Rink i Moskva hvor å skate, åpen og dekket ruller Night Moskva 2015
 Skøyter er en av favoritt underholdning for barn og voksne i løpet av vinteren. Men hva om sommeren? Er det mulig at denne gangen skulle gjemme unna og vente skøyter utbruddet av kaldt vær? Selvfølgelig ikke! Valser Moskva i 2015 er innendørs og utendørs arenaer, jobber ikke bare i løpet av dagen, men om natten. Beboere og besøkende kan nyte skøyter når som helst på året!

 Utendørs skøytebaner Moskva


 I dag vet vi et stort antall utendørs baner i Moskva. Den mest populære av dem - på den røde plass i Luzhniki Stadium i Gorky Park i Sokolniki, hage Hermitage, i nærheten av Triumfbuen og Det hvite hus. Skøytebane på Red Square varm dressing rom utstyrt med komfortable kafé hvor du kan varme opp med varm kniv, kaffe eller snack velsmakende snacks. I det nye året ferie ved julen er rettferdig. Sokolniki park, har to is pads, en av dem gratis, en annen avgift. I nærheten ligger en kafé og en italiensk restaurant. Den kunstig skøytebane i Moskva, ble kåret til en av de mest avsidesliggende og romantisk hage er i Hermitage. Til tross for sin relativt lille størrelsen, tiltrekker den med sin komfort, skjønnhet og bekvemmelighet.
 Normalt åpne skøytebaner i Moskva begynne sitt arbeid i midten av november og fullføre den i løpet av våren. I denne perioden kan titusenvis av besøkende og beboere i Moskva slappe av og ha en flott tid på noen av dine favoritt skøytebaner.
Rink i Moskva hvor å skate, åpen og dekket ruller Night Moskva 2015

 Innendørs skøytebane i Moskva ri i sommer!


 Innendørs baner Moskva 2014-2015 er populær ikke bare i sommersesongen, men i vinter. Selvfølgelig, om sommeren kan du se lange linjer av mennesker som drømmer om en pause fra solen og nyte hovedstadens kule is, men i den kalde årstiden, er de ikke tom.
 En av de største innendørs skøytebaner - Ice Palace i Krylatskom. Du kan ri både dag og natt. Sammen utstyrt koselig kafé er musikk, spilt på storskjerm interessante videoer. Khodynka ligger et stort moderne Ice Palace "Megasport". Og på Palais des Sports i "Sokolniki" Du kan ikke bare gå alene, men nyte synet av en lys show programmer av profesjonelle skatere.
 Innendørs baner i Moskva i sommer - en ekte frelse fra den trykkende varmen. Du kan ikke bare nyttig, men også veldig hyggelig å tilbringe fritiden.
Rink i Moskva hvor å skate, åpen og dekket ruller Night Moskva 2015

 Hvor å skate om natten nattklubb rink i Moskva


 Moskva - den største metropol der ikke bare travle i løpet av dagen, men om natten. Så mange rullene er to gruver, dag og natt. Hvis du ønsker å gå for natten skøytebane i Moskva? Vi er sikker på at du vil bli henrykt av denne ferien. Om natten isen puten med en spesiell atmosfære av romantikk og mystikk som tiltrekker seg svært ung. De mest populære rullene er: CA, "Sokolniki", europeisk, Krylatskoje, Dynamo. Vanligvis er kveldskjøring organisert 2100-0500 i morgen.
Rink i Moskva hvor å skate, åpen og dekket ruller Night Moskva 2015
 I hvert land, nyttår og jul sikkert feire på sin egen måte, overalt sine tradisjoner og ritualer en liste, avhengig av hvilke og vil bestå av grunnleggende konseptet av ferien.
 Italia er intet unntak, er dette landet muntre og temperamentsfulle innbyggere, gjør disse hellig høyt og tydelig, så går det å reise er i julehøytiden - en god idé for erfarne reisende og nykommere til denne virksomheten!
Som nyttår og jul i en unik italiensk?

 Til tross for at Italia overdådig hengi varme og solfylte dager i vinter og vinter gjør seg: kaldt temperaturen synker ofte ned til minus tegn, men fordi det er juleevangeliet i sin helhet.
 Som jul og nyttår i Italia? Som vi har sagt, er det viktigste levende følelser, som i dette flammende nasjon florerer. Julen her, som i de fleste andre katolske land, bemerket en mye lysere og mer alvorlig enn det nye året, er dette punktet svært forskjellig fra vanlig forstand juleferien.
 Det er derfor i Italia forberedelse til denne viktige feiringen begynner i midten av desember, da byen varierer sterkt: kle opp juletrær og gater overalt byråkrati og hang farget lys, synes jule symboler, og i hver menighet rør vises i at med bruk av julen, sette babyen.
Som nyttår og jul i en unik italiensk?

