Kanskje du mange ganger feiret nyttår hjemme. Hvis du vil at denne ferien til å gå til noe annet sted, gjør en minnerik tur til Portugal!

 Juleferie i Portugal


 Hvorfor så ivrige turister til Portugal? Fordi folk i dette landet elsker å ha det gøy og vet hvordan du gjør det. I tillegg portugiserne er kjent for kvaliteter som raushet og evne til å nyte skjønnheten. Dette betyr at en gang her på nyttårsfeiringen, vil du stupe inn i ferien ånd, historier og chic. Dette vil du ikke se noe annet sted!
Som nyttår og jul i Portugal?

 Christmas Celebration


 Jul i Portugal er en av de viktigste helligdager. Det feires på natten på 24 til 25. desember. Mesteparten av befolkningen er katolikker, så julen er angitt med den katolske tradisjonen. Alle denne dagen tilbringe med familie og venner, dele erfaringer, gi hverandre gaver og ønsker lykke.
 Her er noen juletradisjoner:
 •  Julekrybbe. Denne tradisjonen er en av de eldste og mest kjente, men i dag mange har glemt det. Barnehage vanligvis laget av mose, og med et sett nyfødte Jesus figurer og dyr fra stall.

 •  Gaver til alle tidligere ga gutten Jesus, men han ble byttet ut i Pai Natal (Christmas Pope, som i hovedsak er analogt til vår julenissen). Men gaver er ikke åpent om morgenen og en gang etter midnatt.

 •  Juletre. Denne tradisjonen kom senere, men forankret i Portugal. Juletre (tradisjonelle trær) er installert i nesten alle husene plassert under dem gaver. Forresten, den portugisiske er engstelig for å miljø, så foretrekker kunstige juletrær.

 •  Mesa kuk. Tjenester i kirker begynner ved midnatt. Og navnet skyldtes Mass legende, som sier at Jesu fødsel begynte å crow kuk, og annonserte all mirakel. Etter å ha tjeneste noen går hjem for å åpne gaver og egge andre kirker i foran peisen og ha det gøy.

 •  Julebord - en tradisjon som følges av alle. På bordet kommer hele familien. Tradisjonell portugisisk Christmas måltid er ris med blekksprut, stekt gutt bakt kalkun og bakalyau - saltet torsk. Til dessert tradisjonelt servert julekake i form av en krone med tørket frukt, nøtter og kandisert frukt. Portugisisk Drikk champagne, portvin og andre drikkevarer.

 •  Dekorasjon. Alle portugisisk dekorere sine hjem. Brukte kranser, bjeller, baller, figurer protagonistene jule kristtorn grener. Dekorasjoner hang bokstavelig talt overalt.

 •  Feire nyttår


  Som nyttår og jul i Portugal?

   Som det nye året i Portugal? Med familie klarte å se alt, så skynd nå ha det gøy med venner. Hjemme, er nesten ingen som alle rettet mot gaten, fordi her på denne tiden er utrolig morsomt og uvirkelig vakre.
   De viktigste juletradisjoner:
 •  12 sjarmerende rosiner. I noen land brenne et notat med et ønske og spise, men portugiserne valgte en fin måte å oppfylle sine drømmer. De tar 12 rosiner og hver skrallende bjeller spise en, zahaduyuchy begjær (ønsker bare 12). Etter det, alle sammen drikker champagne.

 •  Jule svømming. Portugal - varme land, men fortsatt været i nyttårshelgen er kanskje ikke den mest behagelige. Ofte er det øsende regn, blåser vinden. Men mange går til stranden og badedrakt. Selvfølgelig, bade deg modig, fordi vanntemperaturen i vintersesongen her er 14-15 grader. Men noen er forberedt på forhånd og ta varme badedrakter.

 •  Klær. Antrekk er av særlig betydning. Først feire nyttår er et must i noe nytt, det er et slags symbol på fornyelse. Dette kan være en ny ting eller en ny tilbehøret. Dernest bør det være en ansvarlig tilnærming til å farge klær. For eksempel, for å trekke penger bør foretrekke en gul farge. For ideelle karriere ville være nyanser av brunt. Kjærlighet vil gi røde og blå bringer lykke (mange portugisisk slitasje blå undertøy). Forresten, må sengetøy i alle fall være ny.

 •  For neste år, pengene er ikke avsluttet, må du fylle lommen mynt vesken. I tillegg bør budsjettet sette en laurbærblad skal holdes der hele året. Og det antas at fattigdom kan føre til trange klær, hull eller separerte ledd og ingen knapper.

