Nesten hver familie en lykkelig begivenhet skjer viktigst - født barn. Når et barn blir født livet ditt begynner å rulle opp ned, og raskt og dramatisk. Du kan nesten si med sikkerhet at du vil se alle dine baser, rytme og prioriteringer i livet og som en logisk konsekvens av ditt hjem. Hvis du har barn noen, bør det gjøres tar hensyn til hvert rom. Hvordan å arrangere et rom for sine babyer!?
 Innholdet i artikkelen:

 Making Room barn
 Funksjonalitet - den viktigste kvaliteten på et barnerom
 Soneinndelingene barn, hvorfor?
 Senger for spedbarn eller preschoolers
 Sted møbler barneklær
 Hvilke fag bør delta på et barn?
 Endringer som trengs for å sende et barn til skolen
 garderobe. Ifølge psykologer, barn trenger mye mer ledig plass i sin egen stue, på dette 3 m2 ikke rotete ledig plass for et barn ikke særlig aktiv. Hvis du kan donere noen foreldre prioritet, er det best å velge et barn en av de største rommene i leiligheten, som da vil være varm og lys.
 tapet, diverse filmer og panel (stoff eller tre base).
 Mens, for oss som foreldre vår høyeste prioritet sikkerhet for barnet må ta hensyn til følgende faktorer:

 i leker og møbler bør ikke være noen skarpe hjørner;
 det er ønskelig å beskytte utløpsplugger;
 i det indre av rommet for å unngå eller skjule tunge gjenstander som er for ustabil tid (bordlamper, gulvlamper, vaser og potter med blomster, etc.);
 må sjekke stabiliteten av møbler og inventar, må du utelukke sannsynligheten for velter eller faller under forsøk smuler undersøke innholdet i hyller, skap, reoler og annet;
 persienner og gardiner bør være kort, slik som lengden av karmen, må barnet ikke trekke dem eller forvirret;
 Låser og låser på vinduer må være enten barnevern eller åpne med en kraft som ikke har råd til babyen.
 reparasjon. La oss prøve å bestemme hva som skal være i barnehagen.
Barnehage fra A til Z: for barn fra spedbarn til tenåring
 Uunnværlig egenskap av ethvert barnerom er vanligvis leker. Men å fylle opp baby leker, ikke glem de mange advarsler psykologer, leker og deres antall i alle fall bør ikke overstige en viss grense at barnet ikke ble mistet interessen for dem. Noen leker bedre skjul og ikke vise barnet jevnlig oppdatert produktsortiment. " Leker kan også dele de tre gruppene på den måten, men heller, hvis mulig lagringsplass. Omfatter først noen leker som er beleilig lagret i bokser eller kasser. Den andre gruppen består av "interiør" leker at slike leker er spredt ut på hyller eller møbler å dekorere rommet. I sistnevnte gruppe kan legges leker, som er vanskelig å finne standard lagringssted må se etter andre, personlig. Disse inkluderer slike store leker markør.
 Også, en viktig del av et barns rom er en bok. For lagring av bøker kan, for eksempel, til å henge på veggen et par bokhyller.
 Når du skriver inn din barnehage direkte i døråpningen, kan du stille swing.
 Også obligatorisk attributt barnehage er stereoopptak med favoritt eventyr, barnesanger eller klassisk musikk.
 Praktisk og hensiktsmessig oppkjøpet vil være et barnebord med variabel høyde desktop (inkludert i slike diskusjoner er vanligvis flere ulike sett av meter i høyden). Den opprinnelige høyden på bordet ditt bør være ca 50 cm. Drinker og selvfølgelig du trenger stolen, de grunnleggende kravene til stolen er lett vekt og motstand mot velt. Vil bare fraråde deg fra å kjøpe seter med bevegelige roterende seter, disse stolene har en høy sannsynlighet for skade på barnet ditt.
 I tillegg til bordspill og tegning du må forutsi spesifikk vertikal overflate for lignende formål, siden alle barn elsker å male på veggene. I utgangspunktet kan du kjøpe i butikker barnas spesiell tegnebrettet, men du kan lett komme ut av denne situasjonen. En vegg eller dør feste et stykke av gammel tapet eller tegnepapir og plassere verkene du har gjort. Når fargelegger dine favoritt bakgrunns ta deg tid til å skjelle barnet, fordi kostnadene ved tapet ikke sammenligne med den kreative impuls av din lille Rembrandt.
 I førskolen periode, må du huske på at barnet vil ta klasser mer kreative, begynner det å bli uttrykt i primitive design, tegning, razbyranyy og innsamling av leker, vil spill har en meningsfull effekt og barnet medhold behov mer og mer plass for tegne forsyninger, leker, byggesett og etc. I perioden av hovedelementene i møbler er reoler, hyller, bokser og mer. Hvis man tar hensyn til møbler, men svært viktig poeng: guttene trenger mye flere hyller enn jenter, kan dukker familie bor, men biler eller fly krever at du "personlig" plass.
Barnehage fra A til Z: for barn fra spedbarn til tenåring
 Det er effektiv og praktisk løsning er en sammenslutning av hyller og skuffer i en sectional system. Denne møbelsystem kan du enkelt holde konvertert av omorganisering av hyller med barn som vokser opp og endre omfanget av hans interesser. Rack møbler delen er ikke nødvendigvis plasseres langs veggene, du kan bruke dem som en slags vegg mellom funksjonelle områder av barnerommet.
 Alle barn vokser raskt og før eller senere starttid når barnet nylig krypende og morsom ahukavshaya, gå til skolen. Den viktigste funksjonen i student rom - skrivebord. Mens han studerte ved skolen barnet vil vokse med gjennomsnittlig 55-60 cm, husk at hans skrivebord må "vokse" med ham, med andre ord i pulten din bør være i stand til å øke høyden på benke 50-75 cm gulvet. Den optimale lengde av arbeidsoverflaten av bordet bør ligge i området 90 til 120 cm, mens bredden av 50 - 70 cm
 Skrivebord bør plasseres i nærheten av vinduet med lyset skulle falle på bordet til venstre. Det beste materialet for et skrivebord eller en benk i det minste denne lille tesnennыy plast overflaten bør være matt og mørke farger bedre. Hjørnene på skrivebordet er ønskelig å velge avrundede ender og kanter benkeplater. Et godt valg skrivebord med justerbar tilt skrivebordet, med en helling på 11-16 ° mye lettere å skrive.

