Hvordan bli kvitt lukten av sko?
 Hvis skoen en ubehagelig lukt, bør finne sin årsak: dette kan være svette føtter, eller, funksjon materiale som skoen.
 Lukt fra substandard materialer, lim, interiøret ferdig sko kan fjernes ved hjelp av deodorant eller tørketrommel med ozon generator. Hvis svette føtter Unødvendig å si, annet enn helse krever daglig skifte av sokker, som er bedre å velge naturlige stoffer. Dette vil hjelpe å bli kvitt dårlige sko, men kanskje ikke helt, og den beste løsningen vil fortsatt kjøpe kvalitet sko. Kvalitet sko etter bruk i løpet av dagen krever ventilasjon og tørking (fortrinnsvis i solen eller nær en varmekilde), herunder bruk av ozon generatorer tørketrommel eller ultrafiolett lys. Det er spesielle spray og dufter sko med som fjerner ubehagelig lukt. Noen ganger sålene lage en fuktighetsgivende effekt, og trenger bare å kjøpe nye såler gjennomvåt måte å drepe bakterier.
 Å kvitte seg med svette føtter hver kveld bør vaske føttene med såpe og tørk den grundig, og deretter behandle føttene og mellom fingrene salisylsyre pulver og deodorant for føtter. Assist kontrast, varmt fotbad med sitronsaft, en pakke av borsyre (spesielt selges på apoteket), med sterk brygget te, deretter ben å tørke alkohol-basert verktøy. Vi anbefaler å vaske føttene infusjon av te sopp, isvann, vann med dråper eukalyptus olje og salvie, sette på foten mint krem. Effektive i denne saken og lim Teymurova som gir lukt beskyttelse i tre dager, hyggelige og økonomiske midler for føtter - Lavelyn, salve Deo bedre kontroll handling (brukes med forsiktighet) og hakket eik bark, helles i sokker om natten (for å søke om en uke ). Bruke pimpstein for å fjerne døde hud partikler, som avle bakterier og avgi en stygg lukt, og ta kontakt med en lege om tilstedeværelsen av soppsykdommer ben. 
 Hvis årsaken - svett fot, sko å skylle innsiden løsning av kaliumpermanganat eller hydrogenperoksyd. Sett skoene i fryseren slik at den podmorozylas. Påfør såpe løsning, tørk av med en klut dyppet i eddik. Etter eddik tørke sko ammoniakk. Hvis dette er ineffektiv, strø bakepulver inne sko og fottøy propylososte en dag. Absorberer fuktighet salt helles i sko. Du kan suge på innsiden av skoen infusjon av grønn te - det renser overflaten av bakterier og noen lukt. Det er også anbefalt å behandle Formidron sko inne.
 Prøv å unngå lukt definert alternativ: Ta på sko for et par granulater av søppel boksen dyrebutikk som absorberer lukter skarp og vil hindre vekst av bakterier. For samme formål, kan du bruke kull. Sette sko i teblader, sitronskall, kjøpe på apoteket, søt aroma oljer som kan håndtere rene sko (den beste - et kirsebær, grapefrukt).
 Riktig og regelmessig vedlikehold vil forhindre forekomsten av foten lukt i den. Kjøpe mer enn ett par av kvalitet sko hver dag, og ta vare på den. Velge de mest effektive middel for svette føtter i din situasjon, og du alltid bli kvitt lukt sko.  
 Esna - en flott tid å reise. I dag vil vi vise deg hvor du skal gå til våren. Fra artikkelen, vil du lære:

 Hvor du skal gå til våren Havet

 Hvor å gå til Europa i løpet av våren (mai)

