Begynnelsen av høsten for en - på slutten av ferien, avkastningen til de grå arbeidsdager. For andre - tvert imot, i begynnelsen av ferien i de mest gunstige forhold. Tross alt, faktisk, en perfekt ferie i september - varmen avtar, og mens de fortsatt varm nok til å besøke noen utvei. Dette gjelder spesielt for Middelhavet skianlegg - det er her rettet elskere høysesong, fordelene av som vil bli diskutert i dag.

 Hyggelig som fløyel

Hvorfor ville være på topp sesong?

 Fløyel sesong får sitt poetiske navn som værforhold som er spesifikke for det, ligner på følelser av dette stoffet - de er bare myk, kosete, anbud for menneskekroppen. I tillegg er det en versjon at uttrykket " fløyel sesongen "Kom fra tidspunktet for Catherine, som foretrekker å hvile i løpet av høsten Krim. Følgende hennes eksempel damene begynte også å besøke Krim høst, og siden den gang i mote kjole med fløyel - sesong høstferien på Svartehavskysten, og kalles fløyel.

 Hva legen bestilt

 Leger anbefaler velger å slappe av er det fløyel sesongen. Trykkende varme, påvirke helsen over. Solen var snillere - det er ikke farlige stråler, og kan nå sole seg i det hele dagen uten å tenke på hvordan å sole å unngå brannsår og allergiske reaksjoner.
 Fløyel sesongen spesielt gunstig for de som har problemer med trykk og kardiovaskulære systemet, fysisk utmattet og folk med allergier, barn og eldre. Hvis du tilhører en gruppe mennesker ikke tåler sommervarmen og aggressiv sol - ta en ferie i september og nyte fløyel sesongen

 Fløyel sesongen - en fullstendig hvile

 Overnatting i fløyel sesongen virkelig perfekt. Dette beste tiden å besøke strendene. De fleste hvilte varm sommer og nå tilbake til sitt arbeid - så fans venter halv høysesongen stranden med muligheten til å velge den mest passende sted for rekreasjon, ikke vzbalamuchennoe rent hav stillhet (barn fra 6 år på stranden, også, vil ikke - fordi de er ryddig gikk på skolen) og stille.
 Det også en flott tid å besøke forskjellige utflukter. I en litt vanskelig å få seg aktivt slappe av - du bare ønsker å kollapse på stranden og mer oppslukt i det forfriskende kjølig sjøvann. En fløyel sesongen lar ikke bli sliten i varmen av bussturer, lange turer i byen, observere lokale attraksjoner, ekstreme former for rekreasjon.

 Fløyel sesongen som en måte å spare

Hvorfor ville være på topp sesong?

 Overraskende, fløyel sesongen, med all sin ideelle, er også ganske økonomisk måte å slappe av. Men måten den er - som ikke ønsker å slappe av i høst så mye i sommer, så i september, er enhver reisebyrå klar til å tilby deg mer informasjon om og prakt rabatter.
 Velge en brennende tillatelse, ikke i en hast for å rush til det billigste tilbudet og forsikringer agent som "hvis du ikke kjøper denne billetten i dag, i morgen vil være for sent." Ikke glem om en fløyel sesong regler for å velge et reisebyrå : Sammenlign tilbyr ulike turoperatører, lese anmeldelser på nettet, foretrekker anerkjente reisebyråene med et komplett sett av nødvendig dokumentasjon, lese nøye utarbeidet kontrakt.
 Hvis du er foretrekker å hvile "villmann" Du også en hyggelig overraskelse i form av lavere priser på bolig, mat, ulike tjenester, suvenirer etc.
 Hvor å hvile i fløyel sesongen
 Først av alt, sørlige og vestlige kysten av Crimea - Det gjelder for dette feriestedet begrepet "fløyel season" i sin opprinnelige forstand. Krim passer elskere å slappe av hjemme, vil sette pris på en rekke utflukter, lavere boligpriser og mat (her i hele september kan du fråtse i vannmeloner, druer og fersken). Men østkysten av halvøya (Feodosia, Kerch) er absolutt ikke egnet for rekreasjon i fløyel sesongen - her på denne tiden av hyppige kalde strømmene.
 Også et flott sted for en ferie i september er Bulgaria, Sandstrender som tiltrekker voksne og barn, og overnatting prisene på hoteller og ulike tjenester er billigere med omtrent halvparten. Bare husk at havet i Bulgaria vil glede sin varme rundt 15. september.
 Populært nå blitt Resorts Hellas, Kypros, Italia - Velvet sesongen er ikke mindre sjarmerende enn i sommermånedene, og varer til midten av oktober. Omfattende turist infrastruktur for å tilfredsstille innfall av turister besøkte Middelhavet.
Hvorfor ville være på topp sesong?

