Hvordan Lagre på hotellet uten å fornekte seg selv i komfort
 Valget av hotell er viktig når du planlegger en turist tur. Det avhenger av habitatforholdene vil være bra ferie eller ferie vil bli håpløst bortskjemt. Derfor er det mange ferierende foretrekker å kjøpe billetter på reise - selv om det er fagfolk som er mye bedre bevandret i det faktum at de service tilbud eller annen eiendom. Finnes det et alternativ reisebyråer?


Hvordan Lagre på hotellet uten å fornekte seg selv i komfort
 Men er det virkelig stole reisebyråer? I dag er mange reisebyråer opplever økonomiske problemer - som gjenspeiles av antall de siste høyprofilerte konkurser. Mange turister ble helt forstyrret ferie planer, et stort antall turister møtt problemer i utlandet. Det viser seg at tillit reisebyråer, uansett hvor pålitelig og respekt de kan virke, det er ikke mulig. Så hva gjør man? Svaret er innlysende: å planlegge en tur i dine hender!

 Ser seg selv gjennom Hotellook!


 Alt du trenger nå å bestille et rom - tilgang til Internett og bankkort. Og hvis kjøperne om turoperatøren valg blant turister er liten, så den uavhengige søk etter hoteller interessante tilbud kan bli funnet mye mer. Spesielt hvis du ta hjelp av søketjenesten Hotellook. Plukk opp en lukrativ mulighet for overnatting kan ta noen sekunder - du bare inn i en by eller eiendom, dato for ankomst og avreise og rom. Ennå! Hotellook umiddelbart forråde beste tilbudene.

 Hvordan du ser etter billige hotellrom


Hvordan Lagre på hotellet uten å fornekte seg selv i komfort
 Uavhengige hotellet søk kan du spare på overnatting på alvor - fordi Hotellook analyserer og publiserer tilbyr mer enn 45 byråer. Første tjenesten viser alle avtaler der planlagte turen. For å begrense søket, må brukeren spesifisere en prisklasse (per natt opphold), stjerne-hotell, dens beliggenhet på sentrum og angi hvilken type bolig og tjenester som vil være nødvendig i løpet av ferien. Dette er flott - bare noen få museklikk og du vil Aktuell informasjon om tilgjengelighet.

 Hvorfor så billig?


 Erfarne reisende vet at hvis du vil kan du godt spare på overnatting. Noen byråer arbeide direkte med hoteller som gir dem med betydelige rabatter. Forskjellen i pris for booking nettsteder kan nå 70%, og dette er en alvorlig besparelser. Men å finne et egnet rom, ikke rush til reservatet - det er bedre å bruke litt tid på å lete. Det er sannsynlig at Hotellook finne en mer lukrativ alternativ. Tjenesten analyserer informasjon i sanntid og data oppdateres jevnlig. Så jag ingenting å gjøre, som en situasjon hvor beboerne som bor i neste rom, prisen betalt for det to ganger mindre svært vanlig. Og alt fordi de tilfeldigvis finne et bedre tilbud.

 Fortsett til booking


Hvordan Lagre på hotellet uten å fornekte seg selv i komfort
 Imidlertid er forsinkelsen ikke verdt booking - for lease tilbyr rom med en rabatt til en slutt svært raskt. Online Hotellook gir detaljert informasjon om hotellet, så det er nyttig å lese anmeldelser av gjester for et rom og servicekvalitet. Inntrykk av ferie kan ødelegge hver eneste detalj - ubehagelig senger, ett-spors ansatte eller dårlig mat. Lagre bør klokt og service Hotellook gir dette mulig.  
 Utvilsomt sommeren - er det på tide å forlate, alle typer reiser og selvfølgelig reise som ønsker å tilbringe med verdighet og stil. Kommer et sted i utlandet, spesielt første gang, oppstår spørsmålet valg av hotellet, fordi det vil avhenge av nivået på ferie og det generelle inntrykket av landet.
 Mange uerfarne turister gjør en stor feil når de stole på råd fra turoperatører, i håp om at de vil fortelle sannheten og gi råd bare de beste alternativene.
Hvordan velge et godt hotell?

