Hvis du ønsker å være i denne historien? Så sørg for å besøke Malta! Dette er et sant paradis på jord!

 Hva er det?


 Malta - er en øy nasjon, som dekker hele øya med samme navn, som ligger i Middelhavet. Befolkningen i Malta er liten, bare ca 500 tusen mennesker.
Malta - en unik og gjentatt

 Men tettheten er ganske høy og er ca 1300 mennesker per kvadratkilometer. Hovedstaden i Malta er Valletta - politisk og økonomisk sentrum av staten. Hovedspråket - Maltese, men vel anerkjent og mye brukt engelsk, som er hjem til mange britiske.
 Flaggstaten ble vedtatt for 50 år siden. Den består av to paneler. Nær pol er hvite delen, på den annen side - rødt. I øvre venstre hjørne av kluten er hvit sølv dyre britiske George Cross, avgrenset rød ramme.

 En bit av historien


 Historien om denne lille stat er ganske komplisert. Øy som ligger i sentrum av store sjøruter, så nesten alltid tiltrukket seg oppmerksomheten til erobrere. Vinnende Malta prøvd mange grekere, fønikere, romere, spanjoler, arabere, bysantinere og andre. Forresten, navnet på øya ga fønikerne, og det betyr "ly".
Malta - en unik og gjentatt

 I 1530 ble staten gitt Order of St. John of Jerusalem, som er kjent som verden er Order of Malta. I 1798 ble Malta erobret av Napoleon Bonaparte (forresten, uten å avfyre ​​et skudd), som tok brazdy bord i hendene. Maltese Britain kalt for hjelp, og hun organisert skjærgården koloni. Men i 1964, var Malta fortsatt uavhengig, og 10 år senere fikk status av republikken. Men inntil ødeleggelsen av den siste britiske marinebasen styret er engasjert dronning av England.

 Hvordan komme seg dit?


 Komme til Malta kan bare fly flyreiser er ofte nesten alle de store flyselskapene. Flyturen varer 45-5 timer (avhengig av plassering).

 Visum regime


 Siden Malta er blant de medlemmer av Schengen-avtalen, ankomst i landet vil du trenger visum. For påmelding må følgende dokumenter:
 •  full engelsk skjema;

 •  Pass som utløper ikke mindre enn tre måneder etter utløpet av turen (må være minst to blanke sider);

 •  eksemplarer av de ferdige sidene i passet;

 •  2 bilder størrelse 35h45 (sikkert på en hvit bakgrunn);

 •  bekreftelse av reservasjonen hotellrom for hele perioden av oppholdet;

 •  bekreftelse av bestiller flybilletter (tur-retur);

 •  Bevis på medisinsk forsikring (minimum forsikring - € 30 000);

 •  kontoutskrift eller sertifikat kjøps utenlandsk valuta (for hver dag av oppholdet må ha minst 48 euro).

 •  Normal visum utstedes svært raskt og vil være klar i løpet av mindre enn en uke. Visumgebyret er 35 euro.

   Tollprosedyre


   Import av valuta er ikke begrenset, men hvis du går inn fra et land som ikke tilhører EU, mengden av € 10 000 må erklære. Du kan ikke importere mer enn 250 gram tobakk, 200 sigaretter, 100 sigarilloer og 50 sigarer. Begrenset til å importere alkohol: ikke mer enn en liter brennevin (over 22 grader) og ikke mer enn to liter ustabile (mindre enn 22 grader). Det er forbudt å ta med våpen, narkotika, ulovlige stoffer, planter, jord, fugler og dyr, kjøtt, fjærfe og forfalskede varer eller radioutstyr.

