La været ute er ikke før sommeren, nå er det på tide å begynne å forberede for ferie. Som det sies, forberede sleden i sommer. Men i vårt tilfelle, forberede seg på sommerferie i vinter. Det er i disse dager er det best å velge et sted hvor du drømmer å tilbringe fortjent ferie. Vi bestemte oss for å gjøre et utvalg av steder som egner seg for sommerferie. Alle kan finne blant dem en som vil passe ham for sjelen og Opportunity lommebok. Valget er helt opp til deg. Så vår plan er denne artikkelen:
 Hvor å gå i sommer?
 1.  Sotsji
   Baikal
   Seliger

   Hvor å gå til Ukraina sommeren 2014?
  1.  Berdyansk (Sea of ​​Azov)
    Mariupol (Azov Sea)
    Yalta (Crimea, Svartehavet)
    Feodosia (Crimea, Svartehavet)
    Eupatoria (Crimea, Svartehavet)

    Hvor Go Abroad sommeren 2014?
   1.  Egypt
     Kalkun
     Maldivene
     Bahamas
     Cote d'Azur (Frankrike)

    Hvor å gå i løpet av sommeren 2014?

     Hvor å gå i sommer?
     For de som ikke foretrekker å gå for langt på ferie, er det mange valg av destinasjoner i Russland. Heldigvis, vårt land, på grunn av sin størrelse og mangfoldet i naturen og fylt med steder hvor du kan slappe av. Og, selvfølgelig, kommer først til hjernen Sochi.

     Hvil i Sotsji
     Denne byen er med rette kalt perlen av den russiske Svartehavskysten. Og de sier om dette stedet ble født fjellene og havet. Sochi - veldig spesiell, ikke som alle andre område byen. Det er derfor det er bedre å se det med mine egne øyne. Den lengste i Europa, strekker Sochi for 145 (!) Km. En annen funksjon i Sochi - er dens klima. Han er opptatt av unik og spesiell, skapte fjellene og havet.
    Hvor å gå i løpet av sommeren 2014?
     Forresten, er Sochi omtrent samme breddegrad som Toronto og Nice. Fantastisk kombinasjon av majestetiske fjellene i Kaukasus og Svartehavet skaper et mildt klima. Gjennom året i Sotsji kan nyte en herlig ferie - det er alltid noe å gjøre. Sotsji fulle underholdning som ikke vil la deg gå lei for et øyeblikk. Byen er bra at alle vil finne her noe for alle. For noen som liker aktive fritidsaktiviteter, og for andre er det ingen bedre underholdning enn et rolig opphold i et beroligende miljø. Og den tredje kategorien av turister liker å besøke museer, går på ekskursjoner og turer i løpet av ferien på kino. Alle disse menneskene vil finne dem de mest egnede Sotsji klasser. Rafting på den bratte fjell elv, flyr med en fallskjerm, klatre i fjell, avslappende ferie på stranden eller i parken, besøke kunstgallerier og museer - alt dette og mer kan tilby deg Sotsji. 
     Spørsmålet om boliger i Sochi, veldig viktig, så du bør ta vare på sin beslutning på forhånd. Dette kan være et hotell, som det er mange - fra budsjett til luksus. I Sotsji og skianlegg der du ikke bare kan leve, men også sunnere. Det er en annen type overnatting i løpet av ferien - leie leiligheter eller rom i et privat hjem. Noen av disse alternativene har sine positive og negative sider.

     Slapp av på sjøen
     Bajkalsjøen - et fantastisk sted. Den dypeste innsjø på jorda befinner seg i Øst-Sibir og imponerer med sin majestetiske skjønnhet. Strenge natur og utrolig klart vann og tiltrekke elskere av ekstrem turisme, turister, fiskere og bare elskere av dyreliv. Baikal gode som kan komme her nesten alltid, selv om vinteren i Lake County kan slappe av. Sommeren er flott for bading og fiske. I juni her er ganske kult, men juli og august er ganske varmt og godt egnet for fritid.
    Hvor å gå i løpet av sommeren 2014?
     Nylig er turist infrastruktur i dette området utvikler i store sprang. Vi konstruerer hotell og leiligheter, rekreasjon sentre, drevet av vannet i Lake Cruise Ships - alt dette gjør valget av type ferie som sjelen til hver gjest på dette fantastiske stedet.