 Hvor du skal gå med barnet i løpet av våren

 Hvor Go våren

Hvor å gå på våren

 Hvor du skal gå til våren Havet
 Du kan slappe av i april og dra til sjøs i en så vakker tid på året du endelig slappe av fra hverdagens hverdagen og arbeid. Mest sannsynlig tur i 2013, den mest attraktive i løpet av våren, fordi naturens skjønnhet tiltrekker folk og også påvirker den interne tilstanden og gir en utrolig følelse av komfort. Den mest fantastiske og mystiske landet i løpet av våren i øyeblikket - Tibet og Nepal. Hvis du går til Nepal, kan Everest se flott å se klostrene i Nepal, Kathmandu se severdighetene og andre byer.
 Of course, i Tibet dominert mystisk og merkelig atmosfære, svært uvanlig for folk i Russland. Du kan utforske mysteriene i tibetansk mystikk er å observere samt munker utfører uvanlig for våre handlinger og gjør underverker. Hver monument Tibet holder litt mystikk, du alltid høre mange historier du vil høre hele resten. Men du bør ikke slappe av bare sjelen, kroppen din har også en god tid, fordi etter vinteren svekket immunsystem og ledd og muskler er uvant til noen fysisk aktivitet. Men tibetansk medisin raskt sette deg på føttene, fordi ingen vet utgangen som det er i stand til mirakler. Det er i dette landet er kurert av de farligste sykdommer og uutforsket, men vi forstår ikke, fordi helbredelse finner sted uten innblanding av kirurger og avansert utstyr. Mange går det bare på grunn av at de ønsker å bli kvitt sykdommen, som er ansett som uhelbredelig når det gjelder medisin. Siden Tibet er alltid noe merkelig, mystisk og mystisk, folk går dit for å finne svar på dine spørsmål. 
Hvor å gå på våren
 Du må gå til Mount Kailas, hvis gå i Tibet. Alle religioner i dette landet tilhører den hellige fjellet, og ikke stiger til toppen av fjellet. Kailash omgitt av klostre, hvor daglig basis ritualer kalt "bark". Mange mennesker som har besøkt Tibet, sa at det var i nærheten av fjellet de zahadaly ønske at kom til stede ved ankomst hjem. Som du kan se, ikke nødvendigvis vente til sommeren for å slappe av og kose seg - våren finner også interessant ferie sted.
 Nesten alle av februar turene varierer i at utflukt er veldig interessant og svært bredt, så i januar og februar kan gjøres aktiv ferie i mange land. Vanligvis, hvorav de fleste har turoperatører, turister og tilpasset til å ha alt du trenger. Du vil se vide landskap for trekking, store bølger for surfing, elv for raftnyha farlige fossefall lansering av adrenalin og så videre. Veldig glad for at guidene er godt trent og snakke om alle attraksjonene i ekstremsport i hele landet og et sted hvor du kan slappe av ordentlig.
 I april kan du besøke landet med et høyt nivå av åndelig utvikling. I alle reisebyrå er en liste over land som er mest attraktive for rekreasjon i løpet av våren, kan du føle den mystiske og mytologiske detaljer av landet. For eksempel kan du gå til Egypt, hvor som helst kan du gå på en omvisning i pyramidene og ta en titt på en av underverkene i verden. Der kan du se på bilder av Farao, de egyptiske gudene, og utforske hele historien til Egypt. Lær av de som dyrket folk hvorfor Anubis var ansvarlig for overføring av sjeler inn i andre verdener, og guden Seth ble drevet ut i ørkenen og var ansvarlig for alt det onde hendelser i Egypt.
Hvor å gå på våren
 Selvfølgelig, kan du gå til Thailand, hvor også veldig hyggelig og det er mange mystiske og merkelige steder. Våren turer i Thailand er ikke veldig dyrt, spesielt hvis du flyr på hvilket som helst program. Du kan gå til Thailand i syv dager og gå gjennom noen opplæring, for eksempel offentliggjøring av interne klipp og slappe kroppen. Vanligvis vil dette være veldig billig, men du kan gjøre to ting på en gang: en pause i landet så attraktiv og slappe kroppen din så mye sliten etter hardt arbeid og byliv. Du kan legge inn en annen måte: å gå på tur og ri på alle turer, det er også veldig interessant, men legg merke til at kostnadene for hotellets gjester i Thailand og guider - forskjellig, vanligvis guider tar to eller tre ganger tur.