 •  Mange portugisiske tror at ved å delta i det nye året, bør vi absolutt holde alt det onde i det gamle året og drive ut onde ånder. Portugiserne tror at åndene er redd for støy, fordi etter kampen chimes begynner å lage bråk, stamper, skriking, banging og fløyte. Hjemme, kan du bruke lokket fra pannen og ned i gata bedre fange spesielle "pynt" eller andre "støyende" enhet.

 •  En annen integrert ofte Portugisisk nyttår - et fyrverkeri og fyrverkeri. Det er nesten ingen kjøper fyrverkeri, fordi alt vil ta omsorg myndigheter. Salutter holdes i alle byer, vanligvis i store områder.

 •  Som i mange land, Portugal drikker champagne. Her er det som kalles vinho espumante og er billig musserende vin.

 •  Hva gjør jeg?


  Som nyttår og jul i Portugal?

   Så, hva du skal gjøre i Portugal i det nye året?
 •  Bade i havet ennå!

 •  Vis salutt.

 •  Gå til et livlig sted, bli med publikum og nyte uhemmet moro.

 •  Få med lokalbefolkningen og gå til å besøke dem (eller invitere dem til ham).

 •  Gå en tur på dette skipet.

 •  Hvor du skal dra?


   I Portugal, mange vakre byer og attraksjoner. Og hvor bedre å gå?
 •  Lisboa. Det er hovedstaden i Portugal og største byen i landet. Hvert år blir tilbudt alle slags ferie selskap, og i 2015 alle venter på noe fantastisk. Det er mange diskoteker, restauranter, barer og kasinoer. Årlige feiringer er ofte holdes på torget of Commerce, Park of Nations, i Belem, Kama området. Mange mennesker går til stranden og Estoril, Cascais og Oeiras, hvor montert festlig område der du kan ha en flott tid.

 •  Albufeira (Algarve-regionen spesielt) er vakker og moro hele året, slik at du kan ha en flott tid som en familie med barn. Det mål arrangert julefargerike og interessante forestillinger som vil forlate ingen likegyldig.

 •  Veldig hyggelig i Madeira - øya med fantastisk natur. Selve innholdet tar seg av at ferien var levende og minneverdig for alle. Hvert år på øya holdt fyrverkeri. Selv enkle fyrverkeri er vanskelig å ringe, er dette en virkelig magisk fyrverkeri show med millioner av glitrende lys.

 •  Porto - en mer vakker og interessant by som ligger på elven Douru. Hvert år er det en rekke konserter, fyrverkeri og viser holdes.

 •  Hvor mye koster det for enhver pris?


   Hvis du bestemmer deg for å kontakte reisebyrå, vet du at jule turer til Portugal koste rundt 1000-2000 euro per person for 7-8 dager i landet, inkludert flyreise.
  Som nyttår og jul i Portugal?

   Prisene priser kan variere 30-50 euro per dag til 100 eller høyere. Men det er verdt å merke seg at budsjettet hotellet veldig behagelig, selv om omfanget av tjenestene vil være minimal. Men i et femstjerners hotell, kan du føle sjarmen av tjenesten "all inclusive".

   Nyttige tips


  Som nyttår og jul i Portugal?

   Et par nyttige tips:
 •  Husk at været i Portugal er svært lunefull, så grip rundt og badedrakt og noe varmt. Og ikke glem paraplyen, regn gå her ofte.

 •  Noen portugisisk forstår engelsk, men det er bedre å kjøpe en dagligdags ordbok.

 •  Turer og hoteller bedre å bestille på forhånd.

 •  Nyttårs tur til Portugal nøyaktig husket for livet!  
   Jul og nyttår - de to mest fantastiske og sjarmerende ferie, og derfor er det nødvendig å holde dem i et magisk sted. Hvis du vil ha noe uvanlig og herlig, gå til Lviv! Denne byen vil overraske deg og en zakohaye!

   Hvorfor Lviv?


   Lions kan trygt kalles en av de mest europeiske, moderne og "avanserte" byer rundt om i tidligere Sovjetunionen. Men det er her bevart tradisjonen med å feire vinterferien, så kommer ikke nyttårshelgen her, kan du kombinere dette festlig orgie med moderne nyvinninger.
  Hvordan å feire jul og nyttår i Lviv?

   Det er derfor her på jul og nyttår turistene begynte å komme nesten fra hele verden. Latitude sjel har alltid tiltrukket seg mennesker i Ukraina, men i hele ønsker å skinne og glamour. Løver og alt dette kan gi deg! Tross alt, snur byen til en ekte fantastisk sted.

   Som er vanlig praksis å feire nyttår i Ukraina?