     Hvile på Seliger
     En annen innsjø, som vil være et utmerket valg. Ligger i Tver og Novgorod regioner, er det kjent for sin natur og flora og fauna. For fiskeentusiaster Seliger være et fantastisk funn. Vannet blir ledet om tretti arter av fisk, inkludert abbor, brasme, lake, vederbuk og mange andre. Som for dyr flere deretter rundt Seliger kan finne elg, ulv, bjørn, vaskebjørn, rev, bever og andre pattedyr.
    Hvor å gå i løpet av sommeren 2014?
     Lake Seliger svært populær blant fans av ulike typer turisme, sykling, vann og vei. Som for steder å bo, da, som i sjøen, er det flere muligheter for overnatting. Dette kan leie direkte fra eiere, hotellovernatting til rekreasjonssenter eller i en av leiligheter.

     Hvor å gå til Ukraina sommeren 2014?
     Ukraina vil være et godt valg destinasjonene. På grunn av det faktum at på sitt territorium er det to fjellrygger - Karpatene og Krim-fjellene, og sør i landet vasket av to hav - Black og Azov, er naturen virkelig vakker og er unik. Den gamle byen, som spore sin historie tilbake til Kievriket, byen vitner Zaporizhzhya kosakker, restene av gamle slott og festninger - alle venter på deg her i solfylte områder Ukraina.

     Berdyansk
     Denne byen ligger i Zaporozhye regionen, på Azov Sea. Berdyansk rette tok den berømte gjørme og klimatiske resort, så ikke kom her bare for å slappe av og bade i sjøen, men også forbedre deres helse. I Berdyansk behandling praktisert healing mud, brine elvemunninger og thalassoterapi. Den mest nyttige her for å gå til mennesker som lider av sykdommer i nervesystemet og muskel-skjelettsystemet, gynekologisk og åndedrettsorganene.
    Hvor å gå i løpet av sommeren 2014?
     God Berdyansk og at i motsetning til Krim, det er ingen skarpe temperaturendringer som kan føre til plager hos personer med dårlig helse. På grunn av det faktum at Sea of ​​Azov er relativt liten, er vannet varmer opp før Svartedauen. Dette gjør at du kan nyte en dukkert i varmt vann i lang tid - stranden sesongen her starter i april og mai, og fortsetter til de siste numrene av September.
     Et stort antall museer og attraksjoner gjør Berdyansk attraktivt for tilhengere av kulturelle aktiviteter. Med hensyn til bolig, den relativt liten pris for det i Berdyansk tiltrekke seg store mengder turister. Overnatting her kan være svært forskjellig - fra luksus til økonomien versjon.

     Mariupol
     Som Berdyansk, er Mariupol ligger ved bredden av Sea of ​​Azov. Overnatting i byen, men ikke dårlig, men nærhet til stålverk og kommersiell havn gjør det fortsatt ikke er så hyggelig som i de omkringliggende landsbyer og deres omgivelser i Mariupol mye: det Urzuf Azov Yalta, Novoazovsk og Sopin, Melekino og Sedov og andre landsbyer. Hvil i dem vil være mer rolig og målt, og miljøsituasjonen - fortsatt ikke like intens som i industriell Mariupol. Men denne byen er en av de ledende steder over hele Ukraina etter antall skadelige utslipp til luft. Av denne grunn tryggere å velge fra nærliggende landsbyer. Plukk opp residens i dem er i forskjellig prisklasse - fra prestisjetunge små hoteller rom til leie i privat sektor.
    Hvor å gå i løpet av sommeren 2014?

