Sommer - det er den høytiden, endeløs ferie, sol, moro og glede. På denne tiden mange som ønsker å forlate byen på sjøen, innsjøer, landsbyer og andre steder, bare for å være borte fra jobb, uro og problemer som venter i byen. En av de mest praktiske transportmiddel for å bli et tog - det er trygt, praktisk og utbredt. Med den kan du få til nesten hvilken som helst by eller rundt landet vårt. Og billett prices're lykkelig.
 Imidlertid er spørsmålet - hva du skal ta med deg på toget, fordi hvis turen er eid lenge, så alt bør ta vare på forhånd, i denne artikkelen vil vi prøve å samle alle de grunnleggende ting som du ikke kan forlate huset.
 Neste artikkel vi dele med følgende:

 Hva du skal ta til å trene med mat?

 Hvilke klær å ta toget?

 I toget definitivt trenger å ta medisin!

 Hva annet kan det være lurt å trene

Hva du skal ta med deg på toget?

 Hva du skal ta til å trene med mat?
 Her må vi vurdere at vinne avstand og tid til å trene, hvis perioden overstiger 5 timer, og sikkert det bør være mat. Hvis din tid vil være mer enn en dag, er maten et must. Du sikkert kan spise på stopper, men prisene er skyhøye, kvaliteten er svært lav, og det vil være noe annet enn fast food.
 Velge visse andre produkter, vurdere deres tid, hvor de vil bli frisk. Et godt alternativ ville være smørbrød, de kan spise når som helst. En god måte å ta i suppe eller suppe, men for ham å plukke opp retter som ikke flyter med lokket lukket. Mer eller mindre godt bevart, røkt pølse, brød, ost, egg, stekte poteter og forberedt eller kokt kjøtt.
 Det ideelle stedet å oppbevare mat i toget vil være en mini-kjøleskap, som passer i en pose (de er ikke dyrt nå), eller termo pakert som holder temperaturen i en forseglet pakke. På disse stedene bør holde drinker og vann. Forresten, lage et lager av flere liter rent vann. Først kan det vaske hendene, og for det andre, hjelper det med akklimatisering i nye områder, og generelt god vann som drikke vil koste deg ganske dyrt på stasjonen.
 Ikke ta alkohol, som på den måten kan det bare forverre tilstanden din. Ikke kjøp røkt fisk sild eller lignende bedervelige varer. Iskrem, er ost og ost heller ikke ønskelig, hvis du ikke spiser bare en gang eller vil du være med en mini-kjøleskap.
 Sørg for å ta te i måten det er, selvfølgelig, er kvalifisert til å trene, men bedre å ha fått sin egen. Te, spesielt grønn, vel-toksiner, normaliserer blodtrykk og påvirkninger på menneske oppmuntrende. Det ideelle sted å lagre den ferdig te vil termos. Kaffe har færre fordeler, så det gir ingen mening å holde klar, med mindre du virkelig elsker det.
Hva du skal ta med deg på toget?
 Prøv å ta de matvarene som du akkurat nok av tiden som vil gå på toget, ikke mer, ikke mindre. Lage og kjøpe produkter, selvfølgelig, er du ikke på tom mage, eller du utilsiktet få mer. Hvis du reiser alene, og være forberedt for selskapet. Hvis du har en god sjel, ta litt mer mat å dele med nye venner. Barn kan lage godteri.
 Hvis du selv er ute og reiser med barn, pre-lage alle slags godsaker. For eksempel, chips, sjokolade, epler, godteri, kjeks, kaker, drikke og mer. Kanskje denne maten langt det riktig, men når du kan spise den. Ellers vil barn alltid be om noe velsmakende, når bilen skal gjennomføre lignende produkter, men prisen er 2-3 ganger høyere enn normalt.
 For en trivelig pust tygger drøv, eller bruke spesielle poloskatel.

 Hvilke klær å ta toget?
 Type klær er avhengig av årstiden tur på toget. I sommer, selvfølgelig, bør ta lette klær som shorts, tank topper og flip flops. I vinter, lage varme klær, som vil være fint å sove mens du ikke trenger å gjøre det i vinterjakke og bukse.
 Generelt, når som helst, behovet for slitasje, hvor du vil sove og gå. Dette gjelder spesielt for jenter som er alltid opptatt med krøllete kjole eller bluse. Klær i toget må være komfortabel, la det ikke være så perfekt som en der du går nedover gaten, men du vil være fornøyd med å ligge og sitte.
Hva du skal ta med deg på toget?
 Ikke spesielt forvente å trene balsam eller ovn, de ofte slikt utstyr eller ikke fungerer i det hele tatt eller arbeider i denne modusen, er det ikke føltes.
 I tillegg anbefaler vi å ta med en liten pose der du vil spare penger, dokumenter, telefonnummer og andre viktige ting. Så toget sjelden begå tyveri, men det er bedre å forebygge enn å løse kostnader. Med denne vesken, prøver ikke å forlate, ideelt sett bør dette være en pose som er festet til midjen som et belte. Derfor, i henhold til toalettet på plattformen, butikken eller restauranten på stasjonen toget - du kan ikke spesielt bekymre kofferten, fordi den mest grunnleggende og viktig rester med deg.
 Selv om noen av pengene kopimaskin dokumenter og blad nummer store telefoner (familie og venner), enda bedre skjul i posen, slik at når tapet av poser (selv om det kanskje ikke), du har alltid vært en slags alternativ.
Hva du skal ta med deg på toget?

