Hva du skal gjøre i sommer?
 Sommer. Kort sagt, og følelser i fleng. Varme, sol, sjø, strand, sand og mer viktig ord dukker sannsynligvis i hodet - ferie. Etter sommeren - er det på tide å hvile. Og så mange lurer på: hvor og hvordan du skal bruke det? Noen mennesker foretrekker å feriere i landet, andre søker tilflukt fra varmen i fjellet, men de fleste velger fortsatt sandstrender på kysten. Og så øynene hans begynner å avvike fra det store antall tilbud fra ulike selskaper. Først, er det nødvendig å forstå hva slags ferie og velge hvor du skal dra.
 Hvor Go eller land velger å slappe av?
 Hovedmålet - et utvalg av ferie som bare vil bringe moro og glede. Og for å oppnå dette, den første tingen å huske når du velger et land - klimatiske forhold det bør ikke avvike fra prognosen i sitt eget område. Ellers kan du forvente en lang periode med akklimatisering, som bare vil inntrufne. En spesielt ille hvis du barnet er en reise. For det andre, hva bør ta hensyn - hva slags ferie du ønsker å gjøre.
 Hva ferien til å velge?
 Hvis en aktiv livsstil og mangel på hverdager og sofa bringer ikke det ønskede resultat - den beste løsningen ville ligge på den varme sanden på stranden eller havet. For perfekt middelhavslandene (Hellas, Spania, Tunisia), Midt-Østen (Tyrkia, Egypt, Israel) og Sør-Asia (India, Thailand, Malaysia). For de som ikke er glad i varme, men elsker å sole seg i solen, vil det beste valget være Jordan.
 Det lokale klimaet er tørt, noe som vil lett overføre høy temperatur. Et utmerket valg for en ferie på stranden i paradis planet, vil Karibien. I noen kanskje spørre: «Hva med resten, for eksempel i Brasil, UAE, Den dominikanske republikk og andre.? "True, kan du slappe av i disse landene. Men det bør komme mellom oktober og mai, som på dette tidspunktet er det hersket sommeren, som vil møte turister og solfylt vær bidrar til hvile.
 For de som foretrekker å oppdage nye land, sin kultur og skikker, ideell sightseeing ferie. Best av alt, dette området utviklet i resten av Europa - Tsjekkia, Danmark, Kroatia, Storbritannia og Frankrike. For elskere av gamle orientalsk kultur anbefales å kjøpe turer til Sri Lanka, Kina, Japan og India.
 Kroppen din er i god fysisk form, og ligge i den varme solen uten risiko - ikke en ferie? Ved ekstrem form for turisme er akkurat det du trenger! Velutviklet vann rekreasjon for fans av adrenalin i Spania, Kina, Kroatia. Her fagfolk gir et komplett sett med utstyr, selvfølgelig, leie. Hvis du er ny i denne bransjen, men lære å drømme - er dette ikke et problem: nybegynnerkurs tilbys for den raske utviklingen av den valgte klassen. Siden vi kommer til å ha en god sommer, avtale, i tillegg til vann, kan også idrett bakken. Det beste alternativet ville være et land med vakker og uberørt natur, slik som Kroatia, Slovenia, Tsjekkia.
Hva du skal gjøre i sommer?
 Også, for alle fans av uvanlige turoperatører vil gjerne eksotisk ferie. Denne turen er ikke avhengig av landet. Et must faktor er eksotisk (uvanlig) kultur og varmt klima. Det beste alternativet for denne typen er: Mexico, India, Tunisia, Japan, Thailand. Her vil du finne interessante og spennende utflukter, eksotisk natur og lokal mat - hemmeligheter som er kjent bare til lokale kokker.
 Rekreasjons - er en relativt ny form for turisme, men hvert år er det stadig mer og mer populært. Selvfølgelig, SPA-prosedyrer nå tilby nesten alle dyre skianlegg rundt, og noen ganger trenger ikke engang å forlate hjemlandet. Men den mest nyttig og produktiv fritid er på steder som er i nærheten og mineralkilder. Spesielt godt gjennomtenkt helsetjenester i Sri Lanka, Kina og Ungarn.
 Hvordan velge et hotell?