   Klima og natur


   Air Malta er veldig gunstig, og det er sol Middelhavet. Sommeren er tørr og varm, og vintrene er moderat fuktig og myk. Den varmeste måneden i året - i august, og den kaldeste - januar. Om vinteren er temperaturen ca 7-10 grader om natten og om 12-20 dag.
  Malta - en unik og gjentatt

   Sommeren er her på ettermiddagen ca 25-30 grader, og om natten rundt 20. Temperaturen i havet i den varme årstiden er 22-25 grader om vinteren faller det 10-15 grader. Rains er ikke mange, de er hovedsakelig i vinter.
   Hvis du planlegger en ferie i Malta, vet du at det er best å hvile her i september, er en ekte fløyel sesong.

   Når det gjelder innholdet i Malta, er det unikt. Dermed er det ingen ferskvannsforekomstene. Fjellene også tilgjengelig. Mye av terrenget er representert ved slettene og mark. Flora, fauna som ikke så rik.

   Hvordan å flytte?


   Malta er veldig liten i størrelse, men flytte til fots er ikke veldig praktisk, fordi alle veiene er svingete. Jernbaner ikke. Det finnes bare tre typer transport: drosjer, busser og ferger. Drosjer her er ikke billig, så det er best å velge en buss. De kjører på en tidsplan, så du bør vite på forhånd det.

   Hvor du skal bo?


  Malta - en unik og gjentatt

   Hoteller i Malta mye, og variasjon: fra enkle til fem stjerners budsjett. Når du reserverer et rom på forhånd for å lære alt om det valgte hotellet: tilstedeværelsen av stranden, service, mat og så videre. Produsere reservere på forhånd, som turister er alltid mye.

   Hva gjør jeg?


  Malta - en unik og gjentatt

   Ting å gjøre i Malta? Alternativene er mange:
 •  Det er mange flotte strender.

 •  Innlate seg på et cruise.

 •  Nesten hver turist kan dra på fisketur.

 •  Det finnes mange slags attraksjoner og fornøyelsesparker for hele familien.

 •  Besøke de mest berømte monumentene, drar på tur.

 •  Ta dykking og dykke ned i undervannsverdenen.

 •  Det er mange idrettshaller.

 •  Besøk en av de mange nattklubber, restauranter og barer.

 •  Legg ut på en spasertur til lokale butikker, er det mange interessant!

 •  Sett bare i Malta bildet? Ta en titt på øya bor, er det veldig hyggelig.

 •  Tradisjoner Malta


   Maltese - svært vennlige og sosiale mennesker med en fantastisk sans for humor. De kan støtte noen samtale og interessert i ulike aspekter av livet. For hver maltesisk familie er veldig viktig, det er en kjerneverdi.
   På lørdag kveld alle samles for en familie grill. Folket i Malta sakte, men ganske utspekulert og smart. Nesten alle innbyggere i staten elsker og setter pris på musikk. I tillegg har de maltesiske ganske konservative og lojal.

   Kjøkken


   Kjøkken Malta - en blanding av lokale og europeiske retter. Du kan prøve og grønnsaker og kjøtt og fiskeretter og sjømatretter og bakverk.
  Malta - en unik og gjentatt

   Her er noen populære retter: svinekjøtt pølse med persille og koriander, marinert i vin og braised kanin, spaghetti med blekksprut blekk, pastytstsy (butterdeig med ricotta og erter), mkaret (stekt bakverk med fiken). Favorittdrink Maltese - denne vinen.

   Attraksjoner


   Endelig attraksjoner Malta:
 •  Ghar Dalam Cave.

 •  Øya Gozo.

 •  Bymuseet Mdina.

 •  Palace of the Grand Master.

 •  Natt Pachevil hovedstaden på Malta.

 •  Torture Museum (ligger i Mdina).

 •  Megalithic Temples of Malta.

 •  De graver og katakombene i Rabat.

 •  Fort St. Angelo.

 •  Arch "Window Azurra."

 •  Senk Barakka Gardens.

 •  Kirke i Bridge.

 •  Blå grotte.

 •  Bell minne.

 •  Hovedporten til Mdina.