 Hvis du har tenkt å slappe av i fløyel sesongen Kalkun - Husk at i dette tilfellet, kan du ikke lagre i prisene september her forblir den samme. De er redusert bare ved slutten av oktober - men været på denne tiden er ikke så stabil.
 Egypt heller ikke det beste alternativet for din ferie i september, av den enkle grunn at fløyel sesong her begynner en måned senere, utmattende varmen avtar fram til slutten av september.
 Fløyel sesongen Kroatia varer ikke lenge - fra midten av august til begynnelsen av september. Cold Adriaterhavet vil ikke nyte en lang høstferien på kysten sin. Men hvis bade i sjøen er ikke det primære formål å besøke alpinanlegg i Kroatia har en stor fløyel sesong her - landets gunstig klima for alle.

 Egnet - ikke egnet

 Folk er forskjellige - og spørsmålet om resten er også forskjellig. Kan lenge spioner fordelene av høysesongen - men for mange mennesker kan det være ufullkommen.
 Eksempelvis ungdomVant til spenningen av å tilbringe tid i feriestedet restauranter og diskoteker, er usannsynlig å sette pris på feriestedet september da vel halvparten av disse skolene har stengt og andre ikke så mye moro og overfylt i sommer.
 Ikke egnet for fløyel sesongen aktiv fritid - Mange vannparker og andre underholdningssteder er stengt frem til september.
 Til tross for at den fløyel sesongen egnet for barn, de fleste Familier med barn også lite sannsynlig å sette pris på sine fordeler - fordi September er barna tygge på granitt vitenskap i skolen.
 Derfor helt perfekt fløyel sesongen er for ektepar uten barn, single mennesker, kreative mennesker som kommer til sjøen er ikke morsomt, og slappe av i kropp og sjel, få styrke og bli inspirert.
 Som om ikke det var, oppfordrer vi hver person minst en gang i livet besøke en badeby i fløyel sesongen og å sette pris på tilbudet mirakel.  
Hvordan velge turist ryggsekk?
 Hvis du bestemmer deg for å bli en turist, er det første du trenger å kjøpe - en reise ryggsekk. Det avhenger av hans valg av en gunstig tilstand ikke bare kampanje, men også helse turister. Vi forstår at det er bedre å kjøpe en ryggsekk og hvordan det bør være romslig, holdbar, komfortabel, og viktigst av alt, så det ikke kan tåle en tur.
 I markedet er det mange modeller fra forskjellige produsenter. Men ikke glem at prisen er ikke det viktigste kriteriet for valg av varer. Det hele avhenger av følgende parametre:
 Type
 Størrelser
 Materiale og farge
 Rutenettet
 Lommer
 Lavere Branch