 Nøkkelen til suksess for din ferie - hotellet er det riktige valget. Det ofte ikke betaler spesiell oppmerksomhet og bare stole på etaten og ved ankomst vendt fjell ulempe. Som et resultat - bortkastede penger og nerver i stedet nyte turen. Valget av hotellet, avhenger av hvilken type ferie. For eksempel, når du velger en ferie på stranden resort, vil 80% av suksessen til kampanjen kan nettopp hoteller, stranden fordi vanligvis vil være på sitt territorium. Et opphold er ikke veldig gode levekår og vedlikehold i stor grad kan ødelegge ferien.
 Hvis du går til en guidet tur er spesielt viktig hvor du tar med på tur. Det viktigste du trenger for slitne turister og full av følelser - en komfortabel seng og bad hvor du kan slappe av. Følgelig, den første tingen å merke seg - dette er ikke nivået på tjenesten, og plasseringen av hotellet fra alle slags interessante fakta. Tross alt, hvis banen på natten til de neste kulturminner vil ta minst to timer, ønsket om å se hva som er interessant kan gradvis visne bort.
 Hvilket hotell du skal velge?
 Alle brukte til "bratthet" av hotellet bestemmes av stjernene. Men faktisk kan de bli klassifisert og bokstavene, og kronen, og selv tastene. Of course, i mange europeiske land er delingen av stjernene, men ikke overalt. Anta at du bestemmer deg for å slappe av i Italia, men når du velger et hotell er lite sannsynlig å finne et fem-stjerners. Naturligvis disse hotellene er i store byer og dyre skianlegg, men ikke mer. Hotel "fem stjerner" de likestilles til hotellet "fire stjerner" og den eneste forskjellen er det enorme utvalget av tjenester.
 For eksempel i Frankrike, selv om vedtatt en fem-stjerners klassifisering, men "fem stjerner" ikke er funnet å erstatte det vil du bli tilbudt hotel "fire luksus". Vanligvis i dette landet, turister som kommer på ferie, velger to - eller tre-stjerners hotell. De har gode forhold for overnatting på relativt lite utvalg av tjenester. I Tyrkia er ganske forskjellige, selv om den samme stjerneklassifisering.
Hva du skal gjøre i sommer?
 Men to-stjerners hoteller, reisebyråer selv tilbyr sine kunder, samt kvaliteten på tjenesten de har ikke trukket og en stjerne. Men satsene for høyt nivå underholdning og tilleggstjenester er inkludert. I Storbritannia og klassifisering av stjernene. Men selv i hotellet, som har bare én stjerne, det er alle nødvendige betingelser for normalt liv, selvfølgelig, uten mye luksus. For private grupper her har sin egen betegnelse. Et lite hotell for en familie, den såkalte "familiehotell" - kalt "diamanten", og luksusleiligheter - bare "nøkler".
 Det antas at flere stjerner jo bedre, men når du velger et hotell, i tillegg til stjerner og prøve å ta hensyn til beskrivelse og bilder av hotellet. Svært ofte den avgjørende faktor i valg av bosted kan leses meninger på Internett. Bildene kan vise svært fargerike, men hva som egentlig skjer, kan du neppe vise. Men ikke glem at man har bare å lytte til siste kommentarene. Vurderinger som var igjen et par år siden er ikke lenger relevant, som i løpet av denne tiden hotelledelsen, kan regler og forskrifter endres.
 Til hvilken pris ferie?
 Bestemme hvilken som er det beløpet du er villig til å bruke på overnatting. For eksempel kan en god tre-stjerners hotellet koster like mye som "middelmådig" med fire stjerner. Hvis du ser på den ene siden, vil tjenesten være mye bedre i fire (og ikke faktisk), og betale for tilleggstjenester:. Taxi, middag på restauranter Har mye mer enn et tre-stjerners.
 "Good" hotell eller "dårlig" - det hele avhenger av kravene til turister. Veldig ofte i en beskjeden tre-stjerners hotell ferier føle deg mye mer komfortabel enn en fem-stjerners luksusleilighet. Og fordi de er mye hyggeligere å gå til middag i shorts enn bade i buksene. Det viktigste å huske på at jakten på "stjerner" ikke kan rettferdiggjøre seg selv.
 Rabatter og spesialtilbud
 Når uttrykket "til dette nummeret rabatt er 50%," folk flest lyse opp øynene, og de umiddelbart, uten noen endringer, foreslått valgt nummer. Men etter å ha kommet til hotellet, kan du ta den triste bildet: vinduene holdes døgnet rundt rom eller en bygning arbeid, ser ut av vinduet, ser de på veggen ved siden av, men ikke fabelaktig landskap. Så ikke glem å spesifisere hvor det fører til redusert pris, hva ville du ved ankomst ikke hadde ventet "overraskelse".
