Selvfølgelig, strendene på Krim-halvøya - mye. Og selvfølgelig, har hver og en sin egen spesielle fordeler og ulemper ved noe. La oss se på dem nøye.
Hvil i Krim. Gjennomgang av de beste strendene

 Ferie på strendene i Crimea
 Jasper strand
 Ikke langt fra Sevastopol på Cape Fiolent ligger Jasper fin strand som lever opp til navnet sitt fordi det virkelig kan bli funnet skrыtokrystallycheskuyu stein - jaspis. Selve stranden er sammensatt av sand på steder et sted, og et sted med småstein som kan henføres til sine mangler som ned til sjøen på varme steiner sikkert ubehagelige.
 I de fleste tilfeller er denne stranden utformet mer for unge mennesker, siden det ganske bratt nedstigning til vannet for å overvinne de 800 trinnene i denne slags "helse trail". Hvem vil være styrke til å overvinne denne nedstigningen, er han rikelig belønnet med en lokal skjønnhet i det vakre landskapet i klipper og rent, nesten smaragd vann.
 Blue Bay
 Blue Bay i den nye verden er et annet paradis og et spesielt sted på Krim-halvøya. Den foretrekker også det meste unge mennesker har en god tid, men nylig i andre deler av befolkningen, har disse stedene blitt stadig mer populært bruk. Sjøen er ren og klima gjennom einer lunder, og selv healing.
Hvil i Krim. Gjennomgang av de beste strendene
 Bunn Blue Bay overveiende steinete, men ikke overgrodd av alger, og derfor fargen av vannet og er meget lett og nesten blått. På nedsiden er det faktum at strendene i dette stedet ofte med store småstein.
 Det er en ny verden rov eller blå bukten hvor du kan svømme bare når sjøen er rolig, som bunnen er ganske farlig og steinete og vannet darkish farge;. Det samme bay for den beste ferie med familien eller med barn - Green Bay. Fordelene med denne er det faktum at det er mer enn alle de andre bukter, bunnen - sandstrand - lett og komfortabel samt andre fordeler av sivilisasjonen er veldig nære.
 Balaklava bay
 I Balaklava Bay, i nærheten av Cape Aya kalles, er en av de mest populære strendene på Krim-halvøya, gull og sølv. De ofte pendle fra Balaklava på slike skip eller båter, joller original.
Hvil i Krim. Gjennomgang av de beste strendene
 På Silver stranden, som består av sand og grus, kan nås fra Balaklava på bare 15 minutter. Nederst på denne stranden er hovedsakelig sand, men noen ganger oppstå og steinblokker. Litt bort fra Silver stranden strekker seg vill Golden Beach, steinblokker er enda mer kysten - småstein og sand skjer av og til.
 Gold Beach
 Feodosiya Golden Beach er all grunn til å være stolte av sitt brede spekter av underholdning og fritid, kan du gå og på en katamaran, og "banan" og en scooter eller bare ligge i solsengene eller slappe av og ta en drink, for eksempel, velsmakende mojito i lokale barer.
 Sport og underholdning spill er masse som er perfekt for friluftsinteresserte. Og bunnen av Svartehavet er ganske liten, noe som skaper gode forhold for barnefamilier.
 Fox Bay
 Strand i Koktebel, nemlig hvile i Fox Bay, perfekt for elskere-formals og nudister og "villmenn". Ofte overalt brutt søt og koselig teltbyene og wafting lyden av gitar, reggae sanger og fredelige filosofiske diskusjoner om livet. Og selvfølgelig, alt dette uten raffinert Krim viner.
 Siden det er ingen industri, sjø og natur i Koktebel virkelig utrolig intakt, ren, noe som skaper en atmosfære av glede, romantikk og ro.
Hvil i Krim. Gjennomgang av de beste strendene

 Hvil i Yalta
 Fortsetter å liste opp fordeler og ulemper ved badesteder i Crimea, Sevastopol fokusere på strendene og rundt strendene i Yalta og andre.
 Ved Sevastopol strender inkluderer stranden i Orlivtsi, Uchkuevka, Lyubimovka. De er alle vakre på sin egen måte og komfortable, men ganske typisk.

 På strendene Orlovki ikke alltid rent, men havbunnen med fine og sandstrender, en rekke lokale kafeer og barer med deres mat og turist ungdomssenter hvert år flere fristende reisende til denne regionen. Også nær stranden i sentrale orlovtsev markedet, suvenirbutikk og spa-produkter og massasjerom. Det er mindre overfylt, koselige hjørner vill natur når du soler deg på stranden, kan du se hengende klipper bak. Denne ferien vil være interessant for fans av uvanlig spenning og spenning.

 I de samme Uchkuevka sandstrand strekker seg 1 km, ganske godt preparerte. Imidlertid er dyphavet vokser raskt og dramatisk. Og ofte etter vann surf, spesielt i løpet av dagen er overskyet.

 Men den koselige, komfortable, rene stranden Lyubimovka kan ri på en katamaran eller ha det gøy på vannsklier.

Hvil i Krim. Gjennomgang av de beste strendene
 Cossack Bay
 Veldig populært Cossack Bay, som ligger 15 km fra Sevastopol på Cape Khersonese og omgitt på tre sider av havet. Her dårlig deltok, og selv et sted vill og trekker som du kan bade og sør, og vestkysten av Krim. Men noen ganger havbunnen i denne bukten steinete, men de som ønsker en pause fra kjas og mas urbane føler på en måte seg selv "villmann", er dette faktum enda en fordel.
 Massandra strand
 I Yalta, en av de beste strendene og komfortabel anses Massandra stranden, er dette luksus ferie for alle: bambus bungalow og solstoler, strandbarer, kafeer, restauranter, etc. Det eneste negative - det er bare det dype havet, og pluss - det er ren .
 Siden Massandra stranden soling og bading mennesker hver sesong kommer utrolig mye, de som ønsker mer privatliv og ro er en spesiell og egen VIP-sektoren med passering til havet på en behagelig, vakker og godt vedlikeholdt tre gangvei. Selve stranden er gratis, men plasserer det bedre å låne fra tidlig morgen.
Hvil i Krim. Gjennomgang av de beste strendene
 Simeiz
 I urbane landsbyen Simeiz mange strender og de er stort sett småstein. Denne populære badebyen kalt "Blue Bay" og vannparken med samme navn, som renner fantastiske blå sjøvann.
 Merkelig nok, men denne stranden er for det meste svært attraktiv for seksuelle minoriteter og camping. Mest sannsynlig på grunn av det faktum at koselige viker satt blant vrakrestene av bergarter, godt isolert fra hverandre, og dette bidrar til at her finne en koselig og rolig by tar ikke mye arbeid. Og miljøet er utvilsomt et vakkert område med uendelige blå satin og høye klipper, fremmer ønsket av mange sole seg i solen, det vil si i buff.
 Parthenit
 I kraftig Ayu-Dag, i landsbyen Partenit, som ligger 15 km sørvest for Great Alushta strender er stort sett sanatorium og så, selvfølgelig, er ofte overfylte. Det faktum at det er en positiv og healing atmosfære skapt kompliment hverandre fantastiske fjell, klipper og klart, rent hav. Dette sikrer at klimaet er veldig fin, varm sommer og en fantastisk varm og hengiven høst.
Hvil i Krim. Gjennomgang av de beste strendene
 Trives!  
Яндекс.Метрика