 Ingen slik flaks, går på en reise, er det viktig å samle all den pre-informasjonen du trenger om stedet du er interessert og hoteller som ligger på sitt territorium, særlig i informasjonsalderen er ganske enkelt å gjøre.
 For å forstå hvordan å velge hotellet, må du først svare på noen viktige spørsmål:
 •  Hvilken ferie har tenkt deg? (Aktiv, passiv, med barn);

 •  Hva selskapet har du tenkt til å hvile?

 •  Hvilket budsjett telle?

 •  Husk, før du godkjenner på tur, er det nødvendig å studere tilbyr en turoperatør, det faktum at mye av hva du tilbyr, kan du rett og slett være unødvendig, og du bare bortkastede penger betaler for mye.
   Omvendt, etter å ha hørt den søte sangen av turoperatør om skjønnhet og komfort av et bestemt sted ved ankomst kan bli sterkt skuffet. Så, for å så nær din drømmeferie, prøve å svare på spørsmålene ovenfor.

   Hvilken ferie har tenkt deg?


   Valget av hotellet, avhenger i stor grad på akkurat hva du forventer fra en ferie. For eksempel, hvis du velger passiv strandferie og planlegge din daglige tilbringe tid på stranden, komfortable stoler og god mat, så du vil være ekstremt viktig tjeneste og tilleggstjenester, tilgjengeligheten av underholdning og deilig mat på stedet, samt komforten av rommet.
  Hvordan velge et godt hotell?

   Hvis du planlegger en aktiv ferie med et besøk til de mange utflukter, et hotell - det er et sted hvor losji og lagring, så det er viktig ikke så mye omsorg, og muligens plasseringen av eiendommen.
   Først av alt, legg merke til hvor raskt du kan få derfra til de viktigste attraksjonene, og dermed spare verdifull tid og penger.

   Hva selskapet har du tenkt til å hvile?


   En god hvile - bare en ferie der du føler deg komfortabel, og for hver person i dette konseptet er egendefinerte elementer og poeng. Som du vet, slappe av alene lei, så de fleste turister reiser bedrifter, familier eller par ta med deg barn og slektninger.
   Avhengig av hva slags ferie du arbeider med kan variere, og valget av hotell. For eksempel, for familier med barn trenger å ta vare på det faktum at hotellpersonalet var alltid animatør, det var en barnemeny, barnebasseng, et eget område og praktisk inngang til sjøen.
  Hvordan velge et godt hotell?

   Dette er svært viktige punkter som du ikke bare hjelpe ut når du ønsker å ta en lur i skyggen, og barnet vil trekke ut i havet, er det bedre at han blir overvåket!
   Hvis du skal reise støyende selskap, vil du være svært ubehagelig å hvile i et rolig og familiedrevet hotell, hvor otpetoe underholdning på stedet - et svømmebasseng eller klasser på treningssenteret. Hvis du går med venner, sørg for å angi om stedets diskotek og dansehaller, og steder der du kan få spenningen og slappe av hele hog.
   Du kommer ikke bare til å slappe av, men også for å tilbringe et par forretningsmøter virksomhet, i dette tilfellet, gjør at det er et konferanserom, et rom for forretningsmøter, samt Wi-Fi og en praktisk beliggenhet i byen.

   Hvilket budsjett forvente?


   Når du finner ut hvor mye du er villig til å bruke den kommende ferien, velger alternativene vil bli mye enklere.
   Prisene på ulike hoteller overalt det samme beløpet i ulike land kan avvike vesentlig fra hverandre når det gjelder komfort levende.
   For eksempel kan 3 * hotell hvor som helst i Europa være et utmerket alternativ for de reisende, fordi i det du vil finne alle nødvendige fasiliteter for å leve, men uten dikkedarer. Her, for eksempel, det samme Tyrkia 3 * selv spesielt ikke tilbys av turoperatører, for ikke å nevne 2 * 1 *.
  Hvordan velge et godt hotell?