 Oppgjøret og utkastelse
Hva du skal gjøre i sommer?
 Hvis du ikke ønsker å dvele ved ankomst på poser i forventning, og når du bor i, må dette problemet løses på forhånd. I utgangspunktet du sjekker inn på rommet ditt er på 14:00 til 12:00 utkastelse. To timer avsatt til rengjøring hushjelp. Leiligheten tallene er sluppet klokken 12:00, men kan bosette seg i 17:00. Hvis du kommer tidlig om morgenen, er det ønskelig at Byrået bestilles før bosetting eller sen utsjekking (selvfølgelig, det skjer alt for en avgift).
 Derfor forventer å gaffel eller standard check-- du bestemmer. Være forberedt på at for en sen utsjekking du må betale. Det er verdt å tenke at uansett hvor lenge du bodde, for en time eller fem - vil måtte betale hele kostnaden for dagliglivet. Ikke vondt å vite omtrentlig avstand fra flyplassen til hotellet og ga transport byrå.
 Kraftsystemet priser
 Kraftsystemet i hoteller har sin egen betegnelse: BB - betyr bare tilgjengelig frokost HB - halvpensjon, dvs. Prisen inkluderer to måltider om dagen, FB - helpensjon eller med andre ord, tre måltider om dagen og, selvfølgelig, en "all inclusive".
 Hvis du velger det europeiske feriestedet, i dette tilfellet bekymre deg for ekstra næring, som restauranter og kafeer som tilbyr den mest variert mat er på hvert hjørne. Men hvis målet er verdt eksotiske steder, bør tenke på mulige problemer med fordøyelsen, fordi kroppen ikke er vant til å ta denne typen mat. Det er bedre å velge hotell med HB eller FB system for å ikke teste lykken på de lokale kafeene og restaurantene.
 Tips om hvordan du velger et hotell
 Skal du på et varmt land må be om air-condition. Det er verdt også vil avgjøre om det er gulv for røykere eller ikke-røykere. Hvis du liker å nyte den vakre naturen, sørg for å spørre hvor det vil gå ut av vinduet. . Hotellene ligger i de sentrale gatene i byen, bør velges med forsiktighet: Hvis dårlig plass lydisolasjon ikke liker lyden av strømmer av biler, trikker, og annen lyd attributter travle gater.
 Når du velger en strand tur, spør hvor langt er stranden fra hotellet. Det er lurt å ringe avstanden i meter, ikke i minutter, som gangfart i alle forskjellige. Lær gjester tilbys gratis solsenger, så ofte, som er tatt til en egen avgift. Dessverre er været ofte endres, og det på en regnfull dag for ikke å gå glipp av i rommet, er det ønskelig at hotellet vil være tilstedeværelsen av innendørs svømmebasseng, badstue, gym og andre steder.
 Hvordan velge et reisebyrå?
Hva du skal gjøre i sommer?
 For mange mennesker, er valget av plassering, type og tid av en meget viktig sak som krever for sin avgjørelse enorm mengde tid som ikke er alt. Jeg husker en lang tid til å hvile og bringe glede, ikke skuffelse, er den beste løsningen for å søke hjelp fra en dyktig fagperson. Det bør bemerkes at reisebyrå og turoperatør - er annerledes. Turoperatører - et firma som driver selv, så å si, et komplett sett av tjenester for turister. Reisebyråer er bare som et bindeledd mellom klient og turoperatøren.
 Sannsynligvis alle har hørt om den såkalte løgnere firmaet å utforme en kontrakt for å kjøpe en flybillett, og når ankommer landet, ser det ut til at ingen av dere har hørt. For å unngå å bli et offer for slike bedrifter, er det anbefalt å ta en liste over akkrediterte reisebyråer i det siste året, og hvis selskapet fortsatt eksisterer, sannsynligheten for at det svindlere redusert til null. Riktig valg av kompetente bedrifter bør ta hensyn til følgende liste:
 Popularitet
 Det er viktig at reisebyrået ble brukt for alle å se. I både offentlig og rettshåndhevelse. Enig, vil godt selskap aktivt markedsføre sine tjenester, ikke bidra til at det har lært av så mange mennesker som inntekten til selskapet er avhengig av antall klienter.
