Hvordan få en flekk av svart olje?
 Utvendig plagg kan være alvorlig bortskjemt flekk av olje. Og mest bekymringsfullt, ta med en flekk av svart olje er vanskelig. Men for å takle "frisk" forurensning svært reell. Det viktigste er å riktig nærme rengjørings vыmazannoy i olje klut og velge ett av alternativene. Heldigvis, det er nok det er flere måter å rengjøring drivstoff oljeflekker.
 Eucalyptus Oil
 På stedet av fyringsolje kan håndtere eucalyptus olje. For å gjøre dette, legg den på en bomulls plate (eller en relevant tøy), og deretter behandle forurenset sted før oljen er borte. Bare denne versjonen er egnet for ferske flekker - fra gamle så ikke bli kvitt. Etter denne tingen bør vaskes i varmt såpevann, skyll grundig.
 Raffinert bensin
 Bomullsdott dyppet i raffinert bensin, kan også hjelpe. De bør behandles i forsvinningen av friske drivstoff oljeflekker. Du kan prøve å ta med bensin og gamle spot. Imidlertid bør etter raffinert bensin tørkes med vev ammoniakk. Deretter vaskes i varmt såpevann.
 Margarin eller smør
 Drivstoff oljeflekker kan oppløses dersom de påvirker fett - smør eller margarin. Oljen bør klink satt på stedet, så la stoffet ligge inntil forurensning vedvarer. Olje kan bli brukt på nytt. Men å fjerne olje fra bomull plate vev er ikke mye behov for å prøve å smøre ham. Det vil deretter fjerne fra klær og til og med fettete flekker.
 Hvit leire og potetstivelse
 For å fjerne flekker fra fyringsolje kan være forberedt en spesiell blanding av faktisk improvisert. For å gjøre dette, bland i en bolle hvit leire og potetstivelse som vil oppløse forurensning. Disse produktene bør tas i like proporsjoner. Så, i den samme bollen bør legge noen dråper ammoniakk og terpentin. Etter grundig blanding ble blandingen tilføres til brenseloljeflaket. Etter en stund denne pulver av stoff bør fjerne solid børste. Hvis oljen fremdeles bør prosedyren gjentas inntil forurensningen ikke er helt forsvinne. Etter denne tingen bør vaskes som vanlig.
 White spirit
 Fersk fra svart oljeflaket kan forsvinne etter behandling av vevssnitt solvent - helst white spirit, men kan brukes og distribueres aceton. Løsningsmidlet påføres en bomullsskive, som er behandlet og svart oljeflaket - det skal gnis forsiktig. Deretter må du vaske i såpevann ting. En viktig påminnelse: løsemiddel kan påvirke ikke bare beis fargede tekstiler fra denne behandlingen kan også endres. Derfor er det nødvendig å teste verktøyet i et lite synlig sted hvor noen av seamy side.
 Kaustisk soda og såpe
 Ganske vanlig måte å bekjempe forurensning. Men for å fjerne flekker fra fyringsolje eller såpe og brus blir nødt til å gjøre noen innsats - må skure lang. Men det er billig og populært middel. Etter fjerning av forurensning tingen vasket på vanlig måte.  
Hvordan vise flekken rødvin?
 Flekk på ting husmor leverer mange ubehagelige øyeblikk, spesielt når du ikke vet om det vil vaske alt. Nye flekker fra olje, krem ​​eller vin viser enklere og lettere snarest mulig skal behandles og pre zapraty.

 Hvordan vise flekker av rødvin
 1.  Ferske flekker fra rødvin bør misfarges saltsyre velling som påføres direkte til det stedet du sølt vin. Det er viktig at salt prosochyla stoff helt, tar det flere minutter, og deretter sette ting i varmt vann, tilsett vaskemiddel eller blekemiddel (avhengig av vev) og dynket i noen timer, og allerede etter vask. Hvis hånden er ingen salt, kan fersk vin flekken fjernes fra rennende vann fra springen.

   Hvis mye tid har gått, og stoffet har lekket enzymer hjelpe oppløsningen av alkohol og vann i et forhold på 1/1 som er fuktet svamp og sted promakyvat forurensning.

   Hvis flekken er gammel, så før gnir seg i hendene glatt, må du ta hensyn til de instruksjoner som viser hvordan å vaske ting. Hvis yttertøy, etter at du har vasket flekken med vann, hennes hånd over til renseri, i alle andre tilfeller, flekkene kan være utgang hjemme.