 Endringer som trengs for å sende et barn til skolen
 Rommet barn Studenten må også være reoler og hyller for bøker, lærebøker, album. Optimal også tilstedeværelsen av skrivebord skuffer for skolemateriell. Merk også at senior high school student skrivebord vil variere fra student barneskolen. Slik starter du barnet ditt vil være nok pulter og stoler, kan du enkelt flytte og rengjør om nødvendig. Høye skoleelever i sin tur krevde en fullt bord har seriøst fokusert arbeid.
 Før eller senere vil du støte på et problem, men heller med behovet for å kjøpe for din personlige datamaskin student, for som den nødvendige datamaskinens skrivebord. I utgangspunktet kan maskinen plasseres på et skrivebord, men tenk på hvor mye brukbar plass du har mistet. Computer Desk praktisk å plassere venstre side av skrivebordet (hvis barnet ditt er venstrehendt høyre). Når spesifisert vinkel plassering av skriftlig og databord bevegelse mellom dem vil være minimal, mens primærnæringene handling for å arbeide hendene på et barn - det maksimale. Du kan bruke et bredt uhloobraznыe datamaskinen pulter på hvilken side av datamaskinen er en spesiell ekstra arbeidsrom for skriving eller annet arbeid som ikke krever en datamaskin.
 Student stolen har som sin pult justert for høyde. Absolutt ikke justerbar stol er ikke spesielt egnet i kombinasjon med et bord, som er regulert bordet. Vær oppmerksom på at skulle endre ikke bare setet, men tilbake, og foretrekker at ryggen var også vinkel. Støtte midt stol bør alltid være lengre sete og ha minst 5 meter konsollen.
Barnehage fra A til Z: for barn fra spedbarn til tenåring
 Spesielt viktig å skjerpe oppmerksomheten på belysning barnerommet, mener at kjedelig eller omvendt, kan for lys fortsette å negativt påvirke barnets syn. Når du velger belysning, ifølge fagfolk bedre stoppe på taklampe med reflektert eller spredt lys. Mange barn er redde for mørket, som natt lamper vil være overflødig i barnehagen. Også viktig å markere jobben med barnet ditt. Til venstre for Child (venstrehendt og høyre) må være installert kvalitet bordlampe, lampen bør være direkte lys. Bordlampe direkte lys hjelper deg å jevnt lyse opp hele arbeidsflaten skrivebord.
 Gjøre plass ungdoms er en ganske vanskelig oppgave. Ofte tenårings barnet vil ha en mening om ordningen og vil neppe ønsker å høre din. Det viktigste kravet for det indre av tenåringer er "voksen ånd" i interiøret for å erstatte "barnehage". Barnet ditt er ikke en tenåring flau foran sine venner må endre interiøret i rommet hans. Grunnleggende behovene til et barn i denne alderen er stedet å bo. Det vil komme venner, og han forpliktet dem enkle å plassere i rommet hans i hans personlige plass.  
 Mold kan bringe ikke bare estetiske misnøye vegger, men det også bærer mye mer problemer - lukt og utseende av helseproblemer, så jo før du blir kvitt svart mold, jo bedre.
 I markedet er det mange verktøy som vil hjelpe å bli kvitt mugg, men de vыsokotoksychnы. Vi tilbyr deg en trygg og naturlig rettsmidler for å bli kvitt mugg på badet og hjem til andre rom.
 Hvis forurenset med et svært lite område, kan du håndtere denne oppgaven uavhengig av hverandre, uten å involvere fagfolk. Spare penger ved å lese våre beste anbefalinger som er dyre erstatningsprodukter.
 Planen av artikkelen:

