Så her han ventet og svært ønskelig ferie som du har tenkt å bruke aktivt og hensiktsmessig. Hvor du skal dra? Tyrkia, Thailand, Hellas, Egypt eller kanskje til slektninger i Russland? Allikevel, selv den lille turen krever forhånd forberedelse, spesielt hvis du kommer til å gå som en familie der det er små barn.
 Lange flyreiser og reiser, klimaendringer og vann, ukjente og uvanlige lukter temperatur, uvanlig mat og masse andre småting som, som et resultat, kan du spille en grusom spøk, og legger til den etterlengtede ferie utilpasshet og mulig skade, selv de mest mindre av som kan ødelegge den generelle opplevelsen av turen.
Hva medisiner bør tas med deg på ferie?

 For at turen hadde ikke aktivt drevet av utenlandske leger og apotek for å søke kjente forberedelser nødvendig å ta vare på den opprinnelige armory, som må hentes på forhånd, og du tok med deg på ferie.
 Selvfølgelig, tenke fremover og å fullføre alle de nødvendige settene med narkotika som helhet er vanskelig, dyrt og skummelt, plutselig tollkontroll har noen problemer med visse legemidler, noe som igjen fører til en rekke problemer.
 For at du lenge lidd i tvil, bør medisinen tas på ferie, og hva som er best igjen hjemme, bestemte vi oss for å gjøre deg til en kort liste over grunnleggende behov for første gang.
 Selvfølgelig, det beste alternativet - er å ta kontakt med fastlegen din, om noen, er han fullt ut i stand til å gi deg råd om dette problemet, å være klar over mulige helseproblemer med din familie. Hvis dette ikke er mulig, vil vi håndtere på egenhånd.
 Det første du bør merke seg er en liste over medisiner du eller din familie hele tiden ta fra kroniske sykdommer som diabetes. Før du går til et annet land, må du nøye undersøke dets grunnleggende kulturelle kjennetegn og betingelsene i tilbudet, til en rekke nødvendige forebyggende vaksinasjoner.
 Med spesiell oppmerksomhet til deres helse og mulige konsekvenser for ham må tas til gravide kvinner, familier med små barn og pasienter med kroniske sykdommer.

 Liste over turist tabletter. Hva du skal ta med?


 Liste over medisiner som du kanskje trenger når du reiser på ferie i første omgang, må begynne med reisesyke midler.
 Husk at selv om du ikke er et normalt miljø lulls, under lange reiser, og behovet for å flytte til en ukjent form for transport for deg, kan det være uforutsette forstyrrelser i vestibulære apparat.

 Kvalme, hodepine og brutt tilstand - ikke de beste følgesvenner av enhver tur, spesielt hvis du har tenkt lenge og aktivt tilbringer sin ferie. Midlene kommer fra reisesyke medisiner og homeopatisk.
 Medisiner er generelt mer effektive, men husk at de må ta på forhånd til stoffet måtte handle. Bestemte legemidler: Aeron, Kenydyl, Bonin, ingefær kapsler. Hvis reisesyke piller fremdeles glem å hamstre, kan de ordinære mints eller Validol også redde situasjonen.
Hva medisiner bør tas med deg på ferie?

 Neste ting som lett kan forstyrre din helse og avbryte denne etterlengtede ferie, dette primitive kaldt. For ett, natt reise, og bading i sjøen, med mindre selvfølgelig du samlet i varme land - alt dette kan lett føre til utseendet av de første symptomene på forkjølelse.
 Drevet av utenlandske apotek - ikke den mest behagelige yrke i løpet av ferien, i tillegg til de første symptomene på forkjølelse eller SARS kan enkelt forebygges ved improvisert.
 Med seg i medisinskapet må ha noe antiviral, for eksempel Arbidol Anaferon eller manglende feber - febernedsettende for eksempel paracetamol, Nurofen, Tempalhin. Beregne antall piller som kan trenge behandling for minst én person, eller med utilstrekkelig nummeret til medikamentell behandling kan være ubrukelig.
 Ta hensyn til dråper i nesen og fange alt fra halsen pågå fortsatt smerte ved svelging eller tett nese, er det lite sannsynlig at du vil nyte turen. Dråper i nesen - akvazolyn, nazyvin, og når de første symptomene på en sår hals - Doctor Mom godteri, vitamin C, spray Ingalipt.
 Neste, hva skal fylle opp kit - det antiallergiske medikamenter. Husk at selv om ditt eget land du muchytesya ikke en type allergi i et fremmed land og en utenlandsk klima der rundt uvanlig lukt og smak, kroppen din kan reagere på alt dette er tvetydig. Når de første symptomene på allergi - nysing, kløende nese, rødhet, utslett - kan du ta fenystyl, suprastin, zirtek, Telfast.
 Husk otravlennya mulige lidelser og mage, uvanlig mat og dens store mengder kan også føre til alle slags problemer med mage-tarmkanalen. Kvalme, oppkast, magesmerter, oppblåsthet - ikke den beste eskortert ferie, så vennligst aktivert karbon, noe som bidrar med mindre problemer, og kloramfenikol, som gjør infeksjon ved inntak.
 Fra oppblåsthet og kvalme kan spare Motilium og hyppig pereedanyyah og tyngde i magen - Mezim forte, Fest, Pancreatin. Husk at dette enzympreparater som må tas med mat.

