Og igjen om cellulitter


 Selvfølgelig hatet cellulitt og "appelsinskall" er ikke menneskekroppen. Dessverre, kampen mot cellulitter hjemme - en prosedyre lang og ganske komplisert. Og håndtere problemet raskt mislykkes. men du trenger for å løse problemet, og en utmerket assistent i denne tilstanden cellulitt massasje magen. Av seg selv, er prosedyren ganske effektiv, men for en stabil og varig resultat du må ta ekstra forholdsregler: rasjonell kosthold, mosjon og skjønnhetsbehandlinger.
Massasje magen - bli kvitt appelsinskall lokalt

 Viktige anbefalinger for anti-cellulitt massasje magen


 En vanlig feil i løpet av denne massasje - for mye trykk under prosedyren. Faktisk er en stormakt i denne prosedyren ikke nødvendig ellers, hele magen bare dekket av blåmerker, og effekten av massasje ble ikke bedre. Klikke i prosedyren bør være liten, uten plutselige symptomer. Fordi mage - en meget viktig del av massasjeapparatet bør gjøres meget nøye.
 Behandlingen er foretrukket å bruke en krem ​​eller massasjeolje (kan erstatte grapefrukt eterisk olje eller rosmarin). Massasje gjort tidligst to timer etter siste måltid.
Massasje magen - bli kvitt appelsinskall lokalt

 Kontraindikasjon


 Som med en hvilken som helst medisinsk prosedyre, cellulitt massasje buken har et antall kontraindikasjoner. Selvfølgelig kan det ikke brukes under graviditet. Også kontraindikasjoner for massasje menstruerer, infeksjonssykdommer og inflammatoriske hudlidelser, ulike svulster i magen eller bekkenet, forverring av noen kronisk sykdom.

 Holder magen massasje prosedyre


 I omashnyh forhold under anti-cellulitt massasje grunnleggende teknikker kan være: sliping, prikking, elting. For maksimal effekt, følg instruksjonene nedenfor.
 •  Gjelde for hender massasje olje eller krem.

 •  Starter prosedyren for oppvarming av huden i sirkelbevegelser med klokken.

 •  Hold huden friksjon, hold hendene på huden og gni dem mot hverandre.

 •  Gjør håndflaten slik at fingrene var under nedre håndflaten toppen. I denne stilling, holder svaiende bevegelser av magen i retning av bevegelsen av lymfe.

 •  Utføre abdominal hud prikke. I tillegg kan du utføre følgende metode: fingrene på en hånd ta et stykke av lær og litt trekk med den andre hånden til å gjøre en bevegelse som om ønsker å kutte denne stykke hud med en kniv.

 •  Å gjennomføre en klapp hjelp av fingerbein. øvelsen er ansett som svært effektive i de mest problematiske områder.

 •  Med jevne mellomrom klapper på huden i retning av urviseren.

 • Massasje magen - bli kvitt appelsinskall lokalt

   Dette settet med øvelser er tilstrekkelig for anti-cellulitt massasje magen hjemme. I den vanlige løpet av de første resultatene vil være synlig i et par uker. For best resultat og komplett utfrielse fra appelsinhud kan ta lengre tid.  

   Eteriske oljer av rynker


   Eteriske oljer brukes av kvinner for å bekjempe de første tegn på aldring av huden siden dagene i den antikke verden. Svaret på spørsmålet om hva som er den beste oljen å bruke til dette formålet avhenger av mange faktorer. Men en kjernegruppe av oljer som er egnet for bruk i slike situasjoner - er den oljen som inneholder fytoøstrogener.
  Effektiv essensen av rynker

   Formen og konstruksjonen av fytoøstrogener er svært lik kvinnelige hormoner. Av denne grunn, oljerike stoffer, det er mye brukt i etableringen av dyre kvinners kosmetikk. Disse oljene er oljer av rose, nellik, geranium, lavendel, fiolett, ylang-ylang.
   Før påføring eller direkte olje bør definitivt sjekke personlig toleranse av smak og sikre at ingen allergisk reaksjon på olje. Og en viktig rolle i dette stykket deig personlige preferanser. For eksempel, for å velge en optimal olje, bare veldig prynyuhatysya hver av disse effektive aromaterapi oljer og finne den beste smaken. Fordi essensielle oljer ikke bare påvirker aldring av huden, men også i stor grad endre den emosjonelle sfære av en person, så aroma terapeutiske oljer bør være hyggelig.
  Effektiv essensen av rynker

