Hvis du ønsker å besøke alle de vakreste stedene i verden? Så gå til Østerrike - et unikt land med utrolig mange spennende og magiske steder. Men først lære noen funksjoner og Planlegg turen i detalj.

 Hva er dette landet?


 Østerrike eller østerrikske republikk (navnet regnes som offisielle og komplett) - en tilstand som ligger i sentrum av Europa. Det er en del av EU og FN. I tillegg er Østerrike regnes som en av de rikeste landene i verden. Det offisielle språket er tysk. Befolkningen i dette lille landet, er hjemmet til bare ca 8,9 millioner mennesker.
Camping skianlegg i Østerrike: fordeler og ulemper

 Staten grenser til Tsjekkia, Italia, Tyskland, Slovenia, Ungarn, Sveits og Liechtenstein. Den nasjonale valutaen er euro Østerrike. Arealet av denne tilstanden er ca 84 000 kvadratkilometer. Hovedstaden er byen Wien, Østerrike.
 I Østerrike, vil alle finne noe for seg selv, så det er nesten alt: fjell (de tar ca 70% av det totale arealet), Crystal Lake, luksuriøse feriedestinasjoner, arkitektoniske monumenter og mange teatre og lignende kulturinstitusjoner. Og det er grunnen til dette landet tiltrekker seg turister fra hele verden.

 Klima


 Klima Østerrike kan kalles moderat og ganske gunstig. Det avhenger av høyden på området, men vanligvis vintrene er milde. Derfor, i den kaldeste måneden, som er temperaturen Januar er vanligvis i dalene -2 til -5 grader og i fjellområdene kan det noen ganger slippe til 15. Om vinteren snør det ofte.
 Vinden blåser, men bare i noen byer (til eksempelet i Wien). Østerriksk sommeren kjølig. Temperaturen i juli og august (dette er den varmeste måneden) er vanligvis rundt 25 grader, men noen ganger kan det bli økt til 30. Men vannet i innsjøer ikke har tid til å varme opp, selv om noen av dem er det ganske varmt (25-26 grader).
Camping skianlegg i Østerrike: fordeler og ulemper

 Den beste tiden å reise i dette landet - er sent på våren eller tidlig høst. På denne tiden, er skistedene godt trent og animerte, og landskaper vises i all sin prakt. Men hvis du vil ha varme, så gå her i sommer.

 Kulturelle trekk


 Østerrike er et føderalt land og tradisjoner i ulike regioner kan avvike fra hverandre. Østerrikske folk ganske vennlig, men fortsatt i staten bestemte seg for å holde avstand. Selv bekjente og venner er ikke nær hverandre veldig mye. Men alle mennesker spøk ofte humor er velkommen. Dress østerrikerne annerledes, er det ingen definerte kriterier.
Camping skianlegg i Østerrike: fordeler og ulemper

 I Østerrike setter pris på kunst, som er grunnen til at det har så mange forskjellige teatre og lignende virksomheter. Østerrikere elsker å danse og synge, og ofte gjør, slik som helligdager.

 Hvordan komme seg dit?


 Komme til Østerrike på flere måter. Den mest praktiske og raskeste - en flytur i et fly. Det vil ikke ta mer enn 35-4 timer. Det er nok av både vanlige og charterfly. Hvis du panikk frykt for flytrafikken, ikke bli motløs og bare kjøpe en togbillett.
 Reisetiden vil være ca 34-36 timer, som, forresten, ikke så mye. Hvis du har en personlig bil, kan du bruke den. Men sørg for å følge fartsgrensen og huske reglene til lovbrytere i Østerrike er strengt.

 Visa og tollregler


 Østerrike - Schengen, så å gå inn i denne tilstanden vil du trenger visum. Men vanligvis problemer med registreringen oppstår ikke (med mindre du er en lovlydig borger av landet).
 Men vi må være forsiktige. Først bør alle dokumenter oversettes til tysk eller engelsk og oversettelsesfeil kan føre til svikt. For det andre, hvis du aldri har mottatt et Schengen-visum, må du gi dokumenter for å beskytte dine finansielle kapasitet (per uke av oppholdet må stå for en viss sum).
 Her er de dokumenter som kreves for registrering:
 •  utfylt skjema (som skal være ferdig i tysk eller engelsk, så bruke tjenestene til en tolk);

 •  to fargefotografiene størrelse 35h45;

 •  pass og kopi;

 •  Stat og pass kopi;

 •  brev fra arbeidsgiver som viser inntekt (det bør ikke være under en viss sum), arbeidsadresse og telefonnummer til selskapet og stillingen.