 Hvor å gå til Europa i løpet av våren (mai)
 Vanligvis på våren akkurat begynt å vokse gress, men i Europa var det allerede en hel vår, som ligner en veldig varm sommer og behagelig i vårt land. Dette tyder på at den personen som mottok ferie i mai, trenger ikke lang tid på å tenke på hvor du skal hvile. Du trenger ikke å fly til den andre enden av verden til å ligge på stranden og slappe av, fordi du kan gå til Spania, Italia eller selv i Kypros, mens du bruker bare 3-4 timer å hoppe på et fly, ikke så mye.
Hvor å gå på våren
 Men mange mennesker stilt det samme spørsmålet: "Hvorfor fly til hvile bedre i mai, men ikke i juli eller august, da gjør absolutt alle mennesker? Fordi forskjellen i pris for turer i Europa insubstantial ". Det finnes mange grunner, for eksempel i mai solen skinne veldig sterkt, nesten det samme som i sommer, slik at du kan få en fin brunfarge farge av moden fersken. I tillegg vil du ikke klage på sterk mulighet for helvete og få solstikk - temperaturen ganske godt, og solen er ikke brenne og ikke irriterende. Det var i mai, avslappende og tilbringe tid med familie eller venner, kan du reise rundt alle turer, se på berømte monumenter, ruiner, monumenter, etc.. Under turen alle har problemer med varmen i bussen, men som været utenfor er utmerket - du trenger ikke å slå på air condition. I løpet av våren kan du se i all sin prakt Paphos, Roma, Barcelona og Firenze, og de ser mye hyggeligere enn i sommer. 
 Du må også huske at i august mange turister våkner opp tidlig for å ta en solseng på stranden. Men det er ikke alt trenger å gå til restauranter i morgen for å reservere et bord for kvelden, men det tar tid og bringer med seg mye ubehag, fordi du har kommet til å hvile fra byen og ikke kjøre langs strender og restauranter å finne det rette stedet å slappe av .
 Kostnaden av våren ferie nesten to ganger lavere enn årlig. Reisebyråer spesifikt blåse priser i juli og august, så vel klar over at folk regner på ferie i disse månedene. Også økende flyreise, men reisebyråer og flyselskaper har ingenting å tape, vil det alltid være folk som er villige til å betale for resten sommer.
Hvor å gå på våren

 Hvor du skal gå med barnet i løpet av våren
 Våren i Egypt og temperaturer rundt 27 grader Celsius, noe som er svært attraktive, kan du slappe av i Middelhavet eller Rødehavet. Selvfølgelig, Egypt - veldig billig utvei, men bare hvis du bestiller et femstjerners hotell og velg den byen med billig ferie. For barn en rekke destinasjoner er spill rom, badeland og så videre, alle typer ritt berg og dalbane som vil glede barn. Mange turoperatører er off på en familie ferie, slik at du kan spare.

 Hvor Go våren
 Det beste stedet for en ferie i mars og april er på Hibinah. Det dominerer nord selve utrolige skjønnhet og atmosfære som ikke vil forlate noen likegyldig. På disse stedene den vakreste natur, fordi folk ikke har tid til å fange det og ødelegge som gjør et uutslettelig inntrykk på alle som har vært der minst én gang. Der vil du finne et stort antall steder for å praktisere ekstremsport som fjellklatring du kan gjøre, ri på en snøscooter, lære å ri en snowboard eller ski. Selvfølgelig, bør du ta kontakt med instruktøren hvis du har dårlig tur og ønsker å mestre teknikken, det vil koste billig, og viktigst av alt - du vil ikke få noen skader.
Hvor å gå på våren
Яндекс.Метрика