og ønsker å tilbringe nyttårs 2015 utlandet? Vinn-vinn-situasjon! Hvilket land ville du velge, vil ikke bli lei. Bare ta vare på den bedre forhånd. Du kan finne et stort antall alternativer for ulike geografiske orientering, varigheten og finansiell kapasitet, i fokus - familie ferie eller en romantisk tur.
 En ung og aktiv kan velge skisteder, familier med skolebarn - reise til flere byer.
 La oss tenke på hvor du skal dra:

 Østerrike;

 Frankrike;

 Tyskland;

 Norge;

 Italia.


 Hvor du skal tilbringe nyttårs 2015 i Østerrike?
 Ved juletider i hele musikk! Den viktigste musikalske begivenhet - den tradisjonelle julekonsert der Wiens filharmoniske orkester. Selv om du ikke kan høre på en konsert den 31. desember, bør du vite at Rådhusplassen i morgen 1 januar kan du se det kringkaste.
 Overalt hvor du vals tilhørende lyder, snakke direkte utendørs danseskoler, studenter, og lokker til mange fest messer. En berømt Hofburg-palasset i Wien nyttår blant andre punkter. Hvem drømmer ikke om å komme dit?
Hvor du skal tilbringe nyttårs utlandet i 2015?
 Wien jule løype, starter fra Rådhusplassen, fører gjennom gatene i gamlebyen. Her fristelse for turister ikke telle! Barer, restauranter, gate uttak - alle for deg! Kom og se selv!
 Ikke bare i Wien, men også i mange andre byer har parader med deltakere i fargerike kostymer og fantastiske masker. Flytt gatene "julenisser" ringe klokkene prøver å drive ut onde ånder. Overalt hersker moro.

 Nyttår i Frankrike i 2015
 I Paris på den berømte nyttårs parade tiltrekker seg deltakere fra hele verden. For to dager, gatene i Paris er sangere, dansere og akrobater. Du kan ikke gjøre uten å utforske den strålende, festlig dekorert byen uten utflukter til det historiske sentrum. En magisk nyttårsaften møte ved foten av Eiffeltårnet fra tusenvis av glade mennesker!
Hvor du skal tilbringe nyttårs utlandet i 2015?
 Fransk - kjente gourmeter. Tradisjonelt servert på et bord, fylt med kastanjer gås, kalkun, ost, fisk, østers, frukt, sjokolade desserter og kaker. Hvis noen finner en flerlags Bob, finner vi "King" og hans ordre vil utføre resten av selskapet.
 Ferie behandler og juleprogrammet venter deg og skianleggene i Frankrike. Å varme atmosfære og den franske gjestfrihet blir lagt skjønnheten i naturen.

 New Year 2015 i Tyskland
 Ved midnatt på 31 desember klokkespill høres overalt. Så hentet fra svært gammel tid, samt ønskene til "god slip på nyåret" til hans familie, venner og bekjente. Og heve glass champagne, alle hilser hverandre «Prosit Neujahr».
 Duften av mandel ingefær informasjonskapsler, nybakt strudel fylt med ikke bare festlig dekorerte hjem. Lukt svever over mange nyttår messer lokker i koselige kafeer og barer.
Hvor du skal tilbringe nyttårs utlandet i 2015?
 Nesten hver eneste by i Tyskland i løpet av nyttårsfeiringen, er noe å beundre. Overalt er festligheter, handle kjente artister og musikere. Hvis du er heldig, kan du nyte den lasershow. De berømte nyttårs fyrverkeri er ved Brandenburger Tor varer mer enn en time! Se denne opptog samle tusenvis av mennesker.
 Men til skikken lyse ulike lysene, kjøre fargerike fyrverkeri, fyrverkeri dress - er til stede i mange land. Det er sannsynlig, fra hedensk tid når lyset "kjørte" den mørke vinteren.

 Hvor du skal tilbringe nyttårs i Norge
 Ferier er racing med reinslede og hunder aking. I den nordlige og kalde Det er mange forskjellige spill ute, aktiv utendørs moro, så typisk for en lokal folk. Og folk her er vennlige og velvillige.
Hvor du skal tilbringe nyttårs utlandet i 2015?
 Ferien blir feiret mer beskjedent enn jul. Men før nyttår besluttet å gå til kirken for å bli velsignet for det kommende året.
 I Norge, svært populære fyrverkeri, fyrverkeri, lys, kranser. Alt dette gjør de godt opplyste gater. Mange verft er dverger eller hjort figurer, eventyr og romantikk som gir byen. Juletre er kledd opp også, men ikke i leiligheten, ikke i huset og i hagen.
 Jul i Norge kan se et merkelig fenomen. På den tiden var det ikke like kalde været i Lofoten, takket være Golfstrømmen, kan du se hvaler, spekkhoggere. Dermed er det nødvendig å gå langt bort fra hovedstaden, Oslo, men får mye erfaring!
 Norge - landet over havet. Derfor, på festbord må presentere en rekke fiskearter. Mange andre nasjonale retter, spesielle desserter for jule søtsaker.
 Julenissen hos norske barn der. Han bærer julegaver gnome - Yulenyssen. I byer og Drebak Savlen bolig er dette gode bestefar. Å besøke ham barn kommer fra hele Norge. Kanskje du ønsker å møte ham?