     Hvil i Yalta (Krim, Svartehavet)
     Yalta - en ekte juvel av Krim. Ligger på sørkysten, er Yalta en av de beste, dyre og fasjonable feriestedene på halvøya. Den gunstige plasseringen av byen - fjellene er nesten nær havet vevstoler - gjør Yalta attraktiv for turister, ikke bare fra nabolandene, men også fra mer fjerntliggende land.
     Faktisk er han Yalta byen og den såkalte Big Yalta - 70 km lang territorium som tilhører Yalta bystyret. Den svært fulle, grønne parker, Yalta, i nærheten av byen er kjent Nikitsky botaniske hage. I tillegg er det mange museer og monumenter, templer og strender. Faktisk, til Greater Yalta omfatter mange nærliggende byer og henholdsvis - sine severdigheter. Dette gjør det mulig å inkludere Yalta Livadia og Vorontsovpalasset, den berømte Svaleredet, palasser og Dulber Kichkine i Koreiz, Ayu-Dag og Ai-Petri, samt mange andre minneverdige steder.
    Hvor å gå i løpet av sommeren 2014?
     I Yalta, er det mange strender, men i høysesongen her plass kan være ikke en lett oppgave. Alle strender i Yalta - småstein. De fleste av dem - betalt, kan innlogging her variere fra 10 til 150 USD. Men det er en gratis strand - Seashore. I Yalta, er det mange luksushoteller, slik som den berømte "Yalta" og andre luksushoteller. Det er moteller, alpinanlegg og leiligheter.

     Hvil i Feodosia (Krim, Svartehavet)
     Theodosius ligger i østlige Crimea, ved Svartehavet. Denne attraktiv by for mange turister for sin rike historie, varme hav og massevis av monumenter, kultur og historie. Navnet på byen betyr "gudgitte" og at navnet er berettiget.
     Klimaet er ikke så skarp som på South Coast, og er en mellomting mellom steppe og subtropiske. Temperaturen holdes nesten alltid over null, slik at byen kan hvile ikke bare om sommeren. Imidlertid er det best om sommeren.

    Hvor å gå i løpet av sommeren 2014?
     En annen fin funksjon av Feodosia - er det sandstrender og rullesteinsstrender ikke. I Feodosia Aivazovsky er den berømte galleri hvor du kan se bilder av kjente marinemaleren. Det er også Museum Alexander Grønn - forfatter av venner fra barndommen "Scarlet Sails". Som med de fleste andre Krim skianlegg i Feodosia ferier kan velge mellom hvile premium og økonomi alternativer.

     Hvil i Yalta (Krim, Svartehavet)
     Dette er en ferieby som ligger i den vestlige delen av halvøya. Det har lenge kommet hit ikke bare for helligdager, men også for behandling. Saltvann og gjørme, sjø og mineralvann, varm sol og gyllen sand - alt dette tiltrekker seg tusenvis av turister i Evpatoria. Spesielt kjent er stedet som et feriested for barn som relativt grunt hav og sandstrender gjør det mulig å slappe av med barna. Men den gamle historien til byen og mange monumenter gjør ferie i Evpatoria uforglemmelig.
    Hvor å gå i løpet av sommeren 2014?

     Hvor Go Abroad sommeren 2014?
     For de som foretrekker å feriere i utlandet kan gi råd ferier på steder som Egypt, Tyrkia, Maldivene, Bahamas eller på Cote d'Azur i Frankrike.