   Ikke å misfarge stoffet nær flekk av vin, til noen måte å fjerne behovet for å teste på et substrat eller pidhynu. Vanligvis, de gamle flekker som vises på baksiden, er løsningen påføres gradvis fra kantene til sentrum til flekken er "tversgående" på.
   Kan jeg ta med en flekk av vin helt
  Hvordan vise flekken rødvin?
   Ved hjelp av såpe "Antypyatyn" du i stand til å takle dette problemet. Først zastyrыvayut sted, bare umulig å oppnå 100% resultat fordi etter delvis fjerning av tingen skal vaskes fullstendig forhånds zamochyvshy det i blekemiddel. Best av kjemikalier rengjøring klær fra ulike zahryaznenney regnes som "Ass", som kan legges til vaskemaskinen.
   Den enkleste vidipraty flekk på en silkekjole, bomull og syntetisk, kan de låse i melk, som har noen whitening effekt. Flekker på hvite duker, møbler, tekstiler og tepper krever mer forsiktig tilnærming. For å gjøre dette, bruk en løsning på 9% -te eddik, er sitronsyre fortynnes i forholdet 2/1 (to spiseskjeer med eddik, en spiseskje lymonky). Etter at søknaden bør gis tid til å flekke merkbart blek, så fortynnet flytende vaskemiddel for møbler og tepper og håndtere hele produktet. Ikke nødvendig å utøve krefter for å fjerne det, som det vil skade strukturen i vevet.
  Hvordan vise flekken rødvin?
   Hvis stedet mer enn en dag, hjelper blanding av glyserol og kylling eggeplommer, som er igjen på stedet i noen timer, glyserin rozm'yakshyt overflateforurensing og eggeplomme absorberer fuktighet.
   Slipemidler er usannsynlig å hjelpe bli kvitt flekker helt, da de kan korrodere i kontakt vev, men en naturlig syre som sitron juice, som brukes i kampen mot vanskelige flekker.
   På første forsøk kan få øye å bo, er dette ikke bare ting, men også møbler. Derfor kan fjerning gjentas, og for å sikre virkning, må man for å skylle ting, og tørk tepper og møbler, i en løsning av vann og ammoniumklorid (per liter kaldt vann fortynnet med en teskje av alkohol).
   Spor av plassene vil bli igjen, hvis du utfører dine handlinger trinn for trinn:
  1.  Hell salt på en ny flekk i 2-3 minutter.
    Zapraty det i varmt vann med såpe eller blekemiddel.
    Påfør flekkfjerner (kommersielle eller forberedt hjemme) og la suge en klut.
    Hvis det er mulig, umiddelbart vaske ting helt.  
Bli kvitt stonih i huset?
 Tusenbein refererer til konvensjonell Flycatcher (Centipede klasse Mangefotinger), og er et insekt med en lang segmenterte legeme, og et stort antall ben. Det første paret utstyrt med kjever designet for fresing produksjon av ben. Antall meter i voksne kan nå 30 stykker. De vokser sakte som hennes barndom. I fluesnapper baby har bare åtte lemmer, og etter molting vises 15 par bein. I insekter mistet lemmer vokse tilbake igjen. Dårlig form og en advarsel er bare ønske - så snart som mulig for å bli kvitt stonih i huset, selv om nærhet til dem svært nyttig.
 Fordelene med stonih
 Deres rolle er å utryddelse av skadedyr, for eksempel:
 - Bugs;
 - Maur;
 - Biller;
 - Kakerlakker;
 - Termitter;
 - Lopper.
 De færreste vet at tusenbein i leiligheten er trygt for mennesker, de er nattaktive og ikke ta skade. Flycatchers i stand til å bite bare hvis det er en trussel mot deres liv. De finnes i mørke og fuktige områder, og foretrakk kjellere, under drivtømmer, bad, vaskerom, loft, skap, tre. Enkeltpersoner avvike utmerket syn, agility, grådighet og rask bevegelse. Leiligheten de kan spise av røttene av blomsterplanter, men hvis de er i potten, er det mindre enn fem personer, skaden vil ikke være merkbar. Flycatchers foretrekker skudd og knoller av planter som er mer tilpasset deres svake kjever. For å forhindre død av anlegget, må det bli transplantert, fullstendig utskifting av substratet, som kan være stonih egg. I hagen til å håndtere dem bør ikke være der mye nytte bringe de, ødelegge skadedyr. Innbyggere i de sørlige landene, for eksempel, de nøye vakt.
 Bli kvitt stonih
 I verden er det mer enn 3000 arter av tusenbein, som inkluderer drupes, kyvsyaky, og gigantiske California Scolopendra mange andre, hvorav eierne prøver å bli kvitt alle måter. Populære måter er:
 1.  Fysisk ødeleggelse er akseptabelt for alle.

   I habitater av insekter i hjørnene og langs veggene av leiligheter satt spesielle klebrige feller.

   Ofte praktiserer bruk av kunstige og naturlige plantevernmidler for å bli kvitt alle typer insekter og bugs i huset. Spesielt for dette formål ved hjelp av borsyre.

   I huset skal det være områder med høy luftfuktighet. I våtrom må installeres avfuktere og varme ventilasjon enheter.

   Det bør kuttes hele veien insekter å komme inn i huset. Disse inkluderer:
   - Sprekker og sprekker i vegger, tregulv;
   - Grooves i dør- og vindusåpninger;
   - Hullene i avløpet.
   Av spesiell bekymring er mine gamle, som er utstyrt med toaletter og bad. Fighting kolonier stonih være mislykket hvis ikke satt på objekter eller finmasket gasbind, som bør behandles hver dag som alle sprekker, gulvlister og hjørner. Du kan bruke spray, gel eller kritt på kakerlakker. Å fjerne kilden til fuktighet i huset, er tilstedeværelsen moskito garn og mangel på overflødig vann i blomsterbrett en beskyttelse mot inntrenging av uønskede besøkende.

   Når dekorasjon insektmidler bør brukes personlig verneutstyr som en maske, respirator, beskyttelsesbriller og gummihansker. Hvis oppgaven er for vanskelig, bør du bruke tjenestene til profesjonelle som bruker syntetiske pyretroider mykrokapsulyrovannыe (røyk stoffer), som garanterer fravær av ny fremvekst stonih. Bruktbil ikke etterlate merker på møbler og klær er rettet handling og er trygge for mennesker og dyr.  
Яндекс.Метрика