 •  Kan reisen bli uforglemmelig!  
   Hvis du bestemmer deg for å besøke Tsjekkia, og sikkert bo noen dager i Praha. Hvorfor mer? Fordi at en dag alle de viktige stedene i denne unike byen bypass ikke vil fungere. Og hvilke av disse interessante steder?
  Hva kan være interessant å se på Praha - topp 10 steder

   Interessante steder i Praha


   Så, hva du skal se i Praha? Vi tilbyr de 10 beste steder å besøke er absolutt verdt:
   1. Praha slott - Er den mest ekte hjertet av Praha, og vi kan si hele Tsjekkia. Det er praktisk talt i byen, inngjerdet veggen. Her er en av de største slott i Europa. I tillegg er dette den enorme residensen til president i verden!
   Men i tillegg til kontorbygg i den tsjekkiske byen er historisk viktige bygninger og museer. Definitivt verdt å se Royal Gardens, Zlata gate, Hradcany-plassen med sin toskanske, Martynytskym, Shternberhskym Shvartsenberhskym og palasser, en gotisk St. Vitus, Loretta, St. Georgs kirke, og mer.
  Hva kan være interessant å se på Praha - topp 10 steder

   Hele området av Praha slott er delt inn i flere separate husholdninger. For å dekke hele området av dette interessant sted, tar mye tid og krefter, men det er verdt det. Forresten, denne legendariske sted synlig fra nesten hvor som helst i Praha.
   2. Karlsbroen er kjennetegnet av Praha og er kjent over hele verden. Sørg for å besøke dette stedet! Denne broen forbinder høyre og venstre bredden av elven Vltava, bare dele gamle Praha i to historisk viktige deler: den gamle plassen og Minor side.
  Hva kan være interessant å se på Praha - topp 10 steder

   Før vi går i Karlsbroen vil du se en stor, vakker porter, som representerer et tårn med en bue. Dette tårnet, forresten, regnes som en av de vakreste middelalderens Europa. Fullfører bro enda en gate med to tårn, som også påvirker dets storhet.
  Hva kan være interessant å se på Praha - topp 10 steder

   På begge sider av broen kan du se de unike skulpturer, som hver har sin egen legende og historie. I dag er dette stedet er et populært turistområde, og ettermiddag går på det klinkende. Du kan kjøpe suvenirer og vakre ting.
   3. Sørg for å besøke Gamlebytorget i den gamle plasseringen. Men du sannsynligvis ikke vil gå glipp av denne attraksjonen, som gater og plasseringen av dette stedet er at, vandre i byen, vil du sikkert finne deg selv i dette vakre området.
  Hva kan være interessant å se på Praha - topp 10 steder

   På torget i gamlebyen er andre mindre steder. En av dem - en Staromeststkaya Hall. Denne bygningen er så stor at den kan sees fra hvor som helst i området.
  Hva kan være interessant å se på Praha - topp 10 steder

   Definitivt verdt å se astronomiske klokke. De er kjent over hele verden som ble bygget tilbake i 1410, men er i dag. Når klokkespill klingende starter hele ideen. Også på torget kan du se St. Nicholas kirke, kirken Vår Frue før Tyn og noe annet.
   4. Wenceslas-plassen - Ikke bare det viktigste stedet i Praha, men også næringsliv og kulturelle sentrum av byen. Oppkalt etter stedet av St. Wenceslas, som var skytshelgen for Bøhmen.
  Hva kan være interessant å se på Praha - topp 10 steder

   Forresten, vil du se et monument til denne mannen. I tillegg er dette stedet et klart utgangspunkt, null kilometer, som ethvert tiltak stykke unna. Og på Wenceslas Square vil du se Nasjonalmuseet, også han bør gå. Også, hvis du er sulten, kan du besøke en av kafeene, de er altfor mange.
   5. Praha er kjent over hele verden bro elskereSom kobler bredden av en liten bekk med et uvanlig navn Chertovka. Brua er liten, men det er å besøke. Først, hvis du har en betydelig andre, vil du sikkert henge på rekkverket låsen symboliserer din kjærlighet (hvis du finner plass, så det er mange slott).
  Hva kan være interessant å se på Praha - topp 10 steder