   Tradisjoner Ukraina unik og aktet av folket i dette landet. Generelt, ble det XX århundre nyttår anses ikke som sekulære så vel som kristen og hedensk ferie.
   Triumph fortsatte mens så mange som 12 dager, og ble betraktet som en periode med oppvåknende ånder og onde ånder. Folk mente at tabellen ikke kommer til å bare live, men sjelene til de døde, så alle prøvde å berolige dem forfriskninger. I tillegg var det en tro i henhold til hvilke nyttår himmelen åpnet, så noen du tenker på ønske hadde gått i oppfyllelse. Spådomskunster kom også sant, og alle var fornøyd. Deretter endret litt feiring, men noen tradisjoner forble uendret.
  Hvordan å feire jul og nyttår i Lviv?

   31 desember kalt raus kveld. " "Shchedruvannya" - snill og munter skikk. Barna var sekker og poser og gikk til naboene, sang sanger og leste dikt for mottak av søtsaker. Også venter i bygninger "posivalnykiv" som ønsket alt godt, lykke, helse og rikdom. Slike mennesker er invitert til bordet og sjenerøst behandlet.
   I dag det meste av skikker og tradisjoner tapt, men noen familier fortsatt husker dem. Men i alle fall, det nye året i Ukraina - er det tid for moro og mirakler.

   Som i dag feire nyttår og jul i Lviv?


   Ferieprogram byen er alltid rik og full av begivenheter. Hvert år er det ulike festivaler, konkurranser, utstillinger og mye mer. Dette er en ekte festlig extravaganza!
  Hvordan å feire jul og nyttår i Lviv?

   Denne byen er vakker når som helst, men i nyttårshelgen glitrer det, glitrar, skinner og glitrer. Bygninger, gater og butikkvinduer dekorert med fargerike blomsterkranser og leker. Vinduene er fulle av illustrasjoner av eventyr og bilder av jule attributter og tegn. Husene og leilighetene er også utrolig vakker, fordi alle ønsker å dekorere og forvandle sine hjem.
   På torget vanligvis satt hovedtreet rundt som i hele perioden av ferier og lystige folk kommer. Forresten, varer feiringen nesten fra midten av desember og til dåpen. Og denne gangen vil du ikke se noen triste eller dystert ansikt, folk er vennlige, gjestfrie, glad og omgjengelig.
   Hvert år i Ukraina vil åpne julemarked. Det går vanligvis fra midten av desember og januar 14 (virkelig, forresten, regnes som en av de lengste i Europa).
  Hvordan å feire jul og nyttår i Lviv?

   Langs Avenue Freedom (mot monument til Taras Shevchenko, fra Operaen) reduseres mange paviljonger og kiosker hvor du kan kjøpe nesten hva som helst: tradisjonell drikke og mat, honning, søtsaker, suvenirer, leker og julepynt , artikler og mestere av håndverksprodukter.
   Ved juletider hvert år ordføreren i byen etablerer en viktig egenskap av denne ferien - didukh, som er et symbol på fruktbarhet og yield. Han ser så dyktig montert høystakken.
   Atmosfære Lviv nyttår fangst og sluke deg zakruzhyv i danser, sanger og moro. På gatene i racing dress, jul og konkurranser. Du er akkurat som det!

   Guided Tours


   Hvis du ikke ønsker å lage sin egen juleprogrammet, får et nytt år tur og ikke bekymre deg for noe. Vanligvis er varigheten av slike turer ca 3-5 dager.
  Hvordan å feire jul og nyttår i Lviv?

   I løpet av denne tiden, kan du utforske byen og lære om det mye, besøke de mest interessante steder å gå på tur og bare spasere gjennom gatene i New Year og nyte atmosfæren av undring og feiring.
   Vanligvis prisen inkluderer overnatting, mat, turer og ferieprogram. Prisen på denne turen kan variere fra 1500 til 3000-5000 USD.

   Uavhengig reise: hva du skal se?


  Hvordan å feire jul og nyttår i Lviv?

   Hvor du skal dra og absolutt verdt en titt i Lviv, hvis du bestemmer deg for å reise alene? Her er de mest interessante og viktige steder i byen:
 •  Sørg for å besøke Market Square, ta en titt på treet og besøke julemarkedet.

 •  Verdt å merke seg Town Hall. Forresten, kan du klatre og nyte den vakre byen fra fugle flytur.

 •  Museum "Pharmacy" og dets fangehull.

 •  Dominican Church - en sann barokk monument.

 •  St. George-katedralen.

 •  Mountain Park "High Castle".

 •  Kjøpesenter "Chest." Her kan du kjøpe gaver og suvenirer.