   Krem med essensielle oljer avhengig av alder


   Olje å ta opp aldrende hud er valgt avhengig av alder. Basert på vegetabilske oljer og eteriske oljer valgt flytende krem ​​laget for det formål å rette påføring på huden.
   Kvinner som tar vare på huden sin, begynner å bruke krem ​​med essensielle oljer selv i ung alder. Selvsagt er dette en utmerket preventiv måte, men med alderen, da, virkelig er det alvorlige problemer med aldring av huden, bør sammensetningen av den brukte oljen endres vesentlig eller supplere.
  Effektiv essensen av rynker

   Dermed vil en 30-år gammel flott løsning bruker nattlysolje og peanøtter, og få vakker hud blekner kostnad av vitamin A og E fra hvetekimolje, som dessuten mange antioksidanter og virker på huden på cellenivå.
  Effektiv essensen av rynker

   Uheldigvis falming huden har et stort antall problemer. I rynker på huden kan forstørres porer, kviser og andre mindre feil. Bare løse problemet en gang mislykkes. Det er bedre å passe til den gradvise virkning av forskjellige oljer alternativ anvendelse, fordi bruken av oljer i en krem, ikke bare mulig, men forgjeves.
   For eksempel, med unntak for tørr hud sagging aktuell behandling, og vil trekke fuktighet.

   Oppskrifter oljer


   En god oppskrift for å gjøre base blanding: Bland 10ml nattlysolje, 30 ml. peanut butter og jojobaolje 20 ml. I denne komposisjonen, tilsett 1 dråpe rose eterisk olje, 2 dråper sandeltre olje og 3 dråper lavendel. I den ferdige basen blanding bør legge olje som trengs for å løse hvert problem hud.
   For å adressere hevelse på huden - 2 dråper sypress olje og persille.
   Å bekjempe akne og kviser - 3 dråper tea tree olje eller einer.
   Aktiv løfte hud - 3 dråper sitron eller grapefrukt.

   Oljer med fytoэstrahenamy


   Eteriske oljer varierer i antall rynker de inneholder østrogen, henholdsvis, og deres effektivitet varierer. Plukke oljer i henhold til deres egen alder og hudens tilstand, kan du velge den optimale slagkraft for maksimal effekt.
  Effektiv essensen av rynker

   Så, i en alder av 25, er perfekt blanding av 50 gram. base olje og 5 dråper lavendel. Men i en alder etter 45 år kan ikke klare seg uten 50 oz. olje - base og 2-3 dråper okazыvaemomu sterkere enn effekten av olje steg.

   Effektiv behandling med eteriske oljer


   Legg smør til en krem ​​klar ikke bare latterlig, men også farlig. Bortsett fra egne næringsstoffer essensielle oljer holder i de dypere lag av huden og ikke veldig nyttige stoffer som finnes i kremer, for eksempel ulike konserveringsmidler. Du må heller ikke bli involvert i bruk av oljer med mye fenol, som for eksempel olje av svart pepper, kanel, nellik og merian.
   Med riktig bruk vanlig krem ​​med phytohormones positivt resultat vil ikke ta lang tid!  
   "Hvordan du raskt bli kvitt forkjølelsessår på leppene? "
   Dette spørsmålet plager mange mennesker, fordi kaldt på leppene (dens vitenskapelige navn - herpes) opptrer jevnlig i mange mennesker. Vanligvis er dette problemer vist i tillegg til andre virus og sykdommer, særlig stor sjanse for å få herpes under forkjølelse og kulde. Selvfølgelig, i de fleste tilfeller, viruset som forlater kroppen (han forresten, er til stede i nesten alle tilfeller), men på tidspunktet for svak immunitet gjør at du vet om deg selv og bringer med seg mye ubehag, prikking i stedet for forekomst, kløe, svie, dessuten har en ubehagelig utseende.

   Årsaker Herpes


   Årsaken til forkjølelse på leppene - et virus, men dens ytre manifestasjoner kan utløse en rekke faktorer:
 •  Virussykdom, influensa, SARS og noen andre sykdommer, så som betennelse i mandlene, laryngitt og andre.