 •  Påmeldingsavgiften om visum er 35-40 euro. Betjene alle nødvendige dokumenter senest to uker før den planlagte turen.
   Tollstedet kan være vanskelig, siden import av visse elementer og produkter er begrenset og regulert. Sjekk med ambassaden på forhånd som kan importeres i mengder (slik informasjon må du gi).

   Transport Østerrike


   Østerrike transportnettverk er meget godt utviklet. Kommunikasjon mellom byer utført ved anvendelse av tog. Intercity busser er få, og de fleste av dem - tjeneste. Men noen alpinanlegg kan bare nås med buss eller bil.
  Camping skianlegg i Østerrike: fordeler og ulemper

   Også er det ridning trikker og trolleybusser (det er ikke mange). Du kan også bruke en taxi, men det er ganske dyrt og upraktisk. Leverandørgjeld og landing, høy tariff, og "fange" bilen på gaten kan ikke, må du bestille det via telefon.

   Turer i Østerrike


   Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en billett til reisebyrået, være forsiktig og oppmerksom. Prisene for turer vanligvis strekker 1000-2000 tusen euro en ukes opphold i landet.

   Hvor du skal bo?


   Hvis du velger en billett, er det om å stoppe sted for å oppleve ikke nødvendig. Men hvis du reiser alene, bør du velge bosted på forhånd. Det finnes mange hoteller, finnes det alternativer for enhver smak og budsjett.
  Camping skianlegg i Østerrike: fordeler og ulemper

   Men ofte hevdet egenskaper ikke samsvarer med løftene, så vær forberedt på det uventede, noen ganger ikke den mest behagelige. Skianlegget er den såkalte hytte - guest house med flere rom.

   Hvor du skal dra?


  Camping skianlegg i Østerrike: fordeler og ulemper

   Hvis du planlegger en ferie i Østerrike, må du først bestemme på ruten. Dette er de største skianlegg (de er for det meste på ski) og interessante byer:
 •  Kärnten. Det er ca 60 varme kildene.

 •  Termisk Øvre Østerrike og Niederösterreich.

 •  -Tyrol. Det finnes mange varme kilder og uvirkelig vakre steder.

 •  Salzburg. Her kan du helbrede ikke bare kroppen, men sjelen.

 •  Styria. Dette stedet er kjent for sitt milde klima og vakker natur.

 •  San Anton - skianlegg med utmerket infrastruktur.

 •  Mayrhofen. Det er bare skibakker, men presenterer også et utvalg av underholdning for unge mennesker, for eksempel restauranter, kafeer, barer, kinoer og til og med nattklubber.

 •  Lech - en av de mest prestisjefylte skistedene.

 •  Zell am See. Anlegget ligger på sjøen, så her er utrolig vakker.

 •  Sørg for å besøke Wien, er det mange interessante og overraskende.

 •  Matlaging funksjoner


  Camping skianlegg i Østerrike: fordeler og ulemper

   Østerriksk mat er kjent for sitt mangfold i dette landet liker å spise. Det er veldig glad i kjøtt i alle sine former, samt grønnsaker. Desserter Østerrike mange utsøkt og variert søt her i høy aktelse. Drikke - en øl, kaffe og hlyuveyn (varm vin med krydder og urter).

   Hva er de må besøke steder?


   Verd å se i Østerrike? Det er mange interessante steder:
 •  Vienna Opera. Husk å sjekke ut her.

 •  Belvedere - stor og veldig vakkert palasskomplekset, som ligger i hovedstaden.

 •  Albetryna - den store Museum of Fine Arts.

 •  Liechtenstein Museum. Det er mange interessante og viktige historiske utstillinger.

 •  Schönbrunn - Wien residensen til den østerrikske keisere. Det er utrolig flotte bygningen.

 •  Østerrikske alper. Hvis du kommer til Østerrike, du må bare se fjellene.

 •  Burgtheater - en av de eldste teatrene i Europa.

 •  Vienna Woods. Hvis du ønsker å nyte naturens skjønnhet? Da er du her.