 •  Hvis du vil ha en bit av sommeren, besøke en av de største badeland i Ukraina - "The Beach".

 •  Byen og konge arsenaler byen.

 •  Jødiske og armenske byområder.

 •  Church of the Transfiguration.

 •  Lviv er en by av kaffe, så sørg for å sjekke ut en av de mange lokale kafeer og bestille en kopp velduftende, oppkvikket, oppvarming og deilig kaffe.

 •  Hvor å feire?


   Interessant nyttår minneverdig jul i Ukraina kan ikke tenkes uten feiring. Umiddelbart er det verdt å merke seg at boken seter i noen institusjoner bør gå videre som i noen uker før ferien, de vanligvis opptatt.
  Hvordan å feire jul og nyttår i Lviv?

   Hvor du skal feire nyttår? Generelt, i Lviv mange kafeer og restauranter, som er alltid velkommen besøkende og gjester. Her er noen alternativer:
 •  Restauranten "Valentino" kan du finne ut hva det nye året på italiensk.

 •  I underholdningskomplekset "Galaxy" du får en sjanse til å være på Mount Olympus og komme nærmere gudene.

 •  Klubben "Cult" vil du nyte spillet Fiolinisten Alexander Bozsik og sang av "Drømme West".

 •  Restauranten "Centaur" du zasyplyut snø.

 •  Restaurant "Hrylnytsa" vil gi deg en ekte middelalderhistorien der vil du se ridderturneringer, danser, kanefart og en brann vis.

 •  Fans kan gå hele krydret klubben "Zanzibar".

 •  I "parafin lampe" kan du se det nye året i stil batjars - Lviv mobber.

 •  "Kryjivka" vil gi deg tradisjonelle ferie av Hutsul melodier.

 •  Hvor du skal bo?


   Hoteller i Lviv mye plass, men likevel bedre å bestille på forhånd. Et par alternativer:
 •  Hotel "Nota Bene".

 •  Hotel "Astoria".

 •  "Dnestr".

 •  "Leopolis".

 •  Boutique Hotel "Vintage".

 •  "Euro".

 •  Park Hotel "gamle byen".

 •  "Nobilis".

 •  "Chopin".

 •  Hotel "Satellite".

 •  Hotel "Sonata".

 •  Vanligvis romprisen per natt priser varierer 500-2000 USD. Hvis du er ute etter en mer økonomisk alternativ, så ta hensyn til leiligheter. Også, kan du leie en leilighet.

   Kjøkken: være sikker på å prøve det?


   Hver storby er berømt for sine tradisjonelle retter og spesialiteter. Hva turister bør definitivt smake i Lviv?
 •  Kaffe. Tross alt, Lviv - en ekte kaffe byen.

 •  Øl. Her er det ekte, levende og svært velsmakende. Men ikke drikke øl på gata, nyt det i en varm og koselig brasserie.

 •  Salo. Og uten den? Lviv er enda en restaurant som tilbyr et utvalg av flere typer fett, men også servert en tradisjonell ukrainsk parabolen slik at du innser at det du tar, kan du spise.

 •  Dumplings. Definitivt varmt og rømme. Prøv dumplings med ulike fyll, alternativene er mange.

 •  Borsch. Etter en lang tur eller gå rundt i byen, må gå til en restaurant, kafé eller en enkel matlaging og ber deg om å ta med en plate av ekte ukrainsk borsch, som mette deg og varm.

 •  Pass på å prøve den varm gløgg. Denne drinken er ikke bare varm, men vil nyte atmosfæren av mirakler og ferie fortelling.

 •  Lviv er en sjokolade konfekt workshop "hvor du kan se og smake på ekte sjokolade mesterverk. Husk å sjekke ut her fordi at nyttår uten sjokolade?

 •  Som for nyttår retter på menyen i tillegg til tradisjonelle restauranter kan også finne et utvalg av salater, snacks og drikke.

   Nyttige tips


  Hvordan å feire jul og nyttår i Lviv?

   Hvordan å feire nyttår i Lviv minneverdig og morsom? Et par nyttige tips:
 •  Hvis du er i byen for første gang, må du huske å kjøpe det fra kortet for å unngå å bli tapt.

 •  Det er verdt å lære viktige og nyttige telefonnumre.

 •  Husk at tallene i hoteller og restauranter trenger å bestille så tidlig som mulig!

 •  Å holde minnene av ferien, må du huske å ta med kameraet.

 •  Måtte det nye året i Lviv vil huske deg. En ferie som mislyktes, planlegger alt klart og på forhånd!  
  Яндекс.Метрика