 Turen
 Selvfølgelig, alle ønsker å betale for resten som mulig. Men det viktigste er ikke å overdrive det, fordi, som du vet, er gratis ost bare i en musefelle. Husk at kostnaden av turer for alle operatører om det samme. Og hvis et eller annet sted på samme tur tilbys av nesten halve prisen, er det sannsynlig at du vil finne et triks. For eksempel kan et hotell velges i en avstand av to kilometer fra stranden. Råd - tenk på de lave prisene nøye, ikke nøl med å nok en gang forklare hvorfor kostnadene er vesentlig forskjellig fra andre forslagene fra andre reiseselskaper.
 Erfaring turmenedzheriv
 Medarbeidere må ikke bare klassifisert, men mild, ikke irritert, selv om de kaller for n'te gang å avklare de åpenbare detaljer. Husk ferie bør begynne like etter gjennomføring av turen. Først av alt, respektere deg selv. Og hvis noen minutter for å være i selskapet du hadde grov svar, så ikke nøl med å snu og gå unna. Heldigvis i dag et stort utvalg av reisebyråer.
 Viktige punkter som du må vurdere når du velger en tur:
Hva du skal gjøre i sommer?

 Flight. Spør, fly, hvilket selskap han vil bli. Det er verdt å lese anmeldelser på flyselskapet online.
 Et sett med tjenester som betjener. For noen kan det kritiske punktet i resten være noe teppe på gulvet. Så lære alle de små detaljene, uten noe som du ikke kan føle deg komfortabel, enten på hotell et tilstrekkelig antall utsalgssteder hvor det vil gå ut av vinduet, vil piken kommer til å klatre.
 Ernæring. Hvis Prisen inkluderer mat, bør du definitivt lære et par ting. Hvis frokost er inkludert, spesifiser hvilken: buffé eller kontinental (mat som trengs for en matbit før middag). Du vil få mulighet til å velge retter eller bli bedt om bare strengt fast meny. Hvis, for eksempel, er du vegetarianer, bør du sjekke gir vegetarisk meny. Ellers risikerer du å bli forlatt sulten.
 Transporttjenester. Hvis kostnaden er ikke inkludert, så spør hvordan du har å komme til et sted for hvile og tilbake.
 Forsikring. Det er viktig å vite om du er forsikret eller ikke. Hvis forsikring er inkludert, sørg for å spørre hva tjenester som tilbys av denne forsikringen. Anta at du har valgt ekstreme hellig krever at kontrakten ble uttalt sikre ulykker forsikringsselskapet kvalitet medisinsk behandling i sin helhet, selvfølgelig, inkludert sykehusinnleggelse.
 Turer og underholdning. Finn ut nøyaktig som ga underholdning for deg og du trenger noe å betale ekstra for noe ekstra, samt billetter til museet.
 Attraksjoner. Spør, vil være besøk på stedet ulike attraksjoner, og hvor mye det vil koste.
 Guide. Sjekk om guiden leveres av kontrakten. Ja, for noen er det ikke spiller noen rolle, og andre uten hans hjelp et enkelt ord ikke er forstått. Så, uten å snakke guiden hjelpe deg neppe nyte turen. Han vil introdusere deg til bunnlinjen, forteller de grunnleggende reglene for hotellet, samt introdusere den lokale kulturen og attraksjoner.
 Visa. Sjekk at visum og om det er uoffisielle eller offisielle visumrestriksjoner for visse borgere.
 Mengden av penger. På grensen kan du bli bedt om å produsere en viss sum penger, og hvis den ikke finner det, til tross for tilgjengeligheten av visum til landet du vil ikke slippe taket. Derfor, for å unngå denne situasjonen, spesifisere hva slags beløp kan være nødvendig.
 Vaksinasjon. Oppføring i enkelte land er ikke mulig uten en viss vaksinasjoner. For eksempel, vil du ikke få lov til India eller Tyrkia uten vaksinasjon mot hepatitt og kolera. Så sjekk med din turoperatør hva vaksiner du trenger å krysse grensen.
 Suvenirer og shopping. Selvfølgelig, minnet om hvert land vi bringe noen suvenirer. Noen manager i etaten vil være i stand til å svare på spørsmålet som bør bringe landet og selv kjøpe det som er nødvendig. For eksempel i Tyrkia gull smykker er mye billigere enn vår. En bedre kjøpe suvenirer etter at du har bodd i landet et par dager, og allerede prydyvylysya til håndarbeid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Яндекс.Метрика