 New Year 2015 i Italia
 Nyttår møte støyende og moro. Italienerne tror fullt og fast at høyere rope og synge, se det gamle året, spesielt med et rent hjerte å feire nyttårs. Natt til 1. januar muntre byens innbyggere og tilreisende spredt på gater, torg og gater.
Hvor du skal tilbringe nyttårs utlandet i 2015?
 Overalt Festlig illuminasjon, fancy juletre, fyrverkeri lyse opp nattehimmelen. Under åpen himmel er Lys innsending. Spesielt i den overfylte sentrum av Roma.
 Italia - er ikke bare Roma! For eksempel, i Torino, turister vil være interessant å se isskulpturer. Fra begynnelsen av desember glede og overraske innbyggere og tilreisende palasser, trær, snurrig tegn, figurer fra eventyr is. "Spor isskulpturer" er en by laget med is og dekorert med bakgrunnsbelysning. Veiviseren vil skape en desember!
 Baren for første gang i stedet for ekte juletrær plassert fire tre dekorerte lysdioder i år.
 Juletreet er det største i Gubbio og har en høyde på 650 meter. Dette settet med flerfarget lys som viser silhuetten av et juletre i lia! På er det verdt en titt: det er oppført i Guinness Book.
 Liker å reise!  
Thailand: gå på tur alene
 Amazing Thailand tiltrekker seg turister fra hele verden til sin smaragd hav, flotte strender og uvanlige natur. Mange av oss drømmer å bryte den triste promozhlyh kveldene og komme inn i et paradis av sol og eksotisk! Men sightseeingturer tilbys av reisebyråer tilgjengelig er ikke for alle.
 Så, prøv å gå til en fantastisk reise alene. Dette kan spare deg 30% til 50% av den kjøpte tur i dette landet.
 Vi planlegger en tur selv:
 1. Bedre begynne å planlegge ferien på forhånd - om seks måneder. Så du kan gjøre reisen mer lønnsomt økonomisk.

 2. Følg prisene på flybilletter. Det er ingen hemmelighet at kostnadene ved flytrafikk er betydelig andel av den totale kostnaden for den planlagte turen. Selv ferie i Thailand er relativt billig. Så bedre å stole på rabatter.
 3. Sett på bankkortet ditt mengde 800-900 dollar per person. Dette er mengden av reservatet. Det faktum at alle flyselskaper aksjer med jevne mellomrom, og kan være garantert å kjøpe en billett til en rabattert pris i denne perioden. Så du kan spare opptil 70% av flyturen!
 4. Lag en liste over linker til de offisielle hjemmesidene til forskjellige flyselskaper. Overvåker kontinuerlig forslag til de billigste flybillettene. Det faktum at slike handlinger er ofte fornøyd, men antall plasser er begrenset. Derfor er det viktig å ha reserve "sin" billett.
 5. Vær oppmerksom på at en billig flyreise til Thailand vanligvis innebærer transplantasjon i en av flyplassene. Derfor er disse flyreiser - å ikke reise med små barn.
 6. Fra Moskva fly mange forskjellige flyselskaper, men du kan finne billige billetter og regioner.
 7. Når du har funnet de riktige billetter, bestille dem ved hjelp av pre-forberedt kort. Elektroniske billetter vil bringe til deg. De føler seg fri til å gå for registrering!
 8. Når billetter kjøpt - det er på tide å ta vare på bolig. Tenk på hvilket område av Thailand vil hvile komfortabelt i enten sesongen. Booking selve hotellet også ikke tar mye arbeid. Ganske grundig spasertur gjennom strekninger av Internett.
 9. Det økonomisk mest fordelaktige boliger i Thailand anses å leie leiligheter eller villaer, spesielt denne versjonen er egnet for et stort selskap. Hvis vi dele den totale kostnaden av leieavtalen for en person fra din bedrift, får du en meget attraktiv pris. Samtidig får du hjem med moderne, særegen atmosfære, gratis internett, svømmebasseng og andre fordeler.
 10. Bor i en leilighet eller villa du kan spare til frokost: tilstedeværelse utstyrt kjøkken vil tillate deg å gjøre det samme selv smørbrød og koker kaffe.
 11. Etter å ha definert bolig, tenk på hvordan du vil komme fra flyplassen til destinasjonen din. Noen utleiere tilbyr gratis pendelbuss. Ellers trenger du å bevæpne den engelske ordlisten. I tillegg ruten flytter også må du finne deg selv. I dag på Internett kan du selv finne et rom med noen bussrute og finne kostnaden for innenlandske flyttinger.
 12. Busser og ferger - den vanligste metoden for transport i Thailand. La dette ikke den raskeste transportmåte, men du kan nyte alt det vakre og eksotiske av dette fantastiske landet.
 13. I tillegg kan du alltid gå til en hvilken som helst turist-område i seksjon uavhengig turisme. Det faktum at mange av våre landsmenn som bor i Thailand. De kan rådføre deg om saker av interesse for deg, hvor du kan spise, utflukter til å besøke dette hotellet, eller velge å fjerne så leiligheter. Slapp med glede!  
Яндекс.Метрика