Sommer - det er en fantastisk tid for familier med barn, som foreldre dra på jobb, og barna kommer ferie i skoler og barnehager. Et flott sted å slappe av er, selvfølgelig, havet. For Russland og Ukraina er nær dem bare to hav - Black og Azov. Nær Sea of ​​Azov og den minste er det, ifølge foretrekke for barnas aktiviteter. For lange turer tar mye krefter, og dyphavet farlig. I tillegg, på Azov Havsalt kalles spytte vann ute, slik som saltet er ansett å være meget nyttig. Dermed velvære resten vil ikke bare følelsesmessig, men også.
Hvor du skal dra på Sea of ​​Azov til barnet?
 Det gjenstår bare å velge et sted å gå. Vårt team lenge tenkt på dette problemet, og fortsatt er usikre: best å gå til Azov Sea - byen Berdyansk! Og nå, beskriver vi hvorfor!
Hvor du skal dra på Sea of ​​Azov til barnet?

 10 grunner til å gå til Berdyansk (på Azov Sea) med baby

 Som vi sa ovenfor - sjøen, ganske små, så du kan ikke så mye frykt for barnet. Den manglende dybde og en høy andel av salt i vann vil raskt lære et barn å svømme som vannet er bedre "holder" levende menneske, og ikke så liten dybde skremme barnet.

 Til tross for den lille byen - er der resten av barnet til lavest mulig pris. Byen er veldig liten i forhold til andre store byer i Ukraina. Men sett fra det faktum at det ligger i ferie sted, kan det romme mye underholdning og attraksjoner. Det viktigste stedet er, selvfølgelig, stranden. De er der mer, slik at du kan velge. De nær sentrum av byen, for ikke å være veldig pompøs, vel, så kan du velge fra stranden, som ligger i Gulfen, midt mellom de to portene?! For eksempel, er det spytte utmerkede strender. Neste underholdning for barn - "Luna Park", som er sommer. Attraksjonen det sinnsykt mye viktig å ha nok penger. Siden parken er bokstavelig talt i sentrum, deretter samlet og andre alternativer for underholdning for barn i alle aldre: 5D kinoformat, går på et piratskip, ridning, en tur på toget, kan selv et barn tegne en tatovering, hvis han så ønsker. Også langs vannkanten er slike forlystelser som gallerier, videospill maskiner og motorsykler rom latter og frykt, kan du selv ta virkelige biler på leie og ri rundt vannkanten. 

 God infrastruktur i byen. Med dette mener vi en flott beliggenhet og tilstedeværelse i flere markeder (inkludert naturlig), mye super - og hypermarkeder. Det er enda en bil, da plutselig noe må skiftes. Etablert et stort antall minibanker og filialer av ulike banker pozvolyaett ikke å bringe store mengder penger. Er busstasjonen og jernbanestasjonen. Flere selskaper "taxi", som henholdsvis eliminerer problemet med å finne frie maskiner. Byen, som vi har nevnt tidligere små, som også er en fordel for de som ønsker å utforske omgivelsene til fots. Det promenade og det sentrale torget i byen, som gjør det mulig å gå under sentrum, gå til butikker og interessante handel butikker. Byen er ikke fratatt monumenter og kunstverk som naturlig positiv innvirkning på barns utvikling. Badeland, vil gjøre bygrensen, så nok en gang vil det være et barn foran øynene hans, hvis du er redd for å la ham gå på ritt igjen. Stor var høydepunktet av Berdyansk Zoo "Safari": For det første er det på kanten av byen, så ikke lukter kommer fra overflod av dyr i henhold ikke ødelegge ferien. For det andre er dyrehagen virkelig mange interessante dyr. For det tredje er dyrehagen meget godt vedlikeholdt, nye celler, store og rene omgivelser, behagelig spor, vakre blomster, trær og til og med en praktisk benk fritid. Denne zoo barnet se bjørn, ulv, sjeldne fugler, krokodiller, vaskebjørn, ekorn, kaniner, marsvin, struts, kameler, tigre, løver, ponnier, bison og en masse andre dyr. Dermed billettprisen ca 100 USD, men det er verdt pengene. 