 •  Green Lake - et unikt sted der hvis det blandes terrestriske og undervannsverdener. Nederst kan du oppdage butikker og andre vanlige fasiliteter. Vinter dybde av innsjøen er bare et par meter, og i sommer kysten er helt under vann.

 •  Tårn gal. Tidligere ble det plassert et sykehus for psykisk syke, og nå er fryktelig utstillinger: zaspirtovannye kropper, babyer og kroppsdeler.

 •  Nå som du vet nesten alt av Østerrike. La reisen i denne tilstanden vil huske deg!  
   Kommer til Bulgaria? Dette er et flott land med mange vakre steder. Hva som kan finnes i Bulgaria, hvilke attraksjoner og steder av fortjeneste?

   Hvor du skal dra til Bulgaria?


   Så, hva du skal se i Bulgaria? Vi tilbyr deg de mest interessante steder:
   1. Rose Valley. Det er utrolig vakker og interessant sted! Hvis du ønsker å føle duften av roser snur hodet og ser en rekke pop-knopper og til og med blomster som blomstrer, så bør du definitivt gå her. Denne dalen ligger nær den lille byen Kazanlak, som ligger 200 kilometer fra Sofia.
  Hva er interessant å se i Bulgaria?

   På forsommeren, blir stedet til en ekte fabrikk av svimlende duftende roseolje, som er lagt til parfyme og kosmetikk. På denne tiden de lokale folk høste og mange kronblad rettet i store kar, som strøm flyter flavored væske.
   2. Selv om du ikke er en elsker av lesing og bøker likevel sjekke ut Nasjonalbiblioteket Kyrillos og MethodiosLigger i hovedstaden - Sofia. Først inne i bygningen er utrolig vakker. Og utenfor biblioteket ligner et palass. Dernest kan lagrene bli funnet i gamle manuskripter og bøker.
  Hva er interessant å se i Bulgaria?

   Noen er så gammel at selv håndskrevne. For det tredje er det også en bok av moderne forfattere. Du kan oppleve at du virkelig er interessert. Men før bygningen er et monument til Kyrillos og Methodios, som ikke var bare munker, men også forskere og lærere i sin tid. Uansett, kan du besøke dette historiske stedet, hvis du er i Sofia.
   3. Rila innsjøer. Det er totalt syv, og de er høyt oppe i fjellene. Det er bedre å gå dit i midten av sommeren, men selv på denne tiden kan ses på overflaten av isen fjellvann tynn skorpe av is. Innsjøene er koblet sammen med isstrømmer, bratte fossefall og bekker.
  Hva er interessant å se i Bulgaria?

   Mellom dem kan du se både snøfonnene og eng med mange duftende blomster. For å komme hit er ikke lett, det er best å gjøre dette med skiheisen. Veien er ganske lang, men stedet er verdt et besøk.
   4. Hvis du er i Bulgaria, for all del ta en tur til en litt gammel byen Nessebar. Dette er en by med ca 3000 år, og det ble erklært et museum. Det er utrolig mange historiske steder, som hver er et symbol på en æra. Nessebar ligger på en steinete halvøy koblet til fastlandet med en smal eidet nok.
  Hva er interessant å se i Bulgaria?

   Det er mange historiske og arkitektoniske monumenter, vakre og enkle hus, som påvirker dens farge. I løpet av dagen kan du se hele byen, som det er svært liten: bare 300 meter bred og ca 850 i lengde. Og sørg for å besøke den flotte stranden Nessebar!
   5. Hver turist vil være interessant å se Rila Monastery ligger i nærheten av hovedstaden i Rila fjellene. Historien til dette unike stedet har sine røtter i den fjerne X-tallet. Overraskende, har klosteret gjentatte ganger lidd angrep av fiender og erfarne naturkatastrofer. Ja, overlevde han en brann, jordskjelv, tyrkiske raids.
  Hva er interessant å se i Bulgaria?

   Men hver gang lokalbefolkningen restaurerte bygningen, slik den eksisterer i dag. I dag klosteret holdes noen relikvier, som Raphael, kors, ikon av jomfru "Dorohovkaznytsya" og levningene av St. Ivan Rilski. Det finnes også et museum og bibliotek. Og inni er så vakker at ikke gå til klosteret - en forbrytelse.
   6. Belogradchik Fortress ligger nær den lille byen Belogradchik. Ikke en gang forsøkt å ødelegge denne bygningen, men han alltid gjenopprettet. En inne denne festningen for å beskytte handelsruter som fører til nord, i antikken romerne bord.
  Hva er interessant å se i Bulgaria?

