Finland - er det ideelle reisemålet for en skiferie, så det er mange alpinanlegg for å hjelpe deg å få en ubeskrivelig glede på ski eller snowboard. Derfor, i dette landet, det er ingen reelle fjell og klipper, men det er best hvis målet ditt er ikke å prøve lykken og få en ekte "høy" av fritid. I tillegg Finland ligger relativt nær byer som Moskva og St. Petersburg.
 Et bredt utvalg av alpinanlegg kan være litt forvirrende nybegynner alene, derfor har vi analysert og valgt de tre mest ideelle sted for rekreasjon og sport, som er beskrevet nedenfor.
De beste skistedene i Finland

 3 av de beste skistedene i Finland
 Hyakya - det beste stedet for en aktiv familieferie
 Det er ferie innkvartering i feriestedet høy kvalitet, godt preparerte bakker, nybygd idrettshall og hockey bane, utleie butikk og oppdatert Skishop. De romslige rommene oppdatert restaurant kan du nyte deilige og forfriskende og sterke drikker. Barn i de øverste etasjene av restauranter steder for moro tidsfordriv - hav av baller, oppblåsbare trampoline "Castle" bevegelige probe og ungdoms - Plasma-TV og DVD, spillmaskiner, samt Wi-Fi og datamaskiner . En perfekt familie ferie er garantert!
De beste skistedene i Finland
 Tilleggstjenester Hyakya: snøscootersafari, fiske instruktør, SPA (50 km fra feriestedet), danserestauranter (6 km fra anlegget), gym og kjøpesentre (30-50 km fra anlegget).
De beste skistedene i Finland
 Skisenteret Pyuha - tradisjonelle samiske resort i Nord-Finland
 Anlegget spesiell atmosfære av fred, så her lett flykte fra hverdagens bekymringer og føle storheten i nordlige natur.
 I Pyuha alle forhold for familier: brede og slake bakkene, gratis barneløyper, mini-park, og en rekke fritids tjenester og komfortabel innkvartering, som kan bestilles online på den offisielle nettsiden.
De beste skistedene i Finland
 Ved Pyuha Anlegget er lett tilgjengelig, for eksempel Rovaniemi - resort ligger bare 90 minutter. kjøring fra flyplassen, så lett å navigere selv på kartet.
 I 2011 shestykreselnыy en ny Pyuha løfte PyhaExpress, som leverer skiløpere til toppen av bakken bare 4 minutter.
 Avanserte skiløpere vil sette pris på visse nye FIS skråningen Pyuha og fans av snowboard og snø park nyuskul liker fornøyelsespark.
De beste skistedene i Finland
 Yllas - resort maksimalistene
 Yllas Ski Resort - den største store skianlegg i Finland. Anlegget har det største antall heiser. Hoveddelen er gondol heiser og fire doble stolheiser, som gir rask og enkel oppstigningen til toppen, og i tillegg til å slappe av og nyte den vakre utsikten fra høyden av skråningen. Anlegget har 63 nedfarter og 28 heiser.
 Pallas Yllas National Park ligger i umiddelbar nærhet til åsene Yllas. Det unike landskapet i parken, som består av 7 pittoreske åser, omgitt av urskog, gi en uforglemmelig opplevelse under vinterferien. Etter ski kan du gå snøscootersafari eller unn deg en avslappende spa-behandlinger. Mange restauranter tilbyr et bredt utvalg av utsøkte retter. Du kan bo i eksklusive hytter, leilighet eller hotellrom.
De beste skistedene i Finland
 Eksperter Vse-Sekrety.ru fant at sommerstedet gir en mulighet til å gjøre ridning. På toppen av bakken kan du klatre Yullyastuntury ridning på islandske ponni - det gir en utmerket mulighet til å nyte ridning og vakker utsikt over finsk natur. Hvis du fange ridning ikke liker, så Yullyastuntury kan nås via heis og gå ned på en av de mer omfattende stier Finland terrengsykling. Få turister kan bli innkvartert på hotell eller hytter på territoriet til en av landsbyene.
De beste skistedene i Finland
 Trives!  
 Aktiv utvikling av turisme i fabulously pittoreske og gjestfrie øya Hainan begynte nylig i 1988, da øya ble et eget provinsen. God geografisk plassering av øya i langt sørspissen av Kina, er et karakteristisk trekk fordi Hainan ligger på samme breddegrad som Hawaii, som ligner en stor tropisk reservat, som er åpen for besøkende og turister hele året.
Hainan - øya hundreåringer
 Hainan - Kina er den eneste provinsen der det ikke er vinter og den rådende tropisk klima som gjør at turister å tilbringe ferien i myk, lavmælt og gunstig klimasone. Et unntak er den korte perioden når den kalde flyten er fra begynnelsen av desember til midten av januar, men likevel er det ikke hindre den innfødte befolkningen på øya tre ganger i året for å høste ris.