 Hvis du bestemmer deg for å gå for det nye året i Italia, de tar vare på bestilling på forhånd, fordi det er stedet der drømmer blir mye, spesielt i ferieperioden. Til tross for ganske høye priser, er fortsatt høy etterspørsel, som enhver sann katolsk ønsker å delta på en julegudstjeneste, som fungerer som paven i person.
 Det bør bemerkes at allerede 24, og dessuten nummer 25 og 26 i Italia helgene, i løpet av denne perioden kan du knapt finne åpne butikker, tradisjonelle fest messer suvenirer og barer, klubber eller pizzeria.
 Så kommer noen dager, og 31 1 og noen ganger til og med 2 januar - over helgen. På denne tiden, er italienerne prøver å besøke sine slektninger tilbringe så mye tid med sin familie.

 Jul i Italia


 Som vi har sagt, er dette ferie feiret mye lysere enn det nye året, er det innhyllet i en aura av ærefrykt, lys og god. I gamle dager forbereder seg til ferien begynte strengt 16. desember. Alle de følgende ni dager alle familiemedlemmer måtte møte strenge lesing hver kveld for bønn og lystenning, i dag, selvfølgelig, følger denne tradisjonen bare i dypt religiøse familier.
Som nyttår og jul i en unik italiensk?

 Forresten, preget av imponerende statistikk: antall av de trofaste innbyggere i dette landet er ekstremt kraftig nedgang bare i de siste årene, selv ved gudstjenester deltok bare en fjerdedel av befolkningen.
 Men tradisjonell julemiddag, uendret, betaler behørig oppmerksomhet, ifølge gammel skikk, er dette kvelden bør foretrekkes lav-fett matvarer som fjærfe eller fisk.
 Forresten, fiskeretter på ferie tabellen dominerte de sørlige delene av landet, kan det være chips eller spaghetti med muslinger, blåskjell og ulike krepsdyr.

 Her, for eksempel, en tradisjonell jule fatet i hovedstaden, Roma, ble stekt eller bakt ål. Interessant er det viktig at det var sikkert en kvinne med egg. Faktisk, hver region i Italia kan skilte med unike jule godbiter.
Som nyttår og jul i en unik italiensk?

 Du spør, hva er forberedt på andre områder? Som vi har sagt, er at middagen gitt stor oppmerksomhet, og derfor, i enkelte deler av Italia antall festlige retter kan være opptil 15-20 forskjellige posisjoner!
 For eksempel, i Bologna alltid forberede dumplings med kjøtt, vanligvis servert med deres sterke lager. Men i Veneto på ferie bordet er alltid tørket torsk, gjennomvåt og tilberedt på en spesiell måte, her er det kalt som "Bakkal".
 Men godteri er de samme over hele landet: tradisjonelle panettone og Pandora, som er svært lik vår påske kaker akkurat som å fylle italienerne bruker krem, sjokolade og tørket frukt.
 Hvis du bestemmer deg for å gå ned gaten, sørg for å besøke Presepio - iscenesettelse og barnehage låve der en gang ble født Jesus Kristus som en baby. Noen ganger scener utspiller seg mål, men ofte dyr, er Jomfru Maria og de Magi erstatning tallene og figur av barnet plasseres i sengen rett etter jul.
Som nyttår og jul i en unik italiensk?

 Ikke glem å besøke suvenir messer, kan du møte ekte jule kunstverk, uvanlige julen leker, godteri og leker for barn. Mest souvenir virkelig bli kalt unikt, fordi mange av dem håndlagde kreasjoner.
 Natten før jul troende familie sendt for å tjene masse, mens andre foretrekker å møte ham hjemme i familiekretsen, og neste dag for å gå i kirken. Samme dag, italienerne er små gaver fra Babbo Natale, som ligner på vår julenissen eller Santa Claus.

 Nyttår i Italia


 I motsetning til våre ferie i Italia bestemte seg for å feire nyttår med venner, mer aktiv og lykkeligere, jo bedre. Italienerne mener at i denne dagen for å si farvel til alle de negative følelsene, la dem i det siste og nytt liv til å fylle bare glede.
 Spesielt for at de selv har en uvanlig tradisjon - alle lokalbefolkningen prøver å kle seg i ferien rødt undertøy for både menn og kvinner. Det antas at denne merkelige metoden kan bringe velstand i året som kommer.
Som nyttår og jul i en unik italiensk?

 Til tross for at det nye året feires med en mindre skala, ulike tradisjoner har han samlet mye feiring her. For eksempel, er noe som bare er kjent for verden ideen om italienerne, og tilbyr å kaste ut av vinduet alle akkumulert over år unødvendige ting, klær eller husholdningsapparater, spiller det ingen rolle!
 Så folk frigjort for nye ting å bli kjøpt i det kommende året. Men mange reisende vurderinger tyder på at denne tradisjonen har lenge gått av moten på grunn av sin fare mot tilskuere.
Som nyttår og jul i en unik italiensk?

 En annen viktig ritual nyttårsaften - en chechevychnыh spise korn som ligner mynter. Det antas at flere linser spist, så skal du bli rikere i neste år.
 Unge italienere sterkt overholde gamle tradisjoner, og gå til klubber og kafeer, hvor en sirkel av støyende selskaper feire. Ingen av det nye året i Spania er komplett uten fyrverkeri, tradisjonelle slaget klokken ved midnatt og, selvfølgelig, champagne.  
Яндекс.Метрика