   Strukturen består av tre majestetiske nivåer, er toppen som et stort reservoar for å samle regnvann, skåret i stein. En gang på toppen av slottet, kan du se den imponerende storhet og skjønnhet Belohradchykskye rock. De, forresten, kan også besøkes.
   7. Gamlebyen Plovdiv. Severdighetene i byen så gamle som kan fortelle de tider av Romerriket velstand. For eksempel, her kan du se den fantastiske romerske amfiteateret, bygget av marmor er i II århundre e.Kr..
  Hva er interessant å se i Bulgaria?

   I sentrum av byen er gamle tårnet, og alle bygningene bokstavelig gjennomvåt renessansen. Huset Vakker og fargerik, de ser ut som dukker. Blant annet Plovdiv mange monumenter og museer. Total, definitivt besøke denne byen.
   8. Balchik - En av de eldste og vakreste byene i den bulgarske kysten. Ligger i dette merkelige stedet imponerer med sin skjønnhet bay. Fra stormer og vær beskyttet Cape Kaliakra Balchik, så det er alltid rolig og solrikt. Forresten, dette neset du kan se de mystiske grotter og rester av gamle murer.
  Hva er interessant å se i Bulgaria?

   Byen har mange amfyteatralnuyu struktur og begrunnelse, noe som betyr at vandre i Balchik, kan du nyte en fantastisk utsikt. I kystområdet av denne fantastiske byen har mange mineralkilder og gjørme behandlinger, så du vil være i stand til å kombinere forretninger med fornøyelse og forbedre deres helse.
   I tillegg Balchik Picture Gallery, to kirke og museum. Og her er den største botaniske hage, som inneholder rundt 3000 arter av ulike planter.
   9. Hvis du ønsker å bo en uke i Bulgaria ikke bare mettet kultur, men også for å slappe av fysisk og mentalt, sørg for å besøke den vakre byen Sozopol. Det er kjent og elsket av mange badebyen hvor mange turister hvert år resten fra alle land.
  Hva er interessant å se i Bulgaria?

   Etter å ha vært der, kan du nyte den vakre hvite sandstrender og krystallklare vannet i Svartehavet, den stille skjønnheten i havnen, som er en av de mest romantiske stedene i feriestedet, samt sjarmerende utsikt over kysten. Høytider er litt forskjellig fra de vanlige turister. Denne gangen om å bremse. Tiltrekke seg oppmerksomheten til tre og stein hus og kulturminner og natur.
   10. Sørg for å besøke Aladzha kloster. Sin unikhet ligger i det faktum at det er hugget inn i fjellet. Vi skapte dette klosteret i IV århundre kristne eremitter, og det varte i tusen år, men han ble sparket av osmanske inntrengerne.
  Hva er interessant å se i Bulgaria?

   Denne unike struktur består av to lag, og kan sees ved inngangen til et museum dedikert til historien om skapelsen og eksistensen av klosteret. I den første tier er klosteret matsalen, kjøkken og celler av munkene som bodde her. Selvfølgelig de endret, men ser like så århundrer siden.
   Og i andre etasje er et kapell. I tillegg kan nær klosteret finnes katakombene. Ifølge legenden, de servert som et tilfluktssted for munkene som ble beskyttet av de osmanske inntrengerne.
   11. Hvis du elsker vin, sørg for å få deg i Melnik byen. Byen er liten, men det er veldig hyggelig og rolig. Befolkningen i bare 300 mennesker, men hus og bygninger er vakre og dykovynnы. På turen ned hovedgaten og den lengste Melnick trenger du et par minutter.
  Hva er interessant å se i Bulgaria?

   Men for å komme hit er bare for deilige viner som er produsert av de gamle tradisjonene i gamle vinprodusenter (byen er deres kapital). Sørg for å besøke den lokale tavernaen og prodehustuyte aromatisk vin. Men ikke la seg rive med, fordi byen har andre interessante steder, for eksempel stein Melnik og Rozhen kloster.
   Sørg for å gå til Bulgaria og besøke de mest berømte og vakreste stedene i dette landet. La reisen vil være interessant og uforglemmelig!  
  Яндекс.Метрика