 I toget definitivt trenger å ta medisin!
 Det er rent individ, som hver kan være sine helseproblemer. Her er en liste over hva som kan skje på toget og hvordan å løse:

 Problemer med mage-tarmkanalen (syke, kvalme, forstoppelse, etc.). Alt er vanskelig å forutsi, vi vil råde til pulver "Smecta" fra oppblåsthet og uorden, Trekull tabletter forgiftning og kvalme.

 Smerten i mitt hjerte (tabletter er vanligvis ikke får, men vil hjelpe validol suger godteri og mynte);

 Angst (i dette tilfellet, sedativa hjelp fra Leonurus, vendelrot, etc.)

 Høyt blodtrykk (hypertensjon skarp knock kan kurere "Nifedipine").

 Høy temperatur ("Paracetamol" og "tsitramon" - kan hjelpe når feber).

 Golovan mer (hjelp her "Analgin", "tsitramon", "Paracetamol").

 Du kan bli skadet, slik at bedre fangst bandasjen, strålende grønn og hydrogenperoksid.

 Ammoniakk er også ønskelig hvis noen plutselig faller inn i en besvimelse.

 Det er i utgangspunktet hele bestanden av narkotika som skal være den gjennomsnittlige person. Hvis du vet om deres andre helseproblemer, de også ønskelig å forutsi.
Hva du skal ta med deg på toget?

 Hva annet kan det være lurt å trene
 Det er ting som du bør definitivt ta toget. Nedenfor er en liste over dem:

 Dokumenter. I toget med et behov for å ta alle de grunnleggende og nødvendige dokumenter: pass, ID, pensjon sertifikat av foreldrene (hvis du er på reise og dem), fødselsattest sønn eller datter (hvis du reiser med barn). Også pass når du går å krysse grensen. Før du forlater anbefale en kopi av pass, og lage flere kopier bedre. En til å forlate hjem (helst en notarius attestere den), en annen betale nære slektninger, og det siste stedet dypt i posen, i tilfelle hvis du bor lys, bare med en pose. Dermed er denne treningen tilbakestilles til paranoia, men som vi alle vet, "better safe than sorry! »

 Hygiene. Toget uten hygieneprodukter ikke, så ta såpe (helst flytende, praktisk å bruke), sjampo, hvis du går mer enn 12 timer, toalettpapir, tannkrem, kvinner bedre ikke glem å tamponger eller pads (bare i tilfelle) . Videre helst toget antibakteriell spray for hender, fordi det går mye folk og ikke alle av dem har rene hender og god helse. Våte og tørre kluter, en rask tørk ettermiddag, jentene hjelpe røre opp makeup våtservietter. Generelt veldig fine våtservietter til å tørke ansiktet og hendene hans i varmen, blir mindre varme og forfriskende. Sørg for å ta deodorant og parfyme å lukte hyggelig.

 Underholdende ting. Gå flere titalls timer på toget ganske kjedelig, så vi anbefaler at du ta kryssord, kort, bøker, brettspill eller andre elementer som tillater deg å ha det gøy.

 Teknikk. Moderne liv er vanskelig å forestille seg uten teknologi, slik at toget ikke kan klare seg uten det. På dette punktet kan du skrive inn følgende ting: mobiltelefon (du må være alltid i kontakt og være i stand til å ringe den andre), laptop (hvis du trenger å jobbe eller du har lyst spille spill på PC). Du kan ta et tog bord (dette kan være et alternativ til datamaskinen, siden det også kan fungere, se filmer, lytte til musikk, etc.). Hvis du bare audiofil, så det beste alternativet ville være MP3-spiller, siden det sitter lengre batteri plass til flere sanger, og det vil være noe galt hvis du ikke kan høre på musikk på grunn av tomme batterier kan ikke sies om mobiltelefoner. Vi anbefaler på det sterkeste at du tar med et digitalt kamera og ta bilder av sin tur et sted, selv om du ikke trenger å trene, dra nytte av det ved ankomst. For den eldre generasjonen er bedre å ta en tradisjonell radio samt sitte i stillhet, også, er ikke et alternativ. Det er også ønskelig å fange hodetelefonene for å unngå å forstyrre andre mennesker hvis de sover. 

 Penger. Naturligvis den viktigste og avgjørende punkt mens du reiser på toget må være penger. Hvis de er, så du vil være i stand til å løse nesten alle problemer, om enn ikke så fort og ikke så billig, men den akutte behovet vil lykkes. Spare penger ønskelig flere steder, hovedsakelig i seg selv - i tilfelle av tyveri. Hvis du reiser til et annet land, kan du valuta. Dette bør imidlertid ikke lede dere for mye, ellers kan du bli bøtelagt for transport av store penger. Hovedtyngden av sparing er bedre å holde plastkort, så penger og du er på, og samtidig vil du aldri miste.

Hva du skal ta med deg på toget?
 Før du gå hvor som helst med tog, forfatterne råd Vse-Sekrety.ru nettmagasin for to eller tre dager før turen, lage en liste over ting du tar med deg. Og dagen for avreise, til bokstavelig talt 30-40 minutter foreta kontroller samlet ting som vi noen ganger kan lære ting av innsamlede poser, sette dem i et helt annet sted.
 Forresten, hva annet kommer til penger, må de ta mye å ha nok for en billett tilbake, hvis du allerede har en returbillett. Det faktum at det er krisesituasjoner der et presserende behov for å gå tilbake, men mangel på penger du har store problemer!
Hva du skal ta med deg på toget?
 Angivelig, det er det. Alt dette elementer og ting du trenger for å være sikker på å få på toget. Har noe å legge til?! Deretter skrive dine egne tips i kommentarfeltet!  
Яндекс.Метрика