   Reflektere over de ulike fritidsaktiviteter, kan man mange spørsmål som må vurderes i å velge en bestemt resort? Lære om mulige avtaler, må du forstå de generelle vilkårene og konkrete kutt som alltid forblir i beskrivelsen eller spesielle hoteller.

   Dermed type overnatting:


 •  SGL - én person;

 •  DBL - en dobbeltseng;

 •  TWN - to enkeltsenger;

 •  DBL + EX.BED - en dobbeltseng og en ekstra seng. Det bør avklares på ett sted: vanlig seng eller sofa seng;

 •  Trpl - triple overnatting, vanligvis er det tre enkeltsenger, en kan brytes.

 •  Det er en annen, sjelden skjer, men likevel et interessant alternativ, ROH, du er plassert i hotellet kostnader ankomst, avhengig av hva tallene er gratis. Det fine er at prisen på en slik nytelse er lav, men under den standarden du fortsatt ikke bor i, og hvis du er heldig, kan du rippe Jackpot og komme inn i penthouse.
   Også skille typer rom, de varierer fra enkle og standard (standart) til rom med høy komfort (utøvende) og ulike bungalower, hoteller, huser hovedbygningen (BGL, Villa).
   Sørg for å spesifisere hvor vinduene på rommet ditt, så mye mer behagelig å våkne opp om morgenen og se havet enn den grå veggen eller støvete motorveien.

   Også viktig poeng - en type eller strømforsyningssystem, de vanligste subtypene er: BB «, som betyr" bed and breakfast », HB - frokost og middag», FB - helpensjon, dvs. "tre ganger om dagen" og buffet "Gratis te og kaffe, All inclusive -" all inclusive ", som tilbyr frokost, lunsj og middag og gratis poludenky, desserter, snacks og grill er som regel inkludert i prisen på alkoholholdige drikker av lokal produksjon.
   Hvis du velger å fokusere på mat, så ville jeg gjerne nevne at annonserte «all inclusive», som det viser seg, ikke alltid er hensiktsmessig og nødvendig. I land med eksotisk mat og strandferie, for eksempel i Tyrkia eller Malaysia, så denne type mat er et must, fordi den lokale spisested og kafé for å spise mye mer farlig enn et hotell.
   Men i Europa «all inclusive» kan lett bli forlagt betale for mye penger, fordi de er mye dyrere enn den samme Tyrkia, og lunsj og middag velsmakende og rimelig deg på noen av dine favorittrestauranter.
  Hvordan velge et godt hotell?

   Et annet punkt - en klassifisering av hoteller. Mest mente at hva stjernestatus ovenfor, er hotellet ansett bedre, mer prestisjefylt og mer behagelig for resten. Men som det viste seg, dette er ikke alltid tilfelle. Alle vet at den dyreste og prestisjetunge ansett 5 * hotell, deretter vurdering trinnvis senket merket * 1.
   Her, for eksempel i Hellas brukte alfabetiske betegnelser og Frankrike 5 * hotellet bare ikke eksisterer, er han der tjenesten satt lik 4L. Som vi har sagt, hotellet 2-3 * for Europa - en svært reell mulighet for at den mest egnet for reisende med fritidsaktiviteter, men i Malaysia - samme klassifisering og servicenivået høyere enn i samme Tyrkia.

   Kommentarer og forslag


   Ikke minst, hva du bør vurdere når du velger et hotell, vurderinger det av reisende som nylig har vært der. Husk, de kan ikke alle være god, må være de som ikke liker resten, og det er greit, fordi alle kriterier og annet syn på resten.
   Hvis alle gode vurderinger - det er mistenkelig, mer sannsynlig, er de igjen alene administratorer eller ansatte i reisebyråer. Se meninger på ulike nettsteder, så lenge de ikke er for gammel, eller har hotellet alt kan endre seg, endre leder eller ledelse.
   Omtaler reisende velge akkurat hva du ønsker å lese, slik som deg, er det viktig å være godt matet, og var en spennende barneprogram oppmerksom på at ved denne anledningen fikk gjester.  
  Яндекс.Метрика