 Den relativt lave prisen. Vi kan ikke objektivt vurdere verdien av resten, som vi alle har forskjellige nivåer av inntekt, bosted og ulik forståelse av kvalitet og rimelig ferie. Men sammenlignet med samme turen til Tyrkia eller Egypt, er det absolutt en fordel. Stort pluss er tilstedeværelsen av en by kjent supermarkeder over hele Ukraina, "Silpa", "ATB", "stor lomme", etc..Seksjon. De selvfølgelig prisene ikke er for høyt, og ikke det samme som de som er satt ut i hjembyer. Naturligvis kjøpe i kystnære butikker eller på stranden litt dyrt, prisen skyter opp til 15-2 ganger for enten iskrem eller drikke. Så hvis du ønsker å spare barnet, og deretter kjøpe den forhånds elsket godbiter, langs vannkanten for å behandle ham, da vil han betaler mindre oppmerksomhet til produkter der prisen er urimelig høy, er bare vakker innpakning. For gjester (Moskva, Kiev) priser over Sea of ​​Azov synes selvsagt latterlig, for eksempel, en billett til attraksjoner varierer 20-40 USD. Milkshake fra 5 til 15 hryvnia. Sukkerspinn UAH 5. 5 minutter leie biler barnet med motor 20 USD. Det er alt vi beskrive hva du kan finne på kvelden på sjøen. Prisene for leie: 50 til 500 USD per dag per person. Oppblåsbare sklier rundt USD 15 til USD kostnads. Du kan spise i kafeen eller bord, og for å forberede mat på kjøkkenet. Vi vil ikke anbefale engasjere lage mat på ferie, bedre å se etter billig kafé eller spisestue hvor du kan få 20-30 UAH første, andre og kompott og kake, som er nok. Også i sommersesongen serverer mat levering over hele byen for å huse. Prisene er også svært lav (suppe med kjøtt 8 hryvnia, potetmos - 5 hryvnia, som serverer stekt kylling 8 hryvnia, etc.), og levering er gratis. 

 Det er et valg i det hele tatt. Berdyansk på Azov Sea trollbinder det faktum at det er et valg i alt! Det kan slappe av med nesten alle pengebeløp, resten avhenger av deg. For eksempel leie leiligheter til midten av juni og begynnelsen av september - vil koste deg et minimum, som tilstrømningen av turister er minimal. Bakker til barn, vi har snakket om før - det samme overalt, men noen steder, kan 15 hryvnia barn ri så mange ganger som han ønsker, mens andre bare 5-10 minutter (ikke mer). Det er mulig å bosette seg i et område kalt "Liska" street Pidgirna. Han ser ut til å være borte fra sentrum av byen, men det er lettere å finne en leilighet for en lav pris, men det meste av det du vil sjelden gå til kai, hvor du kan tilbringe hele familien månedlig budsjett for en natt. "Liska" har en strand renere, og heller ikke så mye for barnas aktiviteter - nemlig. Mangelen på daglige fristelser som "Luna Park" og annen underholdning for et barn vesentlig spare penger. Hvis du ønsker en aktiv, morsom og avslappende ferie og spaserturer langs strandpromenaden, se etter tall i "Sands". Her er alt for hånden - og stranden og promenaden, og det sentrale området, og mange andre morsomme muligheter for å tilbringe tid. Kjøpe mat og andre varer, som kan være på hånden (i kystnære butikker) og supermarkeder, som er billigere, men lenger å gå eller ri. Generelt, valget er i Berdyansk, så ikke vær redd for å gå der, selv med minimalt med penger. 

