere resten og la bare det essensielle. Her er hva du trenger last og til slutt inn i bagasjerommet. Og vi går!
 Hvordan å ordne parkering
 Når en herlig solfylt sommerdag, vårt selskap av ti voksne og fire barn i bagasjerommet i bilen og dro til Narochanskye innsjø. Narochanskye Lake - en fantastisk juvel av Hviterussland, er det reneste vann, god fiskemulighet (og hvis fisken ikke blir tatt, kan du få på en byttehandel grunnlag av lokale innbyggere en annen bøtte-røkt ål hadde tidligere en liten avgift, en flaske vodka i en bøtte delikatesse nå har vokst, men det er likevel verdt det), vakre furuskoger zemljanichnika, chernychnykamy og sopp generelt, drømmen om alle tilhengere av naturen. Vi ble tatt langs badetøy og stenger, luftmadrasser og oppblåsbare ender for barn. Vi har planlagt en uke med avslapning i en av de beste delene av Hviterussland.
 Ankommer til sjøen, valgte vi et fantastisk sted for parkering - meter om fem til ti offshore, uyutnenkaya canaliculate, dekket med myk mose og skjult for alle vinder pines. Vi slo leir der virkelig en konge. Sette teltet, oppblåste madrasser, ender og svømte i sjøen. Alt var fint. Så var det middag og bål - retrett. Vi er glade og slitne, krøp i telt og sov sammen. Men ikke for lenge.
 Overnatter regn. En nydelig varm sommer regn. Her, evaluert vi deres framsyn - hvor kult at det tok en oppblåsbar madrass! Som seilte de. I den sanneste betydning av ordet. Tross alt, hadde vi en leir i hul. Resultatet var ikke sen til å komme, så snart regnet - vi bare oversvømmet med vann.
 Natten vi brukte i upravlyayuchys kjennskap til russisktalende og besittelse Sapper spade - gravd sporene tar av, prøver å liksom redde telt flom. Barn er utrolig glad - de plukket mose kuler og var glad for at ingen stasjoner, krever ikke å gå til sengs, og du kan spille, løpe og vyvalyuvatysya over ende i gjørme.
 Ved daggry var vi utslitt til det punktet av sporet nesten hjalp ikke - i hule! Og i det som så ut som en parkeringsplass Tenk vår landsby etter invasjonen mamaeva tropper - er greit patos! Alle tepper og puter var grundig våt og skitten sengetøy levde bare luftmadrasser. Våte poser, podmokly produkter (unntatt de som ble pakket i polyetylen forsvarlig, og, selvfølgelig, bokser). Den største overraskelsen var ventet på oss i potten - bortsett mose og skitt det var en floke av tang. Vel, ikke regn, men det kom dit! Tenker vi visste det - bidraget fra noen av den yngre generasjonen. Det var da vi ble virkelig ille: en natt et lite barn uten tilsyn på sjøen! Det kan skje noe spesielt sårbare én pappa, forestille hva som kunne skje trukket av busker, på veien rivende krus
 Snakker av krus. Upakovыvayas, trenger du ikke glemme å ta med toalettpapir? Selvfølgelig, uestetisk ting, men det er praktisk! En burdock - en god ting, men i tillegg Lopukhov naturen gir oss en haug med ting, fra Poison Ivy og nesler slutter. Min klassekamerat eller annen måte, gikk på en fjær piknik, gikk på klumper av blader av burdock (piknik ingen hadde tenkt å ta med en toalettpapir). Som et resultat av to uker i klasserommet hun kan bare stå. Spesielt vanskelig representert lærere forklare hvorfor hun ikke kan sitte ned, til tross for vedvarende forslag: hun bare ikke kunne si høyt at med burdock blad plukket sympatiske grenen av nesle og merke ikke dette før det er for sent
 Og forresten, om bush. Hvis du ikke vil, forlater fem meter fra parkeringsplassen, rumpe produkter på sitt eget liv, så gå for buskene med en spade - og deretter begrave alle produktene eller å arrangere en enkel toalett - kloakk som graver, gå hjem.
 Generelt, flyttet vi til parkeringsplassen nærmeste bakke. Avstand til sjøen økt til 20 meter rundt furutrærne var barn av fast parkering (fem for et barn på 20 meter med furuskog - nesten en jungel med all frykt, ikke det som tiltrekker to meter Berezhok innsjøen med varm sand).
 Hvor å beholde produkter
 Oblashtuvavshys igjen, begynte vi å tilberede middag. Menn, selvfølgelig, husket agnet, noe fortsatt var ikke opp til fiske. De snakket om luksus i fangster Narochanskyh innsjøer, renheten av vannet, bærekraft av fisken i vannet. I luften, svevende aroma av egg og saltet fisk. På spill i en aluminiumspanne grøt bulkala - ved daggry ble det kommer til å mate fiskene. Under disse samtalene ble stille flaske for henne - annet. Barna ble sendt til sengs, og vi fortsatte å tilbringe tid med sin gitar, brisling og vodka. Dessverre, brisling raskt endte. Det var bare vodka. Hvem hadde ideen til å spise fisk agn ukjent (morgen alle sammen forkastet ideen). Men i øyeblikket ideen virket sunn. Tross alt, hvis de velling kan inkludere fisk som vi er verre eller hva? Før måltider vi grundig pryklalysya. Noen smaksnyanser vi skrev av at grøt kokt uten salt, men fortsatt er det namishaly ulike frokostblandinger. Overraskelse venter på morgen. Når prodrav øyne og lider alkoholabstinens, våre menn fant at oparыshem kjele med kokt spesielt for fiske, nesten tom. Men kjele med velling (for eksempel aluminium og røkt), som sto i nærheten, helt full. 
 Uttrykk som vi introduserte våre barn den morgenen, ville jeg ikke våge å gjenta. Vi har bare en unnskyldning - vi var i dyp sjokk. Ti intelligente, gjennomtenkte mennesker, utdannet, med høyere utdanning (bare slik at vi deretter plassert seg selv) - og fortærte dorohaya mamma! Og ikke engang merke til! Det er hva jeg måtte drikke? Som det viste seg, mye. Siden da har jeg alt som fiske, anbefaler jeg deg å holde mat atskilt fra agn, selv om produktet er frokostblanding designet for den samme fisken. Det er ikke alltid våge å forklare at det er for denne hendelsen relatert råd. Men alle vet at det ikke er "tørr" fiske. Og hvis så, er det best å beskytte seg mot ulykker. Og fra lignende kastrulok.
 Heldigvis, det var den siste ulykken i løpet av ferien. Etter oparysha alt gikk som smurt. Det eneste problemet var at noen ganger måtte ta bort noen av barna appetittvekk orm - den yngre generasjonen er selvfølgelig en veldig merkelig måte, tenker at meitemark er helt legitimt strømforsyning (hvis fisken kan da). Og det eneste vi ikke har - salt, for det hadde en tur til nærmeste landsby. Det faktum at fisk lovylasya virkelig flott, og vi hadde rett til parkeringsplassen zasolyuvalnyy punkt, rengjøring fisk og legge den i en bøtte med salt.
 Så vellykkede turer i landet, mine herrer! Hvis du ikke kan fange fisk, så i hvert fall rozvazhytes fra hjertet!  
Яндекс.Метрика