 På tur med barn


 Legemidler for barn bør inneholde en egen gruppe som bare ikke glemme, og ikke angre. Den litt rastløs, stadig kjører og som selvfølgelig, dunke knærne er sannsynlig at du trenger i strålende grønne flaske og emballasje lim. Fast med en bandasje og bomull, kan slike detaljer være nødvendig for voksne og barn, fordi kutt, blemmer og pisket knær - ofte ledsaget fritid.
Hva medisiner bør tas med deg på ferie?

 Husk, lange flyreiser og brå klimaendringer kan være en stor belastning for kroppen til barnet ditt, så nok en gang tenke før du går til land med radikalt motsatte klima. Pass på å ta vare på barn dråper og salver mot allergier og ta alle nødvendig i barns forkjølelse og mageproblemer. Ikke glem å ta et termometer.

 Men hva med toll?


 Det viser seg ikke alle medisiner kan bære med seg på flyet, det er grupper av illegale rusmidler, som er best igjen hjemme eller for å beskytte seg selv et bevis på at legen faktisk gitt deg en bestemt medisin.
 Disse inkluderer, for eksempel, er legemidler med psykofarmaka og, i noen land forbød import og Corvalol valokordin. En spesifikk liste over forbudte legemidler for en bestemt land kan be byrået eller firmaet til å ta kontakt med tollavdelingen.  
 Kiev - en vakker by! Men hvis du levde hele sitt liv i det, har du sannsynligvis allerede lære det innvendig og utvendig. Og i helgene så jeg ønsker å få nye følelser og se nye steder. Hvor å gå bort uten å gå bort? Her er noen interessante og bemerkelsesverdige steder:

 Hvor du skal dra?


 Så, hvor du skal gå for helgen av Kyiv? Vi tilbyr flere attraksjoner:
 1. Gå på en tur til Poltava pyramidene. En av dem er pyriatyn nær Poltava region, den andre - i Kobeliatsky området. Selvfølgelig, disse pyramidene er ikke så stor og lang som den egyptiske, og likevel verdt å merke seg. En av dem bygget Ignatius Zakrevskii.
 Han ble sendt til Egypt som en ambassadør og kom, bestemte seg for å gjøre graven i nærheten av kirken i form av en pyramide. Materialene ble brakt fra Afrika, og byggingen ble begrenset av reglene. Men da som en pyramide plyndre og ødelegge. Eierne har kastet ut, men strukturen er fortsatt intakt.
Hvor du skal gå på en helg pause i nærheten av Kiev?

 Den andre pyramide bygget av Alexander Balevychem, det var også gravstedet og bygget lange 13 år. Gå til disse stedene bedre på turen bussen. Tour prisen kan variere 100-200 hryvnia, og turen tar ca 12 timer.
 2. Arboretet "Trostianets". Ligger i et unikt sted 190 kilometer fra Kiev i Ichnyanskom området. Du kan se mange planter som du ser andre steder. På det enorme området inneholder en rekke eksotiske arter astonishingly fantastisk utsikt. Inngangen til parken er billig, ca 3-5 USD.
Hvor du skal gå på en helg pause i nærheten av Kiev?

 3. Yasnohorodska strutsefarm. Hvis du aldri har sett strutser, vil du sikkert fikse det. Hodet til landsbyen Yasnogorodka Makarov distriktet, nær hovedstaden i Ukraina (bare 50 kilometer). Du kan se de to meter merkelige fugler, og bokstavelig talt bare klekket fra egg, kyllinger.
Hvor du skal gå på en helg pause i nærheten av Kiev?