Hainan - øya hundreåringer

 Ferie på øya Hainan i Kina
 Overnatting på øya er utviklet primært for den europeiske delen av befolkningen, så det hersker renslighet og komfort, bekvemmelighet og komfort. Hainan - millionærer ty, der antall kinesiske turister enn rent europeisk.
 Europeere foretrekker en strand ferie, ligge på milde, for det meste hvit sandstrand, soling under de varme strålene fra den varme solen, napleskatsya i det varme turkise vannet i Sør-Kinahavet, nyte den forfriskende, krystallklar luft, vannsport, fiske, dykking gjør at du kan se skjønnhet undervanns grotter og huler.
Hainan - øya hundreåringer
 Kineserne er aktivt besøker spektakulære turneen, som er i stand til å overraske Hainan, se delfiner hoppe i marint reservat, mate krokodillene i Sanya Bay, pohanyatysya for sommerfugler på størrelse med en fugl i dalen av sommerfugler. På øya makaker aper fotografert, selv om de ikke liker ømhet, men veldig fotogen og villig fotografert. Er den samme muligheten til å kjøre baller, ved hjelp av den lokale golfbanen, forresten, er det en av de beste i verden.
 Når de er åtte tusen år siden på øya raste vulkaner, lang søvn og dro til glede for lokalbefolkningen termiske varme kilder som har medisinske egenskaper som gjør at du kan forbedre og helbrede dem alle som ønsker sin smertefulle kropp.

Hainan - øya hundreåringer
 Meget populære på øya har en senter av tradisjonell medisin, som brukes til behandling av kinesiske teknikker kombinert med naturlige medisiner, fullstendig eliminere enhver form for kirurgi.
 Med sin avslappede atmosfære og i overkant proyzrastayuschym kokos, melk som hjelper øyboerne lang bevare skjønnheten og ungdom (dette kokos øya vokser mer enn fem hundre kokos trær), er forventet levealder åtti år.
Hainan - øya hundreåringer
 Hainan gir mulighet til å tenke prakt av det naturlige landskapet og sikrer en minneverdig relikvie skog som har klart å bevare sin skjønnhet og storhet. Wildlife Park, fylt med store rovdyr - en reise inn i det fantastiske magisk i sin skjønnhet flora og fauna, hvor bjørner, løver, tigre streifer fritt rundt biler av turister, som tilfredsstiller deres nysgjerrighet.
Hainan - øya hundreåringer
 De reddet sin arv kvartal kinesisk og portugisisk bygninger, etnografiske landsbyen gamle stammene, mange monumenter som har historiske, eldgamle og kulturell verdi, forming spennende inntrykk og lyse følelser.
 En annen nydelig, veldig populære og besøkte plassen, høydepunktet av øya - en unik buddhistsenter. Dette enorme landskapet park, som ligger på Nanshanfjellet startet i 1999. Stupe inn i verden av avanserte gamle tradisjoner, lære filosofien og kulturen i Kina og gjennomsyret med mystisk tid - hjelpe buddhistiske templer, hvorav den ene ligger på støvpartikler grunnleggeren av buddhismen, Shakyamuni Buddha. De er stor verdi for de troende.
Hainan - øya hundreåringer
 Like interessant funksjon som tiltrekker seg turister og pilegrimer, som tillater bruk av en tilfeldighet - for å se og tilbe den største i Asia, den gylne statuen av gudinnen Huanin ligger i hoved tempel buddhistisk senter.
Hainan - øya hundreåringer
 Verden tropisk wonderland, unike økologi, fantastisk natur, identitet og tradisjoner til urfolk, må hvile på denne fantastiske øya uforglemmelig, slik at turister for å realisere sine svært ulike ønsker. Gå ikke glipp av sjansen!
Hainan - øya hundreåringer
Яндекс.Метрика