 Leilighetene og rommene har alt du trenger. Vår redaksjonelle rom Veldig fornøyd hus, de har bedret seg markert de siste fem årene. Nå, aircondition, bad på rommet, Wi-Fi, parkering for bil - det har blitt vanlig, for det trenger ikke å betale ekstra store mengder. Mest sett rommene var god reparasjon og møbler, vennlige administratorer og generelle hytter så ganske ryddig og godt vedlikeholdt. Hva naturlig pekt på det faktum at penger ikke tjent bare få ledelsen, men også på forbedring av rommet. Berdyansk ligger svært nær havet, så det er nesten alle hus Det er et tegn på fødestua, så du kan trygt gå her med et barn, selv uten tidligere søk. Hvis bosette hotellet, her også, forresten, er ganske bra ved første øyekast, er det enda et lite svømmebasseng og lekeplasser på territoriet til hotellet.

 I Berdyansk er der foreldrene slappe av. Hvis du har noen å ha en baby om natten, de unge foreldrene må bruke tid der slik klubb "RIO". Her er ansiktet kontroll gjennomføres og passere kleskode, som følgelig utelukker klubben tungt fulle folk, unge og kledd i shorts og en t-skjorte. På disse stedene kan du synge og danse og karaoke og sitte i baren. I tillegg er det mange restauranter, som forbereder deilige retter. For eksempel, vi likte italiensk pizza og sushi bar. På stranden kan du sitte på en "banan" eller "tablet", fikk en andel av adrenalin i blodet. Du kan også ri en firehjuling i landet på sporet. Generelt vil og foreldre ikke gå lei i Berdyansk.

 Trygt! Våre redaktører har gjentatte ganger vært i Berdyansk, så kan vi trygt si - en trygg by. Det er ingen angst for deg selv eller barnet. De fleste mennesker rundt deg - en nøktern, sunne og positive mennesker. Selv litt beruset selskapet aldri tenkende fiendtlighet. Dermed vi dømt subjektivt, men for hele vår ferie erfaring - ubehagelige hendelser aldri skjedd. Poenget, sikkert, er at de fleste reisende opplever glede av denne tidsfordriv, henholdsvis, og sinne resten er ikke. Og Alaska, er det fortsatt svært lite.

 Det er mange ruter til andre byer. Et annet punkt som ønsker også å markere - Berdyansk er en svært populær by med turister, så det går hundrevis av busser, ifølge en nødsituasjon ut av det vil ikke være noe problem å gå fort, siden bussene og togene kjøres med overraskende regularitet.

 Det vil være noe å huske og noe å sammenligne. Berdyansk - en vakker by og et flott alternativ for familier med barn eller barn! Han er definitivt en å gå! Spesielt de som har vært der i lang tid eller har aldri. Vi er enige om at denne ferien ikke kan ta alle, spesielt hvis du er vant til å reise rundt i Europa, men det er dens farge. Hvis du vil ha en lang pause på minimal kostnad for deg den viktigste faktoren er havet og stranden, og deretter gå til Sea of ​​Azov til midten av juni, som vi har nevnt før, eller i begynnelsen av september. Akkurat på dette tidspunktet, antall dager dette beløpet økt til det halve sammenlignet med resten, noe som ville gå i juli eller august. Hvis du ønsker en aktiv ferie, så gå når som helst i sanden i fem dager, ikke mer. Og rozplanuyte dagene, slik at du bare hadde tid til å sove - alt annet bruke tid på stranden, promenaden, byen og byen. Tro meg, i noen av disse tilfellene, du kan aldri glemme Berdyansk. Og selvfølgelig barnet vil huske for alltid. Mer Berdyansk bra at etter at du vil sammenlignes med noe annen ferie og innse at du ikke smak. 

Hvor du skal dra på Sea of ​​Azov til barnet?
Hvor du skal dra på Sea of ​​Azov til barnet?
 Det er alle de viktigste grunnene til at du bør gå til Sea of ​​Azov er i Berdyansk. Så kanskje det er ikke perfekt, og det har sine problemer, men generelt vårt team weblog Vse-Sekrety.ru likte denne ferien, og vi vil gjerne komme tilbake hit!
Hvor du skal dra på Sea of ​​Azov til barnet?
Hvor du skal dra på Sea of ​​Azov til barnet?
 Et sted for hvile på Azov Sea ville velge, og hvorfor det er deg! Svar sende kommentarer til innlegg.  
Яндекс.Метрика