   Den kraftige energi av denne lille monumenter nøyaktig imponere deg og inspirere noe romantisk. Sekund, denne broen tilbyr praktfull utsikt. På den ene siden ser du convolutions over elven og de gamle små hus på bankene. På den annen side avgjort utrolig vannmølle.
   6. Barn og voksne vil være svært interessant å Praha Zoo. Dette er en av de største europeiske zoologiske hager, fordi det store område inneholder mer enn 530 forskjellige arter dyr! Noen er så sjelden at de kan sees bare på noen få steder i verden.
  Hva kan være interessant å se på Praha - topp 10 steder

   Også unike dyr og du kan nyte landskapet. Funksjonen av dette stedet er at når byggeforholdene zoo prøvde å bringe den naturlige, der dyrene lever i naturen. Så du kan se ørkenen, fossefall, jungel. Å gå her, må du hele dagen, men det er verdt det, være sikker!
   7. Overraskelse og imponere skulpturer av David Cerny. Denne kreative billedhugger satt sitt preg på historien. Foruten sitt arbeid - det ultimate symbolet på modernitet og det er viktig også. Uvanlig og noen ganger sjokkerende skulpturer finnes over hele Praha.
  Hva kan være interessant å se på Praha - topp 10 steder

   For eksempel ble iøynefallende store babyer som tidligere prydet Zhyzhkovskuyu TV-tårnet, og deretter flyttet til Kampa Park. I tillegg bør du definitivt se en skulptur Manneken to menn suspendert fra et tak menneskelig embryo i drainpipe, invertert hest med rytter bil på menneskelige føtter, og mange andre.
   8. smaleste gate. Det synes som uvanlig her? Men denne gaten er så smal som passer i midtgangen kan bare være én person. Dermed i smalere delen av smug bredden er 60 inches, og på sitt bredeste - 15 meter.
  Hva kan være interessant å se på Praha - topp 10 steder

   På hver side av midtgangen er et lyskryss, som gjør det klart at det ikke er noen mennesker i smug, og du kan gå. Det er ikke helt gate, bare en passasje mellom de to bygningene, som fører til en av de lokale restaurantene. Og for å tiltrekke seg folk, eierne besluttet å navngi stedet veldig smal gate. Trikset arbeidet, og begynte å besøke stedet. Men det er virkelig interessant.
   9. Ganske interessant sted - "Museum of alkymister og magikere." Dette museet - det tidligere hjemmet til magikeren (eller kvakksalver) Edward Kelly, som ga ham hersker Rudolph II. Denne bygningen og dens tidligere eier ble fortalt mange mystiske og fantastiske historier.
  Hva kan være interessant å se på Praha - topp 10 steder

   I dag kan du se en rekke utstillinger, som hentet fra den svært reell alkymistiske laboratorium, ovner og koke beholdere for urter, filosofisk egg, en krystallkule og mer. Noen elementer kan holdes i hendene og selv prøve en sak. Hvis du ønsker å dykke inn i verden av magi? Sørg for å besøke dette museet.
   10. "Lego Museum" - En annen moderne og verdig sted. Vi alle visste dette designer, men disse mesterverkene laget av delene, du nettopp har aldri sett. Totalt er det ca 2500 elementer, og hele museet opptar tre etasjer. Det finnes en rekke tema sanger fra kjente filmer og eventyr. I et eget rom vil du og dine barn være i stand til å gjøre noe annerledes.
  Hva kan være interessant å se på Praha - topp 10 steder

   I Praha er det andre interessante steder, så les alt på forhånd, slik at ingenting blir oversett glipp.  
  Яндекс.Метрика