 •  Den skarpe svekkelse av immunsystemet.

 •  Forgiftning eller rus sterk kropp.

 •  Dårlige vaner (røyking, drikker kaffe, alkolyzm).

 •  Plutselige endringer i temperatur, forårsaker overoppheting eller sterk kjøling av kroppen, langvarig eksponering for sollys eller ekstrem kulde.

 •  Stress og depresjon.

 •  Utmattelse, høy fysisk aktivitet.

 •  Diett, underernæring, sult eller hyppig overspising.

 •  Sykliske endringer i kroppen hos kvinner i kroniske sykdommer.

 • Hvordan du raskt bli kvitt herpes? Vi kjemper forkjølelse forskjellige måter

   Hvordan du raskt bli kvitt herpes: oppskrifter på tradisjonell medisin


   Ofte bruken av påviste tradisjonelle metoder gir utmerkede resultater i kampen mot herpes, begge i kombinasjon med medikamenter, og som en selvbehandling. Oppskrifter av våre bestemødre og oldemødre er enkle og rimelige, samtidig som det gir positiv og betydelig akselerere utvinning. Folk ser på noen populære oppskrifter:
 •  Behandling med de vanlige bringebær. Alle vet at bringebær - en stor hjelper i kamp forkjølelse, bidrar til å gjenopprette immunforsvaret og øke kroppens forsvar. I kampen mot herpes trenger ikke bare bær, men kvister av anlegget. For denne friske kvister (etter kappingen før de gir juice) skal være knust ved hjelp av en blender eller kaffekvern til grøtaktig tilstand. Den resulterende salve satt på det berørte området 3-4 ganger om dagen i en halv time. Resultatet kommer raskt.

 • Hvordan du raskt bli kvitt herpes? Vi kjemper forkjølelse forskjellige måter

 •  Behandling med tusenfryd. Perfekt for å drikke kamille te og kamille te for behandling av forkjølelse på leppene. Anlegget har en mild anti-inflammatorisk, antibakteriell, beroligende og immunstimulerende tiltak. Inne kan du ta kamille tre ganger om dagen på en spiseskje. For å forberede den passende behandling lotion følgende oppskrift: 1 teskje kamille brygge kopp kokende vann og la stå i 30 minutter, skal blandingen renne og legge en skje av propolis skjær. Berørte områdene bør smøres hver time.

 •  Behandling med mynte. For behandling nødvendig for å forberede infusjon av mynte i forholdet ss tørkede blader per kopp kokende vann. Den resulterende blanding kokt i et vannbad i 15 minutter, avkjøl deretter og bruke som en lotion i 15 minutter hver time. Du kan også bruke fersk mynte, så må du ta 2 spiseskjeer av blader per kopp kokende vann. Gadgets å gjøre varm. Denne behandlingen gir rask positiv og blir kvitt kløe og svie på steder bobler herpes.

 •  Behandling ved hjelp av bjørk knopper. Oppskriften er veldig enkel balsam: 2 ss bjørk knopper infused for to uker på et mørkt sted i et glass alkohol (70%), butikken eller hjemmelaget vodka. Den resulterende ekstrakt blir filtrert og brukt som et terapeutisk lotion. Det er en annen oppskrift for behandling av herpes ved hjelp av bjørk knopper. For å gjøre dette, en spiseskje med knopper helle et glass varm melk og insistere i en tett lukket beholder i 15-20 minutter. Etter nyre presse gjennom gasbind og brukes på sår spot flere ganger om dagen.

 •  Behandling med eteriske oljer. En flott måte å bli kvitt herpes på et tidlig stadium - Melissa essensielle oljen. Hvis problemet er allerede ganske tydelig, er det bedre å bruke gran olje. Smør det berørte området bør hver 2 timer, kan det se ut brennende følelse - et godt tegn og en normal reaksjon i kroppen.

 •  Behandling med egg. En flott måte å bekjempe forkjølelse med bobler - film av eggeplomme dannet i hardt egg. Tapen skal brukes til en verkebyll og la tørke helt. Slik behandling gir alltid raske resultater og gode redninger fra halsbrann.

 • Hvordan du raskt bli kvitt herpes? Vi kjemper forkjølelse forskjellige måter
  Яндекс.Метрика