 Du snakker om mat, levende og avl strutser. Du kan berøre disse fuglene, og for et gebyr selv ri på dem. I tillegg kan du mate strutser. Sørg for å ta en suvenir bilde for å vise slikt et minne. Og sørg for å prøve egg fra struts egg og struts kjøttretter på en lokal restaurant. Denne turen vil koste deg 15-30 UAH uten reise og reise med 50-100 USD.
 4. Dendro "Alexandria". Dette er en ekte naturlig og kulturminne. Ligger et sted i hvite kirken. Bygget park var på slutten av XVIII århundre. Ved inngangen til kjøpesenteret gren, så før du står overfor et valg. Den totale lengden på alle veier til parken er ca 20 miles, så tune på forhånd for lang tur langs.
Hvor du skal gå på en helg pause i nærheten av Kiev?

 Sentrum av parken er en stor gressplen, som dekker et område på 10 hektar og er et flatt område med en skråning til elven Ros. Her kan du se et utvalg av urteaktige planter, blomster, trær og busker. Det totale arealet av dette stedet er litt over 200 hektar. Airport of Kyiv deg om 15-2 timer og inngangen er billig, nemlig 2-6 USD.
 5. Sørg for å besøke Reserve "Kochanovka" er veldig vakker og interessant! Dette er en ekte sentrum av landskapet kultur Ukraina. I tillegg er dette stedet den eneste overlevende palass og park kompleks. Når kom hit kjente musikere, poeter, forfattere og andre.
Hvor du skal gå på en helg pause i nærheten av Kiev?

 De likte skjønnhet og storheten i stedet. Vi besøkte reservatet Glinka, Vrubel og mange andre. Du kan komme hit med offentlig transport og inngang vil måtte betale ca 4-6 USD. Turen vil koste 4.10 dollar.
 6. Hvis du ønsker å dykke inn i fortiden og lære historien om sitt folk? Så gå til parkere "Kievriket". På dette punktet kan du nyte atmosfæren som rådet i ditt eget land århundrer siden. Alle objekter blir gjenskapt fra historiske poster, kronikker og arkeologiske steder.
Hvor du skal gå på en helg pause i nærheten av Kiev?

 Du kan se her Vladimir Palace, Hrydnytsu, Palace of Princess Olha kirke av tiende, Great Jaroslavl domstol Rotondo Yanchina kloster, St. Michael, Podolski og Sofia gate, ulike eiendommer i boyars og handlegater. Også du kan se nesten ekte innbyggere som bodde i dette landet for mange år siden. Dette absolutt trenger å gå med familien din!
 7. Hvis du ønsker å flykte fra byen og nyte stillheten? Deretter må du gå til en familie etno-kompleks "ukrainsk Village"Som ligger bare 15 kilometer fra Kiev i Kiev Svyatoshinsky området.
Hvor du skal gå på en helg pause i nærheten av Kiev?

 Her kan du se gamle ukrainske bolig og for å se på dem. Barn vil spesielt sette mini-zoo, som ligger i området. Hvis du blir sulten, gå til den lokale kafeen og smake på en rekke tradisjonelle ukrainske mat. En grilling, benker og lekeplasser. Kommer hit, vet du hva en stor familie ferie.
 8. Vil du se noe uvanlig? Da reisen inn den lille, men vakre byen Kano, som ligger et par timer unna fra Kiev. Denne massen av attraksjoner: museer, parker, historiske, naturlige og arkitektoniske monumenter.
Hvor du skal gå på en helg pause i nærheten av Kiev?

 Du kan nyte naturen i Kanev reserve. Også verdt å se Tarasov fjellet og Assumption Cathedral. Også her kan du se den største monument, som er så mye som 342 trinn!
 9. Imponere og overraske deg gammel Uman. Det er vakkert i seg selv, så du kan bare gå gjennom den. Men sørg for å besøke parken "Sofiyivka" Count Potocki som bygget tilbake i 1796 for sin vakre kone Sophia (derav navnet).
Hvor du skal gå på en helg pause i nærheten av Kiev?

 Der i byen og nydelig engelsk park, som inneholder fantastiske planter fra hele verden. På dette tidspunktet vil du også se vakre fontener, skulpturer av guder og gudinner i antikkens antikken og kunstige grotter. Og i hjertet av parken er kunstig, men ikke mindre vakker elv. Du kan sitte på sin land og bare nyte den flotte naturen som du vil møte.
 Interessant og spennende helg for deg og din familie! Slappe av og dele erfaringer.  
Яндекс.Метрика