     Egypt
     Egypt har lenge tiltrukket våre medborgere - ikke bare tilbringe sommerferien, men selv om vinteren. Landet pyramidene lokker besøkende fra de tidligere SUS-land av flere grunner. Først, her en kort tid, og er lett å nå: noen timer flytid - og du er i det gamle Egypt. Sekund, vil tjenesten egyptiske hoteller tilfredsstille selv de mest kresne reisende. Og til slutt, den tredje - prisene for ferie i Egypt er demokratisk. I tillegg er Egypt godt egnet for familier.
    Hvor å gå i løpet av sommeren 2014?
     Kommer til Egypt, bestemme på forhånd om du trenger visum. Hvis du har tenkt å bo i landet i mer enn 15 dager, trenger du ikke det. Hvis det er planlagt en lang ferie, vil ta seg av visum.

     Hoteller i Tyrkia
     Tyrkia og Egypt så lenge siden likt av våre landsmenn av samme grunner som landet, som vi diskuterte ovenfor. Det er imidlertid forskjeller. For eksempel, er klimaet ikke så vanskelig som i Egypt. I Tyrkia finner du den fantastiske skjønnheten i naturen - mangfoldig og sjarmerende. Det finnes uberørte strender - både sand- og småstein. Også i Tyrkia Til tjeneste pittoreske fjell og milde havet for å svømme i dem - en nytelse.
    Hvor å gå i løpet av sommeren 2014?
     Ikke minst i valg av Tyrkia som et sted for hvile er godt utbygd turist infrastruktur og komfortable hoteller og lojal prispolitikk. Med hensyn til visum til russere det ikke er nødvendig.

     Maldivene
     Reiser Maldivene nylig okkupert den ledende posisjon for turister som foretrekker eksotisk ferie. Ekvatorial indiske hav farvann, fantastisk natur, kokosnøtter som faller fra palmer rett på den hvite sandstranden - hva kan bli bedre? Maldivene tropisk klima gjør det mulig å nyte ferien her året rundt!
    Hvor å gå i løpet av sommeren 2014?
     Som for klimaet her i sommer, må det sies at temperaturen på denne tiden er et tegn på 26-28 grader over null. Men på denne tiden er det en sjanse til å fange litt regn og grov sjø. Maldivene kan gi reisende et utvalg av ulike levekår - fra luksuriøse til ganske beskjedne. Prisen på overnatting varierer også fra lojal ganske høy. Visum for ferie i Maldivene er nødvendig. Hvis du kommer til å bruke mer enn 30 dager turistvisum du sette fri ankomst i landet.

     Bahamas
     Bahamas er lokalisert nær Cuba og Det karibiske hav, sørøst av halvøya Florida. Denne øygruppen har lenge vært synonymt med luksus strandferie. Mange feriesteder i Bahamas kan tilby sine gjester overnatting i en fasjonable høye hoteller med "all inclusive" og lite koselig hotell hvor du kan føle deg hjemme. Jo flere som visum for å besøke Bahamas er ikke nødvendig (hvis ikke vil bo mer enn 90 dager).
    Hvor å gå i løpet av sommeren 2014?
     Som for klimaet på Bahamas, er det en tropisk og subtropisk passaten - avhengig av hvor du var en del av øygruppen. I sommer temperaturer på øyene innehar ca 26 - 32 grader over null.

     Cote d'Azur (Frankrike)
     Slapp av på Cote d'Azur, også kjent som den franske Riviera - er synonymt med dyrt, luksuriøse, utsøkt underholdning. Riviera strekninger fra Toulon til den italienske grensen, er også fyrstedømmet Monaco. Tallrike underholdning, kasinoer, kafeer, barer, dyre restauranter og flotte strender - alt dette brukerutstyr Cote d'Azur. Det også med jevne mellomrom gjennomgå ulike ferier og festivaler. På sommeren er det jazzfestival, Festspillene Chamber Music Festival Fyrverkeri og mange andre arrangementer. Franske Riviera - ikke stedet for en billig ferie. Så ønsker å slappe av på Cote d'Azur har ganske gaffel, men det er verdt det!
    Hvor å gå i løpet av sommeren 2014?
     Nyt sommerferien ønsker online magasin Vse-Sekrety.ru.
Яндекс.Метрика