 Årsaker til Mold

 Påvist måter å bli kvitt mugg i leiligheten

 Produkter som bidrar til å fjerne svart mold

 Hvordan fjerne mugg i leiligheten for alltid

Bli kvitt mugg på veggene i leiligheten for alltid

 Årsaker til Mold
 Først, la oss avklare hva mugg er grunnen til at det er svart, og det er årsaken til sin forekomst. Svart mold - en samling av små organismer, inkludert Strachybotrus Chartarun og Strachybotys Bcmpa, forårsaker et stort antall helseproblemer. Det kan finnes i hvert hjørne av hjemmet ditt, inkludert himlingsplater, tre (dynket i vann), vegger, gulv og tepper. Små lekkasjer eller rørleggerarbeid problemer føre til muggvekst, siden det bare gjelder i et vått miljø.
 For eksempel, hvis din teppe våt og ikke tørket helt, kan det utvikle seg mugg, som vil bli distribuert rundt i huset.
 Hvis du berører den svarte mold hansker hånd, føler du at det er glatt som en snegle. Vanligvis er denne formen svart, men det er gulgrønn variasjon. Svart mold har en veldig distinkt lukt av "mugg". Noen ganger er det vanskelig å se. Men hvis du plutselig begynte å oppleve pusteproblemer, eller det var en allergisk reaksjon - sjekk ditt hjem riktig.
Bli kvitt mugg på veggene i leiligheten for alltid

 Påvist måter å bli kvitt mugg i leiligheten
 OBS! Ikke shkryabav tørket form som det blir i luften! Bruk vernebriller og maske for å beskytte deg selv når du fjerner svart mold!

 Det første du bør gjøre - finne et par av latex eller gummihansker og bruke verneutstyr som dekker hele kroppen. Sørg for å ha en støvmaske for å beskytte lungene dine. Slå av ventilene i rommet der kommer til å fungere. Du kan også inkludere en liten vifte og åpne for direkte muggsporer i friluft.
 Hudoverflaten er fuktet med en blanding av såpe og vann, tørk hard børste. Alle materialer som brukes ved arbeidets slutt sette dem i en søppelpose og bind den fast. Nå er det på tide å bruke desinfeksjonsmiddel, kjøpt i butikken (eller ett av følgende), den berørte overflaten. Sørg for å håndtere alle overflater. Dette vil drepe de resterende muggsporer. Vask med varmt vann. La overflaten tørke helt.
Bli kvitt mugg på veggene i leiligheten for alltid

 Produkter som bidrar til å fjerne svart mold

 Tea tree olje er den mest effektive måten! Dette essensielle oljen er sikker for mennesker og dyr. Den har en sterk lukt, men ikke bekymre deg, vil det snart forsvinne. Olje har utmerkede anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper, og i tillegg, som dreper alle typer mold, effektive i behandling av hodelus, flass og soppsykdommer av negler. Så ikke nøl med å kjøpe en liten flaske og holde huset. Oppskrift: Ta 1 ts tea tree olje og 1 ts vann (i forholdet 1: 1), tilsett olje og vann i en sprayboks, rist godt og spray på det berørte området.