 telt. Moderne produsenter bruker Cordura og avyzent (Oxford). Den første - en høy styrke, syntetiske, vannfast og slitesterkt materiale. En av de største fordelene er at det ikke råtner Cordura. Bunnen av sekken er laget i samsvar med vanntett materiale, slik at den kan settes på det våte underlag. Fra innsiden av ryggsekken kan dekkes med vanntett materiale. Men dette betyr ikke at du forlater den i dusjen, blir ikke ting våt. Dette belegget hjelper promokanyyu ikke under beskyttende deksel, som ofte inkludert. Merk Herr og sømmer. Hva de mindre - jo bedre. Siden noen søm kan bryte i de mest uventede øyeblikk. Dette bør være dobbel søm og dekket med tape - er en indikator på gode ting.
Hvordan velge turist ryggsekk?
 Det ville synes at betydningen av farge ryggsekk. Men her er regelen at jo lysere jo bedre. Denne faktoren bidrar i søk etter savnede turistene. Dessverre skjer det ofte at turister gå seg vill i kampanjen. I dette tilfelle finner en lys ryggsekk i gresset og etterlater mye enklere.

 Rutenettet
 Opphengssystem - en måte å feste en ryggsekk til kroppen. Med andre ord, stropper og belte, samt deres relative posisjoner, metoder for kontroll og mer. Det er derfor opphengssystemet må velges under.
 Spesielt praktisk belte bør være, hvis bredden bør være omtrent halvparten mannlige hender. Du må også sjekke mykhet og tykkelse, er det 8-12 mm. Husk at riktig valgt og er laget vil flytte halvparten av belastningen på hofter, og dermed lindre kragebeinet og ryggrad. Det ville også klart zafiksuvatysya ryggsekk på ryggen og ikke å vingle. Lås - det er en sårbar del av ryggsekken. Det er derfor det er nyttig å ta et par av fritiden på veien. Ta hensyn til chat angre spenne som vil umiddelbart fjerne ryggsekken. Det er også ikke minst i feltet.
Hvordan velge turist ryggsekk?
 Nå kommer valg av stropper toppen. De er vanligvis utstyrt med anatomiske putene. Bredden på skulderstroppene bør være bred flaten. Hvis de er, og sikkert vrizhutsya skuldre og bredere hals. Det antas at de beste stropper - de som er gjort i form av en sigd og det latinske bokstaven «S», har de ikke hemme bevegelse, i motsetning til direkte stropper. Ta hensyn til lengden på stroppene. Dette er nødvendig for riktig montering ryggsekk under vekst og bygge en turist. Ryggsekker flytende system festestropper er ansett som den mest komfortable og lett podstrayvaemыmy modell. På toppen må du ha en slynge-gutta som lar tiltrekke ryggsekk opp til halsen, som igjen bringer det tilbake til tyngdepunkt og lette å gå.

 Lommer
 Uunnværlig ting for lagring essensielle. Vanligvis lommer holdt slike ting som, førstehjelpsutstyr, reparasjon og focal settene, vann kolbe, rutekart, kompass og så videre. Best glidelåslomme for lyn er "traktor" med større tenner. Normal lyn vil også tjene trofast, men det bryter raskt den forrige. Også, ikke hamre i lommen, slik at lyn knapt festet.
 De fleste turister finne lommer helt unødvendig ting. Og for å erstatte dem med prystehyvayuschuyu design. Det er mer praktisk å bruke. Til rett tid kan du feste eller vice versa, løsner når du passerer gjennom grenene som det clings. Det beste alternativet er en ryggsekk, som er en lomme i front, en på ventilen og et par sider for lange gjenstander Termos type.

 Lavere Branch
 I vanlige "musehull" eller "bombolyuk." Ifølge ivrige turister - denne tingen var funksjonell. I utgangspunktet er det brukt for å frakte en sovepose, slik at du enkelt kan trekke ut, mens ikke fjerne andre ting. Og hvem som bruker den til å lagre stranden tøfler, skitne sokker, våte badedrakter og mer. Samlet bestemmer du trenger det eller ikke.
 På slutten av artikkelen vi anbefaler anmeldelse av deg videoen:

 Coach Ryggsekk - er ikke billig. Så gjerne prøve din favoritt modell. Sørg også for å sjekke status på alle nagler og festene.  
Яндекс.Метрика