 Eddik - den billigste måten! Eddik - giftfri og sikre alternative kjemikalier. Ifølge nyere studier, er enda en 5% løsning av eddik i stand til å drepe 99% av bakterier og virus 80%. Ta atomizer og fylle den med 5% eddik. Oppbevar flasken på badet og kjøkkenet, og bruker ved første tegn til mugg. Hvis du skremme lukten av eddik - Tilsett noen dråper av det på noen essensielle oljen. Det er best egnet for dette formålet lavendelolje, som vil etterlate en duft som er behagelig for menneskelig persepsjon.

 Utdrag fra valgt grapefrukt frø - en eksotisk måte å fjerne mugg. Den største fordelen med denne metoden - et utdrag fra utvalgte frø grapefrukt luktfri. Du kan kjøpe nettbutikker eller helsekostbutikker. For løsningen trenger vi 15-25 dråper ekstrakt og 2 kopper kaldt vann. Kombiner væske i sprøytepistoler og gjelder for de berørte områdene.

Bli kvitt mugg på veggene i leiligheten for alltid
 Andre produkter som vil hjelpe å bli kvitt mugg
 Det finnes en rekke andre verktøy som kan brukes til å bekjempe mugg. Imidlertid, på grunn av den toksiske natur Vse-Sekrety.ru eksperter anbefaler ikke deres bruk. Noen stoffer kan skade overflaten som muggvekst. Bruk disse oppskriftene nøye, og bare som en siste utvei.

 Bleach. En kopp blekemiddel per liter vann. Bleach er ikke helt blåse mugg i porøse materialer. En annen ulempe med dette verktøyet - sin aggressive kjemiske reaksjon. Bleach ødelegge fargen på teppet, og etterlater en giftig damp.

 Boraks. Brown ikke avgir giftige gasser, men vil ikke hjelpe deg ren teppe. Mer egnet for harde overflater, som fliser.

 Ammoniakk. En oppløsning av 50% ammoniakk og 50% vann. Ikke bland med blekemiddel, da det vil skape en giftig damp. Etter å kutte la midlene det i 2-3 timer og skyll dette området.

 Peroxide. Hell 3% hydrogen peroxide i -vu spray. Zbryzkayte berørte området og la stå i 10 minutter. Selv om hydrogen peroxide - et tryggere alternativ til å bleke, kan det også ødelegge noen materialer.

Bli kvitt mugg på veggene i leiligheten for alltid

 Hvordan fjerne mugg i leiligheten for alltid
 Som du forstår, fjerne mugg fra veggene - veldig vanskelig. De ovennevnte metoder å bli kvitt små celler bare når grunnen var den lokale situasjonen: en flom av dårlig ventilasjon eller kald. Hvis leiligheten har en stor mold, dannet ikke for en måned: sprekker i høyet, lav kvalitet plater som fryse, flomvegger fra utsiden - som kjemper det krever mer omfattende metoder.
 Først må du fjerne overflate mugg, som nevnt ovenfor. Deretter veggen må fjerne utførelser, tapet, maling, fliser eller paneler for å vurdere omfanget og finne årsaken til formasjonen. Hvis mugg betyr det samme vegg, er det også nødvendig å nøye rengjøre av og bokstavelig talt vaske veggen.
 Men dette lokalisering problem - må du fjerne årsaken til fuktighet eller veggen i rommet:

 Hvis dette er hvordan veggen (det fryser eller kondens på den), gjør utvendig isolasjon;

 Dersom veggen på utsiden av det strømmende vann, er det nødvendig å organisere en renne;

 Hvis formen er dannet på grunn av fuktigheten i rommet, gjør det til en komplett vanntetting og isolasjon, spesielt hvis du bor i første etasje i kjelleren;

 Sørg også for god ventilasjon og romoppvarming.

 Nok en gang jeg ønsker å fokusere din oppmerksomhet, for å bli kvitt mugg - det er ikke nok å vaske av, må du fjerne årsaken til sitt utseende, fordi det vil være igjen.
 Etter alle disse handlingene bør nøye dekorere veggene soppdrepende dyp penetrasjon, om nødvendig to ganger. Dette bør gjøres for å hindre inntrengning av primer på huden og iført en respirator mens airing opp på rommet. Når veggen er vel tørker, kan det bli varmet fra innsiden ved hjelp av skum, som ozdobyvshy sementblanding eller bare gjemmer "den nakne veggen" hadde lagt henne puss strøk for å skjule stedet hvor det var mugg.
 Lykke til!  
Яндекс.Метрика